Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cikavelja wrote:Od skoro imam android i utisci su pola pola, malo bug - uje, malo koci, helem radi. Interesuje me ima li kakav app preko koga mogu pristupiti lokanoj mrezi kompova, ono, imam par racunara koji su u mrezi i svako svakoga vidi i sheruje sve, sad me interesuje ima li sta slicno za android da preko wi-fija pristupam svim tim racunarima-diskovima-fajlovima ?
Hvala
cikavelja wrote:Od skoro imam android i utisci su pola pola, malo bug - uje, malo koci, helem radi. Interesuje me ima li kakav app preko koga mogu pristupiti lokanoj mrezi kompova, ono, imam par racunara koji su u mrezi i svako svakoga vidi i sheruje sve, sad me interesuje ima li sta slicno za android da preko wi-fija pristupam svim tim racunarima-diskovima-fajlovima ?
Hvala
Hvala
Hvala
Za transfer PC<->mob preko wifi-a, po meni, najbolji:
Jest ''alukurcu'' sto bi se reklo, isporuceno i prodato su dva razlicita pojma.
Malo na tu temu,
After being forced to admit that its two million Galaxy Tabs last fall were just inventory and not actually sales to consumers, Samsung is now being accused of paying actors to pretend to be Galaxy Tab buyers and faking its claim that its redesigned tablet will be thinner than iPad 2 as originally claimed.
Malo na tu temu,
After being forced to admit that its two million Galaxy Tabs last fall were just inventory and not actually sales to consumers, Samsung is now being accused of paying actors to pretend to be Galaxy Tab buyers and faking its claim that its redesigned tablet will be thinner than iPad 2 as originally claimed.
Trollface nastavlja jihad svoga vođe RESPECT to se zove odanost
No, stvarnost je surova. iOS stagnira vec duže vrijeme, dok Android doživljava vrtoglav rast.
Što ga Apple i pokojni Jobs više pljuju, znači da ga se više boje
A Jobs je bio, malo je reći ogorčen. Šteta pa nije uspio "patentirati i patentiranje", možda bi tako napokon svima zabranio da rade išta šta njima stvara konkurenciju
Malo na tu temu,
Skontali smo iPhone je bolji od Androida, bla bla bla, sada razguli i pusti nas obične smrtnike koji nemamo para za iPhone da razglabamo o našoj inferiornoj tehnologiji.
shin wrote:
Tu sam ako vam jos zatreba reality checka
Da ti malo pomognem:
Cak i da se Android prodaje 2x manje od iOS uredjaja, pa cak i 4x manje od iOS uredjaja, to je za Apple poraz.
TO znaci da Apple nije uspio da unisti Android sto tako pompezno najavljuje
A Android se prodaje u najmanju ruku podjednako dobro, ako ne i bolje od iOS uredjaja.
Apple = loser na kvadrat.
Hajd sad razguli igraj se sa svojim infantilnim igrackama
Samo ga ignorisite, viditie da je covjek ljubomoran na ogromni uspijeh Android platforme i na to sto je vodeca mobilna platforma u svijetu a njegov IOS u opadanju.
shin wrote:Hocemo li voditi civiliziranu diskusiju ili cemo krenuti sa vrijedjanjem ili skretanjem sa teme?
Skrenuo si potpuno s teme. Tema je "Android OS" a ne "iOS vs Android".
Uopste nisam, ako neko napise da je Android zastupljenija platforma od iOS-a ja dokazem da nije, opet likovi napisu nesta sto nije tacno, ja ispravim i ispadnem glavni negativac na temi.
Mada je Avenger pokusao par puta biti pametan pa je sam sebi skocio u usta.