kad sam bio mali

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#1201 Re: kad sam bio mali

Post by anthraxQ »

nena ostavila razmućenoga deterdženta u posudi u špajzu. ja mal, pa sam morao staviti stolicu da to dohvatim, i ono zamračeno unutra, nisam dobro vidio - mislio ja mlijeko i ja se toga napio pravo... uf kad se sjetim... :D

kasnije sam saznao da je ona to tu ostavila jer se zeznula nešto... :-) :shock: .
otherside

#1202 Re: kad sam bio mali

Post by otherside »

swirl wrote:
Michun wrote:
swirl wrote:Nemojte se ljutiti, ali ja ipak mislim da sam JA sampion u pojedenim stvarima, naime zaboravila sam napisati kad sam bila mala da sam progutala kasiku, onu malu za kafu :D
oprosti ali KAKO :D
Jela med, i drzala kasiku usta, zagrcnulo mi se, i kasika sletila u grlo, pokusala izvaditi, medjutim umalo se nisam ugusila, i samo progutala :D Ja mislim da sam i dan danas fenomen na KCUS, doduse, doktor je bio rekao mojoj mami, kao da je utjesi, da se nista ne sekira, neki covjek je bio progutao protezu :D ali da je izasla prirodnim putem :D :D
e sad...namece se logicno pitanje: je li izasla? :D
swirl

#1203 Re: kad sam bio mali

Post by swirl »

@otherside Jest :D
otherside

#1204 Re: kad sam bio mali

Post by otherside »

swirl wrote:@otherside Jest :D
da zna pricati imala bi svasta za reci :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1205 Re: kad sam bio mali

Post by Chmoljo »

otherside wrote:
swirl wrote:
Jela med, i drzala kasiku usta, zagrcnulo mi se, i kasika sletila u grlo, pokusala izvaditi, medjutim umalo se nisam ugusila, i samo progutala :D Ja mislim da sam i dan danas fenomen na KCUS, doduse, doktor je bio rekao mojoj mami, kao da je utjesi, da se nista ne sekira, neki covjek je bio progutao protezu :D ali da je izasla prirodnim putem :D :D
e sad...namece se logicno pitanje: je li izasla? :D
ako nije, uvijek je fešta kad dođe na aerodrom :mrgreen:
novi.dan.nova.nafaka

#1206 Re: kad sam bio mali

Post by novi.dan.nova.nafaka »

anthraxQ wrote:nena ostavila razmućenoga deterdženta u posudi u špajzu. ja mal, pa sam morao staviti stolicu da to dohvatim, i ono zamračeno unutra, nisam dobro vidio - mislio ja mlijeko i ja se toga napio pravo... uf kad se sjetim... :D

kasnije sam saznao da je ona to tu ostavila jer se zeznula nešto... :-) :shock: .
Ja sam jednom oprao kosu sredstvom za čišćenje kupatila... Stajao tu što neko reče greškom, ja nisam ni obraćao pažnju, samo sasuo... :-)
Ma.Le.Na

#1207 Re: kad sam bio mali

Post by Ma.Le.Na »

meni nana sestru "natjerala" da popije cepic za temperaturu
jadno dijete jedva progutalo :-) :D
mama poludila kad je saznala..
jbg nana nije znala da to nije pilula nego tableta :D
super.nova

#1208 Re: kad sam bio mali

Post by super.nova »

ne bas tako davno, moj mali rodjak (tad je imao mozda 3 godine) zaspao a mama mu ugrabila pogodan trenutak da se okupa, obrije noge (vazan detalj!... :)) i tako to... mali se probudio, vidio nigdje nikoga i trazio je po kuci udje u kupatilo i ima sta vidjet... mama k'o od majke rodjena sa bicem u ruci i mali pocne vristat "Aaaaaaaa mama odjezala chunu.... " :lol: Mislim da ga je culo pola mahale :)
novi.dan.nova.nafaka

#1209 Re: kad sam bio mali

super.nova wrote:ne bas tako davno, moj mali rodjak (tad je imao mozda 3 godine) zaspao a mama mu ugrabila pogodan trenutak da se okupa, obrije noge (vazan detalj!... :)) i tako to... mali se probudio, vidio nigdje nikoga i trazio je po kuci udje u kupatilo i ima sta vidjet... mama k'o od majke rodjena sa bicem u ruci i mali pocne vristat "Aaaaaaaa mama odjezala chunu.... " :lol: Mislim da ga je culo pola mahale :)
:lol: :lol: :lol:
oplakah
clansman

#1210 Re: kad sam bio mali

Post by clansman »

mogu li ja nastaviti, nesto mi je naumpalo?

elem, posjecem kaziprst lijeve ruke pri vrhu, poklopcem od konzerve onog nekog nareska, i u bolnicu. tada bili aktuelni oni ceceni, kraj rata u nas, narod ne moze bez rata, navikli se, pa hajmo tamo da vidimo sta ima u bratskoj ceceniji. i legnem ja u bolnici na krevet, i doktor kaze trebali bi barem jedan konac, ja se pocnem derati, necete mene sit, ja sam cecen, zovnut cu svoje cecene, elem, doktor je zasio a mene je cuvalo 7 (sedam) sto doktora, sto sestara, sto medicinskih tehnicara. eh sad. ovi sto su jeli g.... no comment, ismijao sam se pravo...
Suzie Q

#1211 Re: kad sam bio mali

Post by Suzie Q »

super.nova wrote:ne bas tako davno, moj mali rodjak (tad je imao mozda 3 godine) zaspao a mama mu ugrabila pogodan trenutak da se okupa, obrije noge (vazan detalj!... :)) i tako to... mali se probudio, vidio nigdje nikoga i trazio je po kuci udje u kupatilo i ima sta vidjet... mama k'o od majke rodjena sa bicem u ruci i mali pocne vristat "Aaaaaaaa mama odjezala chunu.... " :lol: Mislim da ga je culo pola mahale :)
ovo me podsjetilo na situaciju kad sam se kupala i zaboravila zaključati vrata, uletio sestrin mali u kupatilo i ja ga istjeram i zaključam. nakon toga lupa on na vrata:" tetkaaaa, neću ti gledat' guzicu samo me pusti da kakim" :lol:
yml

#1212 Re: kad sam bio mali

Post by yml »

A meni je dedo rano objasnio musko-zenske odnose, polne organe itd...Onda sam ja kasnije jedva cekao da stupim u iste, ali ne zato sto sam znao da je orgazam lijep i sl., nesto skroz drugo. Valjda mi je u to vrijeme bilo mrsko pisati, pa sam zamisljao kako je lijepo imati zenu - pisas u nju i onda ona ode u wc i pisa za oboje a ti odmaras :):):)
yml

#1213 Re: kad sam bio mali

Post by yml »

yml wrote:A meni je dedo rano objasnio musko-zenske odnose, polne organe itd...Onda sam ja kasnije jedva cekao da stupim u iste, ali ne zato sto sam znao da je orgazam lijep i sl., nesto skroz drugo. Valjda mi je u to vrijeme bilo mrsko pisati, pa sam zamisljao kako je lijepo imati zenu - pisas u nju i onda ona ode u wc i pisa za oboje a ti odmaras :):):)

P.S. Progutao sam veeeeliki metak od pracke, pa i dan danas mislim da hoda po meni
otherside

#1214 Re: kad sam bio mali

Post by otherside »

yml wrote:A meni je dedo rano objasnio musko-zenske odnose, polne organe itd...Onda sam ja kasnije jedva cekao da stupim u iste, ali ne zato sto sam znao da je orgazam lijep i sl., nesto skroz drugo. Valjda mi je u to vrijeme bilo mrsko pisati, pa sam zamisljao kako je lijepo imati zenu - pisas u nju i onda ona ode u wc i pisa za oboje a ti odmaras :):):)
izet fazlinovic? :lol:
kuharica

#1215 Re: kad sam bio mali

Post by kuharica »

presmjesno :-D
tolerantna

#1216 Re: kad sam bio mali

Post by tolerantna »

kuharica wrote:
presmjesno :-D
hahahahah ccc :)
Mannequin

#1217 Re: kad sam bio mali

Post by Mannequin »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
BJB

#1218 Re: kad sam bio mali

Post by BJB »

otherside wrote:
izet fazlinovic? :lol:
:lol: :lol: Isto sam pomislila :lol:
mondo bizarro

#1219 Re: kad sam bio mali

Post by mondo bizarro »

kad sam bila mala...
-zamišljala sam šareni snijeg, to bi baš fino bilo...Image, a kad su padale krupne pahulje, tad su vanzemaljci prali suđe :D
-čekala patuljke-vilenjake da izađu iz utičnice (bio neki film sa patuljcima koji se pojave u kući i budu raja sa ukućanima, i jedino logično rješenje odakle bi se mogli kod mene pojaviti je bila utičnica :-) ) i stepenice pripremila da lakše siđu :run:
-čistači ulice i smetljarski kamion su bili zakon, vazda sam trčala na prozor da gledam to dešavanje :D
-kad mi uhvate žuto pile, ja kažem neću, hoću crno i tako... :D
-rekla jednoj guzatoj teti: šta bi se ćevapa moglo napraviti od tvoje guze :run:
-imala želju da budem operska pjevačica :-)
-imala deja vu pa mislila da sam vidovita :-)
-sa nekih 6-7 godina mama me naučila da šijem i nisam se čudom mogla načuditi da moja drugarica nema iglu u kući :shock:
-mama kaže da sam rano progovorila, ono čisto sklapala rečenice :oops: i da sam toliko mljela da je nju nekad bolila glava od mene :lol: zato sad šutim :D
-pregazile me sanke, upala u velike koprive, bila puna modrica od bicikla...

elem, ništa posebno osim što sam još uvijek mala :D
Ridjobrki

#1220 Re: kad sam bio mali

Post by Ridjobrki »

Ja sam ka' mali pa' sa lipe. :D :D :D
novi.dan.nova.nafaka

#1221 Re: kad sam bio mali

Ridjobrki wrote:Ja sam ka' mali pa' sa lipe. :D :D :D
Dobro si ostao normalan onda. :mrgreen: :P
Kinaski

#1222 Re: kad sam bio mali