kasnije sam saznao da je ona to tu ostavila jer se zeznula nešto...
kad sam bio mali
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#1201 Re: kad sam bio mali
nena ostavila razmućenoga deterdženta u posudi u špajzu. ja mal, pa sam morao staviti stolicu da to dohvatim, i ono zamračeno unutra, nisam dobro vidio - mislio ja mlijeko i ja se toga napio pravo... uf kad se sjetim...
.
- otherside
#1202 Re: kad sam bio mali
e sad...namece se logicno pitanje: je li izasla?swirl wrote:Jela med, i drzala kasiku usta, zagrcnulo mi se, i kasika sletila u grlo, pokusala izvaditi, medjutim umalo se nisam ugusila, i samo progutalaMichun wrote:oprosti ali KAKOswirl wrote:Nemojte se ljutiti, ali ja ipak mislim da sam JA sampion u pojedenim stvarima, naime zaboravila sam napisati kad sam bila mala da sam progutala kasiku, onu malu za kafuJa mislim da sam i dan danas fenomen na KCUS, doduse, doktor je bio rekao mojoj mami, kao da je utjesi, da se nista ne sekira, neki covjek je bio progutao protezu
ali da je izasla prirodnim putem
![]()
- swirl
#1203 Re: kad sam bio mali
@otherside Jest 
- otherside
#1204 Re: kad sam bio mali
da zna pricati imala bi svasta za reciswirl wrote:@otherside Jest
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1205 Re: kad sam bio mali
ako nije, uvijek je fešta kad dođe na aerodromotherside wrote:e sad...namece se logicno pitanje: je li izasla?swirl wrote:
Jela med, i drzala kasiku usta, zagrcnulo mi se, i kasika sletila u grlo, pokusala izvaditi, medjutim umalo se nisam ugusila, i samo progutalaJa mislim da sam i dan danas fenomen na KCUS, doduse, doktor je bio rekao mojoj mami, kao da je utjesi, da se nista ne sekira, neki covjek je bio progutao protezu
ali da je izasla prirodnim putem
![]()
- novi.dan.nova.nafaka
#1206 Re: kad sam bio mali
Ja sam jednom oprao kosu sredstvom za čišćenje kupatila... Stajao tu što neko reče greškom, ja nisam ni obraćao pažnju, samo sasuo...anthraxQ wrote:nena ostavila razmućenoga deterdženta u posudi u špajzu. ja mal, pa sam morao staviti stolicu da to dohvatim, i ono zamračeno unutra, nisam dobro vidio - mislio ja mlijeko i ja se toga napio pravo... uf kad se sjetim...![]()
kasnije sam saznao da je ona to tu ostavila jer se zeznula nešto...![]()
.
- Ma.Le.Na
#1207 Re: kad sam bio mali
meni nana sestru "natjerala" da popije cepic za temperaturu
jadno dijete jedva progutalo
mama poludila kad je saznala..
jbg nana nije znala da to nije pilula nego tableta
jadno dijete jedva progutalo
mama poludila kad je saznala..
jbg nana nije znala da to nije pilula nego tableta
- super.nova
#1208 Re: kad sam bio mali
ne bas tako davno, moj mali rodjak (tad je imao mozda 3 godine) zaspao a mama mu ugrabila pogodan trenutak da se okupa, obrije noge (vazan detalj!...
) i tako to... mali se probudio, vidio nigdje nikoga i trazio je po kuci udje u kupatilo i ima sta vidjet... mama k'o od majke rodjena sa bicem u ruci i mali pocne vristat "Aaaaaaaa mama odjezala chunu.... "
Mislim da ga je culo pola mahale 
- novi.dan.nova.nafaka
#1209 Re: kad sam bio mali
super.nova wrote:ne bas tako davno, moj mali rodjak (tad je imao mozda 3 godine) zaspao a mama mu ugrabila pogodan trenutak da se okupa, obrije noge (vazan detalj!...) i tako to... mali se probudio, vidio nigdje nikoga i trazio je po kuci udje u kupatilo i ima sta vidjet... mama k'o od majke rodjena sa bicem u ruci i mali pocne vristat "Aaaaaaaa mama odjezala chunu.... "
oplakah
-
clansman
#1210 Re: kad sam bio mali
mogu li ja nastaviti, nesto mi je naumpalo?
elem, posjecem kaziprst lijeve ruke pri vrhu, poklopcem od konzerve onog nekog nareska, i u bolnicu. tada bili aktuelni oni ceceni, kraj rata u nas, narod ne moze bez rata, navikli se, pa hajmo tamo da vidimo sta ima u bratskoj ceceniji. i legnem ja u bolnici na krevet, i doktor kaze trebali bi barem jedan konac, ja se pocnem derati, necete mene sit, ja sam cecen, zovnut cu svoje cecene, elem, doktor je zasio a mene je cuvalo 7 (sedam) sto doktora, sto sestara, sto medicinskih tehnicara. eh sad. ovi sto su jeli g.... no comment, ismijao sam se pravo...
elem, posjecem kaziprst lijeve ruke pri vrhu, poklopcem od konzerve onog nekog nareska, i u bolnicu. tada bili aktuelni oni ceceni, kraj rata u nas, narod ne moze bez rata, navikli se, pa hajmo tamo da vidimo sta ima u bratskoj ceceniji. i legnem ja u bolnici na krevet, i doktor kaze trebali bi barem jedan konac, ja se pocnem derati, necete mene sit, ja sam cecen, zovnut cu svoje cecene, elem, doktor je zasio a mene je cuvalo 7 (sedam) sto doktora, sto sestara, sto medicinskih tehnicara. eh sad. ovi sto su jeli g.... no comment, ismijao sam se pravo...
-
Suzie Q
#1211 Re: kad sam bio mali
ovo me podsjetilo na situaciju kad sam se kupala i zaboravila zaključati vrata, uletio sestrin mali u kupatilo i ja ga istjeram i zaključam. nakon toga lupa on na vrata:" tetkaaaa, neću ti gledat' guzicu samo me pusti da kakim"super.nova wrote:ne bas tako davno, moj mali rodjak (tad je imao mozda 3 godine) zaspao a mama mu ugrabila pogodan trenutak da se okupa, obrije noge (vazan detalj!...) i tako to... mali se probudio, vidio nigdje nikoga i trazio je po kuci udje u kupatilo i ima sta vidjet... mama k'o od majke rodjena sa bicem u ruci i mali pocne vristat "Aaaaaaaa mama odjezala chunu.... "
-
yml
#1212 Re: kad sam bio mali
A meni je dedo rano objasnio musko-zenske odnose, polne organe itd...Onda sam ja kasnije jedva cekao da stupim u iste, ali ne zato sto sam znao da je orgazam lijep i sl., nesto skroz drugo. Valjda mi je u to vrijeme bilo mrsko pisati, pa sam zamisljao kako je lijepo imati zenu - pisas u nju i onda ona ode u wc i pisa za oboje a ti odmaras
:):)
-
yml
#1213 Re: kad sam bio mali
yml wrote:A meni je dedo rano objasnio musko-zenske odnose, polne organe itd...Onda sam ja kasnije jedva cekao da stupim u iste, ali ne zato sto sam znao da je orgazam lijep i sl., nesto skroz drugo. Valjda mi je u to vrijeme bilo mrsko pisati, pa sam zamisljao kako je lijepo imati zenu - pisas u nju i onda ona ode u wc i pisa za oboje a ti odmaras:):)
P.S. Progutao sam veeeeliki metak od pracke, pa i dan danas mislim da hoda po meni
- otherside
#1214 Re: kad sam bio mali
izet fazlinovic?yml wrote:A meni je dedo rano objasnio musko-zenske odnose, polne organe itd...Onda sam ja kasnije jedva cekao da stupim u iste, ali ne zato sto sam znao da je orgazam lijep i sl., nesto skroz drugo. Valjda mi je u to vrijeme bilo mrsko pisati, pa sam zamisljao kako je lijepo imati zenu - pisas u nju i onda ona ode u wc i pisa za oboje a ti odmaras:):)
- kuharica
#1215 Re: kad sam bio mali
presmjesnoyml wrote:A meni je dedo rano objasnio musko-zenske odnose, polne organe itd...Onda sam ja kasnije jedva cekao da stupim u iste, ali ne zato sto sam znao da je orgazam lijep i sl., nesto skroz drugo. Valjda mi je u to vrijeme bilo mrsko pisati, pa sam zamisljao kako je lijepo imati zenu - pisas u nju i onda ona ode u wc i pisa za oboje a ti odmaras:):)
- tolerantna
#1216 Re: kad sam bio mali
hahahahah ccckuharica wrote:presmjesnoyml wrote:A meni je dedo rano objasnio musko-zenske odnose, polne organe itd...Onda sam ja kasnije jedva cekao da stupim u iste, ali ne zato sto sam znao da je orgazam lijep i sl., nesto skroz drugo. Valjda mi je u to vrijeme bilo mrsko pisati, pa sam zamisljao kako je lijepo imati zenu - pisas u nju i onda ona ode u wc i pisa za oboje a ti odmaras:):)
- Mannequin
#1217 Re: kad sam bio mali
super.nova wrote:ne bas tako davno, moj mali rodjak (tad je imao mozda 3 godine) zaspao a mama mu ugrabila pogodan trenutak da se okupa, obrije noge (vazan detalj!...) i tako to... mali se probudio, vidio nigdje nikoga i trazio je po kuci udje u kupatilo i ima sta vidjet... mama k'o od majke rodjena sa bicem u ruci i mali pocne vristat "Aaaaaaaa mama odjezala chunu.... "
-
BJB
#1218 Re: kad sam bio mali
otherside wrote:izet fazlinovic?yml wrote:A meni je dedo rano objasnio musko-zenske odnose, polne organe itd...Onda sam ja kasnije jedva cekao da stupim u iste, ali ne zato sto sam znao da je orgazam lijep i sl., nesto skroz drugo. Valjda mi je u to vrijeme bilo mrsko pisati, pa sam zamisljao kako je lijepo imati zenu - pisas u nju i onda ona ode u wc i pisa za oboje a ti odmaras:):)
- mondo bizarro
#1219 Re: kad sam bio mali
kad sam bila mala...
-zamišljala sam šareni snijeg, to bi baš fino bilo...
, a kad su padale krupne pahulje, tad su vanzemaljci prali suđe
-čekala patuljke-vilenjake da izađu iz utičnice (bio neki film sa patuljcima koji se pojave u kući i budu raja sa ukućanima, i jedino logično rješenje odakle bi se mogli kod mene pojaviti je bila utičnica
) i stepenice pripremila da lakše siđu
-čistači ulice i smetljarski kamion su bili zakon, vazda sam trčala na prozor da gledam to dešavanje
-kad mi uhvate žuto pile, ja kažem neću, hoću crno i tako...
-rekla jednoj guzatoj teti: šta bi se ćevapa moglo napraviti od tvoje guze
-imala želju da budem operska pjevačica
-imala deja vu pa mislila da sam vidovita
-sa nekih 6-7 godina mama me naučila da šijem i nisam se čudom mogla načuditi da moja drugarica nema iglu u kući
-mama kaže da sam rano progovorila, ono čisto sklapala rečenice
i da sam toliko mljela da je nju nekad bolila glava od mene
zato sad šutim
-pregazile me sanke, upala u velike koprive, bila puna modrica od bicikla...
elem, ništa posebno osim što sam još uvijek mala
-zamišljala sam šareni snijeg, to bi baš fino bilo...
, a kad su padale krupne pahulje, tad su vanzemaljci prali suđe -čekala patuljke-vilenjake da izađu iz utičnice (bio neki film sa patuljcima koji se pojave u kući i budu raja sa ukućanima, i jedino logično rješenje odakle bi se mogli kod mene pojaviti je bila utičnica
-čistači ulice i smetljarski kamion su bili zakon, vazda sam trčala na prozor da gledam to dešavanje
-kad mi uhvate žuto pile, ja kažem neću, hoću crno i tako...
-rekla jednoj guzatoj teti: šta bi se ćevapa moglo napraviti od tvoje guze
-imala želju da budem operska pjevačica
-imala deja vu pa mislila da sam vidovita
-sa nekih 6-7 godina mama me naučila da šijem i nisam se čudom mogla načuditi da moja drugarica nema iglu u kući
-mama kaže da sam rano progovorila, ono čisto sklapala rečenice
-pregazile me sanke, upala u velike koprive, bila puna modrica od bicikla...
elem, ništa posebno osim što sam još uvijek mala
- Ridjobrki
#1220 Re: kad sam bio mali
Ja sam ka' mali pa' sa lipe.

- novi.dan.nova.nafaka
#1221 Re: kad sam bio mali
Dobro si ostao normalan onda.Ridjobrki wrote:Ja sam ka' mali pa' sa lipe.![]()
![]()
- Kinaski
#1222 Re: kad sam bio mali
i mene je traktor opalioRidjobrki wrote:Ja sam ka' mali pa' sa lipe.![]()
![]()
- Kinaski
#1224 Re: kad sam bio mali
opalio hahahahahahahhahahah srsly ?sabina75 wrote:i mene je konj![]()
- HAVANA
#1225 Re: kad sam bio mali
Zakleo sam se u bioskopu bas
kad porastem bicu Salko Dinamitas
(4x)
Jos sam tad bio decko mlad
pamtim sve i sad
u skoli ovce prodao bih sve
za kaubojske filmove
Ref.
Joe Dinamitas, idol mi je bio
olos mlatio, pravde dijelio