Mjenjaj lanac jer bi mogao omati problemaamir79 wrote:Uh sjetih se, pa ja nemam zubčasti ja imam lanac, tsi ...amir79 wrote:Znaci ako hocu da mi vozilo ostane pod garancijom moram mjenjati zubčati nakon 3 godine iako nisam presao vise od 120.000km, divno.frngla wrote:svašta
interval zamjene ulja je godina dana ili 15 000 km, zupčasti sa španerima i svim ostalim, mislim 3 godine ili 120 000 km, šta prije nastupi...
Škoda all about
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1201 Re: Škoda all about
-
direstraits0078
#1202 Re: Škoda all about
@drvosjeca iz mjesta dejcici:
potrazi malo po forumu, Bunjo nije izgubio licencu za Renault.
Rade momci koji znaju svoj posao, niko se ne zali na njih.
potrazi malo po forumu, Bunjo nije izgubio licencu za Renault.
-
goran16v
#1203 Re: Škoda all about
U Triabu radi decko koji je doveden iz Autoagenta.
-
goran16v
#1205 Re: Škoda all about
Sejo dao otkaz prije jedno mjesec
- holowey
#1206 Re: Škoda all about
kod mene u servisnoj knjizi stoji da se za benzince mijenja nakon 90k ili 4g, za dizele nakon 120k bez pominjanja vremenskog ogranicenja, zato me je zbunilo sto od cetiri servisa samo jedan pominje mijenjanje zubcastog, a znajuci u sta moze odvesti pucanje zubcastog odmah mi neku suhu svezaofrngla wrote:Provjerite u servisnim knjigama, nemojte sa 100% sigurnošću uzimati ovo moje 3 godine, mada mislim da je 3 godine (ja sam gotovo 100% siguran da su 3 godine u pitanju)... Guma ima ograničen vijek trajanja, vremenom propada, jedino vozila koja imaju lanac nemaju vremensku granicu, kod takvih vozila interval je na 120 000 bez obzira na starost vozila...
-
frngla
#1207 Re: Škoda all about
Onda po servisnoj radi i nemaš frke 
- Arslan_11
#1208 Re: Škoda all about
opet ja...Skinuo sam neke naljepnice sa auta i ostalo ljepilo. Sta mi preporucujete da bih skinuo ljepilo? Nadjoh negdje da je odrstranjivac silikona wurth odlican negdje wd 40 
- Arslan_11
#1210 Re: Škoda all about
i onako je vec masna od necegfrngla wrote:majoneza
- mayab
#1211 Re: Škoda all about
WD 40, a moze i benzin, ne bi trebao da osteti lak, bez brige, jer cesto se zalije kod tankanja
-
goran16v
#1212 Re: Škoda all about
Bilo sta sto otapa ljepilo a nije agresivno za lak (tipa nitro razrjedivaca), uljni razrjedivac, aceton, benzin, WD pa cak i najobicniji dezodorans ali bitno prvo natopiti i sacekati da odreaguje pa tek onda skidati a ne odmah.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1213 Re: Škoda all about
Svejedno da li jeste ili nije samo tvrdim da je Bunjo obični prevarant i lopov a to mogu i argumentovano obrazložiti. Pogledaj ti malo po forumu teme o Renaultu pa vidi koliko se ljudi žalilo na Renault servis.direstraits0078 wrote:@drvosjeca iz mjesta dejcici:
potrazi malo po forumu, Bunjo nije izgubio licencu za Renault.![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#1214 Re: Škoda all about
Pa sada ko je veći mahalac dalo bi se diskutovati ali mislim da si ti jedan od neprevaziđenih na KLIX-u, no to nije tema. Moje iskustvo sa Bunjom nije mahalanje već iskustvo iz prve ruke, ako treba mogu obrazložiti, do tada ostaj zdravo.goran16v wrote:Postedi nas mahalanja ziv bio!Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Zaobiđi Triab, Bunju, to je preverant obični. Idi bilo gdje drugo samo ne kod njega...firma koja je izgubila Renault licencu ne može biti dobar Škoda serviser.
-
goran16v
#1215 Re: Škoda all about
Osim sto na ovom forumu neces nigdje naci da sam ja nesto mahalao odnosno prepricavao tudje price bez argumenata, ako vec nesto tvrdis onda obrazlozi jer je u protivnom cisto mahalanje.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Pa sada ko je veći mahalac dalo bi se diskutovati ali mislim da si ti jedan od neprevaziđenih na KLIX-u, no to nije tema. Moje iskustvo sa Bunjom nije mahalanje već iskustvo iz prve ruke, ako treba mogu obrazložiti, do tada ostaj zdravo.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1216 Re: Škoda all about
Da ne zatpavam temu sa stvarima koje se ne tiču direktno Škode, imaš na PP.goran16v wrote:Osim sto na ovom forumu neces nigdje naci da sam ja nesto mahalao odnosno prepricavao tudje price bez argumenata, ako vec nesto tvrdis onda obrazlozi jer je u protivnom cisto mahalanje.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Pa sada ko je veći mahalac dalo bi se diskutovati ali mislim da si ti jedan od neprevaziđenih na KLIX-u, no to nije tema. Moje iskustvo sa Bunjom nije mahalanje već iskustvo iz prve ruke, ako treba mogu obrazložiti, do tada ostaj zdravo.
-
goran16v
#1217 Re: Škoda all about
Ok, ali ako vezano za Triab napises da je Bunjo lopov onda se ticu direktno Skode.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Da ne zatpavam temu sa stvarima koje se ne tiču direktno Škode, imaš na PP.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1218 Re: Škoda all about
Imaš detaljno na PP. Ukratko i bez imena ovako javno na forumu, servis Bunjo me prevario za jedno vozilo Lagunu za koju su prilikom moje kupovine trvrdili da je sve OK, ispravno i nije udarano. Kasnije se ispostavilo da je vozilo udarano, reparirana turbina i što je najgore vjerovatno manipulisano sa šasijom vozila.goran16v wrote:Ok, ali ako vezano za Triab napises da je Bunjo lopov onda se ticu direktno Skode.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
-
amir79
#1219 Re: Škoda all about
Znaci ako hocu da mi vozilo ostane pod garancijom moram mjenjati zubčati nakon 3 godine iako nisam presao vise od 120.000km, divno.
[/quote]
Uh sjetih se, pa ja nemam zubčasti ja imam lanac, tsi ...[/quote]
Mjenjaj lanac jer bi mogao omati problema
[/quote]
bas me briga, imam garanciju 4 godine. ako pocne zezati neka ga oni mjenjaju. a i svakako cu ga prodat cim ga otplatim...
Uh sjetih se, pa ja nemam zubčasti ja imam lanac, tsi ...[/quote]
Mjenjaj lanac jer bi mogao omati problema
bas me briga, imam garanciju 4 godine. ako pocne zezati neka ga oni mjenjaju. a i svakako cu ga prodat cim ga otplatim...
-
direstraits0078
#1220 Re: Škoda all about
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Imaš detaljno na PP. Ukratko i bez imena ovako javno na forumu, servis Bunjo me prevario za jedno vozilo Lagunu za koju su prilikom moje kupovine trvrdili da je sve OK, ispravno i nije udarano. Kasnije se ispostavilo da je vozilo udarano, reparirana turbina i što je najgore vjerovatno manipulisano sa šasijom vozila.goran16v wrote:Ok, ali ako vezano za Triab napises da je Bunjo lopov onda se ticu direktno Skode.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
I mene zanima ovo detaljno, ako moze pp.
- Haris.ba
#1221 Re: Škoda all about
Ne želeći umanjiti ničiju nafaku bezrazložno, Bunji ne bih dao ni da kosilicu održava. Za sada, Halilović ekstra.
Ima neka mogućnost da se gleda novo auto, Rapid mi zanimljiv, ali najvjerovatnije ću odustati od Škode. Gdje ići u ovlašteni? Kod Bunje ni sijalicu više otići zamijeniti.
Bio davno jednom u Autoagentu, i onako, zadovoljavajuće, al' mi rekoše da su propali.
Sa Asom imam nedefinisan odnos. Ekstremno subjektivno, imao sam uvijek u Asi osjećaj da mi oni ukazuju čast što servisiram i kupujem kod njih. Nešta pitati, tegoba. Znači, osjećaj katastrofa. Ali, usluga ipak, korektna.
Ima neka mogućnost da se gleda novo auto, Rapid mi zanimljiv, ali najvjerovatnije ću odustati od Škode. Gdje ići u ovlašteni? Kod Bunje ni sijalicu više otići zamijeniti.
Bio davno jednom u Autoagentu, i onako, zadovoljavajuće, al' mi rekoše da su propali.
Sa Asom imam nedefinisan odnos. Ekstremno subjektivno, imao sam uvijek u Asi osjećaj da mi oni ukazuju čast što servisiram i kupujem kod njih. Nešta pitati, tegoba. Znači, osjećaj katastrofa. Ali, usluga ipak, korektna.
- drndalo
#1222 Re: Škoda all about
Ja koliko znam Autoagent jos radi, znam da situacija nije bajna, ali nisu stavili kljuc u bravu.
- newklear
#1223 Re: Škoda all about
Škoda Fabia 2007 (starija ver) - koliko košta izrada ključa?
ovakav bez daljinskog otključavanja/zaključavanja

ovakav bez daljinskog otključavanja/zaključavanja
-
amir79
#1224 Re: Škoda all about
jedno pitanje
kupio sam u novu skodu u asa.i prije 8 mjesec. da li u nov motor stavljaju permant ili moram to kontrolisati?
kupio sam u novu skodu u asa.i prije 8 mjesec. da li u nov motor stavljaju permant ili moram to kontrolisati?
-
frngla
#1225 Re: Škoda all about
Autoagent je izgubio licencudrndalo wrote:Ja koliko znam Autoagent jos radi, znam da situacija nije bajna, ali nisu stavili kljuc u bravu.