Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jOFLA wrote:
Neće niko izvesti svoju suprugu na ručak u MCD, ili srednjoškolac svoju djevojku na romantičnu večeru na isto mjesto. Nema toga. Takvi idu u restorane i restorančiće i pizzerije.
Prvo stoji, a drugo ja nikad u zivotu nisam vidio ni cuo da srednjoskolac svoju djevojku izvodi na romanticnu veceru
A ako si bio u MCD, znati ces da su bas srednjoskolci najbolje musterije. Mislim naravno na MCD u vecim gradovima, a ne po selima.
Mjesanac wrote:
Prvo stoji, a drugo ja nikad u zivotu nisam vidio ni cuo da srednjoskolac svoju djevojku izvodi na romanticnu veceru
A ako si bio u MCD, znati ces da su bas srednjoskolci najbolje musterije. Mislim naravno na MCD u vecim gradovima, a ne po selima.
Da, to stoji ali su najvece musterije kada imaju odmor u skoli ili na faksu. To je covjek i rekao. Nisu musterije kada treba izvesti djevojku vani. Mada ja znam jedan par iz Minhena koji se vjencao i imali su official lunch u McD-u
Mjesanac wrote:
Ja cuo, vidio, i bio jedan od tih tinejdzera. Ali sada su mi smjesni kada ih vidim u restoranu. Uvijek kada odem u onako fin ali da nije preskup restoran prije 9 sati barem tri tinejdzerska para sjede. Jadnici ne mogu alkohol pa drmaju koka kolu na eks. Zalosno za gledati.
StupskaBitanga wrote:Evo konačno više informacija ** No links ** SAZNAJE: Fahrudin Radončić gradi McDonald's u Sarajevu
[img]http://**%20No%20links%20**.ba/hronika/fahrudin-radoncic-gradi-mcdonalds-u-sarajevu[/img]
StupskaBitanga wrote:Evo konačno više informacija ** No links ** SAZNAJE: Fahrudin Radončić gradi McDonald's u Sarajevu
[img]http://**%20No%20links%20**.ba/hronika/fahrudin-radoncic-gradi-mcdonalds-u-sarajevu[/img]
Haj'mo svi na hamburger kod FahrA!
Tacno je da se gradi na parkingu ispred njegovog hotela
Koliko ja znam ,ovaj plac je bio kupio fahrin haver iz srbije(miskovic) ...pa ga je nedavno prodavao...nakon propalih planova sa kolegom radoncicem Jel to fahro ili nije,pitanje je sad? zaboli me vala rinaka i za fahrom i mcd)
Frajer koji je kupio licencu je visocak, ja mislim da je komplet firma registrovana u visokom. Planirali su za SFF otvoriti prvu lokaciju. Ne znam dokle je problem sa domenom, nadam se da ce ga dobiti nazad
Djeco moja, jos mnogo puta ce divlje patke letjeti na jug i vracati se, jos mnogo puta ce bizoni krenuti ka sjevernoj preriji...ali MD nece doci u Sarajevo.
Svjetski lanac brze hrane stiže i u BiH: "McDonald’s" naljeto otvara dva objekta u Sarajevu
rađani će imati tzv. instore restoran u Titovoj ulici i drive in ispred hotela „Radon Plaza“
Globalni proizvođač brze hrane „McDonald’s“ s početkom ljeta počastit će građane Sarajeva svojim proizvodima, a licencu za „McDonald’s“ ima firma „Gliese“, saznaje „Dnevni avaz“.
Planirano je otvaranje tzv. instore restorana u Titovoj ulici na oko 400 kvadratnih metara. Objekt bi trebao biti otvoren u julu ove godine, a grubi radovi adaptacije su već počeli.
Građevinska dozvola
- Otvaranje drive in restorana ispred hotela „Radon Plaza“ planiramo krajem ljeta, negdje u avgustu ili najkasnije septembru, sve zavisi od općine Ilidža, koja ubrzo treba izdati građevinsku dozvolu. Urbanističku saglasnost smo još ranije dobili - rečeno nam je u bh. odjelu globalne kompanije za proizvodnju i distribuciju brze hrane.
Kako „Avaz“ saznaje, arhitektonsko rješenje za oba projekta radi Faruk Kapidžić, arhitekt koji je radio „Avaz Twist Tower“, a za objekt u Titovoj ulici „McDonalds“ je angažirao i francuskog arhitektu sa zadatkom da napravi poseban dizajn za BiH.
Korporacija „McDonald’s“ planira da u narednih 15 dana zvanično objavi da dolazi u BiH, a već je dio uposlenika na obuci van naše zemlje.
Treba istaći da svaki „McDonald’sov“ restoran upošljava oko 70 osoba.
Sigurna ulaganja
Dva sarajevska restorana ponudit će obroke samo s pilećim i goveđim mesom, te pića i osvježenja koja ovaj lanac brze hrane nudi u svojim objektima.
- Plan nam je da se širimo i van Sarajeva. Mete su nam Tuzla, gdje na umu imamo novi objekt koji zajednički grade kompanije „Avaz“ i „Robot komerc“, te Banja Luka, Zenica, Mostar... BiH je nova država u lancu objekata koje otvara „McDonald’s“ nakon deset godina. Ovim želimo pokazati da su ulaganja u BiH sigurna i podstaći ostale potencijalne strane investitore da slijede naš primjer - rečeno nam je u „McDonald’su“