tu mi mogu.
What to wear???
Moderator: anex
- alica.k
#1201 Re: What to wear???
meni nijedan od tih kaisica ne moze oko kukova na niski struk, imam osjecaj da su bas napravljeni za oko struka (pravog, prirodnog
).
tu mi mogu.
tu mi mogu.
- Nadinka
#1202 Re: What to wear???
Duso, pa mogu, samo sma tamo napisala da ovisno kolko je ko mrsav tolko podigne i stisnePartizzanka wrote:mogu li svi nositi te kaisice ja nemam niti jedan
a imam jednu haljinuc bas bi je mogla slikati da je vidis nadi
Eluna, nisam nisam uopste
Alica, mora moci, samo uzmi veci kaisic-po obimu
- Nadinka
#1203 Re: What to wear???
jos jedna stavr, kako tamo napreduje bijela kosulja, samo da vas obavijestim da aktivno prikupljamo cijene i pravm setove na tu temu 
- Partizzanka
#1204 Re: What to wear???
ama ja bih
nego mi vazda trazi da se nanovo registrujem kao da cu bombu ostaviti a ne komentar
nego mi vazda trazi da se nanovo registrujem kao da cu bombu ostaviti a ne komentar
-
zamzija
#1205 Re: What to wear???
Pa pošto sam punija, kad stavim kaišić na kukove, samo ih istakne, pa sam premjestila kaišić na PRAVI struk, i super izgleda, pogotovo na tunike, ili kad obučem usku majicu dugu i suknju, pa istaknem kaišićem, lijepo izgleda.Nadinka wrote:Duso, pa mogu, samo sma tamo napisala da ovisno kolko je ko mrsav tolko podigne i stisnePartizzanka wrote:mogu li svi nositi te kaisice ja nemam niti jedan
a imam jednu haljinuc bas bi je mogla slikati da je vidis nadi![]()
a slikaj haljinu i podigni je na kako nositi, u onaj komentar sa strane moze se i slika ubaciti.
Alica, mora moci, samo uzmi veci kaisic-po obimui razbicu vas sto ne koemntarisete tamo
Samo mi nije jasno par detalja vezano za kaišić. a u pitanju su punije osobe - kažu da je kaišić tanki najbolje uskladiti u istoj ili približnoj boji kao i majica / tunika i pantalone, a onda potpuno druge boje cipele ili torba.
Ili se taj kaišić mora uskladiti bojom sa cipelom ili torbom ....
-
zamzija
#1206 Re: What to wear???
Eh izvini al' se ne bih složila s tobom. Naime, teksas je takav materijal da se ŠIRI kad se nosa ( barem za pola broja )alica.k wrote:meni je to odma nekvalitetNadinka wrote:Ni Orsay farmerke nisu uopste lose, ja imam jedne, ne nosim ih nesto puno cisto jer sam nasla naknadno te svoje u levisu, ali moja prijateljica je njihove bas bas nosila i bila zadovoljna, jedini fol kod njih, kupiti uze-rasire seocu da mi stoje kuci onako kako su stajale u prodavnici cuj
. sta se trebam svaki put kad ih operem stiskat u manji broj jer ce za dva dana bit moj broj :S ono...
izuzetak je ako nemaju elastina, onda i mogu shvatiti sto se rasire, al ako imaju elastina i onda se svejedno rasire...to nema sta drugo biti do nekvalitet.
I ponovo skupi kad ga opereš. To ti je tako s elastinom ili bez njega, od kako nosim farmerke - sve su mi se raširile, a imala sam ih raznih modela i proizvodžača. Naravno da imaš kvalitetniji i nekvalitetniji teksas, tanji i deblji teksas - ali se svejedno bilo koji od njih - ŠIRI.
Isto kao koža. Preporučuje se pogotovo pantalone ili suknja uzeti manji broj jer će se raširiti za broj.
Pitaj bilo koga od stručnjaka, dizajnera, šnajderica
- Nadinka
#1207 Re: What to wear???
Ma kad su boje u pitanju i ta pravila, ne obracajte previse paznju na to, ja sam vec pisala o tome, ja nemam crnu torbu, cini mi se ni crne cipelezamzija wrote:Pa pošto sam punija, kad stavim kaišić na kukove, samo ih istakne, pa sam premjestila kaišić na PRAVI struk, i super izgleda, pogotovo na tunike, ili kad obučem usku majicu dugu i suknju, pa istaknem kaišićem, lijepo izgleda.Nadinka wrote:Duso, pa mogu, samo sma tamo napisala da ovisno kolko je ko mrsav tolko podigne i stisnePartizzanka wrote:mogu li svi nositi te kaisice ja nemam niti jedan
a slikaj haljinu i podigni je na kako nositi, u onaj komentar sa strane moze se i slika ubaciti.
Alica, mora moci, samo uzmi veci kaisic-po obimui razbicu vas sto ne koemntarisete tamo
Samo mi nije jasno par detalja vezano za kaišić. a u pitanju su punije osobe - kažu da je kaišić tanki najbolje uskladiti u istoj ili približnoj boji kao i majica / tunika i pantalone, a onda potpuno druge boje cipele ili torba.
Ili se taj kaišić mora uskladiti bojom sa cipelom ili torbom ....
- Nadinka
#1208 Re: What to wear???
svastaPartizzanka wrote:ama ja bih
-
inspire_me
#1209 Re: What to wear???
Ja isto imam problem, ne mogu pod svojim nickom da komentarisem, nego nesto moram ovo-ono..komplikovano mi, pa odustanemNadinka wrote:svastaPartizzanka wrote:ama ja bih
nego mi vazda trazi da se nanovo registrujem kao da cu bombu ostaviti a ne komentarmorma to isprobati da vidim sta je
- Nadinka
#1210 Re: What to wear???
Eh cure, znaci ako komentarisete u onom bloku na desnoj strani samo unesete bilo kakav mail i ime pod kojim zelite komentarisati i moze bez problema.inspire_me wrote:Ja isto imam problem, ne mogu pod svojim nickom da komentarisem, nego nesto moram ovo-ono..komplikovano mi, pa odustanemNadinka wrote:svastaPartizzanka wrote:ama ja bih
nego mi vazda trazi da se nanovo registrujem kao da cu bombu ostaviti a ne komentarmorma to isprobati da vidim sta je
![]()
a sad cu tetsirati ovaj dio za pojedinace postove
- eluna
#1211 Re: What to wear???
Nadinka wrote:Duso, pa mogu, samo sma tamo napisala da ovisno kolko je ko mrsav tolko podigne i stisnePartizzanka wrote:mogu li svi nositi te kaisice ja nemam niti jedan
Eluna, nisam nisam uopste
ne zezaj nadi, ja sam ostavila komentar
-
Gospoda Ministarka
#1212 Re: What to wear???
http://www.polyvore.com/spring_skirt/se ... -car-41580
Jutros sam vidjela jednu djevojku u slicnoj kombinaciji samo su umjesto suknje na njoj bile sive pantole. Ako se prepozna samo da joj kazem da je izgledala sjajno.
Nadi, uljepsavas nam grad.
Jutros sam vidjela jednu djevojku u slicnoj kombinaciji samo su umjesto suknje na njoj bile sive pantole. Ako se prepozna samo da joj kazem da je izgledala sjajno.
- Nadinka
#1213 Re: What to wear???
Haha, pa ne znam draga mogu li preuzeti taj kompliment, mozda cura nikad nije vdijela ni blog ni meneGospoda Ministarka wrote:http://www.polyvore.com/spring_skirt/se ... -car-41580
Nego draga, nema ljubicastih 39 imaju smao malsinasto zelene. ako hoces da vidim enke druge imaju li 39 reci
-
Gospoda Ministarka
#1214 Re: What to wear???
Ajooooj, pa onda moram kupovati maslinasto zelenu torbu. Imaju li 38, meni odgovaraju i 38? Ili crne, bijele ...?Nadinka wrote:Haha, pa ne znam draga mogu li preuzeti taj kompliment, mozda cura nikad nije vdijela ni blog ni meneGospoda Ministarka wrote:http://www.polyvore.com/spring_skirt/se ... -car-41580
Nego draga, nema ljubicastih 39 imaju smao malsinasto zelene. ako hoces da vidim enke druge imaju li 39 reciako hoces maslinasto zelene (fina je nijansa) i to reci
- Nadinka
#1215 Re: What to wear???
Provjericu sta sve imaju 38 i 39 pa ti sutra javim 
-
Gospoda Ministarka
#1216 Re: What to wear???
Nemoj molim te da se mucis ako ti nije usput, na ruku...ako ti je tesko...
- Nadinka
#1217 Re: What to wear???
Ne brini, znas da mi nije tesko!
-
zamzija
#1218 Re: What to wear???
Ja sam vidjela jednu djevojku na tramvajskoj stanici, preslatko obučenu, svijetla kosa vezana u konjski repić, bijela majica sa aplikacijom, bijele baletanke, crveni ko krv sako i crvena torba 
Šteta što je nisam slikala, brzo je došao tramvaj
)))
Šteta što je nisam slikala, brzo je došao tramvaj
- Partizzanka
#1219 Re: What to wear???
PA TO SAM BILA JAAAAA
Kd sam bila velikaaaa
Kd sam bila velikaaaa
-
zamzija
#1220 Re: What to wear???
De ba ne zezaj, nema šanse, djevojka je bila pravo slatka, super obučenaPartizzanka wrote:PA TO SAM BILA JAAAAA
Kd sam bila velikaaaa
- Partizzanka
#1221 Re: What to wear???
i to kao ne mogu biti ja???
- Partizzanka
#1223 Re: What to wear???
sto bi neki rekli
ala mi ga spusti sad
ala mi ga spusti sad