Vase naredno vozilo ce biti ?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply

Vase naredno vozilo ce biti?

1.) Hibrid
24
6%
2.) SUV
71
18%
3.) SUT
1
0%
4.) Sportski Compackt
44
11%
5.) Subcompact
16
4%
6 ) Limuzina
126
32%
7.) Pickup
2
1%
8.) Crossover
16
4%
9.) Mini Van
11
3%
10) Nije bitno samo nek' je VW
81
21%

Total votes: 392

vanda

#1201 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by vanda »

mariannealen wrote:sta mislite izmedju nissana murana,ovog novog ili bmw x6,koji je bolji?

Sta god da uzmes od ta dva, neces se pokajati. Ali ipak Benjamin je Benjamin, mada opet kazem, ni Murano nije za odbacit. Takodjer dosta jeftiniji je Murano.
mariannealen

#1202 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by mariannealen »

vanda wrote:
mariannealen wrote:sta mislite izmedju nissana murana,ovog novog ili bmw x6,koji je bolji?

Sta god da uzmes od ta dva, neces se pokajati. Ali ipak Benjamin je Benjamin, mada opet kazem, ni Murano nije za odbacit. Takodjer dosta jeftiniji je Murano.
murano samo 5000 eura jeftiniji,bmw dodje sa slabijim paketom opreme i polovan je,presao oko 20000 km,dok je murano nov iz fabrike sa najjacim paketom opreme...
fole13

#1203 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by fole13 »

Vozim Tene marke hajd bjezi odavde :lol: :lol:
sheikh

#1204 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by sheikh »

mariannealen wrote:
vanda wrote:

murano samo 5000 eura jeftiniji,bmw dodje sa slabijim paketom opreme i polovan je,presao oko 20000 km,dok je murano nov iz fabrike sa najjacim paketom opreme...

ja ga hebem ako je murano 5k eura jeftinija od x6
al eto :D
Ne kontam kakav si tip sofera?????
Sofer murana i x6 su potpuno razlicite osobe,ali eto :thumbup: :dance:
Bordolini

#1205 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Bordolini »

pa napisao je da je benga polovna i da je presla 20k. :wink: I pored toga, glas ide za nju.
avantgarde

#1206 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by avantgarde »

Kontam polako mijenjat auto a ovaj mi ne izlazi iz glave zadnjih par sedmica :roll: ....,danas sam malo vjezbao sjedenje u njemu,moram reci da je dobar :thumbup: ....,bude li sve u redu akoBog da mogao bi uskoro biti moj.
Groznica me vec uhvatila i ne pusta me. :roll:

Image

Image
whow

#1207 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

Haris.ba wrote:
whow wrote:Venza konacno stigla , boja je metalic siva sto i nije bio prvi izbor ali na druge boje se trebalo duze cekati.
Nek je sa srećom. Šta ti bi uzrok promjene? Dosadio rav?

Nego, je l' radioaktivna? Trebo si uzeti fluoroscentnozelenu boju. Ne bi morao čekati ni dana na isporuku.

P.S.
Znam gdje se proizvodi ova venza, al ne mogoh izdržati. :D
:lol: Boja je metalic siva , to je bila jedna od 3 2011 Venze sa ovom opremom koje su bile raspolozive krajem Aprila. Mislim da je i proizvodnja nesto usporila zbog djelova koji dolaze iz Japana . Uglavnom cijena vozila u Maju je bila oko $ 1500 veca nego Aprilska cijena plus obzirom da nije bilo nikakve akcije ( Red Tag Days ) nije bilo ni popusta od $1000 koji se davao u Aprilu. Sto se tice radiaktivnosti jos nisam nabavio gajgerov brojac pa ne znam sta se desava po tom pitanju , mozda je Toyota trebala poceti ugradzivati i mjerac radiaktivnosti kao regularnu opremu.
avantgarde

#1208 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by avantgarde »

Vise nije naredni nego je vec.
Odluka je pala na ovoga, exakt ovakav(samo u silber palladium farbi) vec skoro mjesec dana :) ...C 350 CDI
Last edited by avantgarde on 01/05/2012 21:38, edited 2 times in total.
Industrialyzer

#1209 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Industrialyzer »

vanda wrote:

Uvijek me zanimalo sta covjek koji ima lovu da kupi X6 razmislja , mislim nemam nista protiv tebe i tvog izbora nego jednostavno , zasto X6 ? :)
chuchumbamayumbe

#1210 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by chuchumbamayumbe »

Vjeraovatno FIesta, super auto! :thumbup:
Image
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#1211 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

a remarkable move nema sta :thumbup: svaka cast stabu Toyota!

whow

#1212 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

corolla02 wrote:a remarkable move nema sta :thumbup: svaka cast stabu Toyota!

Novi Camry Hybrid ima 200 ks . Camry Hybrid je veci , brzi ljepsi i sto je mozda najvaznije jeftiniji od jednako opremljene Jette Dizel kaja nije u pola auto kao sto je Camry.
citroen

#1213 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by citroen »

whow wrote:

Novi Camry Hybrid ima 200 ks . Camry Hybrid je veci , brzi ljepsi i sto je mozda najvaznije jeftiniji od jednako opremljene Jette Dizel kaja nije u pola auto kao sto je Camry.
A ti si sigurno probao novu camry i novu jettu ?????
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!

#1214 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

whow wrote:

da, napraviti auto sa 200ks te prosjecnom njegovom potrosnjom od 5.8l je vise nego dovoljno da nastavi biti best selling i to bez mnogo novih tehnologija koje su danas dostupne a nisu primjenjene ovdje, i to je vise nego podvig i stavlja ih ponovno na vrh dok ostali jos pure trebaju jesty :D
whow

#1215 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

citroen wrote:
whow wrote:

A ti si sigurno probao novu camry i novu jettu ?????
Nova Jetta je takvo auto da nemam nikakvu potrebu da je ikad provozam. Inace od kako je izasla Nova Jetta je uglavnom ocjenjena kao najlosije auto u klasi. Dok je konkurencija je nastojla da unaprijedi svoja vozila u VW su skontali da umjesto diskova pocnu stavljati dobose i da 16 godina stara masina sa 115 ks koja trosi duplo vise od ovog Camrija moze jos uvjek da se uvali pokojoj budali. Ovaj Camry je auto buducnosti. Jetta je nazalost stvar proslosti.
whow

#1216 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

corolla02 wrote:
whow wrote:

da, napraviti auto sa 200ks te prosjecnom njegovom potrosnjom od 5.8l je vise nego dovoljno da nastavi biti best selling i to bez mnogo novih tehnologija koje su danas dostupne a nisu primjenjene ovdje, i to je vise nego podvig i stavlja ih ponovno na vrh dok ostali jos pure trebaju jesty :D
Mislim da je primjena pristupacne i relativno jeftine tehnologije kljuc. GM je potrosio preko bilion dollara u Chevy Volt kojega je dana gotovo nemoguce vidjeti ne cesti ne samo zbog lude cijene od 45 hiljada dollara nego i zbog tehnologije koja jos uvijek treba da se potvrdi u svakodnevnoj uptrebi. Toyota je ovim camrijem dokazala je dobro ne mora uvjek biti super komplikovano ili preskupo. VW vjerovatno moze napraviti Passata koji ce imati slicne performanse i potrosnju kao ova Toyota jedini problem je u tom sto je kostati duplo vise.
vukojebina

#1217 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by vukojebina »

pa dajte slike strucnjaci tih vasih novih toyota hibrida????
dingosp0

#1218 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by dingosp0 »

Image

fali mi jos samo 160.000km

sitnica :D
whow

#1220 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

lol -ovo je predobro. Samo ne znam sto ga ne odveze u otpad i vozdra.
beco

#1221 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by beco »

dingosp0 wrote:Image

Hajde da se utalimo ti ga vozaj jedan dan ja cu drugi :D
corolla02

#1222 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

vukojebina wrote:pa dajte slike strucnjaci tih vasih novih toyota hibrida????
moje slijedece auto vidim kao hybrid itekako
corolla02

#1223 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

whow wrote:
Mislim da je primjena pristupacne i relativno jeftine tehnologije kljuc. GM je potrosio preko bilion dollara u Chevy Volt kojega je dana gotovo nemoguce vidjeti ne cesti ne samo zbog lude cijene od 45 hiljada dollara nego i zbog tehnologije koja jos uvijek treba da se potvrdi u svakodnevnoj uptrebi. Toyota je ovim camrijem dokazala je dobro ne mora uvjek biti super komplikovano ili preskupo. VW vjerovatno moze napraviti Passata koji ce imati slicne performanse i potrosnju kao ova Toyota jedini problem je u tom sto je kostati duplo vise.
koga hoce pare bas ga hoce :-D ovaj model sa ovim performansama ce da ide ko halva, a ostali stoj!
donsedin

#1224 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by donsedin »

beco wrote:

Mogo bi se i ja pridruzit tome. :D
corolla02

#1225 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

donsedin wrote:
beco wrote:

Mogo bi se i ja pridruzit tome. :D
a ko ce to osiguravati 8-)
Post Reply