mariannealen wrote:sta mislite izmedju nissana murana,ovog novog ili bmw x6,koji je bolji?
Sta god da uzmes od ta dva, neces se pokajati. Ali ipak Benjamin je Benjamin, mada opet kazem, ni Murano nije za odbacit. Takodjer dosta jeftiniji je Murano.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
mariannealen wrote:sta mislite izmedju nissana murana,ovog novog ili bmw x6,koji je bolji?
murano samo 5000 eura jeftiniji,bmw dodje sa slabijim paketom opreme i polovan je,presao oko 20000 km,dok je murano nov iz fabrike sa najjacim paketom opreme...vanda wrote:mariannealen wrote:sta mislite izmedju nissana murana,ovog novog ili bmw x6,koji je bolji?
Sta god da uzmes od ta dva, neces se pokajati. Ali ipak Benjamin je Benjamin, mada opet kazem, ni Murano nije za odbacit. Takodjer dosta jeftiniji je Murano.
mariannealen wrote:murano samo 5000 eura jeftiniji,bmw dodje sa slabijim paketom opreme i polovan je,presao oko 20000 km,dok je murano nov iz fabrike sa najjacim paketom opreme...vanda wrote:mariannealen wrote:sta mislite izmedju nissana murana,ovog novog ili bmw x6,koji je bolji?

Haris.ba wrote:Nek je sa srećom. Šta ti bi uzrok promjene? Dosadio rav?whow wrote:Venza konacno stigla , boja je metalic siva sto i nije bio prvi izbor ali na druge boje se trebalo duze cekati.
Nego, je l' radioaktivna? Trebo si uzeti fluoroscentnozelenu boju. Ne bi morao čekati ni dana na isporuku.
P.S.
Znam gdje se proizvodi ova venza, al ne mogoh izdržati.
vanda wrote:mariannealen wrote:sta mislite izmedju nissana murana,ovog novog ili bmw x6,koji je bolji?

Novi Camry Hybrid ima 200 ks . Camry Hybrid je veci , brzi ljepsi i sto je mozda najvaznije jeftiniji od jednako opremljene Jette Dizel kaja nije u pola auto kao sto je Camry.corolla02 wrote:a remarkable move nema stasvaka cast stabu Toyota!
A ti si sigurno probao novu camry i novu jettu ?????whow wrote:Novi Camry Hybrid ima 200 ks . Camry Hybrid je veci , brzi ljepsi i sto je mozda najvaznije jeftiniji od jednako opremljene Jette Dizel kaja nije u pola auto kao sto je Camry.corolla02 wrote:a remarkable move nema stasvaka cast stabu Toyota!
da, napraviti auto sa 200ks te prosjecnom njegovom potrosnjom od 5.8l je vise nego dovoljno da nastavi biti best selling i to bez mnogo novih tehnologija koje su danas dostupne a nisu primjenjene ovdje, i to je vise nego podvig i stavlja ih ponovno na vrh dok ostali jos pure trebaju jestywhow wrote:Novi Camry Hybrid ima 200 ks . Camry Hybrid je veci , brzi ljepsi i sto je mozda najvaznije jeftiniji od jednako opremljene Jette Dizel kaja nije u pola auto kao sto je Camry.corolla02 wrote:a remarkable move nema stasvaka cast stabu Toyota!
Nova Jetta je takvo auto da nemam nikakvu potrebu da je ikad provozam. Inace od kako je izasla Nova Jetta je uglavnom ocjenjena kao najlosije auto u klasi. Dok je konkurencija je nastojla da unaprijedi svoja vozila u VW su skontali da umjesto diskova pocnu stavljati dobose i da 16 godina stara masina sa 115 ks koja trosi duplo vise od ovog Camrija moze jos uvjek da se uvali pokojoj budali. Ovaj Camry je auto buducnosti. Jetta je nazalost stvar proslosti.citroen wrote:A ti si sigurno probao novu camry i novu jettu ?????whow wrote:Novi Camry Hybrid ima 200 ks . Camry Hybrid je veci , brzi ljepsi i sto je mozda najvaznije jeftiniji od jednako opremljene Jette Dizel kaja nije u pola auto kao sto je Camry.corolla02 wrote:a remarkable move nema stasvaka cast stabu Toyota!
Mislim da je primjena pristupacne i relativno jeftine tehnologije kljuc. GM je potrosio preko bilion dollara u Chevy Volt kojega je dana gotovo nemoguce vidjeti ne cesti ne samo zbog lude cijene od 45 hiljada dollara nego i zbog tehnologije koja jos uvijek treba da se potvrdi u svakodnevnoj uptrebi. Toyota je ovim camrijem dokazala je dobro ne mora uvjek biti super komplikovano ili preskupo. VW vjerovatno moze napraviti Passata koji ce imati slicne performanse i potrosnju kao ova Toyota jedini problem je u tom sto je kostati duplo vise.corolla02 wrote:da, napraviti auto sa 200ks te prosjecnom njegovom potrosnjom od 5.8l je vise nego dovoljno da nastavi biti best selling i to bez mnogo novih tehnologija koje su danas dostupne a nisu primjenjene ovdje, i to je vise nego podvig i stavlja ih ponovno na vrh dok ostali jos pure trebaju jestywhow wrote:Novi Camry Hybrid ima 200 ks . Camry Hybrid je veci , brzi ljepsi i sto je mozda najvaznije jeftiniji od jednako opremljene Jette Dizel kaja nije u pola auto kao sto je Camry.corolla02 wrote:a remarkable move nema stasvaka cast stabu Toyota!

lol -ovo je predobro. Samo ne znam sto ga ne odveze u otpad i vozdra.
dingosp0 wrote:
fali mi jos samo 160.000km
sitnica
moje slijedece auto vidim kao hybrid itekakovukojebina wrote:pa dajte slike strucnjaci tih vasih novih toyota hibrida????
koga hoce pare bas ga hocewhow wrote:
Mislim da je primjena pristupacne i relativno jeftine tehnologije kljuc. GM je potrosio preko bilion dollara u Chevy Volt kojega je dana gotovo nemoguce vidjeti ne cesti ne samo zbog lude cijene od 45 hiljada dollara nego i zbog tehnologije koja jos uvijek treba da se potvrdi u svakodnevnoj uptrebi. Toyota je ovim camrijem dokazala je dobro ne mora uvjek biti super komplikovano ili preskupo. VW vjerovatno moze napraviti Passata koji ce imati slicne performanse i potrosnju kao ova Toyota jedini problem je u tom sto je kostati duplo vise.
Mogo bi se i ja pridruzit tome.beco wrote:dingosp0 wrote:
sitnica
Hajde da se utalimo ti ga vozaj jedan dan ja cu drugi
a ko ce to osiguravatidonsedin wrote:Mogo bi se i ja pridruzit tome.beco wrote:dingosp0 wrote:
sitnica
Hajde da se utalimo ti ga vozaj jedan dan ja cu drugi