Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Levat je uspio da za 5 minuta nalupa gluposti što neko ne može za godinu dana
ovo je najniža vrsta novinarstva,cak i mahalci imaju neke kodekse...kako se lik izblamira za 5 minuta
Svaka cast Papetu,covjek nece da ima posla sa našim novinarima - najnižom vrstom ljudi...covjek drži do sebe i ima neki nivo.
jeza u ledja wrote:Sta je to bilo? Dajte podjelite info sa nama neupucenima.
Ma nema se šta reci zapravo...neki seljacke prozivke našeg selektora , što im se ne javlja , šta to Pape glumi , Baho ima njegove postere , raja hoce veselo kao sa Ćirom što je bilo , raja ne voli mirnocu i staloženost vec hoce živo i veselo.
Ma dno dna!!! kakav bolid,ne mogu da vjerujem
Najvise mi je povuklo zivac kad rece pred utakmicu s Ganom nema euforije, nema buke, nema halabuke
Sta igrači trebaju da izigravaju dvorske lude, jos kad rece informacije iz prve ruke ko da je u kafani
Ma smeta im Sušić ovakav kakav jest...nema cirkusa sa njim jer su mahalci navikli na cirkus sa Mikadom...sjebava ih papetova smirenost i kuliranje...covjek skonto s kim ima posla i sikteris'o ih od sebe, ovima vatra pa ga sad prozivajo javno preko OBN ko najveci bjednici...nešto ubacuju Osima u pricu kao što se to bar njemu ne javi ako nece nama , ofirno do bola...jedna rijec : sranje izvinjavam se Bureku,ali morao sam.
E jest mi Mimo maloprije izvukao živac
LSD wrote:Ma smeta im Sušić ovakav kakav jest...nema cirkusa sa njim jer su mahalci navikli na cirkus sa Mikadom...sjebava ih papetova smirenost i kuliranje...covjek skonto s kim ima posla i sikteris'o ih od sebe, ovima vatra pa ga sad prozivajo javno preko OBN ko najveci bjednici...nešto ubacuju Osima u pricu kao što se to bar njemu ne javi ako nece nama , ofirno do bola...jedna rijec : sranje izvinjavam se Bureku,ali morao sam.
a kod mikada cirkus,seta ko hoce kroz hotel.....a ja otisao pred ganu na ilidzu,da zovnem jednog igraca i zaustavise me oni iz sekjuritija,pitaju...gdje si ti poso? ...rekoh trazim tog i tog...kaze meni lik,ne moze niko prici,ako imas mobitel njegov,zovi ga da sidje....i tako i bi
LSD wrote:Ma smeta im Sušić ovakav kakav jest...nema cirkusa sa njim jer su mahalci navikli na cirkus sa Mikadom...sjebava ih papetova smirenost i kuliranje...covjek skonto s kim ima posla i sikteris'o ih od sebe, ovima vatra pa ga sad prozivajo javno preko OBN ko najveci bjednici...nešto ubacuju Osima u pricu kao što se to bar njemu ne javi ako nece nama , ofirno do bola...jedna rijec : sranje izvinjavam se Bureku,ali morao sam.
hz__semir wrote:Vjerovatno je odbio "toVk šou sa dejanom Vosuljaš" pa ih povrijedio, propali dabogda ionako su najodvratnija TV u državi.
Nije Vosuljas nego Rospijas
sta oni hoce da im pape vodi vremensku, nedeljom popodne, i onaj show sa rospijasovom kao sto je mikado!!
ako je pametan, nikad ni u jedenoj emisiji nece ucestvovati ni novinarima davati intervjue sem u za to predvdjenim
prilikama!!
fali im majmun na kanafi i medvjed koji plese na okupljanjima reprezentacije...
izjavu im nikad ne bih dao, a kamo li intervju ili gostovanje u emisiji
koji jad su ovi nasi novinari
on sad kao misli da je suknuo papetu, sta li?
poserem ti se u cazimohod
Ovo je samo odraz primitivizma i stanja duha u našem mahalskom novinarstvu gdje svaka šuša uz par piva u kafani može kreirati javno mnijenje i naručivati tekstove po novinama i televiziji. Vrhunac večerašnje gadosti je perfidno uvođenje Ivice Osima u cijelu priču, jer ako raja slučajno ne proguta sve izgovorene gadosti, iskonstruisati ćemo sukob Papeta sa Osimom i uspjeh nam je zagarantovan.
bager wrote:Ovo je samo odraz primitivizma i stanja duha u našem mahalskom novinarstvu gdje svaka šuša uz par piva u kafani može kreirati javno mnijenje i naručivati tekstove po novinama i televiziji. Vrhunac večerašnje gadosti je perfidno uvođenje Ivice Osima u cijelu priču, jer ako raja slučajno ne proguta sve izgovorene gadosti, iskonstruisati ćemo sukob Papeta sa Osimom i uspjeh nam je zagarantovan.