Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#1201 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Neelix wrote:auuuuuuu sto mimo popljuva papeta :shock:
Jao papka šta prica za Sušića :x :x :x
Ko je narucio ovu emisiju :x :x slušaj price seljacke :x pa treba vama novinarima polagati racune :x :x
JOOOOOJJ :x
Neelix

#1202 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Neelix »

ne mogu da vjerujem, koji levat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eee mimo mimo :-)
LSD

#1203 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Da covjek povrati od ove price :x :x
Koji drek je ovo :x :x
Neelix

#1204 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Neelix »

LSD wrote:Da covjek povrati od ove price :x :x
Koji drek je ovo :x :x
napisah tamo na temi, kladim se da su zvali papeta da gostuje u nekoj emisiji i on odbio :-)
Djokej

#1205 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Djokej »

Eto nasih kvazi novinara.. Propisno popljuva Papeta, kakav mahalac.. Nevjerovatno kako mi je izvuko zivce.. :x
dek

#1206 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by dek »

jao jao naručeno, iz aviona se vidi
koja povrijeđena sujeta :roll: slažem se, vjerovatno je odbio gostovanje u emisiji

a naziv emisije- ''Vox Populi''
Vox Populi my ass
jeza u ledja

#1207 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Sta je to bilo? Dajte podjelite info sa nama neupucenima. :? :)
LSD

#1208 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Levat je uspio da za 5 minuta nalupa gluposti što neko ne može za godinu dana :oops:
ovo je najniža vrsta novinarstva,cak i mahalci imaju neke kodekse...kako se lik izblamira za 5 minuta :oops:

Svaka cast Papetu,covjek nece da ima posla sa našim novinarima - najnižom vrstom ljudi...covjek drži do sebe i ima neki nivo.
LSD

#1209 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:Sta je to bilo? Dajte podjelite info sa nama neupucenima. :? :)
Ma nema se šta reci zapravo...neki seljacke prozivke našeg selektora , što im se ne javlja , šta to Pape glumi , Baho ima njegove postere , raja hoce veselo kao sa Ćirom što je bilo , raja ne voli mirnocu i staloženost vec hoce živo i veselo.
Ma dno dna!!! kakav bolid,ne mogu da vjerujem :shock:
Djokej

#1210 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Djokej »

Najvise mi je povuklo zivac kad rece pred utakmicu s Ganom nema euforije, nema buke, nema halabuke :-)
Sta igrači trebaju da izigravaju dvorske lude, jos kad rece informacije iz prve ruke ko da je u kafani :x
jeza u ledja

#1211 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

e svasta!! :x
dek

#1212 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by dek »

Djokej wrote:Najvise mi je povuklo zivac kad rece pred utakmicu s Ganom nema euforije, nema buke, nema halabuke :-)
hebala ga euforija...to je godinama jedan od naših najvećih problema...
burek_in_space

#1213 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Mozhe li neko, postaviti video tog priloga, jer ja a vjerujem i mnogi drugi nismo gledali?!
annes

#1214 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by annes »

E svaka cast Mimi sto mu je progovorio.. Pape se nesto digao konta sto ej od sa brda d amoze provoditi....

Ocemo Alihodzica !
Neelix

#1215 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Neelix »

annes wrote:E svaka cast Mimi sto mu je progovorio.. Pape se nesto digao konta sto ej od sa brda d amoze provoditi....

Ocemo Alihodzica !
Ćazime otkud ti :lol:
LSD

#1216 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Ma smeta im Sušić ovakav kakav jest...nema cirkusa sa njim jer su mahalci navikli na cirkus sa Mikadom...sjebava ih papetova smirenost i kuliranje...covjek skonto s kim ima posla i sikteris'o ih od sebe, ovima vatra pa ga sad prozivajo javno preko OBN ko najveci bjednici...nešto ubacuju Osima u pricu kao što se to bar njemu ne javi ako nece nama :lol: :lol: , ofirno do bola...jedna rijec : sranje :!: :!: izvinjavam se Bureku,ali morao sam.
E jest mi Mimo maloprije izvukao živac :x
Obuca9

#1217 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Vjerovatno je odbio "toVk šou sa dejanom Vosuljaš" pa ih povrijedio, propali dabogda ionako su najodvratnija TV u državi.
Topla voda

#1218 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Topla voda »

LSD wrote:Ma smeta im Sušić ovakav kakav jest...nema cirkusa sa njim jer su mahalci navikli na cirkus sa Mikadom...sjebava ih papetova smirenost i kuliranje...covjek skonto s kim ima posla i sikteris'o ih od sebe, ovima vatra pa ga sad prozivajo javno preko OBN ko najveci bjednici...nešto ubacuju Osima u pricu kao što se to bar njemu ne javi ako nece nama :lol: :lol: , ofirno do bola...jedna rijec : sranje :!: :!: izvinjavam se Bureku,ali morao sam.
a kod mikada cirkus,seta ko hoce kroz hotel.....a ja otisao pred ganu na ilidzu,da zovnem jednog igraca i zaustavise me oni iz sekjuritija,pitaju...gdje si ti poso? :D ...rekoh trazim tog i tog...kaze meni lik,ne moze niko prici,ako imas mobitel njegov,zovi ga da sidje....i tako i bi :)
burek_in_space

#1219 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

LSD wrote:Ma smeta im Sušić ovakav kakav jest...nema cirkusa sa njim jer su mahalci navikli na cirkus sa Mikadom...sjebava ih papetova smirenost i kuliranje...covjek skonto s kim ima posla i sikteris'o ih od sebe, ovima vatra pa ga sad prozivajo javno preko OBN ko najveci bjednici...nešto ubacuju Osima u pricu kao što se to bar njemu ne javi ako nece nama :lol: :lol: , ofirno do bola...jedna rijec : sranje :!: :!: izvinjavam se Bureku,ali morao sam.
Sve ti je oproshteno! :D
revolution rock

#1220 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by revolution rock »

najljepse molim ako neko ima Mimin snimak sa OBN-a, da posta...nisam na zalost gledao, a volio bih...

Unaprijed hvala !!!

Samo naprijed, PAPE :bih:
mrtva kokoš

#1221 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mrtva kokoš »

hz__semir wrote:Vjerovatno je odbio "toVk šou sa dejanom Vosuljaš" pa ih povrijedio, propali dabogda ionako su najodvratnija TV u državi.
Nije Vosuljas nego Rospijas :D
sta oni hoce da im pape vodi vremensku, nedeljom popodne, i onaj show sa rospijasovom kao sto je mikado!!
ako je pametan, nikad ni u jedenoj emisiji nece ucestvovati ni novinarima davati intervjue sem u za to predvdjenim
prilikama!!
leo karan

#1222 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by leo karan »

fali im majmun na kanafi i medvjed koji plese na okupljanjima reprezentacije...
izjavu im nikad ne bih dao, a kamo li intervju ili gostovanje u emisiji
koji jad su ovi nasi novinari
on sad kao misli da je suknuo papetu, sta li?
poserem ti se u cazimohod
bager

#1223 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bager »

Ovo je samo odraz primitivizma i stanja duha u našem mahalskom novinarstvu gdje svaka šuša uz par piva u kafani može kreirati javno mnijenje i naručivati tekstove po novinama i televiziji. Vrhunac večerašnje gadosti je perfidno uvođenje Ivice Osima u cijelu priču, jer ako raja slučajno ne proguta sve izgovorene gadosti, iskonstruisati ćemo sukob Papeta sa Osimom i uspjeh nam je zagarantovan.
burek_in_space

#1224 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Nije tema Dejana Rosuljash niti njen talk show, zato se kanite toga...
LSD

#1225 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

bager wrote:Ovo je samo odraz primitivizma i stanja duha u našem mahalskom novinarstvu gdje svaka šuša uz par piva u kafani može kreirati javno mnijenje i naručivati tekstove po novinama i televiziji. Vrhunac večerašnje gadosti je perfidno uvođenje Ivice Osima u cijelu priču, jer ako raja slučajno ne proguta sve izgovorene gadosti, iskonstruisati ćemo sukob Papeta sa Osimom i uspjeh nam je zagarantovan.
upravo to...sve receno :thumbup:
Locked