Ja sam prvi prelazio preko zbog ovog problema koji imam, dobio sam obavijest o tom reprogramiranju kao da su nove reprogramirane u sanducadima, medjutim ja to nikad nisam dobio a i iskreno nemam vremena od posla da stignem to sve obaviti, a moracu malo skoknuti do njihnovi.dan.nova.nafaka wrote:Pa brate dragi, valjda je Džekos prava adresa. Oni su ti prvi puta dali karticu, oni su ti je reprogramirali - mogao si ih 100 puta do sada kontaktirati...mr_niceee wrote:I meni je mjesto cesto zauzeto, vidim postavili su one ''cunjeve'' da se ne moze preko trotoara prelaziti, ne zma kako da izadjem sa parkinga jer mi kartica ne radi prilikom izlaza, a na ulazu u parking radi?????? Kome da se obratim?
Čunjevi su postavljeni jer su nam pločice ispred ulaza već počele da stradaju lagano od primitivaca koji bezobzirno gaze preko, iako mogu prolaziti kroz rampu. I ovako se bojim da smo već zakasnili, jer mi se čini da je već udubljeno odmah tu pored prvog ulaza. Također, nadamo se da će zauzimanja parking mjesta biti manje sa čunjevima...
Jos jedno pitanje jer vidim da ti to sve znas, jel dovoljno da odem ovdije u njihovo sjediste u zgradi koja se jos gradi ili dole na Stup?