Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1201 Re: Arsenal F.C.
1 - 0 Za Leeds Utd. , Snodgrass iz penala 
-
pOZz
#1202 Re: Arsenal F.C.
Kakav poklon...
E moj Arsene... šta sad nije po volji? Sunce koje je obasjalo Emirates?
E moj Arsene... šta sad nije po volji? Sunce koje je obasjalo Emirates?
-
Bordolini
#1203 Re: Arsenal F.C.
sjo penala...sramota
Bendtner, Denilson, Eboue, Squillaci...gomila debila na istom mjestu...Arsene pichko
Bendtner, Denilson, Eboue, Squillaci...gomila debila na istom mjestu...Arsene pichko
-
pOZz
#1205 Re: Arsenal F.C.
Pa Bože, postoji li precjenjeniji igrač od Bendtnera u galaksiji???
-
Bordolini
#1206 Re: Arsenal F.C.
Nemoj tako, nekima je on idol zajedno sa wengerom...imaju 17 nickova pa mi mrsko nabrajati.pOZz wrote:Pa Bože, postoji li precjenjeniji igrač od Bendtnera u galaksiji???
Sramota, zao mi Leedsa sviju mi. Gotivim Arsenal ali zbog ovakvih sudijskih lakrdija mrzim velike klubove.
- ultima_palabra
#1207 Re: Arsenal F.C.
Kojih lakrdija?
Leeds
Pravi staromodni engleski fight, pa šta bude... ovako su prošle sezone dobili i na OT.
Arsenal
Definitivno, onaj odbrambeni nije trebao povlačiti Walcotta, nema šanse da bi igrači Arsenala danas mogli dati gol iz igre, iz bilo kakve pozicije 
Leeds
Arsenal
-
hau jes no
#1208 Re: Arsenal F.C.
leeds mi drag pravo
treba otvorit temu
arsenal je bio zreo da primi drugi gol, trener zeznu ubaci još jednog odbrambenog umjesto napadača
mali šmajhel je branio odlično 
-
sinkaspud
#1209 Re: Arsenal F.C.
Kad neko kaze Bendtner precijenjen igrac ne mogu sebi da dodjem. Kako neko moze biti precijenjen kad ga svi blate? Da je neko za Bendtnera ko za Zigica iskesirao 20 miliona eura pa da kazete precijenjen ne bi se iznenadio.
-
pOZz
#1210 Re: Arsenal F.C.
Precijenjen je samim tim što igra za Arsenal.
-
mistek
#1211 Re: Arsenal F.C.
Daj ba šta pričate. Bendtner je budućnost fudbala
http://www.youtube.com/watch?v=ruD2hult4P4
Nakon ovog je trebao okačiti kopačke o klin.
http://www.youtube.com/watch?v=ruD2hult4P4
Nakon ovog je trebao okačiti kopačke o klin.
-
Bordolini
#1212 Re: Arsenal F.C.
Ma ucinio mi se onaj penal ofiran onako na prvu. Mislim jeste ofiran ali vjerovatno bih ga i ja svirao. Bilo bi mi drago da su izgubili fakat, bili su zreli za poraz. Sad jos jedna tekma u ionako gustom rasporedu + morace otici na elland road sa najjacim sastavom da bi uzeli. Bice povreda i umora. Neka, tako treba jer "In arsene we trust"ultima_palabra wrote:Kojih lakrdija?![]()
LeedsPravi staromodni engleski fight, pa šta bude... ovako su prošle sezone dobili i na OT.
ArsenalDefinitivno, onaj odbrambeni nije trebao povlačiti Walcotta, nema šanse da bi igrači Arsenala danas mogli dati gol iz igre, iz bilo kakve pozicije
- ultima_palabra
#1213 Re: Arsenal F.C.
Ma čist penal nema šta, sudija pustio da vidi hoće li iskoristiti prednost, kao iz udžbenikaBordolini wrote:Ma ucinio mi se onaj penal ofiran onako na prvu. Mislim jeste ofiran ali vjerovatno bih ga i ja svirao. Bilo bi mi drago da su izgubili fakat, bili su zreli za poraz. Sad jos jedna tekma u ionako gustom rasporedu + morace otici na elland road sa najjacim sastavom da bi uzeli. Bice povreda i umora. Neka, tako treba jer "In arsene we trust"ultima_palabra wrote:Kojih lakrdija?![]()
LeedsPravi staromodni engleski fight, pa šta bude... ovako su prošle sezone dobili i na OT.
ArsenalDefinitivno, onaj odbrambeni nije trebao povlačiti Walcotta, nema šanse da bi igrači Arsenala danas mogli dati gol iz igre, iz bilo kakve pozicije
Ma nek mu igraju opet rezerve, ionako je ovo takmičenje za njih, ako izgube znaju da će imati manje utakmica za dokazivanje do kraja sezone.
-
Bordolini
#1214 Re: Arsenal F.C.
Pa ne bih se bas slozio da je takmicenje za rezerve. Ipak je ovo FA Cup, znas koliko oni vaznosti pridaju tome. Da je u pitanju Carling onda bi to bila druga prica.
Sjecam se ankete na Arsenalovom forumu od prije par godina, ugrubo, pitanje kad bi morali izabrati FA Cup ili CL (a Arsenal je tog proljeca vec daleko dogurao u oba takmicenja) vise ih je glasalo za osvajanje FA-a nego CL-a. Nisam mogao vjerovati.
Nejse, ako ce mu rezerve igrati bolje mu je da odmah preda tekmu.
I nek se sto prije rijesi kloceva : Denilsona, Ebouea, Bendtnera. Ozbiljno popricati sa Arshavinom jer ne igra ni blizu svojih mogucnosti. RVP-a prodati dok jos ima zainteresovanih da ga kupe. A onda za svu tu lovu kupiti par PRAVIH igraca jer ovi klocevi nikad nista osvojiti nece.
Sjecam se ankete na Arsenalovom forumu od prije par godina, ugrubo, pitanje kad bi morali izabrati FA Cup ili CL (a Arsenal je tog proljeca vec daleko dogurao u oba takmicenja) vise ih je glasalo za osvajanje FA-a nego CL-a. Nisam mogao vjerovati.
I nek se sto prije rijesi kloceva : Denilsona, Ebouea, Bendtnera. Ozbiljno popricati sa Arshavinom jer ne igra ni blizu svojih mogucnosti. RVP-a prodati dok jos ima zainteresovanih da ga kupe. A onda za svu tu lovu kupiti par PRAVIH igraca jer ovi klocevi nikad nista osvojiti nece.
- ultima_palabra
#1215 Re: Arsenal F.C.
Ne mislim da je to ispravno, ali Wenger tako radi već par sezona... dok je igrao sa najjačim sastavom svake godine su igrali bar u polufinalu.Bordolini wrote:Pa ne bih se bas slozio da je takmicenje za rezerve. Ipak je ovo FA Cup, znas koliko oni vaznosti pridaju tome. Da je u pitanju Carling onda bi to bila druga prica.
Što se tiče te prodaje, poznavajući Wengera on će prije prodati Cesca Barceloni, i onda uložiti jedno 20% u ekipu, a ostalo ostaviti u štek
- van Basten
#1216 Re: Arsenal F.C.
po udžbenicima, nema prednosti kad je penal, tj ako je penal trebao ga je odmah svirati, a čim je "pustio prednost" to znači da nije okarakterisano kao penal i igra se dalje. Ali bolje ovako... dvije šanse za gol u istoj akciji 
- ultima_palabra
#1217 Re: Arsenal F.C.
U principu jest tako, ali je ovdje Walcott izgubio balans nakon povlačenja, i nije mogao iskoristiti prednost na pravi način. Vjerovatno je trebao odmah svirati penal, ali nijanse su u pitanju.van Basten wrote:po udžbenicima, nema prednosti kad je penal, tj ako je penal trebao ga je odmah svirati, a čim je "pustio prednost" to znači da nije okarakterisano kao penal i igra se dalje. Ali bolje ovako... dvije šanse za gol u istoj akciji
-
Bordolini
#1218 Re: Arsenal F.C.
A to znam, cheaper je mrtvi, i uz to tvrdoglav tako da ne ocekujem nista, samo gundjamultima_palabra wrote:Ne mislim da je to ispravno, ali Wenger tako radi već par sezona... dok je igrao sa najjačim sastavom svake godine su igrali bar u polufinalu.Bordolini wrote:Pa ne bih se bas slozio da je takmicenje za rezerve. Ipak je ovo FA Cup, znas koliko oni vaznosti pridaju tome. Da je u pitanju Carling onda bi to bila druga prica.
Što se tiče te prodaje, poznavajući Wengera on će prije prodati Cesca Barceloni, i onda uložiti jedno 20% u ekipu, a ostalo ostaviti u štek
Ali moze mu se sve dok ga podrzava dobar dio goonera. Ja tolerantnijih navijaca a veceg kluba (sa sve manje trofeja) jos nisam vidio.
- mjesecev rog
#1220 Re: Arsenal F.C.
Oooo Bože opet Bendtner i Arshavin u prvoj postavi, biće to još jedna neprespavana noć na Emiratesu. 
- simonese
#1221 Re: Arsenal F.C.
supak Bendtner,supak sudija
-
LSD
#1222 Re: Arsenal F.C.
PotpisBordolini wrote:Pa ne bih se bas slozio da je takmicenje za rezerve. Ipak je ovo FA Cup, znas koliko oni vaznosti pridaju tome. Da je u pitanju Carling onda bi to bila druga prica.
I ono što odavno govorim kad je Arsenal u pitanju...dovesti konacno barem jednog pravog klasnog stopera koji ako treba i košta, ali koji ce donijeti stabilnost i zrelost u odbrani i koji ce igrati jednako dobro i u EPL i u kupovima i u LP...pa i Man.Utd i Chelsea vole potrošiti velike pare a imati kvalitetne stopere u timu - to je najneophodnija stvar pogotovu u Premiershipu ako se misli uzimati titula, ako nemaš dobru i jaku odbranu ni ne pomišljaj na titulu...to je ono što nedostaje Arsenalu godinama, evo i sad ..sve su to prosjecni stoperi osim TV-a.
Dokad više s tom politikom
- burek_in_space
#1223 Re: Arsenal F.C.
Dok god je onaj kloc na klupi Arsenala.LSD wrote: Dokad više s tom politikom
-
LSD
#1224 Re: Arsenal F.C.
Eh ne bih baš rekao da je kloc jbg pretjera ga i ti sadburek_in_space wrote:Dok god je onaj kloc na klupi Arsenala.LSD wrote: Dokad više s tom politikom
- burek_in_space
#1225 Re: Arsenal F.C.
Ma ja kazhem da je kloc upravo zbog toga shto tjera neki svoj inat.LSD wrote: Eh ne bih baš rekao da je kloc jbg pretjera ga i ti sadali je škrtac neviđeni
a tvrdoglavost njegova pogotovu iritira.
Da zna znanje - zna. A da je prochitan odavno - ne mozhe niko osporiti.
Shto se tiche shkrtarenja, postojalo je neko opravdanje dok se gradio stadion, ali sad bar za mene, nema nikakvog opravdanja ako ne uzme EPL ili CL ( a ovu ce uzeti znash kad
Koliko god meni dragi Brko pravdao Wengera, navijachi ne svrshavaju, da 'prostite, na finansijske izvjeshtaje, nego na titule. I sve dok ih nema konstantno u ekipi kao shto je Arsenal, trener im se sa punim pravom, opet po meni, mozhe nazivati klocem.