i mene je iznenadio. pokazuje zube.suncica24 wrote: Komsic... zajeban.
60 MINUTA - All about
Moderator: anex
- Control panel
#1201 Re: 60 MINUTA - All about
- suncica24
#1202 Re: 60 MINUTA - All about
aj dzemila vidovitih, kloniranihaddem wrote:SDP-SBB koalicija definitivno poslije ovoga veceras.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1203 Re: 60 MINUTA - All about
Mnogi na ovom forumu će poželjeti da pobrišu svoje postove nakon izbora...mislim na ove drugove patlidžaneaddem wrote:SDP-SBB koalicija definitivno poslije ovoga veceras.
-
SA 071
#1204 Re: 60 MINUTA - All about
Jos je Bakir I. bio i dobar ovaj put, lagano Fahri spustao, al' onda je Zeljki naletio na volej sa onim ratom. Samo i Zeljko je 'nako populisticki rekao ono sto raja vole cuti i sa cim ce se najlakse sazivjeti. Al' dobro, ne moras biti dobar politicar, dovoljno je reci ono sto ljudi vole cuti...
P.S. Mada je i Zeljko dobio malo pred kraj od Raguza, "po prstima"...
P.S. Mada je i Zeljko dobio malo pred kraj od Raguza, "po prstima"...
Last edited by SA 071 on 27/09/2010 22:13, edited 1 time in total.
-
thEnd
#1205 Re: 60 MINUTA - All about
Jao sto me nasmija sa komentarom na Lijanovica, isto sam ga tako dozivio...hahahahsuncica24 wrote:Bakir duh. Igra na kartu oca cijelu emisiju.
Lijanovic...veze s vezom nema. Sam se pita za sta se ono on kandidovao.
Fahro stari medijski lisac, djeluje sigurno i zajebano.
Raguz umjeren, stari politicar, ali nekako nesiguran.
Komsic... zajeban.
PS: Ja bih ovdje nekako zaigrala onog "izvlacenja stolica"... prvi bi ispao Lijanovic... drugi...
- addem
#1206 Re: 60 MINUTA - All about
Pa Zeljko i Fahro se ne napadaju citavu noc. Ovo je jos veca ljubav nego u prosloj emisiji. Ko god da bude najjaci morace u koaliciju sa nekim, eh sad reci ti meni sta mislis jel izglednije SDP-SDA, SDA-SBiH, SDP-SBIH, SDA-SBB il SDP-SBB. Ne znam reci mi molim te sta si ti skonto poslije ove dvije emisije.suncica24 wrote:aj dzemila vidovitih, kloniranihaddem wrote:SDP-SBB koalicija definitivno poslije ovoga veceras.
- Control panel
#1207 Re: 60 MINUTA - All about
neki drugi program kompatibilan sa SDP-ovim, to je koalicija.addem wrote:Pa Zeljko i Fahro se ne napadaju citavu noc. Ovo je jos veca ljubav nego u prosloj emisiji. Ko god da bude najjaci morace u koaliciju sa nekim, eh sad reci ti meni sta mislis jel izglednije SDP-SDA, SDA-SBiH, SDP-SBIH, SDA-SBB il SDP-SBB. Ne znam reci mi molim te sta si ti skonto poslije ove dvije emisije.suncica24 wrote:aj dzemila vidovitih, kloniranihaddem wrote:SDP-SBB koalicija definitivno poslije ovoga veceras.
- suncica24
#1208 Re: 60 MINUTA - All about
Iskreno, meni je dosta pozitivno to sto niko nikog nije izmlatio, ispljuvao i izvrjedjao u emisiji. Nekako, navikli smo da nam politicke debate lice na ucionicu prvog razreda u cirkuskom satoru, pa mi i ta lazna ugladjenost i kultura dialoga dodje... nekako pozitivna.hebo te ovaj radoncic pravi mafijaski kum. ono fino sa svakim. bez zamjeranja, ugladjen, kulturan,. a onda ti naruci ubisvto ili te sam kokne da mu nije dosadno.
ili sutra u novinama napiše da je izetbegović smrdljivko ili već nešto slično u stilu avaza
Sad, da li treba da se zabrinem...
-
VjecitiStudent
#1209 Re: 60 MINUTA - All about
Komsic ... definitivno zalutao na ovaj posao.suncica24 wrote:Bakir duh. Igra na kartu oca cijelu emisiju.
Komsic... zajeban.
PS: Ja bih ovdje nekako zaigrala onog "izvlacenja stolica"... prvi bi ispao Lijanovic... drugi...
No, dok god "e nek im je reko" je glavni kriterij kod naseg uspaljenog birackog tijela, prolazice.
- Better Man
#1210 Re: 60 MINUTA - All about
Rukova se na kraju Fahro sa Izetbegovicem uz smjesak.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1211 Re: 60 MINUTA - All about
Čovjek koga tako lako ponesu emocije nije za politike...naprotiv, u politici treba neko ko je hladan, proračunat, diplomata..."drugovi" sa ove teme su te karakteristike naveli kao negativne, jer su ih vezali za kandidata koji im se ne sviđaVjecitiStudent wrote:Komsic ... definitivno zalutao na ovaj posao.suncica24 wrote:Bakir duh. Igra na kartu oca cijelu emisiju.
Komsic... zajeban.
No, dok god "e nek im je reko" je glavni kriterij kod naseg uspaljenog birackog tijela, prolazice.
- Corto Maltese
#1212 Re: 60 MINUTA - All about
Komšić se držao provjerene direktive da ako nemaš šta da kažeš, kaži to što glasnije!Pera Trta wrote:Čovjek koga tako lako ponesu emocije nije za politike...naprotiv, u politici treba neko ko je hladan, proračunat, diplomata..."drugovi" sa ove teme su te karakteristike naveli kao negativne, jer su ih vezali za kandidata koji im se ne sviđaVjecitiStudent wrote:Komsic ... definitivno zalutao na ovaj posao.suncica24 wrote:Bakir duh. Igra na kartu oca cijelu emisiju.
Komsic... zajeban.
Last edited by Corto Maltese on 27/09/2010 22:25, edited 1 time in total.
- suncica24
#1213 Re: 60 MINUTA - All about
Ja bih tvrdila suprotno. Da li to zato sto niko od navedenih nije sjedio u Predsjednistvu, ili je do osnovne politicke nepismenosti, ali previse se od ostalih kandidata culo nebuloza o nadleznostima i poslovima predsjednika drzave.VjecitiStudent wrote:Komsic ... definitivno zalutao na ovaj posao.suncica24 wrote:Bakir duh. Igra na kartu oca cijelu emisiju.
Komsic... zajeban.
-
luccko
#1214 Re: 60 MINUTA - All about
za sve je kriv onaj Mirnes od Tuzle! 
- felipe kajetano
#1215 Re: 60 MINUTA - All about
A ko ce biti predsjedavajuci Savjeta Ministara
by Lijan
-
Frooteky
#1216 Re: 60 MINUTA - All about
Lijanović ko napušen

-
luccko
#1217 Re: 60 MINUTA - All about
ma zaboravio da im donese nesto iz asortimana lijanovica!Frooteky wrote:Lijanović ko napušen![]()
![]()
![]()
-
SA 071
#1218 Re: 60 MINUTA - All about
I to uz Fahrin siroki osmjeh? To je i meni upalo u oci...Better Man wrote:Rukova se na kraju Fahro sa Izetbegovicem uz smjesak.
- karanana
#1219 Re: 60 MINUTA - All about
nadam se da ce vanredno ugurati u cetvrtak i mirnesa.
hajmo svi na mail traziti da i njega pozovu.
lijan ko na pasteti.
lijan president, lijan premijer. ko oni u poljskoj.
lijan ko na pasteti.
lijan president, lijan premijer. ko oni u poljskoj.
- Control panel
#1220 Re: 60 MINUTA - All about
on je zalutao u emisiju jer ostali pojma nemaju sa ustavomVjecitiStudent wrote: Komsic ... definitivno zalutao na ovaj posao.
.
- BSn
#1221 Re: 60 MINUTA - All about
sda se stvarno nije trebao pojavljivati u debatama u ovoj izbornoj kampanji.
- tihic isp'o ljiga.
- junior pokazao da jedinu kartu koju ima je babo mu u njega. osim toga, pokazao se kao pravi podrumas potencirajuci pricu o ratu ljudima koji su bili u ratu za razliku od njega. trece, radoncic ga docekao na volej s onim trazenjem da kaze konkretno kome i sta je sda pomogla u ekonomskom razvoju. vlastitim ga odgovorom potopio (hej, radoncic debatant i govornik
)
- komsic, hm, po*izdio nakon cjelovecernjeg bombardiranja floskulama od strane juniora. za zeljka ocekivano, al' ni ovakvom mu ne vidim altenrativu. s ovim povremenim nepozeljnim (?) izljevima emocija me podsjeca na neke svjetske drzavnike. nije on za ovog posla, al' naspram protukandidata on je za njih ne politicar, nego drzavnik, ili da kazem on je za njih dzeko iz najbolje sezone.
- lijanovic.
- raguz, dosta regularan (k'o i vecina iz brojki i slova), a s onim grafikonom na zidu za lijanovica umjesto tita se pokazao
. da se nije komsic kandidov'o, raguz bi vjerovatno bio jedna od mojih top-opcija za glas za predsjednistvo.
to ono sto sam pofato iz druge polovine emisije - gled'o audiciju po 100 put i mnogo je bolje opet gledat njih, nego opet gledat i slusat ove izlizane ploce na svim stranama.
solomon bičakćič 4 president!
- tihic isp'o ljiga.
- junior pokazao da jedinu kartu koju ima je babo mu u njega. osim toga, pokazao se kao pravi podrumas potencirajuci pricu o ratu ljudima koji su bili u ratu za razliku od njega. trece, radoncic ga docekao na volej s onim trazenjem da kaze konkretno kome i sta je sda pomogla u ekonomskom razvoju. vlastitim ga odgovorom potopio (hej, radoncic debatant i govornik
- komsic, hm, po*izdio nakon cjelovecernjeg bombardiranja floskulama od strane juniora. za zeljka ocekivano, al' ni ovakvom mu ne vidim altenrativu. s ovim povremenim nepozeljnim (?) izljevima emocija me podsjeca na neke svjetske drzavnike. nije on za ovog posla, al' naspram protukandidata on je za njih ne politicar, nego drzavnik, ili da kazem on je za njih dzeko iz najbolje sezone.
- lijanovic.
- raguz, dosta regularan (k'o i vecina iz brojki i slova), a s onim grafikonom na zidu za lijanovica umjesto tita se pokazao
to ono sto sam pofato iz druge polovine emisije - gled'o audiciju po 100 put i mnogo je bolje opet gledat njih, nego opet gledat i slusat ove izlizane ploce na svim stranama.
solomon bičakćič 4 president!
- sheilak
#1222 Re: 60 MINUTA - All about
Ah, gluho bilo.addem wrote:SDP-SBB koalicija definitivno poslije ovoga veceras.
Da ima imalo zakona, Radončić bi bio zna se gdje, a ne bi se kandidirao za Predsjednistvo.
A sta bi Izetbegovicu junioru da ono rece Komsicu? Senilnost, sta li?
A tek ono rukovanje Radoncica i Izetbegovica? Uopste nisu providni.
-
Klodovik
#1223 Re: 60 MINUTA - All about
Kakvo naklapanje i gubljenje vremena od emisije. Samo ispaljuju frazetine i "raspravljaju" o starim, prežvakanim stvarima. Suštine ni na mapi.
- BSn
#1224 Re: 60 MINUTA - All about
karanana wrote:nadam se da ce vanredno ugurati u cetvrtak i mirnesa.
sta je to u cetvrtak?
i zar nije dovoljno neozbiljnosti sa bakirom i lijanom u emisiji?
- vee-jay
#1225 Re: 60 MINUTA - All about
i jedno i drugo. kad su pustili onu snimku prije 4 godine ja pomislio "dobro je da je covjek u medjuvremenu malo odrastao" kad ono pola sata kasnije repriza.suncica24 wrote:Ja bih tvrdila suprotno. Da li to zato sto niko od navedenih nije sjedio u Predsjednistvu, ili je do osnovne politicke nepismenosti, ali previse se od ostalih kandidata culo nebuloza o nadleznostima i poslovima predsjednika drzave.VjecitiStudent wrote:Komsic ... definitivno zalutao na ovaj posao.suncica24 wrote:Bakir duh. Igra na kartu oca cijelu emisiju.
Komsic... zajeban.
od njih sviju radoncic danas (nazalost
lijanovic k'o pokvarena ploca