poredeci ostale znacajke tipa procesor i ostalo bi se moglo diskutovati sta kako gdje
al njoj sve super osim najbolje stvari na mobitelu
nigdje veze
nije da ne smijes reci smijes ti reci al gdje su cinjenice?
Moderator: Benq
tvoje mišljenjepa dragontrail glass je trenutno najizdrzljivije staklo na trzistu
Tu su negdje oba i taj dragontrail i gorilla! Sve u svemu ja ne vjerujem mnogo tim testovima, cudima i slicno, opet koristim foliju na gorilla glassu od firme corningrespo wrote:pa dragontrail glass je trenutno najizdrzljivije staklo na trzistu koja koristi sony ericsson a sada sony
poredeci ostale znacajke tipa procesor i ostalo bi se moglo diskutovati sta kako gdje
al njoj sve super osim najbolje stvari na mobitelu
nigdje veze
nije da ne smijes reci smijes ti reci al gdje su cinjenice?
Dotako ga samo je l'respo wrote:ja sam siguran jer sam cekicem licno testirao ovo staklo
Ne znam mislim da je to sve bara - bara! Ali da mi se sklomi od prvog pada, ili neke gluposti, slomio bih ga u 1000 dijelova i nikad vise ne bih kupio slicno!respo wrote:ne dotakao ga nego malo jace od slobodnog pada
doduse nije fancy telefon pa sam ga zato i testirao al u svakom slucaju ne znam da gorilla moze izdrzati udarac cekicem pa cak i doticanje
To tvoje testiranje me podsjeca na ovo testiranje antivirusa sto izvode raznorazni likovi po internetu! Uzmu 10 virusa, i kao koji najvise nadje je najboljirespo wrote:ok daj mi gorilu pa da testiramo
ja koliko sam do sada vidio padova staklo je pucalo dok sam ovaj ispustao sa skoro iste visine i nista
ne kazem da je gorila kaao obicno staklo ali govorim da je trenutno dragon dosta izdrzljivije
cekat cemo gorilu 2 pa bi se onda moglo pricati
I ja volim tako, nesto mi bezveze (zao) unistavati stvari koliko god kostale, sto ne znaci robovanje!Qler wrote:Kod mene je N8 od prvog dana u hard case-u i zastitan folija. Sada kada je izvadim kao nova je a imam je preko godine i po
Hehe nije bas tako da ni praska ne padneneo7 wrote:Ako ces ga paziti ko oci u glavi i gledati da ni praska ne padne na njega NEMOJ GA NI KUPOVAT!!
Ti si njega (mobitel) kupio, nije on tebe!