Ja teme, kako je krenulo niko nece ostati, ovo ko ratiste, a ovi odozgo uzimaju danak. odose svi u Banovice
Ne znam sta se ima toliko raspredati, svak' svoju busiju brani, nema tih argumenata kojima jedni druge mozete pobiti.
Jednostavno je. Ja sam licno digao ruke od utakmica kluba koji sam pratio (FK Sarajevo) zbog ovakvih s.ranja, necu da me bezze boli glava, da me probada u ledjima ili da mi nisu bubrezi na mjestu. Moja odluka - moja stvar, kao i svakog onog ko odluci da ide na utakmice nase lige.
Sad da li si kriv ili nisi, tesko je razabrati kad haos pocne. Onda vise dobiju oni koji nisu krivi. Nisam nikad dobio degenek na utakmicama, a redovno sam bio na sjeveru, sad ne bih otisao da je dzaba ulaz.
Navijaci Sarajeva : nemojte braniti one koji su spremni mucki s ledja napasti policajca ili ove ljude iz osiguranja, oni nisu tu radi Sarajeva, sporta ili bilo cega sto se tice sporta. Oni nisu dio navijaca Sarajeva, od takvih se treba ograditi.
Ostali: Da imamo drzavu kako treba, ovakve se stvari ne bi ni dogadjale. Sve je nacionalno obojeno, korupcija cvjeta, radi ko sta hoce. Zato nema razloga za pametovanjem. Ubjedjen sam da svi istinski ljubitelji FK Sarajevo, ali i Zelje i ostalih klubova ne odobravaju ovaj haos.
Ovo sto pratim sa strane, Zeljo je trenutno u puno boljoj situaciji, vlada zdravija klima, nema s.ranja na utakmicama.
I veca je posjeta, jer se ne treba bojati pendeka. Kamenja. Stolica....