ma ovo je ocito da su ljudi tek bili farbali parking mjesta, zato ovi parkirali na drugoj strani.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
irconbih
#1202 Re: "Majstori" parkiranja
Ovo za zamjenu znakova je odlicno! Kako sam cuo, jedan znak, znaci njegova proizvodnja i postavljanje, kosta 700 KM! Koliko li ima u BiH...
- Control panel
#1203 Re: "Majstori" parkiranja
evo kako papci unisatvaju zelene povrsine i niko nista. ni policija ni eko policija.

-
SoulSeeker
#1204 Re: "Majstori" parkiranja
nellington wrote:Jesam, i to baš sa Mokušnica, pa znam jako dobro stanje
E znaš kako ćemo drugi put? Ja vozim, ti snimaj.
- nellington
#1205 Re: "Majstori" parkiranja
DogovorenoSoulSeeker wrote:nellington wrote:Jesam, i to baš sa Mokušnica, pa znam jako dobro stanje![]()
![]()
E znaš kako ćemo drugi put? Ja vozim, ti snimaj.
- bpsang
#1206 Re: "Majstori" parkiranja
tako se to radi...kad nemaju kud moraju na neki nacin uzeti lovu...chuchumbamayumbe wrote:Pa kako ne kontate?
Neki ce uzeti goleme pare za nove znakove (a sve u dogovoru sa politicarima), rastaliti se, pa ce opet za koju godinu da skontaju da je 50km/h presporo i glupo, pa ce opet mijenjati znakove.
Isto kao sto mijenjamo dokumenta svako malo...
Odron od drzave
pogledaj ovu uspredbu tehnicki pregled 50 KM - Nije trajao brat bratu ni deset minuta AMS -8 KM jos ako si clan 30 KM, putarina 50 KM,(A jel izadjes prema Zenici uzmu ti jos 1,5KM, Fond za zastitu voda 20 KM,Kojih voda kad u vodozastitnoj zoni nicu objekti do objekta,Tablice 20 KM to je OK, POREZ 50 KM, Za prdimahovinu, usluga 10KM i sto te slika das mu za kavHu
E tako se to radi ko ne zna, jer ima jedan grafit na Saraj Polju koji kaze:
KO UČI ZNAČE, KO KRADE IMAT ČE
- bpsang
#1207 Re: "Majstori" parkiranja
@ hotazmaj
OVA TVOJA ZASLUZUJE DA SE NADJE NA SAJTU FEDERALNOG MUP-a
Ovo je dokaz koliko glupana ima za volanom

OVA TVOJA ZASLUZUJE DA SE NADJE NA SAJTU FEDERALNOG MUP-a
Ovo je dokaz koliko glupana ima za volanom
- Drvosjeca iz Dejcica
#1208 Re: "Majstori" parkiranja
Elitno naselje Grbavica.Control panel wrote:evo kako papci unisatvaju zelene povrsine i niko nista. ni policija ni eko policija.![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1209 Re: "Majstori" parkiranja
http://www.gamespot.com/pc/driving/coli ... index.htmlDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Elitno naselje Grbavica.
- Better Man
#1210 Re: "Majstori" parkiranja
Seljak ispred mene za volanom stavio malo djete na prednje sjedište. Ono što je najgore djete nije vezano i non stop se penjalo na sjedište i naginjalo naprijed na šoferšajbu (kad je uslikano djete je sjedilo). Umjesto da je djete nazad i u stolici za djecu seljak ga je stavio naprijed i ugrozio mu život. Ja bih ovog čovjeka debelo kaznio i optužio za ugrožavanje života malog djeteta.

-
krusty
#1211 Re: "Majstori" parkiranja
ovo je protest vozaca zbog povecanja cijena parkinga odnosno prosirenja zona u kojima se vrsi naplata, bila frka oko toga prosle godine u Osijeku
tako se to radi u normalnim drzavama a mi se ovdje nista ne znamo organizovati zato nas i pale po usima kako stignu
- stochar
#1212 Re: "Majstori" parkiranja
meni su ovakvi giganti prejaki, a ima ih cini mi se vise nego raje sa sjedalicama... jebo te, ako ti zakon mora govoriti da trebas cuvati svoje dijete, e jbg... ako ce biti nevolja, covjek nikad ne moze puno uraditi, ali moze uraditi sve da se ona ne desi ili bude jos manja...Better Man wrote:Seljak ispred mene za volanom stavio malo djete na prednje sjedište. Ono što je najgore djete nije vezano i non stop se penjalo na sjedište i naginjalo naprijed na šoferšajbu (kad je uslikano djete je sjedilo). Umjesto da je djete nazad i u stolici za djecu seljak ga je stavio naprijed i ugrozio mu život. Ja bih ovog čovjeka debelo kaznio i optužio za ugrožavanje života malog djeteta.
- Control panel
#1213 Re: "Majstori" parkiranja
ima onaj lik bilder sto je glumio u remakeu na onoj pozornici kada ga ahmed karaga pobijedu u natezanju ruku. on ode po dijete u vrtic i stavi ga ispred sebe i tako ga odveze kuci. 
- mayab
#1215 Re: "Majstori" parkiranja
Upravo tako, ne mogu da skontam imaju li ovakvi likovi ama bas imalo mozga, da skontaju, ako nista drugo, da je djetetu ipak bolje pozadastochar wrote:meni su ovakvi giganti prejaki, a ima ih cini mi se vise nego raje sa sjedalicama... jebo te, ako ti zakon mora govoriti da trebas cuvati svoje dijete, e jbg... ako ce biti nevolja, covjek nikad ne moze puno uraditi, ali moze uraditi sve da se ona ne desi ili bude jos manja...Better Man wrote:Seljak ispred mene za volanom stavio malo djete na prednje sjedište. Ono što je najgore djete nije vezano i non stop se penjalo na sjedište i naginjalo naprijed na šoferšajbu (kad je uslikano djete je sjedilo). Umjesto da je djete nazad i u stolici za djecu seljak ga je stavio naprijed i ugrozio mu život. Ja bih ovog čovjeka debelo kaznio i optužio za ugrožavanje života malog djeteta.
- shlauf
-
SoulSeeker
-
SoulSeeker
#1218 Re: "Majstori" parkiranja
Znate li zbog čega nam se sve ovo događa?

Btw. i oni su parkirani na zelenoj površini.

Btw. i oni su parkirani na zelenoj površini.
Last edited by SoulSeeker on 07/03/2010 10:22, edited 1 time in total.
- The Nightwatchman
#1220 Re: "Majstori" parkiranja
ja ovdje ne vidim drugu pozadinu, nego neke teške droge ili mentalno oboljenjevnm wrote:lokacija grbavica![]()
mislim, nije ovo ni nemar, ni papanluk, ni neobrazovanost, ni ne znam ti šta.... ovo graniči sa zdravim razumom
-
vnm
#1221 Re: "Majstori" parkiranja
sinoc bio koncert u centru, pa mjesta nije bilo ni na trotoaru. medjutim, ovo sam slikao u pola 4 poslijepodne, parking poluprazan. vala ne moze biti da nije do pola 4 stigao da preparkira auto. 
- sirocco
#1222 Re: "Majstori" parkiranja
The Nightwatchman wrote:ja ovdje ne vidim drugu pozadinu, nego neke teške droge ili mentalno oboljenjevnm wrote:lokacija grbavica![]()
![]()
mislim, nije ovo ni nemar, ni papanluk, ni neobrazovanost, ni ne znam ti šta.... ovo graniči sa zdravim razumom
ovo mozda cuva ovog citroena da mu ga ko nemazne
- holowey
#1223 Re: "Majstori" parkiranja
prije bih rekao da je ovo neko uradio iz inata jer je c4 parkiran drito ispred ulaza...sirocco wrote:The Nightwatchman wrote:ja ovdje ne vidim drugu pozadinu, nego neke teške droge ili mentalno oboljenjevnm wrote:lokacija grbavica![]()
![]()
ovo mozda cuva ovog citroena da mu ga ko nemazne![]()
- Skyfox
#1224 Re: "Majstori" parkiranja
pa opet moze izac samo se pomakne jos malo prema ulazu.
Prije bih rekao da su dobrosusjedski odnosi dva u jednom
ili bracni par...
Prije bih rekao da su dobrosusjedski odnosi dva u jednom
-
neki
#1225 Re: "Majstori" parkiranja
vozi dvicu, sjedi nahero i ide na buca potok...sta si ocekivao??Better Man wrote:Seljak ispred mene za volanom stavio malo djete na prednje sjedište. Ono što je najgore djete nije vezano i non stop se penjalo na sjedište i naginjalo naprijed na šoferšajbu (kad je uslikano djete je sjedilo). Umjesto da je djete nazad i u stolici za djecu seljak ga je stavio naprijed i ugrozio mu život. Ja bih ovog čovjeka debelo kaznio i optužio za ugrožavanje života malog djeteta.