Imaju onu dnevnu ponudu koja je stvarno povoljna, a hrana je bas dobra. Ambijent i ostalo pride. Sve neki politicari i guzonje.esmasaric wrote:Pa fino radi i Four seasons.
Cijene su baš velike, samo jednom sam jela kod njih, i klopa je vrhunska.
Sviđa mi se što imaju lijep izbor belgijskog i holandskog piva.
Najbolji restoran u Sarajevu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1201 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
- esmasaric
#1202 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
P dobro naravno, hrana im je za pet. Sjećam se da su jednom-dvaput pravili i Salsa night, imam osjećaj da je izgledalo ko mala matura._BataZiv_0809 wrote:Imaju onu dnevnu ponudu koja je stvarno povoljna, a hrana je bas dobra. Ambijent i ostalo pride. Sve neki politicari i guzonje.esmasaric wrote:Pa fino radi i Four seasons.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1203 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
U Budimpesti je van glavne dzade skroz. Ali blizu Hiltona.mario001 wrote:Zanimljivo je da Vapiano propadne u Beogradu, ali u Sarajevu radi puno parom. Propadne na Knezovoj ulici cak.drag_gost wrote:Takodjer i od mene pohvala za Vapiano. Sva tjestenina im je vrhunska.
- esmasaric
#1204 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Oh da, nedavno (mislim, možda ima mjesec dana) se otvorio Food Market.
Hrana je sasvim ok. Cijene su, pa kao u Vapianu ako ne i manje, imaju hamburgere, wok, sendviče, meksičku kuhinju... I onion rings, pošto to nisam nigdje drugo u gradu vidjela, i savršeni su... ONION RINGS

Hrana je sasvim ok. Cijene su, pa kao u Vapianu ako ne i manje, imaju hamburgere, wok, sendviče, meksičku kuhinju... I onion rings, pošto to nisam nigdje drugo u gradu vidjela, i savršeni su... ONION RINGS
- drag_gost
#1205 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Food Market se otvorio nekad u decembru prosle godine.
- esmasaric
#1206 Re: RE: Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Malo sam zakasnila....drag_gost wrote:Food Market se otvorio nekad u decembru prosle godine.
Al eto..meni su ok. [emoji28] [emoji28] [emoji28]
- BHF_Manijak
#1207 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Biftek u Four seasonsu je odlican, sve pohvale. A fini su i konobari. Generalno super ambijent, posebno navecer za sjesti na terasi.esmasaric wrote:Pa fino radi i Four seasons.
-
novosib
#1208 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Jel se zatvorio ili premjestio onaj American Fried Chicken sa stupa, imali su dobre hrane?
-
mario001
#1209 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Dobili su KFC fransizu izgledadrag_gost wrote:Food Market se otvorio nekad u decembru prosle godine.
- sunceKOtepsija
#1210 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
ako je upilo, nemoze sad ono to pljunt ni da stisces dasku, nije spuzva sto sen kaze, a plus ako dosad nikom nista nije bilo nece ni odsad, to su samo predrasude, da smo odrasli s daskama sumnjam da bi se zaliliesmasaric wrote:I meni isto. Drvo je to, to upija masnoću, prljavštinu....
Vidjela sam danas pomfrit u SCC-u serviraju na dasci za rezanje.Pa brate koliko je samo drvo upilo masti sjaji se, ko da ga je neko nalakirao.
- esmasaric
#1211 Re: RE: Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Sve je to ok,ali to zaista izgleda prljavo ako želiš da imaš restoran u centru, uredu ako je kantina fakulteta. Ali nemaš potrebe da to služiš. Da su bar ostavili drvo, ali su ga prelakirali zlatnožutom bojom i ne izgleda lijepo opšte.sunceKOtepsija wrote:ako je upilo, nemoze sad ono to pljunt ni da stisces dasku, nije spuzva sto sen kaze, a plus ako dosad nikom nista nije bilo nece ni odsad, to su samo predrasude, da smo odrasli s daskama sumnjam da bi se zaliliesmasaric wrote:I meni isto. Drvo je to, to upija masnoću, prljavštinu....
Vidjela sam danas pomfrit u SCC-u serviraju na dasci za rezanje.Pa brate koliko je samo drvo upilo masti sjaji se, ko da ga je neko nalakirao.
-
super_bayern
#1212 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Koja kuhinja u food marketu je u pitanju sa tim onion rings-ima? azijska, mex?esmasaric wrote:Oh da, nedavno (mislim, možda ima mjesec dana) se otvorio Food Market.
Hrana je sasvim ok. Cijene su, pa kao u Vapianu ako ne i manje, imaju hamburgere, wok, sendviče, meksičku kuhinju... I onion rings, pošto to nisam nigdje drugo u gradu vidjela, i savršeni su... ONION RINGS![]()
![]()
- esmasaric
#1213 Re: RE: Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Američka ustvari burgeri.super_bayern wrote:Koja kuhinja u food marketu je u pitanju sa tim onion rings-ima? azijska, mex?esmasaric wrote:Oh da, nedavno (mislim, možda ima mjesec dana) se otvorio Food Market.
Hrana je sasvim ok. Cijene su, pa kao u Vapianu ako ne i manje, imaju hamburgere, wok, sendviče, meksičku kuhinju... I onion rings, pošto to nisam nigdje drugo u gradu vidjela, i savršeni su... ONION RINGS [emoji14] [emoji14]
Ima kao prilog posebno da se uzme pomrif ili onion rings u velikom meni-ju.
- karanana
#1214 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Da, solidna je pizza u prahnulo mi. Nema bolje u okolini
-
de balzac
#1215 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
sunceKOtepsija wrote:ako je upilo, nemoze sad ono to pljunt ni da stisces dasku, nije spuzva sto sen kaze, a plus ako dosad nikom nista nije bilo nece ni odsad, to su samo predrasude, da smo odrasli s daskama sumnjam da bi se zaliliesmasaric wrote:I meni isto. Drvo je to, to upija masnoću, prljavštinu....
gledao na tv, te daske sadrže 50 puta više bakterija nego zahodske daske
-
leigh
#1216 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Samo još za fiskalni račun nisu čuli.BHF_Manijak wrote:Biftek u Four seasonsu je odlican, sve pohvale. A fini su i konobari. Generalno super ambijent, posebno navecer za sjesti na terasi.esmasaric wrote:Pa fino radi i Four seasons.
- sunceKOtepsija
#1217 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
ali kazu da su ove prefarbane nekom specijalnom bojom?de balzac wrote:sunceKOtepsija wrote:ako je upilo, nemoze sad ono to pljunt ni da stisces dasku, nije spuzva sto sen kaze, a plus ako dosad nikom nista nije bilo nece ni odsad, to su samo predrasude, da smo odrasli s daskama sumnjam da bi se zaliliesmasaric wrote:I meni isto. Drvo je to, to upija masnoću, prljavštinu....
gledao na tv, te daske sadrže 50 puta više bakterija nego zahodske daskesalmonela, ešerihija...
- esmasaric
#1218 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Premazane su bojom...ne specijalnom. Ali izgledaju još prljavije. A i ne sjećam se da su prelakovane.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
-
Shon Phon
#1219 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
I, da li je iko jeo u Duettu?
-
Hadzi Lojo
#1220 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Interesuje me da li ove nadobudne dame znaju ista same skuhati ili ispeci, a da ne pitam jos za razvijanje jufki. 
-
Hadzi Lojo
#1221 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ne znam, ali meni ona gospodja safija lici na neku antikvarnicu ili neku prodavnicu polovnog namjestaja, mislim da je arhitekta malo pretjerao!
- esmasaric
#1222 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Revolucija pizza je mrak.
Ne štede na prilozima, imaju fenomenalan sos. Baš jedan super obrok.
-
didzej1602
#1223 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
i chicken sendvic je odlican, jedan od boljih u graduesmasaric wrote:Revolucija pizza je mrak.
- drag_gost
#1224 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
i zohara ima koliko hocete onom ulicom.
- esmasaric
#1225 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Pošto živim u blizini, redovno sam jela u Klopi, koja je pored Revolucije, i u Vatri (mada nije neka klopa) i nikad nisam imala problema sa želudcom od te hrane. Prvi put i čujem za žohare u toj ulici.drag_gost wrote:i zohara ima koliko hocete onom ulicom.
Ali sam se zato otrovala prije par dana na čaršiji u buregdžinici koja se nalazi na najprometnijoj ulici