F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kasparaov

#1201 Re: F.K. Olimpic

Post by kasparaov »

BHF_Manijak wrote:
kasparaov wrote:odlican transfer, lijepu smo bajram banku uzeli ovdje :)
sretno hamo majstore, nada se da ces vratiti da zavrsis karijeru kao kapiten repke :bih:
kakvu ste bolan bajrambanku uzeli covjek posudjen, necete vi marke tu vidjeti, eto njega brze nazad neg naprijed! :lol:
haj se rani pa mislis da bu ga pustili bez kinte,ako vas zanima, raspitat cu se kako je kakav je dogovor
aldinjo

#1202 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

BHF_Manijak wrote:
kasparaov wrote:odlican transfer, lijepu smo bajram banku uzeli ovdje :)
sretno hamo majstore, nada se da ces vratiti da zavrsis karijeru kao kapiten repke :bih:
kakvu ste bolan bajrambanku uzeli covjek posudjen, necete vi marke tu vidjeti, eto njega brze nazad neg naprijed! :lol:
Cuj djaba posudjen,smjesno! :-)
ganjeta

#1203 Re: F.K. Olimpic

Post by ganjeta »

hz__semir wrote:
ganjeta wrote:
hz__semir wrote:Kako ba ne može, eno ode Subašić u Borussiju, 2 miliona eura odšteta :lol: :lol: :lol:
Ode u klub za koji vi navijate!
U Sarajevo? Neće kod nas, nismo zainteresovani.
Jeste navijate!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1204 Re: F.K. Olimpic

Post by Velkoski »

jesil' to procit'o na infu ili ?
ganjeta

#1205 Re: F.K. Olimpic

Post by ganjeta »

:zzzz:

Oragnizovano se prati Olimpic?
Navija, proziva i izlazi u 78. min .Zanimljivo ;-) .
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1206 Re: F.K. Olimpic

Post by Velkoski »

i to je sa infa ? :mrgreen:
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#1207 Re: F.K. Olimpic

Post by čoksa08 »

VELDIN MUHAREMOVIĆ NOVA AKVIZICIJA OLIMPICA

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/veld ... pica/63546
Edin H.

#1208 Re: F.K. Olimpic

Post by Edin H. »

Plavih_11 wrote:
kasparaov wrote:ovo ce zvucati interesantno, kaze jedan visoki celnik vukova,da ce gospodin G. stupiti u kontakt sa owenom hargraevsom
U borbi izmedju gospodina G. i Sheikha Mansoura bin Zayeda, ovaj drugi ce izgleda dobiti bitku:
Owen Hargreaves is reportedly having a shock medical with Manchester City. There's a picture of him at Bridgwater Hospital on The Sun's website ahead of what would be a stunning move for the free agent after being released by United.
:mrgreen:
Evo danas je i sluzbeno da je Mr G. izgubio borbu za Hargravesa - potpisao za Man. City.

Ja sam u soku :shock:
lider

#1209 Re: F.K. Olimpic

Post by lider »

Kazu nijanse su odlucivale, i eto na kraju je otisao u shitty
Baudelaire

#1210 Re: F.K. Olimpic

Post by Baudelaire »

Pa ne bih da ispadnem grub prema tebi Edine, ali ti u najmanju ruku slabo pratiš fudbal. Owen Hargreaves je jasno dao do znanja da je u ovom momentu za njegovu karijeru najbitnije da igra u prvom sastavu nakon dugog odsustva sa terena, pa je zato odbio Olimpik. Kaže da ga ne zanima ni lova ni slava, samo mjesto u 11, a Mr G to nije mogao zagarantirati s obzirom na strašan sastav koji Olimpic ima.
ultima_palabra

#1211 Re: F.K. Olimpic

Post by ultima_palabra »

čoksa08 wrote:VELDIN MUHAREMOVIĆ NOVA AKVIZICIJA OLIMPICA

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/veld ... pica/63546
Još jedan koji će igrati preko neke stvari... kao i Vladavić, Ješe i mnogi drugi...
Edin H.

#1212 Re: F.K. Olimpic

Post by Edin H. »

Baudelaire wrote:Pa ne bih da ispadnem grub prema tebi Edine, ali ti u najmanju ruku slabo pratiš fudbal. Owen Hargreaves je jasno dao do znanja da je u ovom momentu za njegovu karijeru najbitnije da igra u prvom sastavu nakon dugog odsustva sa terena, pa je zato odbio Olimpik. Kaže da ga ne zanima ni lova ni slava, samo mjesto u 11, a Mr G to nije mogao zagarantirati s obzirom na strašan sastav koji Olimpic ima.
Hvala na informacijama.

Sada mi je lakse, jer ovo objasnjenje zvuci logicno :dance:
Baudelaire

#1213 Re: F.K. Olimpic

Post by Baudelaire »

Eto, izvini ako sam djelovao prepotentno, ali nekako kad neko ne zna o velikanima poput Olimpica i Mr G-a, nije mi pravi fudbalski fan :)
kasparaov

#1214 Re: F.K. Olimpic

Post by kasparaov »

raspito se malo fudbalski mag
subasic sucaj: za posudbu 100 000 eura + 450 000 ako zadovolji da ga otkupe skroz(jer ima jos 3 godine ugovora)
muharemovic :thumbup:
samo polako bice jos
owen je bila sprdancija
saramara

#1215 Re: F.K. Olimpic

Post by saramara »

Sretno im bilo obadvojici
BHF_Manijak

#1216 Re: F.K. Olimpic

Post by BHF_Manijak »

Kakvih ba 100.000 eura jesi normalan, cuj raspito se, sto lozis raju ba, do prije nekoliko mjeseci najveci TRANSFER u Bhf sto je napravljen iznosio je 150.000 eura a kamo li da se za posudjivanje jednog igraca toiko plati, jesi dobar??? Uzet ce na sebe 100% placanje plate i ako vam daju koji euro onako udarajte se nogom u guzicu, a cisto sumnjam da ce tamo ostati, tako da eto vam ga nazad dogodine a mozda cak i na zimu, on kad nije tamo negdje na istoku uspio se progurati kako ce tek kod Svaba! :roll: Rijetko koje posudjivanje igraca se placa, tako da ne mastaj bezze o nekim stotinama hiljada eura! :wink:
Baudelaire

#1217 Re: F.K. Olimpic

Post by Baudelaire »

BHF_Manijak wrote:Kakvih ba 100.000 eura jesi normalan, cuj raspito se, sto lozis raju ba, do prije nekoliko mjeseci najveci TRANSFER u Bhf sto je napravljen iznosio je 150.000 eura a kamo li da se za posudjivanje jednog igraca toiko plati, jesi dobar??? Uzet ce na sebe 100% placanje plate i ako vam daju koji euro onako udarajte se nogom u guzicu, a cisto sumnjam da ce tamo ostati, tako da eto vam ga nazad dogodine a mozda cak i na zimu, on kad nije tamo negdje na istoku uspio se progurati kako ce tek kod Svaba! :roll: Rijetko koje posudjivanje igraca se placa, tako da ne mastaj bezze o nekim stotinama hiljada eura! :wink:
Mirko Hrgović je najveći transfer ikad, poslije njega Said Huseinović, puno su veći od 100 000 eura. To je po mom sjećanju, prihvatam da možda debelo griješim :D

Edit: Evo sad sam provjerio, za Hrgovića na većini portala piše između 700 000 i 800 000 eura, a prema engleskoj wikipiediji, Husejinović je otišao za 900 000 eura.
kokuz_sa

#1218 Re: F.K. Olimpic

Post by kokuz_sa »

hrgovic otisao ako se ne varam za sumu od 1 milion njemackih maraka
to je tad bilo :shock: :shock: :shock:
BHF_Manijak

#1219 Re: F.K. Olimpic

Post by BHF_Manijak »

Mislio sam da je Husejinovic otiso za 300.000 eura i da je to dop prije Sehe i Visce bio najveci transfer, ali eto pogrijesio sam, no to nije ni bitno, i dalje stojim iza toga da Olimpic moze sanjati o tim nekim stotinama hiljada eura jer je posudba u pitanju...
kasparaov

#1220 Re: F.K. Olimpic

Post by kasparaov »

BHF_Manijak wrote:Mislio sam da je Husejinovic otiso za 300.000 eura i da je to dop prije Sehe i Visce bio najveci transfer, ali eto pogrijesio sam, no to nije ni bitno, i dalje stojim iza toga da Olimpic moze sanjati o tim nekim stotinama hiljada eura jer je posudba u pitanju...
olimpik ne sanja to je realnost, ti sanjas momce da nismo zaradili toliko
subasic je klasa i radnik,a ti se jedi,jer vidim da ti je stalo toliko
BHF_Manijak

#1221 Re: F.K. Olimpic

Post by BHF_Manijak »

OK, eto svaka vam cast na obavljenom poslu, samo dokle ce te dogurati to je pitanje, gomila (polu)istrosenih igraca na hrpi, manjak rezultata, sve vam to ne ide u korist, a ti i dalje sanjaj o tituli i Evropi...
kasparaov

#1222 Re: F.K. Olimpic

Post by kasparaov »

BHF_Manijak wrote:OK, eto svaka vam cast na obavljenom poslu, samo dokle ce te dogurati to je pitanje, gomila (polu)istrosenih igraca na hrpi, manjak rezultata, sve vam to ne ide u korist, a ti i dalje sanjaj o tituli i Evropi...
ali realno sto tebe to interesuje kako cemo mi? nezz kako cemo ni ja ali se nadam da cemo
jarane jasno je da ne navijas za olimpic,jasno je i meni da nemamo navijace, da cemo se ugasiti ode li gospodni G. sada, ali zasto si dosadan vise i zasto opterecujes i spamas
kazes lazem pa eto ti budi dobar i provjeri pa nam reci sta si sazno,potrudi se ko ja i saznaj pa da vidimo tvoje info
ganjeta

#1223 Re: F.K. Olimpic

Post by ganjeta »

leškarenje wrote:
ganjeta wrote::zzzz:

Oragnizovano se prati Olimpic?
Navija, proziva i izlazi u 78. min .Zanimljivo ;-) .
Polako,dugo je prvenstvo :D dobices čir :D
Ma kad ti nisi dobio u zadnje dvije godine, opuštenko vjeruj mi :zzzz: .
Rookie

#1224 Re: F.K. Olimpic

Post by Rookie »

- vrijeme da razbijemo Želju - jadniji smo od jadnog
- uzeli smo finu bajrambanku ;-) - raspitaću se koliko smo uzeli
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1225 Re: F.K. Olimpic

Post by -LIBERO- »

A odakle sada ta prica da se Gracic zeli povuci jer mu je dosadilo sve to da obavlja i vuce SAM na ledjima??

Hajd' malo info i "ozbiljnije" price..nemoj sve da nam se zavrsava na podrugivanju i zahebanciji ;-)
Post Reply