FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
spanc777

#1201 Re: FK Zeljeznicar

Post by spanc777 »

Ne znam u cemu je fazon sa ovakvim glupim prepucavanjima, gdje je 90% postova napisano od strane zvrkova, ako ce se ovako nastaviti molim ADMINA da zakljuca temu.
ultrajvosa 1987

#1202 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultrajvosa 1987 »

LSD wrote:
ultrajvosa 1987 wrote:
LSD wrote:Nešto mi je šuhveli ovaj Ultrajvosa...odjednom se lik pojavi na ovom forum (po prvi put kako sam kaže) i pocinje forisrati price o ISTINAMA :shock: ,a zaboravlja kakvi su mu prvi postovi (pod ovim nikom) bili baš na ovoj temi...u kojima je blatio Želju na svaki moguci nacin...o kakvoj, onda, mi ISTINI imamo pisati?? lik misli da može lupati nebuloze tipa (Škoro i Bukal su bili krampe,a Paja i Musemic su bili umjetnici :-) ...ustvari Željo je uvijek bio krampaški klub dok je Sarajevo vazda bilo klub fudbalskih umjetnika :lol: ...a posebna je glupost mu je kako samo prava gradska raja navija za FCS...što naravno implicira da za Želju navijaju istinski ruralci,papci,šabani,čobani,primitivci u prevodu najgori ljudski šljam :lol: ) i onda ocekuje da ga neko ozbiljno shvata i respektuje njegove postove i da se fura neka ISTINA...ma svakako :-)
A tu si, drago mi je da je tako, jeste po prvi put i samo pod ovim nikom, ti si mene nazvao lazovom, i kazes da ZNAS da sam prije bio ovdje. Sto znaci da ti bolje znas od mene samog??? Vidim ne odgovaras na ponudjeni prijedlog, sto znaci da si se malo usrao. Ponavljam samo reci nacin koji ti odgovara.... Sve je javno i transparentno, i ova stranica ima svoje hajmo reci "sjediste", pa jel problem da odemo zajedno do njih??? Jesi li spreman, hajd za sad hipoteticki, da se nadjemo, dogovorimo se interno, pismeno kako hoces, da ja tebe tuzim za klevetu, sud ima svoje instrumente kako da dodje do dokaza i ISTINE, onog trenutka kad dobijem parnicu(siguran sam milion%) ti bi meni tebao platiti kao odstetu, naravno da neces nidje veze, takodjer bi kao porazena strana trebao platiti sudske troskove, e neces ni to, nego cu JA DA PLATIM iste, od tebe samo trazim da ucestvujes. MOZE? Nemoj misliti da blefiram, samo molim te pristani...Ovo cita bruku raje, mislis da bi se zezao....
Evidentno ne znas citati, kao ni "veljaca", to o igracima zelje, krampe,lopate, NISU moji postovi, znaci opet obmanjujes ostale clanove, ne iznosis CINJENICE..
Kazes moj prvi post blati zelju, procitaj ga 100 puta, i vidjeces da su to samo CINJENICE prepisane iz knjiga o sarajevskom derbiju,nigdje nisam naveo,papci, seljaci, ruralci itd, vec samo CINJENICU da za zelju navija obican svijet, radnici, ako su to za tebe predhodno navedeni, e to je tvoj problem.... Sto znaci da opet po ko zna koji put ne iznosis CINJENICE ili ISTINU
Ici cemo na sud zbog onih laži i kleveta koje si iznio javno ovdje na racun Želje i zato što si zloupotrebljavao i tendenciozno iznosio citate iz knjige o sarajevskom derbiju (autora Dz.Kajana...a i on ce te tužiti zbog povrede autorskih prava)...naravno,izgubit ces parnicu ,a i sve sudske troškove ces ti na kraju platiti...biceš tužen i uredno procesuiran...i to ce ti biti lekcija da kad pišeš o Želji da dobro vodiš racuna šta ces pisati i gdje ces pisati.
Izvinjavam se javno što sam te teško oklevetao da si nazivao Željine igrace nepodobnim i uvrijedljivim nazivima tipa "krampa ili lopata"...to je napisao @51 state i on ce biti adekvatno sankcionisan zbog takvih izjava i morat ce polagati racune pred kantonalnim sudom.
Vidimo se na sudu uskoro.
Ti opet o lazima, e stvarno si nevjerovatan.... pa dokazi ih vise... imas neki kontra argument ili...rekla kazala...
Cuj tendenciozno iznosio.... cinjenice su takve kakve jesu, a sto tebi\vama ne pasu,tu ne mogu nista..
Sud :-D , moram ti priznati da je dobra... al nije ni to frka, tu se najbolje snalazim....
Prihvatam izvinjenje, vidis da nije tesko....
P.S. Peppers... U nekom predhodnom postu sam napisao da necu vise pisati po vasoj temi, naveo sam i razlog, vjerujem da razumijes... i ti kazes jedna po jedna LAZ(nevjerovatno), procitaj sve moje postove, naravno ako ti nije mrsko, nema ih puno, vidjeces da sam sve pojasnio, "nepobjedivost", "prvu titulu" kao i sve ostalo... da se ne ponavljamo, e sad ti to nazivas lazima, ja cinjenicama... Rekao sam da cu zadrzati pravo na polemisanje samo sa LSD, ali kako nema argumente, nemamo o cemu polemisati.... tako da...sa njim je sve pocelo, i sa njim zavrsava.. a i vidjet cemo se na sudu :-D
sniPod

#1203 Re: FK Zeljeznicar

Post by sniPod »

dzipalo_junuz wrote:Ponovo ste mi izbjegli odgovoriti na ova dva pitanja pa da ponovim :

Je li cinjenica da vam je 80 % juga iz hadzica?

Imaju li vam vode na jugu vise od osnovne skole?
evo ja cu ti odgovoriti na ta pitanja

50% juga cini raja sa grbavice a ostali 50 % su ostala naselja u sarajevu pa i iz drugih gradova
na na drugo pitanje nemam ti sta odgovarati jer ti ocigledno nemas vise od osnovne

a imam ja za tebe pitanje
sto si ti na ovoj temi ja mislim da ima i ona vasa tema, a ti imas neke komplekse iz djetinstva, i jedan od vaznijih dolazaka na ovu temu je nabijanje komentara (misli da je frajer ako ima puno komentara :roll: )

i jos kad si vidio ovu sliku http://i42.klix.com/vyuret.jpg ja mislim da neces moci spavati 2-3 dana
BocaJuniors

#1204 Re: FK Zeljeznicar

Post by BocaJuniors »

neka nama naših horsaša kompleksaša :D
..ebi ga uvijek se manji većima moraju dokazivati, a evo Balthazar Khan i dipalo se slomiše sa svojim drugovima... :dance:
dino84

#1205 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Evo da kazem koju prije spavanja...Docekasmo i tu 50 stranicu,fascinantno,kontao bi covjek da smo Kaku i Ronalda doveli u prelaznom roku,a ne da grupa pitara ne moze zamisliti niti jedan dan bez svog omiljenog kluba...Rijec kompleks mi se vise ogadila koliko je svi spominjemo i castimo se medjusobno,ali ne znam vise kako ovo nazvati,ostat ce ovo upamceno definitivno,sad mi je cak i drago da nije bilo ciscenja teme.Sve je otislo u Honduras,cak se i Libero pojavio sa ovom mladjarijom...E tugo moja...

Ultrajvosa...Vidi se da nisi primitivac neki,da nisi bubuljicavi pubertetlija koji je tek otkrio cari interneta,imas kulturu pisanja,svaka cast,sve ok,ali ja ti ne mogu objasniti neke stvari ako apriori ne zelis da ih shvatis...Znaci ne da ne mozes,nego ne zelis...Istina je da je Sarajevo donijelo prvu titulu u grad u bivsoj Jugoslaviji,svaka cast...Istina je da Sarajevo ima tenutno bolju go razliku,svaka cast...Ali ne razumijem na koji nacin da ti objasnim da je Zeljo donio prvu titulu u grad u BiH.Osvojio je titulu u ligi koja je jedina bila priznata i legalna od strane FIFE i UEFE i konacno kada su to i ostali vidjeli i shvatili da ne mogu u Evropu preko Milica,Trna,Sokoca odnosno Odzaka,Drinovaca i Kiseljaka prikljucili su se.Tada se zbog rata i neigranja u Evropi tek stvarao koeficijent nasih klubova pa je Zeljo i pored titule te 98g. poceo od Kupa UEFA sto je skroz ok.Za ostale dvije titule 2001 i 2002 vrijedi isto,ja sam bio ironican pa sam rekao da smo Kup tresanja i sljiva tada osvojili,pa naravno da smo osvojili titulu,tada je cak i postenije prvenstvo bilo,nakon sto su se Srbi ukljucili pocele su stimaljke i namjestanja u kojima su ucestvovali svi klubovi,od prvog do zadnjeg...Jel mislis da je slucajnost da od tada posjeta na derbijima pada konstantno,da je prije ujedinjenja lige znalo biti po 25000 - 30000 ljudi,a sada bolje da ne govorim koliko ima raje...

Sto se ostalog tice,Junuzu niko pera ne moze odbiti i ja covjeku cestitam od srca,bez ironije.Covjek prati nas klub i ne moze zivjeti bez njega,bez informacija sa naseg foruma,mora biti konstantno u toku sa svim informacijama vezanim za Zelju.Evo da te smirim da ti odgovorim na tvoje pitanje,iznenadio bi se koliko raje sa Juga ima zavrsen fakultet,ja sam na Jugu punih 13 godina,prije rata me stari kao dijete vodio samo na Sjever.Ne boj se,iz Hadzica nema ni 80 ljudi,a kamoli 80 posto,slobodno mozes doci,pojesti kospice,pogledati tekmu.

I na kraju nesto normalno,vezano za klub.Radi se na reflektorima,konacno dobre vijesti :thumbup:
Neka se samo radi.Taman tu prvu protiv Veleza ne odigrali pod njima,ja cu ovu sezonu pamtiti generalno po dobrom,reflektori,uredjeni pomocni tereni i jos nekih jako dobrih stvari koje ce se odraditi na proljece po mojim informacijama vezano za infrastrukturu. :thumbup:
nikad_izvini

#1207 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

dzipalo_junuz wrote:Ponovo ste mi izbjegli odgovoriti na ova dva pitanja pa da ponovim :

elSaik wrote:
dzipalo_junuz wrote:
Ma sta kazes saice? :D zamolio bih te da ne govoris ovda raji da su djeca i sl.

Provjereno : Saik ima 19 vrlih godina :D

:lol:
Ti dijete? Nisi. Djeca su nevina bića. Ti si daleko od toga. Za tebe i tebi slične postoji jedan izraz u psihologiji, a zove se voajerizam. Vjerovatno doživljavaš određenu seksualno statisfakciju tim svojim djelovanjem, no dobro, to je već tvoja psiha, ne želim da je analiziram, strah me šta ću još da otkrijem.
elSaik wrote:
Ma nije toliko problem u tome što on čita, nego kopirajući postove, uglavnom moje, on ima neku nagonsku potrebu da pokaže svima drugima kako je eto on sposoban za takvo nešto. Očigledno da tip ima kompleksa. U nedostatku osobnih mogućnosti da iskaže svoje mišljenje (pod pretpostavkom da uopšte misli, o čemu bi se moglo, na osnovu priloženog, raspravljati) koristi tuđe izrečeno, tj. napisano, pa kroz ismijavanje i vrijeđnja istog nastoji braniti svoje stavove i dokazati nešto.

I da, možda i jesam, DJ-u, u poređenju s tobom dijete, ali barem znam na šta trošim svoju mladost, raspravljam se sa starijim, ali mi ti reci, na šta ti trošiš svoju starost - na raspravljanje s djecom? :-? Cool.
elSaik wrote:
1. Cape ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(38 Posts / 29.46% of user’s posts)

2. Ćiro ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(42 Posts / 26.25% of user’s posts)

3. džipalo_junuz ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(48 Posts / 25.00% of user’s posts)
vjecnobordo wrote:Majko draga, šta je ovo?
Pa dođem na ovu temu da vidim jel se šta kod komšija dešava, jel njima ko dolazi, kako oni kubure sa Upravom i naiđem na debilizam teški. Fkt ne kontam baltazara, 51. državu, ćiru, capea, slucajnog, djipala, koji im je fazon? Koeficijent inteligencije manji od broja cipela :roll: Koji je dazon podjebavati navijače Želje, kad smo u istom qrcu? Apsolutno istom. I papetu je dosadilo čistiti ovo, treba samo redom slati u Banoviće, i to na malo duži period. Imal iko od ovih gore da je napisao ijednu pametnu informaciju za svog boravka na forumu?

i LSD, zar ti nije mrsko prepirati se s il je toliko dosadno? Baš se na ovoj temi može vidjeti ko ima nešto u glavi. nema Neelixa, vanBastena i drugih navijača bordo boje, koji za razliku od ovih imaju nešto u glavi. Isto važi i za Manijake.

Jel akd otvarana tema FKS-FKŽ, samo da se ovako pljujete? da se ne kvari ovo ovdje.
belafonte wrote:
jo junuze, nemoj sebe brukati, otkad se engleski pise velikim pocetnim slovom :-) :run: , haj sto seres po strumfovskoj temi ali onda ih tako nepismen pokusavas opismenit, alal vera :skoljka:
dzipalo_junuz wrote: Vama je grupa zasnovana na gramatickoj gresci, pametnom dovoljno :run:
belafonte wrote:Pametan ocigledno nisi, cim nisi skonto, iz gore navedene recenice, da sam pitar :oops:
Džipalo je mazohista :D Prati klub za koji (navodno) ne navija. Provaljuje se, provaljuju ga, govore mu da nije pametan :D (bilo navijači Želje, bilo navijači Sarajeva), smiju mu se, al džaba. Mazohista garantujem.Doduše, plitak ko Miljacka u Augustu, al stash, nismo svi isti :D
Vjerujem da bi bio dobar bokser, nakon nokauta se diže i nastavlja, do novog KO :D
Last edited by nikad_izvini on 25/12/2008 03:04, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#1208 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Baltazar_khan wrote:Image
Charuga
Globalni moderator

#1209 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

ultrajvosa 1987 wrote:Plavih 11, poslust cu te, i necu vise pisati na vasoj temi, cast tebi( snimak ima i za svabu, izvini fakat nisam znao za svabu) ali ostali na celu sa LSD-m bolje je za vas da prije , a ne kasnije pogledate cinjenicama u oci.... Sa vama je zaista besmisleno komentarisati bilo sta..... ZIVJELI I SRETNO VAM U ZIVOTU...
Svaka cast na ovom sto si priznao za izjavu komentatora za Ivicu Osima!! Rekao sam vec da su godine ucinile svoje pa sam se zeznuo oko mjesta odigravanja utakmice.

Samo jos da @Neelix uvidi u svojoj glavi da je ova recenica istinita mozda ce biti manje ironican i prestati pisati gluposti o nekim kradjama snimaka.

P.S. Morao sam napisati ovaj post zbog ovog gore priznanja.
dzipalo_junuz

#1210 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

sniPod wrote:

evo ja cu ti odgovoriti na ta pitanja

50% juga cini raja sa grbavice a ostali 50 % su ostala naselja u sarajevu pa i iz drugih gradova
na na drugo pitanje nemam ti sta odgovarati jer ti ocigledno nemas vise od osnovne

a imam ja za tebe pitanje
sto si ti na ovoj temi ja mislim da ima i ona vasa tema, a ti imas neke komplekse iz djetinstva, i jedan od vaznijih dolazaka na ovu temu je nabijanje komentara (misli da je frajer ako ima puno komentara :roll: )

i jos kad si vidio ovu sliku http://i42.klix.com/vyuret.jpg ja mislim da neces moci spavati 2-3 dana
Lud si pasa ili svog juga ocima nisi vidio, znaci garantujem zivotom da vam jezgro i 80 % juga cini ekipa iz hadzica. :arrow:
Charuga
Globalni moderator

#1211 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

ultrajvosa 1987

#1212 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultrajvosa 1987 »

Ultrajvosa...Vidi se da nisi primitivac neki,da nisi bubuljicavi pubertetlija koji je tek otkrio cari interneta,imas kulturu pisanja,svaka cast,sve ok,ali ja ti ne mogu objasniti neke stvari ako apriori ne zelis da ih shvatis...Znaci ne da ne mozes,nego ne zelis...Istina je da je Sarajevo donijelo prvu titulu u grad u bivsoj Jugoslaviji,svaka cast...Istina je da Sarajevo ima tenutno bolju go razliku,svaka cast...Ali ne razumijem na koji nacin da ti objasnim da je Zeljo donio prvu titulu u grad u BiH.Osvojio je titulu u ligi koja je jedina bila priznata i legalna od strane FIFE i UEFE i konacno kada su to i ostali vidjeli i shvatili da ne mogu u Evropu preko Milica,Trna,Sokoca odnosno Odzaka,Drinovaca i Kiseljaka prikljucili su se.Tada se zbog rata i neigranja u Evropi tek stvarao koeficijent nasih klubova pa je Zeljo i pored titule te 98g. poceo od Kupa UEFA sto je skroz ok.Za ostale dvije titule 2001 i 2002 vrijedi isto,ja sam bio ironican pa sam rekao da smo Kup tresanja i sljiva tada osvojili,pa naravno da smo osvojili titulu,tada je cak i postenije prvenstvo bilo,nakon sto su se Srbi ukljucili pocele su stimaljke i namjestanja u kojima su ucestvovali svi klubovi,od prvog do zadnjeg...Jel mislis da je slucajnost da od tada posjeta na derbijima pada konstantno,da je prije ujedinjenja lige znalo biti po 25000 - 30000 ljudi,a sada bolje da ne govorim koliko ima raje...

Buraz, ako si upratio moje postove ja nigdje nisam osporio nijednu titulu Zelje, cak sta vise, naravno da su titule bile priznate i legalne, narvno da ste igrali ligu prvaka, i to uspjesno, sve su ovo CINJENICE, pazi da ti LSD ne kaze da ih iznosis tendenciozno :-D , rekao sam PRVU titulu, i vec pojasnio, al evo jos jednom...( od kada se liga igra na cijeloj teritoriji BiH, ukljucujuci RS, znaci liga BiH u punom znacenju te rijeci)) stvarno bez ikakve prepotencije ne znam sta tu nije jasno??? Svi znamo da je Leotar PRVI prvak BiH( to im je bio i uslov da udju u zajednicko takmicenje, mislim na ove iz RS) mislim sezona 2003\04, ja bi volio iskreno da nikad nisu ni usli, upravo zbog stvari koje si naveo, ali politika kurva.....
A za derbi, vjeruj mi da me stid uopste i koristiti rijec "derbi", sto si rekao utakmice pred 25000-30000 ljudi, e to je bio "derbi", a sad na tim utakmicam bude bukvalno 2500-3000, i to je lafo derbi .... ZALOSNO I BIJEDNO
P.S. rekoh da necu vise pisati, i zaista necu, ali sam morao odgovoriti, nece se ponoviti....
Plavih 11, nije tesko priznati istinu..... ali to neki ovdje ne mogu shvatiti....
The__Doctor

#1213 Re: FK Zeljeznicar

Post by The__Doctor »

Peppers wrote:Junuze samo se ti zajebaji, Ultrajvosa, Neelix i Libero izgleda ti opasno pusu za vrat :lol:

Ultrajvosa, nemoj molim te da idemo jednu po jednu laz iz tvoj prvog posta na ovoj temi. Ja sam licno forsirao jednu koja mi je onako na prvo citanje bas zapala za oko, a radila se o vasoj seriji "nepobjedivosti". Evo samo onako koliko me sjecanje sluzi bilo je nesto i o navodnoj neistini da je igracima Zelje prijeceno zatvorom ukoliko ne prijedju u Sarajevo. Josko Domorocki je zavrsio u zatvoru zbog toga ;-) Treca stvar je ona vezana za prvu titulu nezavisne BiH koja je dosla u grad, a koju je po tvom postu donijelo FK Sarajevo. Vjerovatno je Zeljo isao u Ligu prvaka prije toga zato sto je bio prvak Kantona Sarajevo :-) Cetvrto vezano za gradska raja-papc, dosljaci. Da se ne gadjamo sad imenima nekih anonimusa kao za nas navija Hamo, Kemo, Dado isl, evo imena samo nekih poznatih Sarajlija koje navijaju za Zelju: cijela ekipa TLN i Zabranjenog pusenja naravno, Mladen Vojicic Tifa, Davorin Popovic, Zdravko Colic, Miljenko Jergovic, Aleksandar Hemon, Benjamin Filipovic...koji su to "vasi"?
Mile Kitic, Dino Merlin, Halid Beslic, Alija Izetbegovic, Radovan Karadzic evo samo neki od velikog broja poznatih licnosti koje navijaju za Sarajevo :D
hali gali halid

#1214 Re: FK Zeljeznicar

Post by hali gali halid »

Peppers, šuti i konobarisi...
elSaik

#1215 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Prvo prozivaju ljude iz Kiseljaka, pa ljude iz Hadžića, pa evo sad i protiv konobara jadnih imaju nešto protiv. Nije to fašizam, ma ne, to je sve FGRizam... :run:
hali gali halid

#1216 Re: FK Zeljeznicar

elSaik wrote:Prvo prozivaju ljude iz Kiseljaka, pa ljude iz Hadžića, pa evo sad i protiv konobara jadnih imaju nešto protiv. Nije to fašizam, ma ne, to je sve FGRizam... :run:
"Samo jedno ime znam, Partizan Beograd!"
elSaik

#1217 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

hali gali halid wrote:
elSaik wrote:Prvo prozivaju ljude iz Kiseljaka, pa ljude iz Hadžića, pa evo sad i protiv konobara jadnih imaju nešto protiv. Nije to fašizam, ma ne, to je sve FGRizam... :run:
"Samo jedno ime znam, Partizan Beograd!"
Mentol do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola do mentola... pun sjever mentola.
The 51st State

#1218 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

da je i vama jug napuniti...
dino84

#1219 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

The 51st State wrote:da je i vama jug napuniti...
Bolje se baci na prikupljanje glasova,tek si cetvrti u poretku,ima fond nagrada i za trece mjesto :dance:
The 51st State

#1220 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

grohotlije ste mrtve...
Peppers

#1221 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

hali gali halid wrote:Peppers, šuti i konobarisi...
? :roll:

Ako si mozda posmislio da moj nik ima veze sa ugostiteljskim objektom Peppers prevario si se :lol: Recimo samo da je vise vezan za jednu veoma poznatu grupu cija je skracenica RHCP ;-)

:lol: "suti i konobarisi" :lol:
Last edited by Peppers on 25/12/2008 13:32, edited 1 time in total.
dino84

#1222 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

The 51st State wrote:grohotlije ste mrtve...
Apsolutno si u pravu.Grohotom se smijem :D :sax:
odvijac

#1223 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

pitari evo ide nova godina,pustite nas malo,bice zeljo tu i poslije nove,pa cemo se druziti!!
Šibicar

#1224 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Peppers wrote:

Ako si mozda posmislio da moj nik ima veze sa ugostiteljskim objektom Peppers prevario si se :lol: Recimo samo da je vise vezan za jednu veoma poznatu grupu cija je skracenica RHCP ;-)

A i ti se trudiš turbofolkerašima sa severa da objasniš neke stvari za koje oni nemaju kapacitet :D .Garant će se sad pitati "šta li znači skraćenica RHCP"???? :lol: ,možda im google pomogne...fgr su oni ba iz Ilijaša i Lješeva :roll: :lol: ,a mi smo,iako nismo,prisiljeni biti iz Hadžića,jer junuz tako tvrdi,a moramo prznati da je jako informisan u vezi Želje i Manijaka... :D
hali gali halid

#1225 Re: FK Zeljeznicar

Šibicar wrote:
Peppers wrote:

A i ti se trudiš turbofolkerašima sa severa da objasniš neke stvari za koje oni nemaju kapacitet :D .Garant će se sad pitati "šta li znači skraćenica RHCP"???? :lol: ,možda im google pomogne...fgr su oni ba iz Ilijaša i Lješeva :roll: :lol: ,a mi smo,iako nismo,prisiljeni biti iz Hadžića,jer junuz tako tvrdi,a moramo prznati da je jako informisan u vezi Želje i Manijaka... :D
Ma ja ba Ljuba Alicic ovo ono... :run:
Post Reply