Jaki su,ali se sa njima moze igrati..znaci ekipa koja prihvata nadigravanje.
Ocekujem dobre dvije utakmice i prolaz Sarajeva
Moderators: Charuga, Tomahawk11
U sezoni 2000/01, igrali smo sa Zrinjskim u kupu. Dobili smo ih 3:0, a u Mostaru je bilo 1:1.-LIBERO- wrote:Nema tu price,Zrinjski je kvalitetna ekipa i jak klub,ali nisu oni ni blizu onako jaki kao prethodnih godina,narocito kao prosle godine.
kako li si to saznaoBaltazar_khan wrote:U sezoni 2000/01, igrali smo sa Zrinjskim u kupu. Dobili smo ih 3:0, a u Mostaru je bilo 1:1.-LIBERO- wrote:Nema tu price,Zrinjski je kvalitetna ekipa i jak klub,ali nisu oni ni blizu onako jaki kao prethodnih godina,narocito kao prosle godine.
Mislim da znaš gdje sam pročitaololo_lolo wrote: kako li si to saznao![]()
mislim da ti onaj smajli na kraju sve govoriBaltazar_khan wrote:Mislim da znaš gdje sam pročitaololo_lolo wrote: kako li si to saznao![]()
sta ce nam ihtijarevicshadow wrote:Kakva je povreda Ihtijarevica?
Tri boda, idemo dalje..
Slazem se s tobom. Bice kakva-takva pobjeda kuci i redovan poraz na strani. Uz ovako limitaran strucni i igracki kadar sredina tabele je realna situacija. Uostalom, gdje i kako stojimo vidjecemo u srijedu protiv Zrinjskog koji se polako vraca u formu...ćiro wrote:Nakon ove utakmice sam još manji optimista po pitanju našeg plasmana u ovoj sezoni.
gostovanja odredjuju plasman u ovoj sezonićiro wrote:Nakon ove utakmice sam još manji optimista po pitanju našeg plasmana u ovoj sezoni.
U iduca 4 gostovanja necemo dati ni gol a kamoli donijeti bod(ove) a primicemo ih mnogo (golova). Bio bih presretan da me demantuju i da napisem da sam pogrijesio i izvinim se.lolo_lolo wrote: u iduca 4 gostovanja,siroki,zrinjski,borac,olimpik,trebali bi uzeti 5,6 bodova,ako se hocemo nadati necemu
skoro je tu,golova ce biti sigurno,strong69 wrote:U iduca 4 gostovanja necemo dati ni gol a kamoli donijeti bod(ove) a primicemo ih mnogo (golova). Bio bih presretan da me demantuju i da napisem da sam pogrijesio i izvinim se.lolo_lolo wrote: u iduca 4 gostovanja,siroki,zrinjski,borac,olimpik,trebali bi uzeti 5,6 bodova,ako se hocemo nadati necemu
strong69 wrote:U iduca 4 gostovanja necemo dati ni gol a kamoli donijeti bod(ove) a primicemo ih mnogo (golova). Bio bih presretan da me demantuju i da napisem da sam pogrijesio i izvinim se.lolo_lolo wrote: u iduca 4 gostovanja,siroki,zrinjski,borac,olimpik,trebali bi uzeti 5,6 bodova,ako se hocemo nadati necemu