...valjda ce se nekad nesto izabrati...
30ta kuca na vrata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Tirkiz
#1201 Re: 30ta kuca na vrata
za forumasice u tridesetim...
-
Zoya
#1203 Re: 30ta kuca na vrata
Jelde? Veli, kad je to samo bilo... i pogled u daljinuHAVANA wrote:
- HAVANA
#1204 Re: 30ta kuca na vrata
Ko da je juche bio,mamicu mu njegovu 
-
Zoya
#1205 Re: 30ta kuca na vrata
Nista, otvaraj temu 50ta kuca na vrataHAVANA wrote:Ko da je juche bio,mamicu mu njegovu
- fatamorgana
#1207 Re: 30ta kuca na vrata
Ko kuca da kuca, ja ne otvaram, 
- HAVANA
#1209 Re: 30ta kuca na vrata
fatamorgana wrote:Ko kuca da kuca, ja ne otvaram,
Uće preko balkona.
-
ssanjicaa
#1210 Re: 30ta kuca na vrata
Ma stvar je u tome što kad tridesete dočekaš solo, onda u tridesetim počinješ malo više da vagaš, "tražiš dlaku u jajetu" hehe, opteretiš se s tim da nađeš "gospodina pravog", nema više upoznavanja ni upuštanja u veze, onako, pa šta bude...a kad naiđe gospodin "tebe sam čitav život čekala" , onda ne možeš da vjeruješ da je nabasao na tebe, pa ga pitaš "odakle tebe?"
, pa mu nađeš mane koje jadan i nema...

- vesela_sveska
#1212 Re: 30ta kuca na vrata
ssanjicaa wrote:Ma stvar je u tome što kad tridesete dočekaš solo, onda u tridesetim počinješ malo više da vagaš, "tražiš dlaku u jajetu" hehe, opteretiš se s tim da nađeš "gospodina pravog", nema više upoznavanja ni upuštanja u veze, onako, pa šta bude...a kad naiđe gospodin "tebe sam čitav život čekala" , onda ne možeš da vjeruješ da je nabasao na tebe, pa ga pitaš "odakle tebe?", pa mu nađeš mane koje jadan i nema...
![]()
- SanskiBiser
#1213 Re: 30ta kuca na vrata
85 godina i jos uvijek ga zele(ne)forumas wrote:
nda 1m12sec....
- Pitarrr82
#1214 Re: 30ta kuca na vrata
De ccc ne spominjite mi 30-tu

-
detroit-mercy
#1215 Re: 30ta kuca na vrata
Ma kakvi, ti koji tridesete i preko docekaju solo su i u dvadesetim trazili dlaku u jajetussanjicaa wrote:Ma stvar je u tome što kad tridesete dočekaš solo, onda u tridesetim počinješ malo više da vagaš, "tražiš dlaku u jajetu" hehe, opteretiš se s tim da nađeš "gospodina pravog", nema više upoznavanja ni upuštanja u veze, onako, pa šta bude...a kad naiđe gospodin "tebe sam čitav život čekala" , onda ne možeš da vjeruješ da je nabasao na tebe, pa ga pitaš "odakle tebe?", pa mu nađeš mane koje jadan i nema...
![]()
- lara b.
#1216 Re: 30ta kuca na vrata
joj jeste dosadni sa ovom severinom...svako malo
nije mi jasno u cemu je problem...30te i sta...kao i svake druge godine...
da ne kazem naj godine... ono manje vise svi se ostvarili...imaju posao, svoj zivot, neko iskustvo iza sebe i zrelije razmisljaju...to sto se gleda na sitnice u neku ruku je ok, jer kada si mlad sve ti super...samo neka je on/ona zabavan i ima lijepe oci i nista drugo ne gledas /manje-vise/
mozda je problem samo sa onima koji su se usjedili i nemaju VOLJE za izlazak, upoznavanje i druzenja...
ili su postavili visoke standarde tj. sanjaju neko savrsenstvo i umisljaju sebi kako su superrr, a zapravo i ne bas
dakle ljudi budite realni i opusteniji
nije mi jasno u cemu je problem...30te i sta...kao i svake druge godine...
da ne kazem naj godine... ono manje vise svi se ostvarili...imaju posao, svoj zivot, neko iskustvo iza sebe i zrelije razmisljaju...to sto se gleda na sitnice u neku ruku je ok, jer kada si mlad sve ti super...samo neka je on/ona zabavan i ima lijepe oci i nista drugo ne gledas /manje-vise/
mozda je problem samo sa onima koji su se usjedili i nemaju VOLJE za izlazak, upoznavanje i druzenja...
ili su postavili visoke standarde tj. sanjaju neko savrsenstvo i umisljaju sebi kako su superrr, a zapravo i ne bas
dakle ljudi budite realni i opusteniji
- alternativna
#1217 Re: 30ta kuca na vrata
ili je problem sto nemas s kim vise da se druzis jer sve parovi oko tebe. Glavne teme im "pelene, recepti i porodicne stvari", a ti tu kao vanzemaljac.
Naravno da nisi ni pozvan nikad na druzenja jer nisi "u dvoje", a kamoli "u troje".
meni licno je to jedini problem. sve ostalo ce nadoci
Naravno da nisi ni pozvan nikad na druzenja jer nisi "u dvoje", a kamoli "u troje".
- Pitarrr82
#1218 Re: 30ta kuca na vrata
alternativna wrote:ili je problem sto nemas s kim vise da se druzis jer sve parovi oko tebe. Glavne teme im "pelene, recepti i porodicne stvari", a ti tu kao vanzemaljac.
Uvijek se mozes nafurati na tu pricu i pricati kao da jesi u vezi
- alternativna
#1219 Re: 30ta kuca na vrata
Ne kontam tePitarrr82 wrote:alternativna wrote:ili je problem sto nemas s kim vise da se druzis jer sve parovi oko tebe. Glavne teme im "pelene, recepti i porodicne stvari", a ti tu kao vanzemaljac.
Uvijek se mozes nafurati na tu pricu i pricati kao da jesi u vezi![]()
- Pitarrr82
#1220 Re: 30ta kuca na vrata
alternativna wrote:Ne kontam tePitarrr82 wrote:alternativna wrote:ili je problem sto nemas s kim vise da se druzis jer sve parovi oko tebe. Glavne teme im "pelene, recepti i porodicne stvari", a ti tu kao vanzemaljac.
Uvijek se mozes nafurati na tu pricu i pricati kao da jesi u vezi![]()
Kada su oko mene parovi i slicno i pricaju samo na temu pelene, recepti itd. i ja se ukljucim u temu ako nista barem cu nauciti nesto sto mi moze koristiti nekada u buducnosti a jos ako su bebe tu... Nekako me bebe vole ali ne znam zasto a volim i ja njih
- alternativna
#1221 Re: 30ta kuca na vrata
Bebe prepoznaju dobre insanePitarrr82 wrote:Kada su oko mene parovi i slicno i pricaju samo na temu pelene, recepti itd. i ja se ukljucim u temu ako nista barem cu nauciti nesto sto mi moze koristiti nekada u buducnosti a jos ako su bebe tu... Nekako me bebe vole ali ne znam zasto a volim i ja njih
Sad te kontam. Ako nekad u 2% slucajeva budem pozvana u "tajno drustvo parova" trudim se isto tako. No vecinom sam van tih tajnih drustva
- Pitarrr82
#1222 Re: 30ta kuca na vrata
alternativna wrote:Bebe prepoznaju dobre insanePitarrr82 wrote:Kada su oko mene parovi i slicno i pricaju samo na temu pelene, recepti itd. i ja se ukljucim u temu ako nista barem cu nauciti nesto sto mi moze koristiti nekada u buducnosti a jos ako su bebe tu... Nekako me bebe vole ali ne znam zasto a volim i ja njih![]()
![]()
![]()
Sad te kontam. Ako nekad u 2% slucajeva budem pozvana u "tajno drustvo parova" trudim se isto tako. No vecinom sam van tih tajnih drustva
Interesantno, ja veoma cesto budem pozvan mozda sto sam dobar sagovornik ili ko zna cega
- alternativna
#1223 Re: 30ta kuca na vrata
mozda djelujes smirujuce na bebe ili te jednostavno koriste kao babysittera, a ti to i ne primjetisPitarrr82 wrote: Interesantno, ja veoma cesto budem pozvan mozda sto sam dobar sagovornik ili ko zna cega
- Pitarrr82
#1224 Re: 30ta kuca na vrata
alternativna wrote:mozda djelujes smirujuce na bebe ili te jednostavno koriste kao babysittera, a ti to i ne primjetisPitarrr82 wrote: Interesantno, ja veoma cesto budem pozvan mozda sto sam dobar sagovornik ili ko zna cega
Mozda, uglavnom zna mi se cesto desiti sretnem druga ili prijateljicu s bebom i kad im pridjem ne place dijete a oni se cude kao koga god novog vide odmah u plac a tebi bi kao jos u zagrljaj
- lara b.
#1225 Re: 30ta kuca na vrata
jesi mozda isao onom energicaru sa zetrePitarrr82 wrote:alternativna wrote:mozda djelujes smirujuce na bebe ili te jednostavno koriste kao babysittera, a ti to i ne primjetisPitarrr82 wrote: Interesantno, ja veoma cesto budem pozvan mozda sto sam dobar sagovornik ili ko zna cega
Mozda, uglavnom zna mi se cesto desiti sretnem druga ili prijateljicu s bebom i kad im pridjem ne place dijete a oni se cude kao koga god novog vide odmah u plac a tebi bi kao jos u zagrljaj
ili si djetinjast pa te prepoznaju