30ta kuca na vrata

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tirkiz

#1201 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Tirkiz »

za forumasice u tridesetim...

...valjda ce se nekad nesto izabrati... :-D :-D :-D

HAVANA

#1202 Re: 30ta kuca na vrata

Post by HAVANA »

:cry:
Zoya

#1203 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Zoya »

HAVANA wrote::cry:
Jelde? Veli, kad je to samo bilo... i pogled u daljinu :D :D
HAVANA

#1204 Re: 30ta kuca na vrata

Post by HAVANA »

Ko da je juche bio,mamicu mu njegovu :roll:
Zoya

#1205 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Zoya »

HAVANA wrote:Ko da je juche bio,mamicu mu njegovu :roll:
Nista, otvaraj temu 50ta kuca na vrata :P
HAVANA

#1206 Re: 30ta kuca na vrata

Post by HAVANA »

Isssssssss :twisted:
fatamorgana

#1207 Re: 30ta kuca na vrata

Post by fatamorgana »

Ko kuca da kuca, ja ne otvaram, :wink:
(ne)forumas

#1208 Re: 30ta kuca na vrata

Post by (ne)forumas »

nda 1m12sec....
HAVANA

#1209 Re: 30ta kuca na vrata

Post by HAVANA »

fatamorgana wrote:Ko kuca da kuca, ja ne otvaram, :wink:

Uće preko balkona. :roll:
ssanjicaa

#1210 Re: 30ta kuca na vrata

Post by ssanjicaa »

Ma stvar je u tome što kad tridesete dočekaš solo, onda u tridesetim počinješ malo više da vagaš, "tražiš dlaku u jajetu" hehe, opteretiš se s tim da nađeš "gospodina pravog", nema više upoznavanja ni upuštanja u veze, onako, pa šta bude...a kad naiđe gospodin "tebe sam čitav život čekala" , onda ne možeš da vjeruješ da je nabasao na tebe, pa ga pitaš "odakle tebe?" :? , pa mu nađeš mane koje jadan i nema... :D :D
Missgreenn

#1211 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Missgreenn »

:-)))))))))))
vesela_sveska

#1212 Re: 30ta kuca na vrata

Post by vesela_sveska »

ssanjicaa wrote:Ma stvar je u tome što kad tridesete dočekaš solo, onda u tridesetim počinješ malo više da vagaš, "tražiš dlaku u jajetu" hehe, opteretiš se s tim da nađeš "gospodina pravog", nema više upoznavanja ni upuštanja u veze, onako, pa šta bude...a kad naiđe gospodin "tebe sam čitav život čekala" , onda ne možeš da vjeruješ da je nabasao na tebe, pa ga pitaš "odakle tebe?" :? , pa mu nađeš mane koje jadan i nema... :D :D
:thumbup: :D
SanskiBiser

#1213 Re: 30ta kuca na vrata

Post by SanskiBiser »

(ne)forumas wrote:
nda 1m12sec....
85 godina i jos uvijek ga zele :shock: :lol:
Pitarrr82

#1214 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Pitarrr82 »

De ccc ne spominjite mi 30-tu :mrgreen: :lol: :lol:
detroit-mercy

#1215 Re: 30ta kuca na vrata

Post by detroit-mercy »

ssanjicaa wrote:Ma stvar je u tome što kad tridesete dočekaš solo, onda u tridesetim počinješ malo više da vagaš, "tražiš dlaku u jajetu" hehe, opteretiš se s tim da nađeš "gospodina pravog", nema više upoznavanja ni upuštanja u veze, onako, pa šta bude...a kad naiđe gospodin "tebe sam čitav život čekala" , onda ne možeš da vjeruješ da je nabasao na tebe, pa ga pitaš "odakle tebe?" :? , pa mu nađeš mane koje jadan i nema... :D :D
Ma kakvi, ti koji tridesete i preko docekaju solo su i u dvadesetim trazili dlaku u jajetu :mrgreen: . Kada prodjes tridesetu onda prvo :mrgreen: sto naidje zvekni medju rogove pa svuci u potok :mrgreen: Nema puno vise vremena za gubljenje :skoljka: .
lara b.

#1216 Re: 30ta kuca na vrata

Post by lara b. »

joj jeste dosadni sa ovom severinom...svako malo :P :P :P
nije mi jasno u cemu je problem...30te i sta...kao i svake druge godine...
da ne kazem naj godine... ono manje vise svi se ostvarili...imaju posao, svoj zivot, neko iskustvo iza sebe i zrelije razmisljaju...to sto se gleda na sitnice u neku ruku je ok, jer kada si mlad sve ti super...samo neka je on/ona zabavan i ima lijepe oci i nista drugo ne gledas /manje-vise/ :D
mozda je problem samo sa onima koji su se usjedili i nemaju VOLJE za izlazak, upoznavanje i druzenja... :roll:
ili su postavili visoke standarde tj. sanjaju neko savrsenstvo i umisljaju sebi kako su superrr, a zapravo i ne bas :lol: :lol:
dakle ljudi budite realni i opusteniji :D
alternativna

#1217 Re: 30ta kuca na vrata

Post by alternativna »

ili je problem sto nemas s kim vise da se druzis jer sve parovi oko tebe. Glavne teme im "pelene, recepti i porodicne stvari", a ti tu kao vanzemaljac.

Naravno da nisi ni pozvan nikad na druzenja jer nisi "u dvoje", a kamoli "u troje".

meni licno je to jedini problem. sve ostalo ce nadoci :)
Pitarrr82

#1218 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Pitarrr82 »

alternativna wrote:ili je problem sto nemas s kim vise da se druzis jer sve parovi oko tebe. Glavne teme im "pelene, recepti i porodicne stvari", a ti tu kao vanzemaljac.

Naravno da nisi ni pozvan nikad na druzenja jer nisi "u dvoje", a kamoli "u troje".

Uvijek se mozes nafurati na tu pricu i pricati kao da jesi u vezi :lol: :lol:
alternativna

#1219 Re: 30ta kuca na vrata

Post by alternativna »

Pitarrr82 wrote:
alternativna wrote:ili je problem sto nemas s kim vise da se druzis jer sve parovi oko tebe. Glavne teme im "pelene, recepti i porodicne stvari", a ti tu kao vanzemaljac.

Ne kontam te
Pitarrr82

#1220 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Pitarrr82 »

alternativna wrote:
Pitarrr82 wrote:

Ne kontam te

Kada su oko mene parovi i slicno i pricaju samo na temu pelene, recepti itd. i ja se ukljucim u temu ako nista barem cu nauciti nesto sto mi moze koristiti nekada u buducnosti a jos ako su bebe tu... Nekako me bebe vole ali ne znam zasto a volim i ja njih :mrgreen:
alternativna

#1221 Re: 30ta kuca na vrata

Post by alternativna »

Pitarrr82 wrote:Kada su oko mene parovi i slicno i pricaju samo na temu pelene, recepti itd. i ja se ukljucim u temu ako nista barem cu nauciti nesto sto mi moze koristiti nekada u buducnosti a jos ako su bebe tu... Nekako me bebe vole ali ne znam zasto a volim i ja njih :mrgreen:
Bebe prepoznaju dobre insane :D :D :D
Sad te kontam. Ako nekad u 2% slucajeva budem pozvana u "tajno drustvo parova" trudim se isto tako. No vecinom sam van tih tajnih drustva :D
Pitarrr82

#1222 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Pitarrr82 »

alternativna wrote:
Pitarrr82 wrote:Kada su oko mene parovi i slicno i pricaju samo na temu pelene, recepti itd. i ja se ukljucim u temu ako nista barem cu nauciti nesto sto mi moze koristiti nekada u buducnosti a jos ako su bebe tu... Nekako me bebe vole ali ne znam zasto a volim i ja njih :mrgreen:
Bebe prepoznaju dobre insane :D :D :D
Sad te kontam. Ako nekad u 2% slucajeva budem pozvana u "tajno drustvo parova" trudim se isto tako. No vecinom sam van tih tajnih drustva :D

Interesantno, ja veoma cesto budem pozvan mozda sto sam dobar sagovornik ili ko zna cega :D
alternativna

#1223 Re: 30ta kuca na vrata

Post by alternativna »

Pitarrr82 wrote: Interesantno, ja veoma cesto budem pozvan mozda sto sam dobar sagovornik ili ko zna cega :D
mozda djelujes smirujuce na bebe ili te jednostavno koriste kao babysittera, a ti to i ne primjetis :D
Pitarrr82

#1224 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Pitarrr82 »

alternativna wrote:
Pitarrr82 wrote: Interesantno, ja veoma cesto budem pozvan mozda sto sam dobar sagovornik ili ko zna cega :D
mozda djelujes smirujuce na bebe ili te jednostavno koriste kao babysittera, a ti to i ne primjetis :D

Mozda, uglavnom zna mi se cesto desiti sretnem druga ili prijateljicu s bebom i kad im pridjem ne place dijete a oni se cude kao koga god novog vide odmah u plac a tebi bi kao jos u zagrljaj :mrgreen:
lara b.

#1225 Re: 30ta kuca na vrata

Post by lara b. »

Pitarrr82 wrote:
alternativna wrote:

Mozda, uglavnom zna mi se cesto desiti sretnem druga ili prijateljicu s bebom i kad im pridjem ne place dijete a oni se cude kao koga god novog vide odmah u plac a tebi bi kao jos u zagrljaj :mrgreen:
jesi mozda isao onom energicaru sa zetre :lol:
ili si djetinjast pa te prepoznaju :D
Post Reply