Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory

#1201 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

eheee pobjedaaa reala
golove dali higuain i granero,izgleda da se VNV povrijedio jer je izaso oko 20 min i uso granero...nije valjda nista opasno.. :) :-D
ultima_palabra

#1202 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

bob7 wrote:Nop, Kaka nije nikako u kombinaciji za veceras, jos se nije 100% oporavio, tako da umjesto njega ocekujem Raula, mada mozda i Benzema krene od pocetka. HALA MADRID
Kako to? :-D Obično As i Marca imaju sastav sat vremena prije tekme, pa sam provjerio.
Nisam gledao, koliko vidim dobra igra, moglo je bit još golova.
bob7

#1203 Re: Real Madrid C.F.

Post by bob7 »

Ja se ispricavam za ispravku, Kaka je ipak igrao, mada sam juce citao da nece bizi spreman al et, dobro je ovako svakako:)
kory

#1204 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

ma nema veze vazno je da je real dobio...znal ko sta je sa VNV kakva je povreda
ultima_palabra

#1205 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

kory wrote:ma nema veze vazno je da je real dobio...znal ko sta je sa VNV kakva je povreda
Valjda nije opasno, mišić lista je u pitanju. I Higuain zaradio neku povredu, više će se znati danas.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1206 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Jos da je malo popraviti igru u gostima... pogotovo sa manjim klubovima :roll:
ultima_palabra

#1207 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:Jos da je malo popraviti igru u gostima... pogotovo sa manjim klubovima :roll:
Pa u gostima često zna biti bolja igra nego kući, publika natjera protivnika da igra ofanzivnije, pa ostaje više prostora za igru. Ako ćemo pošteno, Osasuna je odigrala 150% prošli vikend i zasluženo uzela bod.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1208 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
Tomahawk11 wrote:Jos da je malo popraviti igru u gostima... pogotovo sa manjim klubovima :roll:
Pa u gostima često zna biti bolja igra nego kući, publika natjera protivnika da igra ofanzivnije, pa ostaje više prostora za igru. Ako ćemo pošteno, Osasuna je odigrala 150% prošli vikend i zasluženo uzela bod.
Jeste, ali onda i Real mora pojacati, kako je onda Valencia odigrala, pa ih Real uzeo?! Imam osjecaj (bar sam tako vidio na utakmici sa Osasunom, gdje je samo Iguain imao pravu priliku donijeti pobjedu) da olahko shvataju ekipe kao Osasuna, Xerez itd. Na malima se dobija titula :wink:
ultima_palabra

#1209 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

U Španiji je glavna priča 18-godišnji Sergio Canales iz Racinga, koji se poigravao sa odbranom Seville na Pizjuanu 8-) Ako se neko sjeća, zabio je gol na Bernabeu koji je sumnjivo poništen ;-) Madridske novine već pritišću Florentina i Valdana da ga kaparišu :-D
ultima_palabra

#1210 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

kory wrote:ma nema veze vazno je da je real dobio...znal ko sta je sa VNV kakva je povreda
2-3 sedmice
kory

#1211 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

ultima_palabra wrote:
2-3 sedmice
ahaa,,hvala na informaciji...nadamo se da ce se dobro oporavit i da ce bir spreman opet za dalje....
kory

#1212 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

evo citam i xabi alonso povridjen al haman nije opasno ni njemu...
kory

#1213 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

eh evo iker odbranio titlulu najboljeg golmana...znaci za najboljeg golmana 2009. proglasen Iker Casiljas
svaka cast majstore
ultima_palabra

#1214 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

kory wrote:eh evo iker odbranio titlulu najboljeg golmana...znaci za najboljeg golmana 2009. proglasen Iker Casiljas
svaka cast majstore
Ma svaka čast, al onaj institut je idiotski, njihovi poretci klubova su za ranit se :-)
Evo izgleda Higuain out 3 sedmice :( Hajd možda ovo bude prekretnica za Benzemu.
kory

#1215 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

ultima_palabra wrote:
kory wrote:eh evo iker odbranio titlulu najboljeg golmana...znaci za najboljeg golmana 2009. proglasen Iker Casiljas
svaka cast majstore
Ma svaka čast, al onaj institut je idiotski, njihovi poretci klubova su za ranit se :-)
Evo izgleda Higuain out 3 sedmice :( Hajd možda ovo bude prekretnica za Benzemu.
ja ba ono za klubove je bilo idiotski al sta ces....a joj sta je sad njemu e jbt bas nemamo srece jbg...
kory

#1216 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

evo haman da guti i gago definitivno ne idu nigdje
ultima_palabra

#1217 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

ultima_palabra wrote:U Španiji je glavna priča 18-godišnji Sergio Canales iz Racinga, koji se poigravao sa odbranom Seville na Pizjuanu 8-) Ako se neko sjeća, zabio je gol na Bernabeu koji je sumnjivo poništen ;-) Madridske novine već pritišću Florentina i Valdana da ga kaparišu :-D
Real Madrid Closing In On Racing Santander Starlet Sergio Canales - Reports
The promising midfielder's future seemingly lies in Madrid...
Jan 14, 2010 11:33:15 AM
Young Racing Santander midfielder Sergio Canales' future has been discussed more than once in the past couple of days, but it seems as if a decision has now been made about the 18-year-old's next career move.

According to several reports from Spain, Real Madrid have won the race for the youngster's signature. Los Blancos will reportedly pay a fee of €10 million for Canales.

The transfer fee will be divided between Racing Santander and Deportivo la Coruna, who own 50% each of the player's rights. The deal is likely to be completed by the end of this week.

Real Madrid are expected to farm Canales out on loan back to Racing Santander straight away in order to let the highly rated midfielder gain more valuable first team experience.

Barcelona, Chelsea, Arsenal and Manchester City were all believed to be keen on signing Canales as well, but the young midfielder has opted to head for the Bernabeu instead.

Stefan Coerts, Goal.com

Što je lijepo kad te poslušaju 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1218 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Haj fino neka podmlatka :D
nego, da je uigrati ovu masinu sto je sad na raspolaganju, non stop neke povrede, rotacije...
Vidjecemo sad sa Bilbaom, ako ne bude 3, onda su gostovanja definitivno problem. Znamo da je Bilbao redovna musterija, iako nisu losi ove sezone.
ultima_palabra

#1219 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:Haj fino neka podmlatka :D
nego, da je uigrati ovu masinu sto je sad na raspolaganju, non stop neke povrede, rotacije...
Vidjecemo sad sa Bilbaom, ako ne bude 3, onda su gostovanja definitivno problem. Znamo da je Bilbao redovna musterija, iako nisu losi ove sezone.
Ma ja, ja računam da bi mogao biti jedno godinu i po na posudbi u Racingu, kao što je bio i Garay.
Pa jest, mada je tamo uvijek užareno, Pellegrini i rezerve trebaju pripaziti glave :D Zadnje 4 godine pobjede i kući i na strani :D
Evo vidim da je Xabi danas trenirao bez problema, tako da bi trebao zaigrati u subotu :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1220 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
Ma ja, ja računam da bi mogao biti jedno godinu i po na posudbi u Racingu, kao što je bio i Garay.
Pa jest, mada je tamo uvijek užareno, Pellegrini i rezerve trebaju pripaziti glave :D Zadnje 4 godine pobjede i kući i na strani :D
Evo vidim da je Xabi danas trenirao bez problema, tako da bi trebao zaigrati u subotu :thumbup:
To je odlicna vijest! Treba Xabi da pokrije pozadi, nisam nesto upratio, eto kazes rezerve, ko to sve fali, Higuain, VDV...?!
ultima_palabra

#1221 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:
ultima_palabra wrote:
To je odlicna vijest! Treba Xabi da pokrije pozadi, nisam nesto upratio, eto kazes rezerve, ko to sve fali, Higuain, VDV...?!
:lol: Ma nismo se razumjeli, ja konto da oni što budu na klupi čuvaju glave da ih šta ne pogodi s tribina ;-) Stari sportski običaj u Bilbau :-D
Pa ne fali puno: Higuain, VDV, Ruud, Pepe i M.Diarra
Tomahawk11
Globalni moderator

#1222 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Nismo se razumjeli... :D
Ne bi onda trebalo biti problema, Kaka i C. su dovoljni da zapapre corbu :-)
A valjda ce i Benzema prokinuti :)
kory

#1223 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

znaci ovaj canales jel definitivno igrac reala....
a sto se tice bilbaa oni su uvijek tvrd orah...abd nadamo se pobjedi i navijamo za sevilju protiv barse.... :D
ultima_palabra

#1224 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

kory wrote:znaci ovaj canales jel definitivno igrac reala....
a sto se tice bilbaa oni su uvijek tvrd orah...abd nadamo se pobjedi i navijamo za sevilju protiv barse.... :D
Pa nije još, ali Valdano navodno intenzivno pregovara... :-D
kory

#1225 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

ultima_palabra wrote:
kory wrote:znaci ovaj canales jel definitivno igrac reala....
Pa nije još, ali Valdano navodno intenzivno pregovara... :-D
ahaaaaa.....cito sam i ja to al ja konto ti si brzi pa izvuko i naso negdje da je potpiso hehee :D :-D :) :-)
Post Reply