BH fudbalski/nogometni talenti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fosil

#1201 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by fosil »

stranac2

#1202 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by stranac2 »

ajvardedo wrote:
xXBl0odXx wrote:I ko da gledam igrat ce kasnije za Hrvatsku :)
normala,a za koga drugog? :lol:

Uzeste mi tipku iz prstiju :lol: :lol: :lol: Normala ...
Eborg

#1203 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Eborg »

Navodno je dečko Srbin tako da jedino može igrati za njih. I meni je čudna ta priča ali eto - da Srbin zaigra za Široki Brijeg, "klub u koji nekatolička noga neće kročiti" i nakon toga i za Dinamo, "najveći klub u Hrvata". :-)
Baudelaire

#1204 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Baudelaire »

A zar ne igra već za našu mladu reprezentaciju?
xXBl0odXx

#1205 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by xXBl0odXx »

Igra, ali nista nam to ne znaci. Ako dobije pozive Hrvatske, Srbije ili BiH, ne sumnjam da cemo mi biti zadnja rupa na sviralu :)
-danTe-

#1206 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by -danTe- »

nego imal gdje prenos ove utakmice sa san marinom?
dobar,ti?

#1207 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by dobar,ti? »

-danTe- wrote:nego imal gdje prenos ove utakmice sa san marinom?
riko-ga

#1208 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by riko-ga »

dobar,ti? wrote:
-danTe- wrote:nego imal gdje prenos ove utakmice sa san marinom?

Nazalos nema.
Zgec Lezda

#1209 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Zgec Lezda »

Ja nemam problema ako neki Katolicki/Pravoslavni Bosanac hoce da igra za Hrvatsku/Srbiju. Ali zasto onda mi ne mozemo da dobijemo Adema Ljajica? Mislim, ako ce vjera da odlucuje ko ce igrat za koju zemlju, onda hajmo totalno diskriminirat ko papci.
Baudelaire

#1210 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Baudelaire »

Pa ko kaže da ne možeš dobiti nekog? Da ti igrač dođe u reprezentaciju, najmanje što možeš je uputiti poziv, a naši ni to ne urade. Hvala Bogu, nije ovo ni balijska ni bošnjačka reprezentacija pa da igraju samo muslimani, da je takva mene prvog ne bi interesovala.
smoki_choko

#1211 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by smoki_choko »

evo seferovic ga danas zabio za svicarce U19 protiv engleza U19
ima li nade da on ikad zaigra za nasu mladu ili aBd seniorsku reprezentaciju
ODVRATAN_i_GADAN

#1212 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

On ima i BiH pasos, a za reprezentaciju ce igrati kada pocne igrati za prvi tim, dali Fiorentine, dali negdje na posudbi.
Baudelaire

#1213 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Baudelaire »

Zašto mnogi odluče igrati za druge zemlje, sinoć se moglo jasno vidjeti.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1214 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by JoseMujica »

pa mislite da bi Pjanić igrao za :bih: da je umjesto Luksemburga bila neka druga zemlja u pitanju :?: Ili da bi Medunjanin bio u našem timu da je dobio poziv Holandije :?: Misimović Srbije ili Begović da je neka druga zemlja u pitanju a ne Kanada :?: Ili bi li Muslimović odbio poziv Švedske :?:

nemojte biti smiješni nego budimo sretni da imamo i u budućnosti ovih "otpadaka" iz evropskih zemalja. To je čak plus za nas imajući u vidu kakva je naša liga. Slovenija je isto tako sastavila tim, nafatala imigranata, fudbalere druge ili treće klase, i kolko vidim ne ide im nimalo loše...bili ljudi na par završnica. Mi ih deremo u svakoj prijateljskoj pa niko tamo ne kuka.
armin_tz

#1215 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by armin_tz »

JoseMujica wrote:pa mislite da bi Pjanić igrao za :bih: da je umjesto Luksemburga bila neka druga zemlja u pitanju :?: Ili da bi Medunjanin bio u našem timu da je dobio poziv Holandije :?: Misimović Srbije ili Begović da je neka druga zemlja u pitanju a ne Kanada :?: Ili bi li Muslimović odbio poziv Švedske :?:

nemojte biti smiješni nego budimo sretni da imamo i u budućnosti ovih "otpadaka" iz evropskih zemalja. To je čak plus za nas imajući u vidu kakva je naša liga. Slovenija je isto tako sastavila tim, nafatala imigranata, fudbalere druge ili treće klase, i kolko vidim ne ide im nimalo loše...bili ljudi na par završnica. Mi ih deremo u svakoj prijateljskoj pa niko tamo ne kuka.
Pjaniću je menščini i Francuska bila opcija
hannibal

#1216 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by hannibal »

JoseMujica wrote:pa mislite da bi Pjanić igrao za :bih: da je umjesto Luksemburga bila neka druga zemlja u pitanju :?: Ili da bi Medunjanin bio u našem timu da je dobio poziv Holandije :?: Misimović Srbije ili Begović da je neka druga zemlja u pitanju a ne Kanada :?: Ili bi li Muslimović odbio poziv Švedske :?:

pjanicu je nudila i francuska, a muslimovica je zvala svedska..znam da je bilo price da dva zlatana trebaju igrat u napadu, al se on odlucio za nas
Bosnolog

#1217 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Bosnolog »

Nadajmo se da ce neke od ovih ali i drugih momaka kojii nisu na ovom video Safet pozvati u reprezentaciju da pojaca konkureniciju i da do znanja onim baletanima sto su umislili da imaju zauvijek obezbjedeno mjesto u timu bez obzira kako igraju,....

Edin Cocalic odlican odbrambenin igrac koji nam fali,....Umjesto sto imamo retardiranog Mravca koji ne zna gdje su mu ruke i skrivi slobodnjaka protiv Albanije i dobismo gol a na prosloj utakmici kod treceg gola protiv Rumuna padavicarski kloc pade i skrivi gol

Trabamo imati uvijek dva tima igraca na raspolaganju i ubacivati najspremnije i one koji ce da ponosno da sagore i ostave srce na terenu u drzavnom dresu,....
ramiral

#1218 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by ramiral »

Mes'čini da je Cocalić par puta bio izabiran u tim kola grčke lige i sigurno je da bi se za njega, Nadarevića i Jahića našlo mjesta u repki.. p.s. pitar sam :D
BHF_Manijak

#1219 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by BHF_Manijak »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:On ima i BiH pasos, a za reprezentaciju ce igrati kada pocne igrati za prvi tim, dali Fiorentine, dali negdje na posudbi.
Jah, sve bi to bilo dobro al' kad bi tad htio za nas zaigrati! :oops: Ili ga pokupi dok je jos rinaka i dok se nije proculo za njega ili neces nikako, kad se vec probiju na trziste onda ih niko ne nahvata da zaigraju za nas, osladi se slava, porastu apetiti i "gdje cu ja igrati ba za tamo jednu BH..."! :( :roll:
ODVRATAN_i_GADAN

#1220 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Nije da nisi u pravu ali za "hvatanje" takvih treba imati damu, a u nasem slucaju i nekoga u savezu. Ne moze me niko ubjediti (iskljucivost) da polako nema mjesta u reprezentaciji (bar u prijateljskim utakmicama ili u U21) za obadvojicu Hajrovica, Sefetovica, Bicakcica... a ima za Besica. Nemam nista protiv toga sto je decko tu, cak sta vise mislim da je iznimno talentovan, ali ako on zasluzuje sansu onda je zasluzuju i ostali. Nazalost, kod nas zbog raznoraznih razloga ostaju u pozadini da cekaju sansu koju vecina nikada ne doceka. Nasa posla.
BHF_Manijak

#1221 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by BHF_Manijak »

Ma ja bi to mudro odradio, fino sad za tekmu protiv npr Luxemburga pozvo nekoliko tih mladica, dao im zadnjih 10-tak minuta da odigraju i onda fino ih proslijedio u U21 repku ili mladju kategoriju, kapariso si ih za sva vremena i ako kad bude od njih kakvog hajra, pozoves ih, ako ne, pisaj ga, bar si pokuso... :mrgreen:
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#1222 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by 1pajdo »

http://www.bljesak.ba/web/article.aspx? ... 4581f02d1f
Sarić u Hajduku, a trenutno smo najjači u napadu, treba obranu srediti...
hannibal

#1223 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by hannibal »

1pajdo wrote:http://www.bljesak.ba/web/article.aspx? ... 4581f02d1f
Sarić u Hajduku, a trenutno smo najjači u napadu, treba obranu srediti...
otac srbin, majka hrvatica..daj boze al tesko da ce ti taj zaigrat za nasu reprezentaciju
Eborg

#1224 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Eborg »

Rekao je par puta da bi razgovarao sa Sušićem.
Baudelaire

#1225 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Baudelaire »

Eborg wrote:Rekao je par puta da bi razgovarao sa Sušićem.
Bio na moru u Banovićima mjesec dana ( da vidite plaža ), pa tek sad komentarišem ovo. Nema on šta sa Sušićem razgovarati, nek prvo počne igrati u prvoj postavi Hajduka pa onda tek da razgovara sa Sušićem.
Post Reply