BH fudbalski/nogometni talenti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosil
- stranac2
#1202 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
ajvardedo wrote:normala,a za koga drugog?xXBl0odXx wrote:I ko da gledam igrat ce kasnije za Hrvatsku
Uzeste mi tipku iz prstiju
-
Eborg
#1203 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Navodno je dečko Srbin tako da jedino može igrati za njih. I meni je čudna ta priča ali eto - da Srbin zaigra za Široki Brijeg, "klub u koji nekatolička noga neće kročiti" i nakon toga i za Dinamo, "najveći klub u Hrvata". 
-
Baudelaire
#1204 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
A zar ne igra već za našu mladu reprezentaciju?
- xXBl0odXx
#1205 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Igra, ali nista nam to ne znaci. Ako dobije pozive Hrvatske, Srbije ili BiH, ne sumnjam da cemo mi biti zadnja rupa na sviralu 
- -danTe-
#1206 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
nego imal gdje prenos ove utakmice sa san marinom?
-
dobar,ti?
#1207 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
-danTe- wrote:nego imal gdje prenos ove utakmice sa san marinom?
-
riko-ga
#1208 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
dobar,ti? wrote:-danTe- wrote:nego imal gdje prenos ove utakmice sa san marinom?
Nazalos nema.
-
Zgec Lezda
#1209 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ja nemam problema ako neki Katolicki/Pravoslavni Bosanac hoce da igra za Hrvatsku/Srbiju. Ali zasto onda mi ne mozemo da dobijemo Adema Ljajica? Mislim, ako ce vjera da odlucuje ko ce igrat za koju zemlju, onda hajmo totalno diskriminirat ko papci.
-
Baudelaire
#1210 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Pa ko kaže da ne možeš dobiti nekog? Da ti igrač dođe u reprezentaciju, najmanje što možeš je uputiti poziv, a naši ni to ne urade. Hvala Bogu, nije ovo ni balijska ni bošnjačka reprezentacija pa da igraju samo muslimani, da je takva mene prvog ne bi interesovala.
- smoki_choko
#1211 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
evo seferovic ga danas zabio za svicarce U19 protiv engleza U19
ima li nade da on ikad zaigra za nasu mladu ili aBd seniorsku reprezentaciju
ima li nade da on ikad zaigra za nasu mladu ili aBd seniorsku reprezentaciju
- ODVRATAN_i_GADAN
#1212 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
On ima i BiH pasos, a za reprezentaciju ce igrati kada pocne igrati za prvi tim, dali Fiorentine, dali negdje na posudbi.
-
Baudelaire
#1213 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Zašto mnogi odluče igrati za druge zemlje, sinoć se moglo jasno vidjeti.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1214 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
pa mislite da bi Pjanić igrao za
da je umjesto Luksemburga bila neka druga zemlja u pitanju
Ili da bi Medunjanin bio u našem timu da je dobio poziv Holandije
Misimović Srbije ili Begović da je neka druga zemlja u pitanju a ne Kanada
Ili bi li Muslimović odbio poziv Švedske
nemojte biti smiješni nego budimo sretni da imamo i u budućnosti ovih "otpadaka" iz evropskih zemalja. To je čak plus za nas imajući u vidu kakva je naša liga. Slovenija je isto tako sastavila tim, nafatala imigranata, fudbalere druge ili treće klase, i kolko vidim ne ide im nimalo loše...bili ljudi na par završnica. Mi ih deremo u svakoj prijateljskoj pa niko tamo ne kuka.
nemojte biti smiješni nego budimo sretni da imamo i u budućnosti ovih "otpadaka" iz evropskih zemalja. To je čak plus za nas imajući u vidu kakva je naša liga. Slovenija je isto tako sastavila tim, nafatala imigranata, fudbalere druge ili treće klase, i kolko vidim ne ide im nimalo loše...bili ljudi na par završnica. Mi ih deremo u svakoj prijateljskoj pa niko tamo ne kuka.
- armin_tz
#1215 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Pjaniću je menščini i Francuska bila opcijaJoseMujica wrote:pa mislite da bi Pjanić igrao zada je umjesto Luksemburga bila neka druga zemlja u pitanju
![]()
- hannibal
#1216 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
pjanicu je nudila i francuska, a muslimovica je zvala svedska..znam da je bilo price da dva zlatana trebaju igrat u napadu, al se on odlucio za nasJoseMujica wrote:pa mislite da bi Pjanić igrao zada je umjesto Luksemburga bila neka druga zemlja u pitanju
![]()
- Bosnolog
#1217 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Nadajmo se da ce neke od ovih ali i drugih momaka kojii nisu na ovom video Safet pozvati u reprezentaciju da pojaca konkureniciju i da do znanja onim baletanima sto su umislili da imaju zauvijek obezbjedeno mjesto u timu bez obzira kako igraju,....
Edin Cocalic odlican odbrambenin igrac koji nam fali,....Umjesto sto imamo retardiranog Mravca koji ne zna gdje su mu ruke i skrivi slobodnjaka protiv Albanije i dobismo gol a na prosloj utakmici kod treceg gola protiv Rumuna padavicarski kloc pade i skrivi gol
Trabamo imati uvijek dva tima igraca na raspolaganju i ubacivati najspremnije i one koji ce da ponosno da sagore i ostave srce na terenu u drzavnom dresu,....
- ramiral
#1218 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Mes'čini da je Cocalić par puta bio izabiran u tim kola grčke lige i sigurno je da bi se za njega, Nadarevića i Jahića našlo mjesta u repki.. p.s. pitar sam 
- BHF_Manijak
#1219 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Jah, sve bi to bilo dobro al' kad bi tad htio za nas zaigrati!ODVRATAN_i_GADAN wrote:On ima i BiH pasos, a za reprezentaciju ce igrati kada pocne igrati za prvi tim, dali Fiorentine, dali negdje na posudbi.
- ODVRATAN_i_GADAN
#1220 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Nije da nisi u pravu ali za "hvatanje" takvih treba imati damu, a u nasem slucaju i nekoga u savezu. Ne moze me niko ubjediti (iskljucivost) da polako nema mjesta u reprezentaciji (bar u prijateljskim utakmicama ili u U21) za obadvojicu Hajrovica, Sefetovica, Bicakcica... a ima za Besica. Nemam nista protiv toga sto je decko tu, cak sta vise mislim da je iznimno talentovan, ali ako on zasluzuje sansu onda je zasluzuju i ostali. Nazalost, kod nas zbog raznoraznih razloga ostaju u pozadini da cekaju sansu koju vecina nikada ne doceka. Nasa posla.
- BHF_Manijak
#1221 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ma ja bi to mudro odradio, fino sad za tekmu protiv npr Luxemburga pozvo nekoliko tih mladica, dao im zadnjih 10-tak minuta da odigraju i onda fino ih proslijedio u U21 repku ili mladju kategoriju, kapariso si ih za sva vremena i ako kad bude od njih kakvog hajra, pozoves ih, ako ne, pisaj ga, bar si pokuso... 
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#1222 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
http://www.bljesak.ba/web/article.aspx? ... 4581f02d1f
Sarić u Hajduku, a trenutno smo najjači u napadu, treba obranu srediti...
- hannibal
#1223 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
otac srbin, majka hrvatica..daj boze al tesko da ce ti taj zaigrat za nasu reprezentaciju1pajdo wrote:http://www.bljesak.ba/web/article.aspx? ... 4581f02d1f
-
Eborg
#1224 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Rekao je par puta da bi razgovarao sa Sušićem.
-
Baudelaire
#1225 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Bio na moru u Banovićima mjesec dana ( da vidite plaža ), pa tek sad komentarišem ovo. Nema on šta sa Sušićem razgovarati, nek prvo počne igrati u prvoj postavi Hajduka pa onda tek da razgovara sa Sušićem.Eborg wrote:Rekao je par puta da bi razgovarao sa Sušićem.