Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
chupenzi
#1201 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
a vidim da ti nije lahko...nisi jedini
ali ne bih ja rekla da si ti tuzan

- Savez napolje
#1202 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
chupenzi wrote:a vidim da ti nije lahko...nisi jediniali ne bih ja rekla da si ti tuzan
![]()
ma vjeruj mi da jesam
pa tak da mi je sve svejedno
-
chupenzi
#1203 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
joj ne zna se sta je gore, ili biti zaljubljen i imati nekoga ili obrnutoSavez napolje wrote:chupenzi wrote:a vidim da ti nije lahko...nisi jediniali ne bih ja rekla da si ti tuzan
![]()
ma vjeruj mi da jesamnemam djevojku niti je mogu naci neznam jesam li sugav ili toliko ruzan
![]()
pa tak da mi je sve svejednoal nedam se
- Dioda
#1204 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Ma nije vrijeme toliko bitno u procesu izljecenjachupenzi wrote:zasto mora toliko da boli?Hoce mi neko reci je li moguce izlijeciti ovo slomljeno srce? postoji neki drugi nacin osim VREMENA??
Ja znam da je vrijeme na neki nacin pomaze, ali sta raditi dok to vrijeme ne prodje?? ...Nisam citala sve postove, nesto malo sam pregledala i vidim da ima slicnih situacija, je li ima neko od vas ko je nekad davno ovdje napisao post pa se sad osjeca drugacije i da mu srce nije slomljeno??
...Nisam cesto na forumima, ovo mi je prvi post....i registrovala sam se da bih nasla utjehu, jer fkt previse boli
![]()
Nema slusanja muzike koja te baca u depresiju,ni pretjeranog razmisljanja o tome sta bi bilo kad bi bilo
Nakon nekog vremena bit ces sposobna da o svemu mislis bez velikog uplitanja emocija
- Savez napolje
#1205 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
chupenzi wrote:joj ne zna se sta je gore, ili biti zaljubljen i imati nekoga ili obrnutoSavez napolje wrote:chupenzi wrote:a vidim da ti nije lahko...nisi jediniali ne bih ja rekla da si ti tuzan
![]()
ma vjeruj mi da jesamnemam djevojku niti je mogu naci neznam jesam li sugav ili toliko ruzan
![]()
pa tak da mi je sve svejednoal nedam se
ja sad razmisljam da je ti je tako i bolje i rekla bih da je nikad i nenadjes
ali opet nije ni to rjesenje...uostalom ako si mlad onda ima vremena, mozda dodje bas ona prava
heh samo se pitam dali postoji ta prava ... a vec idem u godine nisam vise hajmo reci ni mlad imam 21 god
do sad sve sam naljeto na sponzoruse i ku... tako da sam
-
chupenzi
#1206 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Vjeruj da pokusavam, ali opet razmisljam o glupostima ne znam vise je li ovo normalno...trenutno razmisljam zasto ga nema na MSN, svaku noc je tu u ovo vrijeme i mislim na najgore da mu se nesto ne daj Boze nije desilo, jer je budala ...Dioda wrote:Ma nije vrijeme toliko bitno u procesu izljecenjachupenzi wrote:zasto mora toliko da boli?Hoce mi neko reci je li moguce izlijeciti ovo slomljeno srce? postoji neki drugi nacin osim VREMENA??
Ja znam da je vrijeme na neki nacin pomaze, ali sta raditi dok to vrijeme ne prodje?? ...Nisam citala sve postove, nesto malo sam pregledala i vidim da ima slicnih situacija, je li ima neko od vas ko je nekad davno ovdje napisao post pa se sad osjeca drugacije i da mu srce nije slomljeno??
...Nisam cesto na forumima, ovo mi je prvi post....i registrovala sam se da bih nasla utjehu, jer fkt previse boli
![]()
Bitno je da pokusas sebe natjerati da se ne sjecas lijepih stvari iz veze,cim ti taj bivsi padne na pamet,odma' se sjeti bilo cega ruznog sto se desilo...
Nema slusanja muzike koja te baca u depresiju,ni pretjeranog razmisljanja o tome sta bi bilo kad bi biloVjeruj da pomaze
![]()
Nakon nekog vremena bit ces sposobna da o svemu mislis bez velikog uplitanja emocija
- burek_in_space
#1207 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Izvini, ali moramSavez napolje wrote:
heh samo se pitam dali postoji ta prava ... a vec idem u godine nisam vise hajmo reci ni mlad imam 21 god![]()
do sad sve sam naljeto na sponzoruse i ku... tako da sam![]()
-
cikular
#1208 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Savez napolje wrote:
heh samo se pitam dali postoji ta prava ... a vec idem u godine nisam vise hajmo reci ni mlad imam 21 god![]()
Sta mai, matori?
-
chupenzi
#1209 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
heh samo se pitam dali postoji ta prava ... a vec idem u godine nisam vise hajmo reci ni mlad imam 21 god
do sad sve sam naljeto na sponzoruse i ku... tako da sam
ma 21 god nije to nista, ima vremena do 30-te
-
chupenzi
#1210 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
joj kak me zeza ovo citiranje, fkt se vidi da nisam na forumima tako cesto 
- Dioda
#1211 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
E ovo ti je kljucni dio recenicechupenzi wrote:jer je budala ...
- Savez napolje
#1212 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
[/quote]ma 21 god nije to nista, ima vremena do 30-techupenzi wrote:heh samo se pitam dali postoji ta prava ... a vec idem u godine nisam vise hajmo reci ni mlad imam 21 god![]()
idem na takva mjesta izgleda gdje su samo pokvarene
Last edited by Savez napolje on 31/08/2009 00:08, edited 1 time in total.
-
chupenzi
#1213 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Ma u planu ili ne...sad da mi kaze da se pomirimo pristala bih bez razmisljanja iako znam da bi opet ista sranja bila, sorry na izrazuDioda wrote:E ovo ti je kljucni dio recenicechupenzi wrote:jer je budala ...Samo se pokusaj iskljuciti i ne misliti...Znam da nije lako,ali pokusaj
Osim ako ti nije u planu mirenje sa njim
- Savez napolje
#1214 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
a razumijem te ti volis muskarce koji su divlji po prirodichupenzi wrote:Ma u planu ili ne...sad da mi kaze da se pomirimo pristala bih bez razmisljanja iako znam da bi opet ista sranja bila, sorry na izrazuDioda wrote:E ovo ti je kljucni dio recenicechupenzi wrote:jer je budala ...Samo se pokusaj iskljuciti i ne misliti...Znam da nije lako,ali pokusaj
...tesko da ne mislim ali eto vi mi pomazete koliko toliko
-
chupenzi
#1215 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
mah nije tebi nista
salim se...ti bar znas odg i rjesenje a to je: pocni izlaziti na normalna mjesta 
-
chupenzi
#1216 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
kako si to skontao?Savez napolje wrote:chupenzi wrote:
a razumijem te ti volis muskarce koji su divlji po prirodie od tih boli glava
- Dioda
#1217 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
chupenzi wrote:Ma u planu ili ne...sad da mi kaze da se pomirimo pristala bih bez razmisljanja iako znam da bi opet ista sranja bila, sorry na izrazuDioda wrote:E ovo ti je kljucni dio recenicechupenzi wrote:jer je budala ...Samo se pokusaj iskljuciti i ne misliti...Znam da nije lako,ali pokusaj
...tesko da ne mislim ali eto vi mi pomazete koliko toliko
E pa to je vec druga situacija ako bi htjela pomirenje
- Savez napolje
#1218 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
hmmm zasto zato sto sjedis u losem drustvu vjerovatno
a mozda zato sto si opsjednuta sa njima"njim"
- Savez napolje
#1219 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
chupenzi wrote:mah nije tebi nista![]()
salim se...ti bar znas odg i rjesenje a to je: pocni izlaziti na normalna mjesta
a gdje su ta normalna mjesta
-
chupenzi
#1220 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Htjela bih ja pomirenje samo iz razloga da bih se sada bolje osjecala da ne patim ovoliko i ni zbog cega drugog...najvise bi voljela da ga mogu preboljetiDioda wrote:
E pa to je vec druga situacija ako bi htjela pomirenjeOnda ne mozes da ne mislis
-
Zoya
#1221 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Danas gledala emisiju neku na temu slomljena srca. Kazu doktori da zaista srce dozivi slom, dosta njih u periodu kad prekine sa osobom ili ne daj boze izgubi zauvijek nesto sto voli, onda dolazi i do srcanih udara i svacega. I samo skontati jeli taj neko vrijedan toga, e pa nije pa taman da je iz oka ispao i da je zadnji na svijetu nije! Pojedini nisu zasluzili ni da im ime spomenes a ne nesto vise. Svaka krpa nadje zakrpu ili ti sljamovi nadju ono sto su zasluzili i ne vrijede suzu jednu!
-
chupenzi
#1222 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
nisam u losem drustvu 100% i nisam toliko opsjednuta takvim muskarcima, nego sam njega zavoljela i on je takav kakav je i svidja mi se ne zbog toga sto je budala ili mangup i tako to...nego zbog nekih drugih ljepsih stvari ali et jbg to drugo nas je unistiloSavez napolje wrote:hmmm zasto zato sto sjedis u losem drustvu vjerovatnoa mozda zato sto si opsjednuta sa njima"njim"
- Savez napolje
#1223 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Zoya wrote:Danas gledala emisiju neku na temu slomljena srca. Kazu doktori da zaista srce dozivi slom, dosta njih u periodu kad prekine sa osobom ili ne daj boze izgubi zauvijek nesto sto voli, onda dolazi i do srcanih udara i svacega. I samo skontati jeli taj neko vrijedan toga, e pa nije pa taman da je iz oka ispao i da je zadnji na svijetu nije! Pojedini nisu zasluzili ni da im ime spomenes a ne nesto vise. Svaka krpa nadje zakrpu ili ti sljamovi nadju ono sto su zasluzili i ne vrijede suzu jednu!
-
chupenzi
#1224 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
jesi nasao koga es pitatiSavez napolje wrote:chupenzi wrote:mah nije tebi nista![]()
a gdje su ta normalna mjesta
- Savez napolje
#1225 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
nez nebi da ti noc kvarim uzivajchupenzi wrote:nisam u losem drustvu 100% i nisam toliko opsjednuta takvim muskarcima, nego sam njega zavoljela i on je takav kakav je i svidja mi se ne zbog toga sto je budala ili mangup i tako to...nego zbog nekih drugih ljepsih stvari ali et jbg to drugo nas je unistiloSavez napolje wrote:hmmm zasto zato sto sjedis u losem drustvu vjerovatnoa mozda zato sto si opsjednuta sa njima"njim"
NEDAJ DA TI LJUBAV SRECU KVARI