kada je gordic na +5 fulao oba slobodna , i bahramovic napravio faul u napadu pa belgija smanjila na +3 , trebalo je da kada je gordic ima slobodna 1 dati jedno fulit i opet praviti faul , i onada zadnji napad sam sebi dati kos i ici na produzetak , i dobiti +15 bez 2 najbolja njihova igraca .zoom66 wrote:kajzer memsovelicanstvena pobjeda protiv prejakih belgijanaca.
francuska, tesko ces s memsom
Ja sam licni mensi j...ao sve zivo dosad kada sam pratio Bosnu pogotovo protiv zvezde na F8 kada me je obezbjedjenje sprecilo da uletim mensi klizeci , znaci doslovno mrzim covjeka , ali u ovakvoj reprezentaciji on nije najgori , mozda bi drugom se selektoru odazvali svi , ali mislim da je ovdje talenat samo Nihad ostalo na silu , doduse mi zivimo od stare slave evo u mladjim kategorijama gubimo od swdske , polske danske i sl. tako da se moramo pomiriti da smo drugi europski razred , kad gubis od ceske i britanije nemas se cemu nadat.
ovo je samo mazanje ociju ova reprezentaija definitivno se nemoze plasirati na EP jer ne moze proci Francuze , tako daovdje su potrebne promjene iz temelja , od saveza do logistike i strucnog staba , onda naturilizirati pravog igraca na poziciji koja nam je najtanja i dovesti selektora za 8 godina i nadat se da ce mo se opet malo dici .