il je ovo blef da izbjegne repr.obaveze da bi igrao spremniji protiv barse?
svejedno,i bod je dovoljan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jbt lakse cangeta ubijedit u neke stvari...fixer wrote:Ja mogu sebe ubijediti da imam najvece sise na ovom forumu... I, da, pobijedili ste jednu tekmu 6-2 i odmah ste bolji gledajuci svu historiju.
x jeste dobar sa Mestalje ali samo dobar,zato naprijed Barca po odlični tip 211sumirp wrote:znaci za 2 hefte,valencija na barsu bez ville?
il je ovo blef da izbjegne repr.obaveze da bi igrao spremniji protiv barse?
svejedno,i bod je dovoljan![]()
samo da dodam minimalnoHalleluhwah wrote:Očekujem da će Barselona ove godine u Primera ligi osvojiti četiristo bodova.
cikmaster wrote:Sevilla ce, kao pravi muslimanski klub, osvojiti ono smece od spanske lige.
Prestigao si mene po broju nickova.cikmaster wrote:Sevilla ce, kao pravi muslimanski klub, osvojiti ono smece od spanske lige.
tepaju tepaju,nema staPlavih_11 wrote:Guti: "Treba nam vremena da postanemo momčad kao Barcelona"
Vezni nogometaš madridskog Reala Guti kaže kako njegovoj momčadi treba više vremena prije nego što postane sjajna ekipa poput Barcelone, a dodaje kako su svi u klubu iznenađeni kritikama upućenim treneru Manuelu Pellegriniju nakon prvog poraza u sezoni od Seville.
"Iznenađen sam zbog sumnji u Pellegrinija nakon onoga što se dogodilo prošlog vikenda. Nitko ne može stvoriti šampionsku momčad u samo šest tjedana. Sa igračima kakve imamo, bit će teško ako ne počnemo brzo igrati dobro. Ako budemo imali dovoljno vremena, postat ćemo sjajna momčad, mislim da je vrijeme jedina razlika u odnosu na Barcelonu. Oni imaju sjajnu momčad, a mi još uvijek ne." rekao je Guti.
Iskusni nogometaš je priznao kako nije očekivao da će igrati onoliko koliko igra na početku sezone, a nerado priznaje i kako cijeni trenera najvećeg rivala: "Mislio sam da ću imati manju minutažu. Iako me boli to reći, sviđa mi se Guardiola kao trener."
ajd ne budali plavi..ti kao da nisi cuo za kalifu abdul fredrik kanuteaPlavih_11 wrote:cikmaster wrote:Sevilla ce, kao pravi muslimanski klub, osvojiti ono smece od spanske lige.![]()
![]()
Po cemu je to Sevilla majke ti muslimanski klub ... Po tome sto su nekad davno arapi vladali tamo ili po tome sto se tamo desio egzodus muslimana?
Jes jes ali treba racunati da i Barsa i Real imaju po trojicu predstavnika .._BaD_BoY wrote:ajd ne budali plavi..ti kao da nisi cuo za kalifu abdul fredrik kanuteaPlavih_11 wrote:cikmaster wrote:Sevilla ce, kao pravi muslimanski klub, osvojiti ono smece od spanske lige.![]()
![]()
Po cemu je to Sevilla majke ti muslimanski klub ... Po tome sto su nekad davno arapi vladali tamo ili po tome sto se tamo desio egzodus muslimana?
![]()
Seydou Ahmet Keita, Eric Abidal i Yaya Toure u Barsi.respo wrote:koju trojicu?
ma to su cisto diplomatski predstavnici seviljePlavih_11 wrote:Seydou Ahmet Keita, Eric Abidal i Yaya Toure u Barsi.respo wrote:koju trojicu?
Mahamadou Diarra, Lassana Diarra i Karim Benzema u Realu.