Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-LIBERO- wrote:Posto vidim da ovdje ima dobro informisane raje , interesuju me dva objekta.
Sta se otvara na cosku pasaza gdje je bio cafe Stefanel, u Titovoj ul.?
I sta se desava, sta je zapravo ono, onaj poludovrseni stakleni objekat-zgrada, do Cafe Opera?
Dzontra_Volta wrote:
Koliko ja kontam lokaciju sa ovih crteža, nalazilo bi se otprilike na onom parkingu na Marijin dvoru, blizu skupštine, kod Vrbanja mosta.
Zar sam ja jedini kreten u Sarajevu koji misli da bi ova lokacija mogla postati najljepši park u gradu sa kojekavim dodatcima i fazonima. Neko mi reče da je već nešto planirano, ali po njegovom izrazu lica ništa zanimljivo. http://wikimapia.org/#lang=en&lat=43.84 ... 1&z=18&m=b
Dzontra_Volta wrote:
Koliko ja kontam lokaciju sa ovih crteža, nalazilo bi se otprilike na onom parkingu na Marijin dvoru, blizu skupštine, kod Vrbanja mosta.
To je ta lokacija.
to je to. I ranije se na forumu pisalo o izgradnji hotela, i po RP ima poslovni objekat i garaza.. Doduse ne ove visine, al to su finese Jos da nam @hajvan da jos koju informaciju....znatizeljna sam
DuckZz wrote:Zar sam ja jedini kreten u Sarajevu koji misli da bi ova lokacija mogla postati najljepši park u gradu sa kojekavim dodatcima i fazonima. Neko mi reče da je već nešto planirano, ali po njegovom izrazu lica ništa zanimljivo. http://wikimapia.org/#lang=en&lat=43.84 ... 1&z=18&m=b
Tu je cini mi se jos 2010. godine trebala poceti izgradnja ovog:
Ne znam je li jos uvijek u planu i sta se dogodilo u medjuvremenu.
Dzontra_Volta wrote:
To je ta lokacija.
to je to. I ranije se na forumu pisalo o izgradnji hotela, i po RP ima poslovni objekat i garaza.. Doduse ne ove visine, al to su finese Jos da nam @hajvan da jos koju informaciju....znatizeljna sam
hajvan je primjetio da parcela na kojoj je urađen render se ne podudara sa parcelom iz RP-a.
hajvan je primjetio da današnje ulice Kotromanića uopće nema na renderu, niti je ucrtana zamjenska prometnica.
hajvan pretpostavlja da je ovo neko malo se igrao, puštao probne balone ka strukturama lokalne uprave ili radio diplomski.
hajvan nema nikakvih dodatnih informacija.
hajvan će biti jako iznenađen ako ovaj projekat zaista bude realiziran.
Ovo je perverzija. Izgleda predobro, pa i da je samo masta. I ovaj trg koji se spusta do nivoa Miljacke. Meni predobro. Bilo bi super ovo docekati u buducnosti na mjestu gdje se i ocekuje imati moderan poslovni centar. Samo sto ce nas sad zaganjati ovi iz pokreta zelenih.
Poruka svima: uredu je imati razlicita misljenja. Lp