Večeras,19.00.U NišuMeho Kodro wrote:"Tragedija" protiv Italije bi mogla kostati BIH plasmana na EP
BIH je oduvijek bila "sila" na svom terenu, padala je i jedna Danska u Sarajevu, tako da domace pobjede nad Rusijom i Srbijom (makar minimalne) ne bi bile preveliko iznenadjenje...
Srbija je u zadnjoj minuti izgubila bod u Svici, tako da je to bila sansa za BIH, ali jebga kiksalo se u Italiji..
Ne znam kad igraju Srbija - Rusija (mislim danas) ako Srbi izgube, otvara se neki prostor za BIH
Reprezentacija BiH u rukometu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Kinder
#1201 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
-
in33sa
#1202 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Trenutno Srbija vodi 7 razlike, Rusi se drzali prvo poluvrijeme u egalu ali u nastavku podlegli atmosferi u Cairu. Ili je prije Srbija ponesena navijanjem krenula u ofanzivu.
Ebiga, ovo ne odgovara BiH reprezentaciji. Treba tuci Svicu u gostima i obavezno Srbe i Ruse kod kuce. Mislim da se to moze, ali samo uz ono sto ima Srbija u Nisu, fanaticnu juznjacku atmosferu.
Ebiga, ovo ne odgovara BiH reprezentaciji. Treba tuci Svicu u gostima i obavezno Srbe i Ruse kod kuce. Mislim da se to moze, ali samo uz ono sto ima Srbija u Nisu, fanaticnu juznjacku atmosferu.
-
Kinder
#1203 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Srbija-Rusija 35:29.
- van Basten
#1204 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
trebali smo čekati 4. utakmicu kvalifikacija pa da pogledamo jednu predstavu naše reprezentacije koja se može nazvati rukometnom. Realno, i raspored nas je pomazio... od Rusije u gostima smo svakako unaprijed upisali poraz, Farane ovdje bismo dobili mi sa foruma kada bismo se skupili i jedini pravi kiks je bio remi u Italiji. Tako da smo, i pored očajne igre, u minusu samo 1 bod u odnosu na planiramo.
Nažalost, izgleda da se i odnosi u ekipi remete lagano, Prce (ne)opravdano digao nos malom minutažom i najavio dalje nepojavljivanje, Demirović izgubio kredit ponovnim pozivanjem Obradovića koji je svojedobno revanš sa Mađarima podredio kumstvu na svadbi, pa igrači vidjeli da mogu kako hoće, onda je tu i naš čuveni mentalitet...umjesot da u prvih 20 mintua vodimo 5 razlike protiv Italije i ubijemo im svaku nadu u nekakav rezultat pa ih do kraja šopamo kako nam je volja, mi im razbranimo golmana, dadnemo im čak i vodstvo, i onda ganjaj protivnika kojem su krila narasla...
sve u svemu... igramo mnogo lošije nego u prijašnjim kvalifikacijama i baražima, i ako ovako nastavimo, ne piše nam se dobro.
Nažalost, izgleda da se i odnosi u ekipi remete lagano, Prce (ne)opravdano digao nos malom minutažom i najavio dalje nepojavljivanje, Demirović izgubio kredit ponovnim pozivanjem Obradovića koji je svojedobno revanš sa Mađarima podredio kumstvu na svadbi, pa igrači vidjeli da mogu kako hoće, onda je tu i naš čuveni mentalitet...umjesot da u prvih 20 mintua vodimo 5 razlike protiv Italije i ubijemo im svaku nadu u nekakav rezultat pa ih do kraja šopamo kako nam je volja, mi im razbranimo golmana, dadnemo im čak i vodstvo, i onda ganjaj protivnika kojem su krila narasla...
sve u svemu... igramo mnogo lošije nego u prijašnjim kvalifikacijama i baražima, i ako ovako nastavimo, ne piše nam se dobro.
-
El_comadante
#1205 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
ja mislim da je Švajcarska ispala jer idu u goste i Srbiji i Rusiji i tu nemogu očekivati bod(ove) znaći ostali smi mi rusi i srbi da vodimo bitku. mislim da je mart u našoj grupi odlučujući odnosno ako srbiju nepobjedimo kući, a teško čemo tamo, onda nemamo šanse. znaći trenutno imamo šanse da budemo na EP a mart je glavni.
- Altsa
#1206 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
ja mislim da nemamo nikakve sanse za EP. sa ovakvom igrom a mislim i na igru sa svajcarcima ne mozemo pobijediti ni ruse ni srbe, a pogotove ne srbe u nisu. halid demirovic polako pokazuje da je vrijeme da ode nakon ovog ciklusa koji ce na zalost biti neuspjesan za nasu reprezentaciju i da se reprezentacija malo podmladi i uvede svjeza krv. jer halid vec vodi repku kroz par ciklusa i nije nista uspio na zalost. vrijeme je da se oprosti od repke... smatram de je prce neopravdano zapostavljen i covjek je u pravu kad kaze da je bolje da neko mladi sjedi na klupi pa ponekad i udje u igru nego da on sjedi cijelu tekmu na klupi. uglavnom jos jedne propale kvalifikacijeEl_comadante wrote:ja mislim da je Švajcarska ispala jer idu u goste i Srbiji i Rusiji i tu nemogu očekivati bod(ove) znaći ostali smi mi rusi i srbi da vodimo bitku. mislim da je mart u našoj grupi odlučujući odnosno ako srbiju nepobjedimo kući, a teško čemo tamo, onda nemamo šanse. znaći trenutno imamo šanse da budemo na EP a mart je glavni.
-
El_comadante
#1207 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
pa dobro poraz u srbiji i sve pobjede naše znaći njih 5 i eventualni kiks srba ili rusa i eto nas. nada zadnje umire. trebalo bi možda u januaru ili februaru kakav turnir odraditi malo vježbeAltsa wrote:ja mislim da nemamo nikakve sanse za EP. sa ovakvom igrom a mislim i na igru sa svajcarcima ne mozemo pobijediti ni ruse ni srbe, a pogotove ne srbe u nisu. halid demirovic polako pokazuje da je vrijeme da ode nakon ovog ciklusa koji ce na zalost biti neuspjesan za nasu reprezentaciju i da se reprezentacija malo podmladi i uvede svjeza krv. jer halid vec vodi repku kroz par ciklusa i nije nista uspio na zalost. vrijeme je da se oprosti od repke... smatram de je prce neopravdano zapostavljen i covjek je u pravu kad kaze da je bolje da neko mladi sjedi na klupi pa ponekad i udje u igru nego da on sjedi cijelu tekmu na klupi. uglavnom jos jedne propale kvalifikacijeEl_comadante wrote:ja mislim da je Švajcarska ispala jer idu u goste i Srbiji i Rusiji i tu nemogu očekivati bod(ove) znaći ostali smi mi rusi i srbi da vodimo bitku. mislim da je mart u našoj grupi odlučujući odnosno ako srbiju nepobjedimo kući, a teško čemo tamo, onda nemamo šanse. znaći trenutno imamo šanse da budemo na EP a mart je glavni.![]()
- Meho Kodro
#1208 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Gdje ce Srbi i Rusi kiksati?El_comadante wrote:pa dobro poraz u srbiji i sve pobjede naše znaći njih 5 i eventualni kiks srba ili rusa i eto nas. nada zadnje umire. trebalo bi možda u januaru ili februaru kakav turnir odraditi malo vježbeAltsa wrote:ja mislim da nemamo nikakve sanse za EP. sa ovakvom igrom a mislim i na igru sa svajcarcima ne mozemo pobijediti ni ruse ni srbe, a pogotove ne srbe u nisu. halid demirovic polako pokazuje da je vrijeme da ode nakon ovog ciklusa koji ce na zalost biti neuspjesan za nasu reprezentaciju i da se reprezentacija malo podmladi i uvede svjeza krv. jer halid vec vodi repku kroz par ciklusa i nije nista uspio na zalost. vrijeme je da se oprosti od repke... smatram de je prce neopravdano zapostavljen i covjek je u pravu kad kaze da je bolje da neko mladi sjedi na klupi pa ponekad i udje u igru nego da on sjedi cijelu tekmu na klupi. uglavnom jos jedne propale kvalifikacijeEl_comadante wrote:ja mislim da je Švajcarska ispala jer idu u goste i Srbiji i Rusiji i tu nemogu očekivati bod(ove) znaći ostali smi mi rusi i srbi da vodimo bitku. mislim da je mart u našoj grupi odlučujući odnosno ako srbiju nepobjedimo kući, a teško čemo tamo, onda nemamo šanse. znaći trenutno imamo šanse da budemo na EP a mart je glavni.![]()
Oni su vec igrali u Svicarskoj...
Jedina sansa za BIH je pobjediti sve kuci, Svicarsku u gostima i u Nisu uzeti bod.... MISSION IMPOSSIBILE
Da je pobjedjena Italija bile bi realne sanse za prolaz, ovako od toga nema nista
-
El_comadante
#1209 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
pa dobro ali ima još jedna šansa a to je da rusi izugbe od srba kući ili odigraju nerješeno. teoretski i oni mogu kiksati protiv talijana mada je to nemoguče ali.Meho Kodro wrote:Gdje ce Srbi i Rusi kiksati?El_comadante wrote:pa dobro poraz u srbiji i sve pobjede naše znaći njih 5 i eventualni kiks srba ili rusa i eto nas. nada zadnje umire. trebalo bi možda u januaru ili februaru kakav turnir odraditi malo vježbeAltsa wrote:ja mislim da je Švajcarska ispala jer idu u goste i Srbiji i Rusiji i tu nemogu očekivati bod(ove) znaći ostali smi mi rusi i srbi da vodimo bitku. mislim da je mart u našoj grupi odlučujući odnosno ako srbiju nepobjedimo kući, a teško čemo tamo, onda nemamo šanse. znaći trenutno imamo šanse da budemo na EP a mart je glavni.
ja mislim da nemamo nikakve sanse za EP. sa ovakvom igrom a mislim i na igru sa svajcarcima ne mozemo pobijediti ni ruse ni srbe, a pogotove ne srbe u nisu. halid demirovic polako pokazuje da je vrijeme da ode nakon ovog ciklusa koji ce na zalost biti neuspjesan za nasu reprezentaciju i da se reprezentacija malo podmladi i uvede svjeza krv. jer halid vec vodi repku kroz par ciklusa i nije nista uspio na zalost. vrijeme je da se oprosti od repke... smatram de je prce neopravdano zapostavljen i covjek je u pravu kad kaze da je bolje da neko mladi sjedi na klupi pa ponekad i udje u igru nego da on sjedi cijelu tekmu na klupi. uglavnom jos jedne propale kvalifikacije![]()
Oni su vec igrali u Svicarskoj...
Jedina sansa za BIH je pobjediti sve kuci, Svicarsku u gostima i u Nisu uzeti bod.... MISSION IMPOSSIBILE
Da je pobjedjena Italija bile bi realne sanse za prolaz, ovako od toga nema nista
- Van Halen
#1210 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Srbi su igrali nerješeno u Švici, mi isto tako u Italiji. Ako mi dobijemo u Švici (što je sa našim mahalskim mentalitetom nemoguće) onda nam ostaje da u međusobnom omjeru budemo bolji od Srba. Tamo ćemo zijanit, ali trebalo bi sa što manjom razlikom. Onda ovdje to probat nadoknadit. Sad mrzim što moram reć, ali nadam se da kuhinja iza leđa neće proradit pa da Srbi prave pritisak na Grahovca da lošije brani. Inače je sjajan golman.
- Altsa
#1211 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
ma ne bih ja to bas tako postavljao. imamo jos dva super golmana tahirovica koji ce se oporaviti do marta i sabanovica. sve je do nasih igraca i do njihove glave kao i do taktickih zamisli demirovica. u nišu u onom seljakluku i nacionalistickoj atmosferi tesko da cemo i minimalan poraz moci izvuci.Van Halen wrote:Srbi su igrali nerješeno u Švici, mi isto tako u Italiji. Ako mi dobijemo u Švici (što je sa našim mahalskim mentalitetom nemoguće) onda nam ostaje da u međusobnom omjeru budemo bolji od Srba. Tamo ćemo zijanit, ali trebalo bi sa što manjom razlikom. Onda ovdje to probat nadoknadit. Sad mrzim što moram reć, ali nadam se da kuhinja iza leđa neće proradit pa da Srbi prave pritisak na Grahovca da lošije brani. Inače je sjajan golman.
-
Alem03
#1212 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Mislim da sansa jos postoji, iako je mala. Pobjediti sve kuci, Srbiju sa sto vise razlike, pa u Srbiji pokusati izgubiti sa sto manje razlike. Svicu i Farska naravno tamo.
Sto se tice repke mislim da nije jos vrijeme za smjene, jer u ovom sastavu rade tek dvije godine, ja vjerujem da uz dodatna pojacanja mozemo nesto postici. A Prce tesko da moze da bude prvi igrac jer igra slabije od Terzica. Zadnju dobru partiju je pruzio u Madjarskoj a poslje toga svaki put kad bi zaigrao nije se imalo sta vidjeti. Mogao se nametnuti imao je mogucnosti, ali iz nekih razloga to nije uradio.
Bitno je sad da se vrate Jaskic i Tahirovic i naravno da Skoko dobije konacno drzavljanstvo. A Savez neka obezbjedi sve sto treba da se moze ciste glave ici na teren i nek se nebavi prljavim poslovima.
Sto se tice repke mislim da nije jos vrijeme za smjene, jer u ovom sastavu rade tek dvije godine, ja vjerujem da uz dodatna pojacanja mozemo nesto postici. A Prce tesko da moze da bude prvi igrac jer igra slabije od Terzica. Zadnju dobru partiju je pruzio u Madjarskoj a poslje toga svaki put kad bi zaigrao nije se imalo sta vidjeti. Mogao se nametnuti imao je mogucnosti, ali iz nekih razloga to nije uradio.
Bitno je sad da se vrate Jaskic i Tahirovic i naravno da Skoko dobije konacno drzavljanstvo. A Savez neka obezbjedi sve sto treba da se moze ciste glave ici na teren i nek se nebavi prljavim poslovima.
- Van Halen
#1213 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Treba Srbe dočekat u Goraždu ili Cazinu. Ne može u Nišu bit atmosfera ko u ta dva naša grada. 
- Meho Kodro
#1214 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Moze li netko postaviti datume preostalih utakmica BIH u grupi?Alem03 wrote:Mislim da sansa jos postoji, iako je mala. Pobjediti sve kuci, Srbiju sa sto vise razlike, pa u Srbiji pokusati izgubiti sa sto manje razlike. Svicu i Farska naravno tamo.
-
vjecnobordo
#1215 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ja ne mislim tako. Srbi su kiksali u Švicarskoj i mis e trebamo potruditi i dobiti ih tamo( uostalom, tada će oni biti van igre). Uzmemo Ruse i Srbe u Sarajevu i sta Bog da. Jest malo teško sve ovo, ali.. U suštini nije nemoguće, i ako hoćemo na evropsko moramo moći ovo dobiti.bandit wrote:El_comadante wrote:možda u januaru ili februaru kakav turnir odraditi malo vježbe
Ucestvuju u januaru na turniru u Danskoj ..... a sto se tice kvalifikacija .... one su zavrsile u Sirakuzi ....
Ruse možemo sigurno, bezveze su ekipa, nikako mi nije jasno kako nas onako uzeše u Čehovima. Srbija je jaka pravo ove kvalifikacije, al kad su im uzeli bod Švicarci, možemo mi sve. Samo me malo strah te tekme zbog publike, nemoguće bez konflikta.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1216 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
vala mene nervira ovaj naš posrani mentalitet. ili gubimo, ne može se, otpisani smo ili smo najbolji...vjecnobordo wrote:Ja ne mislim tako. Srbi su kiksali u Švicarskoj i mis e trebamo potruditi i dobiti ih tamo( uostalom, tada će oni biti van igre). Uzmemo Ruse i Srbe u Sarajevu i sta Bog da. Jest malo teško sve ovo, ali.. U suštini nije nemoguće, i ako hoćemo na evropsko moramo moći ovo dobiti.bandit wrote:El_comadante wrote:možda u januaru ili februaru kakav turnir odraditi malo vježbe
Ucestvuju u januaru na turniru u Danskoj ..... a sto se tice kvalifikacija .... one su zavrsile u Sirakuzi ....
Ruse možemo sigurno, bezveze su ekipa, nikako mi nije jasno kako nas onako uzeše u Čehovima. Srbija je jaka pravo ove kvalifikacije, al kad su im uzeli bod Švicarci, možemo mi sve. Samo me malo strah te tekme zbog publike, nemoguće bez konflikta.
jel to negdje piše da nećemo dobiti u Srbiji? koji k.... onda uopšte igramo? bolje da odmah predamo, može se neko od igrača ozlijediti...
idemo na dvoboj, pa kom obojci kom opanci!
-
Abacija
#1217 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Chmoljo wrote: vala mene nervira ovaj naš posrani mentalitet. ili gubimo, ne može se, otpisani smo ili smo najbolji...
jel to negdje piše da nećemo dobiti u Srbiji? koji k.... onda uopšte igramo? bolje da odmah predamo, može se neko od igrača ozlijediti...![]()
idemo na dvoboj, pa kom obojci kom opanci!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1218 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
ili nekog slatkorječivog probisvjeta poput tate Ćire koji zna naložiti igrača što jest jest....Abacija wrote:Chmoljo wrote: vala mene nervira ovaj naš posrani mentalitet. ili gubimo, ne može se, otpisani smo ili smo najbolji...
jel to negdje piše da nećemo dobiti u Srbiji? koji k.... onda uopšte igramo? bolje da odmah predamo, može se neko od igrača ozlijediti...![]()
idemo na dvoboj, pa kom obojci kom opanci!Slazem se, ali mozda je vrijeme da se nabavi kakav psiholog za sport...
-
in33sa
#1219 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ni Srbija ni Rusija nisu neke velesile, da sad kazes, nepobjedivi su u gostima. Ono, Hrvatska, Danska, Francuska, njih ne mozes dobiti na njihovom terenu da izvedes igraca vise na terenu.
Ali kako smo vidjeli izvedbu BH ekipe u Rusiji, bojim se da ce slicno biti i u Srbiji. Ostaje samo da ih se tuce na domacem terenu, i pod obavezno Svicarsku u gostima. Opet je sve otvoreno. Ali treba vise pobjedjivati, a manje racunati ili kalkulirati.
Ali kako smo vidjeli izvedbu BH ekipe u Rusiji, bojim se da ce slicno biti i u Srbiji. Ostaje samo da ih se tuce na domacem terenu, i pod obavezno Svicarsku u gostima. Opet je sve otvoreno. Ali treba vise pobjedjivati, a manje racunati ili kalkulirati.
-
bahtinho
#1220 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ma sve se moze kad se hoce, steta za bod prosut u Italiji, al nista jos nije gotovo
- sarajlijica
#1221 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Pozdrav Forumasi,
Sve ste rekli, sve ste napisali i opisali.
U sportu sanse uvijek postoje ali budimo realni-trazimo nemoguce!
Kiks u Italiji je skoro pa nenadoknadiv, a i bez tog kiksa tesko da bi uspjeli u zeljama i ostvarenju 'cilja'.
Rukomet je trenutno nas najjaci sportski 'brand' (od popularno-masovnijih sportova) ali nam uvijek nedostaje taj kljucni 'korak!?
A u jednoj, nedavnoj, izjavi je sjajni golman Grahovac mozda i najbolje 'detektirao' nasu repku - "...nismo mi bas toliko kvalitetni koliko mislimo..." (parafrazirano)!
Imamo mi vrlodobru reprezentaciju ali za danasnji rukomet su kljucne (naravno pored svih ostalih segmenata) dvije pozicije u timu: golman i SREDNJI BEK-organizator igre. Golmana, fala Bogu, imamo ali zato imamo NAJSLABIJE SREDNJE BEKOVE!
Da, bas tako. Haramandic (pogotovo) i Doborac su sve samo ne organizatori igre i 'razigravaci' ekipe (ostalih saigraca). Obojici je cilj samo sutnuti na gol, sa ili bez rezona. To je najveci problem bh. reprezentacije, jer pokazalo se da igru bolje organizuju i Terzic i Prce (klasicni bekovi suteri), da Martinovic i Obradovic imaju vise asistencija za pivota od ona dva 'jednosmjerna' i tvrdoglava 'organizatora' igre!
Mnogi ce sad osuti paljbu po mom tekstu (meni), ali nema veze - pogledajte i uporedite samo 'srednjake' nasih konkurenata, a da ne govorim o reprezentacijama iz bivse zajednicke drzave, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji pa i C.Gori i Makedoniji. Sve ove repke imaju daleko bolje, PRAVE, organizatore igre!
Zato, meni je drago kad god koji kvalitetan rukometas zeli da igra za BiH, ali bih preporucio cjelokupnom vodjstvu reprezentacije da bi im bilo bolje potruditi se i naci jednog vrsnog 'srednjeg', jer to je ovoj reprezentaciji najpotrebnije.
Sa ovim sto imamo i nekim cudnim 'sindromom' gostujuceg terena...tesko do 'zelene grane' i dalje od, maksimum, baraza....
Ja se nadam da ovi moci mogu napraviti "cudo" i zelim im svu srecu u tom pokusaju!
Volim te Bosno, i Hercegovino....
Sve ste rekli, sve ste napisali i opisali.
U sportu sanse uvijek postoje ali budimo realni-trazimo nemoguce!
Kiks u Italiji je skoro pa nenadoknadiv, a i bez tog kiksa tesko da bi uspjeli u zeljama i ostvarenju 'cilja'.
Rukomet je trenutno nas najjaci sportski 'brand' (od popularno-masovnijih sportova) ali nam uvijek nedostaje taj kljucni 'korak!?
A u jednoj, nedavnoj, izjavi je sjajni golman Grahovac mozda i najbolje 'detektirao' nasu repku - "...nismo mi bas toliko kvalitetni koliko mislimo..." (parafrazirano)!
Imamo mi vrlodobru reprezentaciju ali za danasnji rukomet su kljucne (naravno pored svih ostalih segmenata) dvije pozicije u timu: golman i SREDNJI BEK-organizator igre. Golmana, fala Bogu, imamo ali zato imamo NAJSLABIJE SREDNJE BEKOVE!
Da, bas tako. Haramandic (pogotovo) i Doborac su sve samo ne organizatori igre i 'razigravaci' ekipe (ostalih saigraca). Obojici je cilj samo sutnuti na gol, sa ili bez rezona. To je najveci problem bh. reprezentacije, jer pokazalo se da igru bolje organizuju i Terzic i Prce (klasicni bekovi suteri), da Martinovic i Obradovic imaju vise asistencija za pivota od ona dva 'jednosmjerna' i tvrdoglava 'organizatora' igre!
Mnogi ce sad osuti paljbu po mom tekstu (meni), ali nema veze - pogledajte i uporedite samo 'srednjake' nasih konkurenata, a da ne govorim o reprezentacijama iz bivse zajednicke drzave, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji pa i C.Gori i Makedoniji. Sve ove repke imaju daleko bolje, PRAVE, organizatore igre!
Zato, meni je drago kad god koji kvalitetan rukometas zeli da igra za BiH, ali bih preporucio cjelokupnom vodjstvu reprezentacije da bi im bilo bolje potruditi se i naci jednog vrsnog 'srednjeg', jer to je ovoj reprezentaciji najpotrebnije.
Sa ovim sto imamo i nekim cudnim 'sindromom' gostujuceg terena...tesko do 'zelene grane' i dalje od, maksimum, baraza....
Ja se nadam da ovi moci mogu napraviti "cudo" i zelim im svu srecu u tom pokusaju!
Volim te Bosno, i Hercegovino....
-
El_comadante
#1222 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
nama nevalja mentalitet za prventsvo. hrvati dobiše engleze u gostima a dok mi idemo u gste samo da što manje izgubimo???!!! treba igrati otvoreno jer izgubio 1 razlike ili 40 isto je jer nema bod(ova). i sve dok mi neostvarimo takav rezultat u gostima nema nama na prvenstvo ne samo u rukometu. a najbolji je primjer utakmica u Srbiji gdje se ide da se izgubi što manje a ne na bod(ove) ma koliko teško bilo ipak je ovo sport i nepobjeđuju uvijek favoriti.
- mgogic
#1223 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Nemojte drvlje i kamenje po meni sad,ali moram nesto da pitam,jer me svarno interesuje:
Jesmo li mi(nasa reprezentacija)ikad pobijedili reprezentaciju Srbije(Jugoslavije,Srbije i Crne Gore,ili kako god se kad zvala) u bilo kojem sportu(popularnijem)?Ja Boga mi ne mogu da se sjetim!
Jesmo li mi(nasa reprezentacija)ikad pobijedili reprezentaciju Srbije(Jugoslavije,Srbije i Crne Gore,ili kako god se kad zvala) u bilo kojem sportu(popularnijem)?Ja Boga mi ne mogu da se sjetim!
-
vjecnobordo
#1224 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Fudbal, igrali 3 tekme, ne računajući one u Maleziji.mgogic wrote:Nemojte drvlje i kamenje po meni sad,ali moram nesto da pitam,jer me svarno interesuje:
Košarka, čini mi se nikad?
Rukomet, nikad? ako Bog da sad ćemo
Odbojka, ne pratim, a nismo sigurno pobjeđivali
Šta je još popularan sport?
- mgogic
#1225 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Otprilike to je to!E toga se ja brinem,nema veze kako smo mi dobri,ne mozemo jednostavno ljude dobiti da ga jebes!Nadam se da cemo sad makar u rukometu,da se procepi to!