Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Одлазак Раниерија је највеца грешка Јувентуса у полсједнјих 5-10 г. Уз пуно скромнији играцки кадар, Раниејри је лани остварио друго мјесто. Шта ове године ради са Ромом, сви знамо.
Засто је отјеран? Чему то нестрплјенје управе? Салтомортале.
Poceo sam gledati kad su vec bili bez Samuela, a Cordoba je dobio drugi zuti za malo grublji start, za koji mu neke sudije ne bi dale karton, pogotovo zato sto je vec imao jedan ... Interova odbrana prodala utakmicu
28' W. Samuel zuti
32' W. Samuel crveni
34' I. Cordoba zuti
38' I. Cordoba crveni
po 4 minute im trebale za dva zuta kartona bice dobro ako ostane 0-0
borba za titulu bi mogla postati zanimljivija
joj sampdorie sa 2 igraca vise ne mogu gola dati...
svaka cast interu, jes da je mi je drago sto nisu uzeli sva 3 boda, i sto ce im Roma pobjedom sutra jos vise prici, ali stvarno svaka cast odbranit se sa 2 igraca manje ...
Joj ljepote, treća utakmica zaredom da Inter nema pobjedu. Da je uzet danas ekipu onog zajapurenog krmka, i prilazimo na 5 bodova. Forza Roma, a interu želim svu sreću u Ligi prvaka
Ja se ne opterecujem za Inter vec za ligu prvaka, nas glavni cilj ove sezone. Cak i da se priblizimo Interu opet ce biti neke mucke sa sudijama kao ranijih sezona. Vazno je samo koncentrisati se na nase utakmice a kako ostali igraju to je manje vazno.
Sad idu dvije kljucne utakmice i za Romu i za Inter. Roma ceka Panatinaikosa i gostuje Napoliju, a Inter ceka Chelsija, a gostuje Udinama. Bice super zanimljivo
scheph wrote:Ja se ne opterecujem za Inter vec za ligu prvaka, nas glavni cilj ove sezone. Cak i da se priblizimo Interu opet ce biti neke mucke sa sudijama kao ranijih sezona. Vazno je samo koncentrisati se na nase utakmice a kako ostali igraju to je manje vazno.
jao price
eto kao roma toliko silna da inter mora potezat sudije da se dobrani u ostatku prvenstva
pa intera kasape posljednjih 6-7 kola, al to niko ne vidi, ceka se samo jedan diskutabilni nedosudjeni ofsajd interu pa da krene prica o kupovanju titule opet
scheph wrote:Ja se ne opterecujem za Inter vec za ligu prvaka, nas glavni cilj ove sezone. Cak i da se priblizimo Interu opet ce biti neke mucke sa sudijama kao ranijih sezona. Vazno je samo koncentrisati se na nase utakmice a kako ostali igraju to je manje vazno.
jao price
eto kao roma toliko silna da inter mora potezat sudije da se dobrani u ostatku prvenstva
pa intera kasape posljednjih 6-7 kola, al to niko ne vidi, ceka se samo jedan diskutabilni nedosudjeni ofsajd interu pa da krene prica o kupovanju titule opet
Ma nema, Inter je toliko mocan da steli protiv sebe kako ne bi bilo ofirno da je namjestio sve i jednu titulu koju je osvojio. Inace, ko nije znao, Del Boy je u upravi Intera.
jeli to neko nervozan a ma daj dosadili ste i Bogu i sudijama sada vam se sve vraca samo komentarisete sudijske odluke a ne vidite kakva vam je igra, otkako ste prvi u seriji A evo vec 4-5 god. Italijanski klubovi postizu katastrofalne rezultate u evro-kupovima, kvaliet ocajan sto se odrazilo i na reprezentaciju, poluprazni stadioni jer ko je lud da gleda prvenstvo koje je vec i prije pocetka odluceno za stolom ko ce biti prvak.
scheph wrote:jeli to neko nervozan a ma daj dosadili ste i Bogu i sudijama sada vam se sve vraca samo komentarisete sudijske odluke a ne vidite kakva vam je igra, otkako ste prvi u seriji A evo vec 4-5 god. Italijanski klubovi postizu katastrofalne rezultate u evro-kupovima, kvaliet ocajan sto se odrazilo i na reprezentaciju, poluprazni stadioni jer ko je lud da gleda prvenstvo koje je vec i prije pocetka odluceno za stolom ko ce biti prvak.