nemoj se smijati, mozda ce pristati, znamo svi koliko neelix voli dinuLayne wrote:Moram, al fkt moramlolita_xx wrote:znas koliko sam se nadala da cu ja dobiti tu nagradu![]()
moze li zauzvrat karta za koncert dine merlina u tuzli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- lolita_xx
#1201 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
- ciacco
#1202 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
veca_sa wrote:ne mogu da vjerujem da ste dopustili da tema padne ovako nisko kad se otvor podforum muzika,
ako dodje rizzo najebali smo.....
ps: rizzo we love you pra'o
jest valla...
neg imal sta novo za rizzu, jel priprema novi misticni album il trazi "mlade gurabije" koje ce nastaviti njegovu tradiciju.....
i jos nes...... UBL-eho JAVIIIIIIIIIIIIIIIII SE
- jaza_HZSA
#1203 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ako se UBL ne javi u narednih 10 postova ja cu se pred rizzinom kucom (koju jos nismo locirali, jer je rizzo sakrio da ga ne bi proganjale obozavateljice, obozavatelji i paparazi) zapaliti i dok mi posljednji otkucaji srca budu lupali u junackim plecima orice se pjesma hadžija, hadžijaaaa.............

- Neelix
#1204 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
kakav koncert? jeko taj lik? ne priznajem plagijatore i licemjerelolita_xx wrote:znas koliko sam se nadala da cu ja dobiti tu nagradu![]()
moze li zauzvrat karta za koncert dine merlina u tuzli
on the other hand, ako mi ponudis kartu za koncert metallice na plazi u Los Angelesu sa placenim putem i smjestajem, MOZDA cu RAZMISLITI
- Sunrise00
#1205 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Mislis da je kosevo dovoljno veliko za Rizzupici wrote:Koji slabasan pokusaj Dine Wizarda-Merlina da napuni Kosevosada kada nastupi RIZZO sa predgrupama stonsima i Hankom Paldum,to ce biti LOMLJAVINA !!!!
![]()
Cak ce posebana cetri helikoptera biti angazovana od Turkemenkamskoga zracnoga vazduhoplovstva da prenesu RIZZU na kosevo u specijalnoj bini za nastup koja ce se otvoriti na 1919 metru i padobranima spustati ....prva tri reda fanova ce imati specijalne kacige radi preventive(uspio sam nabaviti jednu) a fanovi ce biti presretni da docekaju RIZZU na ruke tj.na glavu
- Sunrise00
#1206 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Za ovu kartu Metallice bih ti ja licno ugovorila sedmicu sa RizzomNeelix wrote:kakav koncert? jeko taj lik? ne priznajem plagijatore i licemjerelolita_xx wrote:znas koliko sam se nadala da cu ja dobiti tu nagradu![]()
moze li zauzvrat karta za koncert dine merlina u tuzlirizzo je istinski umjetnik, dusa od covjeka i prava sarajevska prijeratna urbana raja.
on the other hand, ako mi ponudis kartu za koncert metallice na plazi u Los Angelesu sa placenim putem i smjestajem, MOZDA cu RAZMISLITI
- lolita_xx
#1207 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
tamo neke metallice su ti bolje od dine merlina koji puni kosevo treci putNeelix wrote:kakav koncert? jeko taj lik? ne priznajem plagijatore i licemjerelolita_xx wrote:znas koliko sam se nadala da cu ja dobiti tu nagradu
moze li zauzvrat karta za koncert dine merlina u tuzlirizzo je istinski umjetnik, dusa od covjeka i prava sarajevska prijeratna urbana raja.
- Layne
#1208 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
60000lolita_xx wrote:tamo neke metallice su ti bolje od dine merlina koji puni kosevo treci putNeelix wrote:kakav koncert? jeko taj lik? ne priznajem plagijatore i licemjerelolita_xx wrote:znas koliko sam se nadala da cu ja dobiti tu nagradu
- lolita_xx
#1209 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
sutiLayne wrote: 60000
da ne bi otisli u banovice na koncert
- lolita_xx
#1210 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
jao sad na tv-u rizzo... jeste li gledali spot pile moj?? jaooooo.... ako niste morate obavezno...
sve je bilo dobro, al akd je poceo jesti piletinu...

sve je bilo dobro, al akd je poceo jesti piletinu...
- Layne
#1211 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Čuj jesmo li gledali
Ja taj spot imam na DVD-u i ako ga ne pregledam kad se probudim,neurozan sam čitav dan 
- lolita_xx
#1212 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
cc, gdje ja zivim, tek sad gledala spotLayne wrote:Čuj jesmo li gledaliJa taj spot imam na DVD-u i ako ga ne pregledam kad se probudim,neurozan sam čitav dan
- ciacco
#1213 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
zbog tog spota koji je snjiman u labirintu sva raja party-e pravi tamo
.... VAZDA puno

- lolita_xx
#1214 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
pa iskoristili rizzu da dobiju na popularnosti 
- Layne
#1215 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Moramo mu dat da zapali, možda onda legalizujulolita_xx wrote:pa iskoristili rizzu da dobiju na popularnosti
- lolita_xx
#1216 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
pokusat cu ga nagovoriti da se vidimoLayne wrote:Moramo mu dat da zapali, možda onda legalizujulolita_xx wrote:pa iskoristili rizzu da dobiju na popularnosti
- Layne
#1217 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Njega nagovorit, da se ja i ti vidimololita_xx wrote:pokusat cu ga nagovoriti da se vidimo
- lolita_xx
#1218 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
neeeee, vec ja da se vidim s njimLayne wrote:Njega nagovorit, da se ja i ti vidimololita_xx wrote:pokusat cu ga nagovoriti da se vidimone kontam
![]()
![]()
-
katarina_kosaca
#1219 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Da Rizzo Ruza pocne pjevati u mom podrum, mislim da bi mi se krompir sam ogulio, izrezao i skok na glavu izveo u vruce ulje da ga ne bi morao trpiti.
- jaza_HZSA
#1220 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
katarina_kosaca wrote:Da Rizzo Ruza pocne pjevati u mom podrum, mislim da bi mi se krompir sam ogulio, izrezao i skok na glavu izveo u vruce ulje da ga ne bi morao trpiti.
- seba
#1221 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Neka,neka!Kad katarina_kosača ode na njegov koncert sve će joj se samo kazti.Onda će morati da povuče ove teške riječi i da se zahvali Rizzi na prosvjetljavanju njenog stajališta o njemu samom.Ko ga nije slušao i ne zna šta je propustio u životu.Samo je jedan Rizzo.jaza_HZSA wrote:katarina_kosaca wrote:Da Rizzo Ruza pocne pjevati u mom podrum, mislim da bi mi se krompir sam ogulio, izrezao i skok na glavu izveo u vruce ulje da ga ne bi morao trpiti.![]()
![]()
![]()
![]()
TEBE I TVOJE ISTOMIŠLJENIKE ĆE STIĆI KAZNA BROJA 19
![]()
![]()
![]()
![]()
Za napomenu.Sad je tenutno na koncertnoj aktivnosti u USK kantonu.Uskoro i ovdje.Srce moje,baš mi bi drago kad pročitah u novinama kako publika zna sve njegove pjesme jer ih on brižljivo njeguje.Long live Rizzo.
- Neelix
#1222 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
sta je sa stranicom

- ciacco
- lolita_xx
#1224 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
veca_sa wrote:sta je ovo, koncert u osnovnoj skoliKoliko je Rizzo Ruža popularan i kod "male raje", dokaz je gostovanje u OŠ "Meša Selimović" u Sarajevu.
Naime, učenici III3 odjeljenja na čelu sa učiteljicom Eldinom Halimanović, pozvali su nedavno Rizzu da se druži sa njima.
E sad, druženje se baš i ne može opisati riječima, zato vam u prilogu donosimo nekoliko fotografija koje će reći mnogo više.
Sam doček željno iščekivanog gosta, učenici su pozdravili gromoglasnim aplauzom, kao i simpatičnim crtežima koji su zapravo bili portreti njihovog miljenika. Potom su mu naizmjenično postavljali pitanja i uručili simboličan poklon koji je izmamio osmjeh na Rizinom licu (u pitanju je bila igračka PILE:)
Tokom 2 sata druženja uz Rizin glas i gitaru, učionicom se orila pjesma. Svi učenici redom su pjevali njegove hitove, ali i nove pjesme sa albuma "19".
I baš kao što na pravom koncertu biva, vraćali su ga nekoliko puta da otpjeva barem još jednu pjesmu.....
Naravno, dijelili su se i autogrami, puse i osmjeh, a da se nije čuo zvuk zvona koji je oglasio kraj časa, druženje bi potrajalo...
Do nekog novog druženja sa malom rajom, uživajte u njihovim prelijepim fotografijama.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo mala zamjerka: i pjesme sa novog albuma 19 su hitovi
- medaaa
#1225 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
veca_sa wrote:lilita iduci put te vodim, ludara je bila