Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- vjesticanametli
#1201 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
trebalo mu je ca. 10 minuta a njih 3 su sjedile ispred ali hajde odosmo u oftopicarenje i nema smisla zbog drugih forumasa.....ja cu se zaliti jer je to bezobrazluk a svako zna svoje
- dobar osjecaj
#1202 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Meni je dosadilo da se zalim. Dugo vremena sam koristila usluge frizera u jednom KS salonu. Curica je radila sjajno. Dopustala sam joj da eksperimentise i radila mi je sjajne kombinacije i frizura i boja, pramenova sve. Prvi put kad sam bila stvarno izuzetno nezadovoljna kvalitetom uradjenog posla nikad se vise nisam vratila ni u njene ruke ni u taj salon.
Presla sam u drugi KS i par godina sam bila zadovoljna uslugama jedne prilicno odgojene i sposobne frizerke. Prije nekoliko mjeseci dok me sisala krenuo je razgovor kako puno ljudi falsifikuje one njihove poklon kartice i kako dolaze na ono besplatno sisanje iako nikad prije nisu bili tu. Na moje rijeci "e pa ja imam desetak popunjenih kartica, mogla bi i ja iskoristiti jednom besplatno sisanje" moja frizerka je odgovorila "to besplatno sisanje je pitanje moje dobre volje, ja to nisam duzna uraditi/pokloniti". Taj odgovor mi se uopste nije svidio i vec par mjeseci posjecujem druge nasumicne frizere i nemam se namjeru vise vracati kod nje. Nije da sam visila u frizerskom ali sam ostavila dosta novca tokom nekoliko godina i taj odgovor nije bio nesto sto se govori stalnim musterijama.
Presla sam u drugi KS i par godina sam bila zadovoljna uslugama jedne prilicno odgojene i sposobne frizerke. Prije nekoliko mjeseci dok me sisala krenuo je razgovor kako puno ljudi falsifikuje one njihove poklon kartice i kako dolaze na ono besplatno sisanje iako nikad prije nisu bili tu. Na moje rijeci "e pa ja imam desetak popunjenih kartica, mogla bi i ja iskoristiti jednom besplatno sisanje" moja frizerka je odgovorila "to besplatno sisanje je pitanje moje dobre volje, ja to nisam duzna uraditi/pokloniti". Taj odgovor mi se uopste nije svidio i vec par mjeseci posjecujem druge nasumicne frizere i nemam se namjeru vise vracati kod nje. Nije da sam visila u frizerskom ali sam ostavila dosta novca tokom nekoliko godina i taj odgovor nije bio nesto sto se govori stalnim musterijama.
- galamdzinica
#1203 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja imam stvarno super iskustva sa KS-om na Dobrinji, idem već tri godine tamo, moja me frizerka isfenira da boli glava (ne ono ravno, nego na četke što sigurno traje jedno 15 min više, ali uvijek sa strpljenjem i laganom rukom), šišanje 25, feniranje 18 KM. Znali su me čak primiti i subotom naveče u 8 i 15.
p.s. nisam frizerka i ne radim za KS
p.s. nisam frizerka i ne radim za KS
-
medam
#1204 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Uh..koliko vidim slabo ko da je zadovoljan sa frizerskim salonima
Čitala sam temu, neke sam posjetila na osnovu ovih preporuka, pa se pitam da li to sami vlasnici sebe hvale...Neko je naveo za Bolero, da je kao mušterija na kraju ona kriva a ne njihovi radnici...slično iskustvo sam imala i ja, jedino bih pohvalila curu koja se zove Meliha i koja je uvijek bila ljubazna i prijatna, jednostavno je imala pristup mušterijama...dok ostale
Čak sam i preporučila prijateljici da ode tamo i radila ju je vlasnica i izašla je vrlo vrlo nezadovoljna...kako sad rade i jel se šta promijenilo neznam jer nisam bila već godinu dana...
A u širokom luku treba bježati od Touch salona i one Branke...ma fuj osoba...toliko kompleksa nisam vidjela dugoooo....
Zato sad sam odlučila: svaki mjesec neki drugi salon dok ne ubodem...jednostavno za tvoje pare te prave budalom, ostaviš im i bakšiš a izađeš nezadovoljan...a vrlo malo tražim: ošišaj me kako ja kažem jer ipak frizura je na mojoj glavi a ne njihovim i tražim da me feniraju normalno a ne da mi 'dižu' kosu kao da imam gnijezdo na glavi...
eto toliko od mene, znam kako nam je i mnogo mnogo cura, žena koje znam je vrlo vrlo nezadovoljno sa salonima...
Čitala sam temu, neke sam posjetila na osnovu ovih preporuka, pa se pitam da li to sami vlasnici sebe hvale...Neko je naveo za Bolero, da je kao mušterija na kraju ona kriva a ne njihovi radnici...slično iskustvo sam imala i ja, jedino bih pohvalila curu koja se zove Meliha i koja je uvijek bila ljubazna i prijatna, jednostavno je imala pristup mušterijama...dok ostale
A u širokom luku treba bježati od Touch salona i one Branke...ma fuj osoba...toliko kompleksa nisam vidjela dugoooo....
Zato sad sam odlučila: svaki mjesec neki drugi salon dok ne ubodem...jednostavno za tvoje pare te prave budalom, ostaviš im i bakšiš a izađeš nezadovoljan...a vrlo malo tražim: ošišaj me kako ja kažem jer ipak frizura je na mojoj glavi a ne njihovim i tražim da me feniraju normalno a ne da mi 'dižu' kosu kao da imam gnijezdo na glavi...
eto toliko od mene, znam kako nam je i mnogo mnogo cura, žena koje znam je vrlo vrlo nezadovoljno sa salonima...
-
ceca
#1205 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Najbolji frizer Sanjin frizerski salon ZS Dobrinja.
- Nisrin
#1206 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
.
Last edited by Nisrin on 05/04/2018 11:32, edited 1 time in total.
- thekupus
#1207 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
znaci ovo sam maloprije vidio, i jednostavno sam se odusevio :O Ja sam 4 puta bio na sisanju kod njega i pisao sam o tome vec na temi, znao sam da je dobar ali ovako dobar.... Covjece
Nazalost komentari ispod clanka klasicni papanski
http://www.klix.ba/lifestyle/modailjepo ... /141015152
- P308
#1208 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Sto, nisu toliko losi komentari, ima i debila ali generalno gledajuci dobri su komentarithekupus wrote:znaci ovo sam maloprije vidio, i jednostavno sam se odusevio :O Ja sam 4 puta bio na sisanju kod njega i pisao sam o tome vec na temi, znao sam da je dobar ali ovako dobar.... Covjece
- vjesticanametli
#1209 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
snasla sam se ....hvala tiNisrin wrote:vjesticanametli wrote:trebalo mu je ca. 10 minuta a njih 3 su sjedile ispred ali hajde odosmo u oftopicarenje i nema smisla zbog drugih forumasa.....ja cu se zaliti jer je to bezobrazluk a svako zna svoje
SENAD KAPO im je vlasnik
- semmy
#1210 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
citam komentare i nemogu da vjerujem da smo tako debilna nacija...zar moramo pljuvati po svemu sto je umjetnost i sto je fenomenalno uradjeno.zar smo toliko debilni da nerazlikujemo takmicarske radove od dnevnih nosivih frizura.....ovdje je ulozeno jako puna truda, emocije... frizuru je radio 4 dana a da nepricam koliko je miksao boje da bi dobio efekat koji je zelio posticiP308 wrote:Sto, nisu toliko losi komentari, ima i debila ali generalno gledajuci dobri su komentarithekupus wrote:znaci ovo sam maloprije vidio, i jednostavno sam se odusevio :O Ja sam 4 puta bio na sisanju kod njega i pisao sam o tome vec na temi, znao sam da je dobar ali ovako dobar.... Covjece
- badalpur
#1211 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
I ja sam isto mislila da je samo za odabrane, ali eto, izgleda da svi mogu. CaneBos je nedavno isla prvi put, al nije nešto pretjerano oduševljena, ona će ti bolje prenijeti svoje iskustvo.anida_s wrote:Kakve su cijene kod Ensara? Je li to salon za elitu ili mozemo i mi obicni smrtnici priustiti odlazak tamo? I d ali je tesko doci do njega, jer ako bih vec isla ne bih da me neko drugi radi?
Smatram da će frizeri poput Ensara primiti svakoga, ali da se, ipak, neće podjednako truditi oko svakoga, a na to će utjecati status u društvu. Lično poznajem desetak osoba koje se kunu u njega, ali su sve te osobe javne ličnosti
- suncica24
#1212 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja nisam javna licnost. A "kunem" se u Ensarabadalpur wrote:I ja sam isto mislila da je samo za odabrane, ali eto, izgleda da svi mogu. CaneBos je nedavno isla prvi put, al nije nešto pretjerano oduševljena, ona će ti bolje prenijeti svoje iskustvo.anida_s wrote:Kakve su cijene kod Ensara? Je li to salon za elitu ili mozemo i mi obicni smrtnici priustiti odlazak tamo? I d ali je tesko doci do njega, jer ako bih vec isla ne bih da me neko drugi radi?
Smatram da će frizeri poput Ensara primiti svakoga, ali da se, ipak, neće podjednako truditi oko svakoga, a na to će utjecati status u društvu. Lično poznajem desetak osoba koje se kunu u njega, ali su sve te osobe javne ličnosti
I mogu reci da nije do toga ko si i sta si, mislim obzirom na status, vec... kako bih to rekla, morate si pasati.
Ja se "kunem" u Ensarovo sisanje, jer imam tanku kosu kojoj fizura nista ne vrijedi ako nije dobro osisana. I poslije evo 2mj od sisanja i dalje kosa ima formu.
Sad, sto se frizure i imagea tice, ja jako volim da mi se igra s kosom, i naravno kad ostavim otvorene ruke, za prijedloge i inspiraciju, efekat je wow.
Ali npr bude faza kada sam ja neodlucna, pa kao odem a nisam sigurna sta cu, pa se primjeti da i Ensar ne zna sto bi samnom, i naravno, i efekat bude takav.
- Mis mekinjas
#1213 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Cijena ce ti ovisiti o uradjenom. Zavisi od duzine i sta radi.
Dobro mu reci sta zelis i sta ne. Napomeni jaaako dobro ako nesto ne zelis.
Ja sam bila, i pogrijesila sto nisam rekla da filirke ne idu na moju kosu. Doduse, ocekivala sam da bi to trebao znati ali sam se prevarila. Osim toga sve je korektno, cijena sa duge na kratku kosu 40KM, isto fer i korektno. Mislim da je bolji za frizure i farbanja nego za sisanje. Nije isto skratiti i znati osisati i napraviti veliku promjenu.
Dobro mu reci sta zelis i sta ne. Napomeni jaaako dobro ako nesto ne zelis.
Ja sam bila, i pogrijesila sto nisam rekla da filirke ne idu na moju kosu. Doduse, ocekivala sam da bi to trebao znati ali sam se prevarila. Osim toga sve je korektno, cijena sa duge na kratku kosu 40KM, isto fer i korektno. Mislim da je bolji za frizure i farbanja nego za sisanje. Nije isto skratiti i znati osisati i napraviti veliku promjenu.
-
Klotzina
#1214 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Zanimljive frizerske tajne ili put do srca frizera 
http://friz.ba/12-tajni-koje-vam-vas-fr ... e-otkriti/
http://friz.ba/12-tajni-koje-vam-vas-fr ... e-otkriti/
-
cicos
#1215 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Koga preporučujete u frizerskom salonu En u Scc, da dobro zna ošišati bob frizuru? Hvala
- thekupus
#1216 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Eldin?cicos wrote:Koga preporučujete u frizerskom salonu En u Scc, da dobro zna ošišati bob frizuru? Hvala
- ja nisam ja
#1217 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Gdje jos naci frizera da se bezbjedno mogu prepustiti skidanju farbe sa vec ostecene kose? Naime eldina bukvalno molim 3 puta idem na breku u razmaku od 2-3 mjeseca ali nikada NE SMIJE da mi uradi to sto zelim.da pokusam kod nekog drugog?
- thekupus
#1218 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
pametan covjek, da ti unisti kosu skroz pa da poslije pricas edo to uradio hahaja nisam ja wrote:Gdje jos naci frizera da se bezbjedno mogu prepustiti skidanju farbe sa vec ostecene kose? Naime eldina bukvalno molim 3 puta idem na breku u razmaku od 2-3 mjeseca ali nikada NE SMIJE da mi uradi to sto zelim.da pokusam kod nekog drugog?
- semmy
#1219 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Vildana, Anes, Emsel, Haris, Eldin, Azemina svi su jednako odlicni tako da nema greske...thekupus wrote:Eldin?cicos wrote:Koga preporučujete u frizerskom salonu En u Scc, da dobro zna ošišati bob frizuru? Hvala
a sto se tice Ede on neradi u SCC-u, ponekad ponedjeljkom
Last edited by semmy on 24/11/2014 11:01, edited 1 time in total.
- semmy
#1220 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
slazem se @thekupusthekupus wrote:pametan covjek, da ti unisti kosu skroz pa da poslije pricas edo to uradio hahaja nisam ja wrote:Gdje jos naci frizera da se bezbjedno mogu prepustiti skidanju farbe sa vec ostecene kose? Naime eldina bukvalno molim 3 puta idem na breku u razmaku od 2-3 mjeseca ali nikada NE SMIJE da mi uradi to sto zelim.da pokusam kod nekog drugog?
- ja nisam ja
#1221 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Sad cijenim ga zbog toga i ima svo moje postovanje ali ne mislim da je bas tolika slama da nemoze da se izvuce bar dvije boje svjetlije. Tamno smedja sam nebih htjela plavo bar za sad mislila sam neku cokoladu
- semmy
#1222 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ja nisam ja wrote:Sad cijenim ga zbog toga i ima svo moje postovanje ali ne mislim da je bas tolika slama da nemoze da se izvuce bar dvije boje svjetlije. Tamno smedja sam nebih htjela plavo bar za sad mislila sam neku cokoladu
a da svatis da je njemu bitna zdrava kosa...moze on izvuci samo treba svatiti njegov cilj koji bi trebao tebi biti bitniji nego njemu a ocigledno nije
- ja nisam ja
#1223 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Razumijem ja njega i znam o cemu ti pricas ali sam mislila da neka boja cokolade dvije nijanse svjetlija i ne steti toliko kao recimo da zelim plavo
-
Mogy87
#1224 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Razumijem i ja tvoju želju za promjenom, ali vjeruj mi bolje je imati zdraviju kosu iako ti boja trenutno nije onakva kakvu si zamišljala. A farbanje definitivno šteti čak i ako je samo par nijansi. Ja bi ti preporučila da kosu oporaviš nekom maskom pa onda da se odlučiš za farbanje. A malo je frizera danas koji će ti iskreno reći da se ne farbaš...to kod Ede beskrajno cijenim. Većina bi te ofarbala, napravila ti haos na glavi (jer si ti tako tražila) i to masno naplatila. Ali Edo, na sreću, nije takavja nisam ja wrote:Razumijem ja njega i znam o cemu ti pricas ali sam mislila da neka boja cokolade dvije nijanse svjetlija i ne steti toliko kao recimo da zelim plavo
- ja nisam ja
#1225 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Rekao mi je jos 45 dana.Poslusacu ga definitivno.Kupicu si kapu i eto promjene a 45 dana ce brzo proci
Nadam se da ce onda biti ok
Nadam se da ce onda biti ok