Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Zrinjski.Siroki 1:4
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

2:4
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

GandalfSivi wrote:2:4
zavrsilo,napokon???????????????
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

kraj
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

7 bodova mashala, jos slijedece kolo sigurna 3 boda u gostima, pa gdje nam je kraj :-D :-D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

GandalfSivi wrote:2:4
4-4...uhhhhh
van Basten

Post by van Basten »

izađite na balkone
pozdravite šampione...
i to još na +7, još treba dići Radnika zadnje kolo i sa početkom proljeća početi pripreme za nastup u Ligi prvaka
mostarac

Post by mostarac »

Ovako je Zenica docekala Rodjene
Velež: U tunelu prijetili oružjem
nedjelja, 19.11.2006.

Čelik je u subotu sasvim zasluženo savladao Veleža sa 3:2, ali čini se da se na poluvremenu u tunelu prema svlačionicama desilo previše ružnih i nemilih scena, koje bi u NSBiH svakako morale istražiti...

Opet su se rođeni u Mostar sa gostovanja vratili praznih ruku. Ovaj put do bodova nisu uspjeli doći na zeničkom Bilinom Polju, gdje je Čelik bio bolji sa 3:2. Veležova igra na momente je izgledala jako dobro, ali opet dijelom utakmice i dosta loše, pa svakako da u struci nisu zadovoljni, iako se do boda moglo doći u sudijskom vremenu, kada je lopta koju je prema golu domaćih glavom šutirao Nedžad Serdarević pogodila stativu:

„Ne mogu biti zadovoljan rezultatom, ali nemam mnogo toga ni da zamjerim svojim igračima. Bila je to izrazito teška utakmica, domaći su igrali pod pritiskom i morali slaviti pobjedu. Mi da smo imali malo više sreće mogli smo i do boda, ali šta je tu je. U onakvim uslovima i nije moglo mnogo bolje.“ – kazao nam je Milomir Šešlija.

A upravo zbog uslova koji su dočekali ekipu Veleža u Zenici u Mostaru su više nego razočarani. Odmah poslije utakmice igrači su nam kazali kako je na poluvremenu u tunelu prema svlačionicama došlo do napada na njih, a to su nam jučer i potvrdili. Šef struke Milomir Šešlija nije htio mnogo govoriti, kazao je tek da su njegovi igrači napadnuti i da je to umnogome uticalo na igru, a prvi čovjek Mostaraca Ahmed Džubur također je ostao rezervisan. Kako kaže, svaki njegov medijski istup u NSBiH odluče kazniti, pa se ne isplati govoriti istinu:

„Reći su samo kako smo mi očekivali fer i korektan duel sa starim sportskim rivalima, a prisustvovali nečemu sasvim drugom. Ja sam na poluvremenu tražio intervenciju policije, od koje sam zahtjevao da zaštiti naše igrače i stručni štab. Razočarani smo prijemom publike, ali mnogo više prijemom samog kluba i igrača.“
Četiri fudbalera Veleža utakmicu su završili s povredama (Emir Hadžiđulbić, Adnan Elezović, Adnan Kadrić i Marko Nikolić), domaći igrači nisu prezali ni od najgrubljih startova, a sudija Radoslav Vukasović ih nije ni „primjećivao“.

„Nekoliko puta sam molio sudiju da nas zaštiti na terenu, ali mi je on svaki put zaprijetio žutim kartonom. Zato sam i zamjenjen u poluvremenu, jer ne sumnjam da bi svoje prijetnje i sproveo u djelo.“ – kazao nam je Admir Velagić, koji je u subotu u odsustvu Đenana Zaimovića nosio kapitensku traku. On je bio i svjedokom napada na igrače:

„Na terenu nas nišu štedili grubih startova, na naše pružanje ruke odgovarali su pljuvanjem, a sve je eskaliralo na poluvremenu. Tada su neki naši igrači i članovi stručnog štaba napadnuti u tunelu ispred naše svlačionice, a sam sam vidio kako nepoznati civil maše i prijeti pištoljem. Prijetilo se verbalno, a čitav incident prekinula je policija.“
Scene su to koje zasigurno zaslužuju rigorozne kazne odgovarajućih organa saveza pa i države, ali poznavajući situaciju u našem fudbalu i njegovoj krovnoj organizaciji, vjerovatno će već za koji dan i ovaj slučaj prekriti prašina.

S.Ibrulj
Sportzine.ba
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

OOOOOOOOOOOOOOO
VOLIM TE SARAJ'VOOOOOOO
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol:
:-) :-) :-)
za sampione DRZAVE CJELE ,za BORDO BJELE,ZA BORDO BJELE!!!!!!!!!!
HAHAHA :lol: :D :-D :) :-) :P
8-) 8-) 8-)
Santos

Post by Santos »

Sta je ovo dodijali im Pitari i Manijaci i sad presli i na Rodjene.Treba to dobro namlatit.Sta su se digli koji kurac.Borca i Zrinjskog docekuju pjesmom.Slaviju takodje.Klosarija zesca.Fuj.Sramite se Robijascici.Ovo ce vam Hercegovci naplatit.i
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Santos wrote:Sta je ovo dodijali im Pitari i Manijaci i sad presli i na Rodjene.Treba to dobro namlatit.Sta su se digli koji kurac.Borca i Zrinjskog docekuju pjesmom.Slaviju takodje.Klosarija zesca.Fuj.Sramite se Robijascici.Ovo ce vam Hercegovci naplatit.i
..sa Sokolovima ,piju pive.... :oops:
a nama tri prsta i marakale za docek.... :x
mostarac

Post by mostarac »

29. kolo
VELEZ - celik

Iskreno se nadam da ce im biti prijeko potrebni bodovi spasa i da ce ih traziti u Mostaru :D

Nakon toga im slijede utakmice u Gabeli, Mramoru, Drinovcima, Grudama :D

mostarac wrote:Ovako je Zenica docekala Rodjene
Velež: U tunelu prijetili oružjem
nedjelja, 19.11.2006.

Čelik je u subotu sasvim zasluženo savladao Veleža sa 3:2, ali čini se da se na poluvremenu u tunelu prema svlačionicama desilo previše ružnih i nemilih scena, koje bi u NSBiH svakako morale istražiti...

Opet su se rođeni u Mostar sa gostovanja vratili praznih ruku. Ovaj put do bodova nisu uspjeli doći na zeničkom Bilinom Polju, gdje je Čelik bio bolji sa 3:2. Veležova igra na momente je izgledala jako dobro, ali opet dijelom utakmice i dosta loše, pa svakako da u struci nisu zadovoljni, iako se do boda moglo doći u sudijskom vremenu, kada je lopta koju je prema golu domaćih glavom šutirao Nedžad Serdarević pogodila stativu:

„Ne mogu biti zadovoljan rezultatom, ali nemam mnogo toga ni da zamjerim svojim igračima. Bila je to izrazito teška utakmica, domaći su igrali pod pritiskom i morali slaviti pobjedu. Mi da smo imali malo više sreće mogli smo i do boda, ali šta je tu je. U onakvim uslovima i nije moglo mnogo bolje.“ – kazao nam je Milomir Šešlija.

A upravo zbog uslova koji su dočekali ekipu Veleža u Zenici u Mostaru su više nego razočarani. Odmah poslije utakmice igrači su nam kazali kako je na poluvremenu u tunelu prema svlačionicama došlo do napada na njih, a to su nam jučer i potvrdili. Šef struke Milomir Šešlija nije htio mnogo govoriti, kazao je tek da su njegovi igrači napadnuti i da je to umnogome uticalo na igru, a prvi čovjek Mostaraca Ahmed Džubur također je ostao rezervisan. Kako kaže, svaki njegov medijski istup u NSBiH odluče kazniti, pa se ne isplati govoriti istinu:

„Reći su samo kako smo mi očekivali fer i korektan duel sa starim sportskim rivalima, a prisustvovali nečemu sasvim drugom. Ja sam na poluvremenu tražio intervenciju policije, od koje sam zahtjevao da zaštiti naše igrače i stručni štab. Razočarani smo prijemom publike, ali mnogo više prijemom samog kluba i igrača.“
Četiri fudbalera Veleža utakmicu su završili s povredama (Emir Hadžiđulbić, Adnan Elezović, Adnan Kadrić i Marko Nikolić), domaći igrači nisu prezali ni od najgrubljih startova, a sudija Radoslav Vukasović ih nije ni „primjećivao“.

„Nekoliko puta sam molio sudiju da nas zaštiti na terenu, ali mi je on svaki put zaprijetio žutim kartonom. Zato sam i zamjenjen u poluvremenu, jer ne sumnjam da bi svoje prijetnje i sproveo u djelo.“ – kazao nam je Admir Velagić, koji je u subotu u odsustvu Đenana Zaimovića nosio kapitensku traku. On je bio i svjedokom napada na igrače:

„Na terenu nas nišu štedili grubih startova, na naše pružanje ruke odgovarali su pljuvanjem, a sve je eskaliralo na poluvremenu. Tada su neki naši igrači i članovi stručnog štaba napadnuti u tunelu ispred naše svlačionice, a sam sam vidio kako nepoznati civil maše i prijeti pištoljem. Prijetilo se verbalno, a čitav incident prekinula je policija.“
Scene su to koje zasigurno zaslužuju rigorozne kazne odgovarajućih organa saveza pa i države, ali poznavajući situaciju u našem fudbalu i njegovoj krovnoj organizaciji, vjerovatno će već za koji dan i ovaj slučaj prekriti prašina.

S.Ibrulj
Sportzine.ba
precjenili ste se...dosli ste u zenicu po tri boda i izgubili...sad vam je neko drugi ktiv...smijesno...
ponasas se kao malo dijete...

mostarac wrote:29. kolo
VELEZ - celik

Iskreno se nadam da ce im biti prijeko potrebni bodovi spasa i da ce ih traziti u Mostaru :D

Nakon toga im slijede utakmice u Gabeli, Mramoru, Drinovcima, Grudama :D
vidicemo ko ce traziti bodove spasa... :lol: :lol: :lol:
Santos

Post by Santos »

Ajdine sta to pricas jadan bio.Sta to ispravljas Pitarku.Znaci dobro znas tu pjesmu.Srami se Ajdine.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

AjdinZE wrote:
PITARKA_SA wrote:
Santos wrote:Sta je ovo dodijali im Pitari i Manijaci i sad presli i na Rodjene.Treba to dobro namlatit.Sta su se digli koji kurac.Borca i Zrinjskog docekuju pjesmom.Slaviju takodje.Klosarija zesca.Fuj.Sramite se Robijascici.Ovo ce vam Hercegovci naplatit.i
..sa Sokolovima ,piju pive.... :oops:
a nama tri prsta i marakale za docek.... :x
Kolko ja znam koji sam iz Zenice nisu marakale nego Markale.
eh nek'si mi rekao,ako je to sve sto imas pruziti kao odgovor... upucaj se

Santos wrote:Ajdine sta to pricas jadan bio.Sta to ispravljas Pitarku.Znaci dobro znas tu pjesmu.Srami se Ajdine.
ma koju pjesmu??? mi tu pjesmu nikad nismo pjevali...to su mediji izmislili... :lol: vasi SA mediji... :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Salko sto je u vodu skako wrote:
Santos wrote:Ajdine sta to pricas jadan bio.Sta to ispravljas Pitarku.Znaci dobro znas tu pjesmu.Srami se Ajdine.
ma koju pjesmu??? mi tu pjesmu nikad nismo pjevali...to su mediji izmislili... :lol: vasi SA mediji... :lol:
samo ti mene vuci za jezik.......

PITARKA_SA wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:
samo ti mene vuci za jezik.......
ma sto bi te ja vuko za jezik???? :lol: koja pjesma je u pitanju???
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Haj ba pokusajte iskulirati ove papke iz zenice.
Treba papke staviti na IGNORE jer nisu oni krivi sto su takvi,krivi su im roditelji i okolina koja je napravila takve idiote od njih.
Svi koji smo bili dole znamo sta se desava i znamo koliko je primitivizma prisutno u tom gradu ,a normalno je da od njih takvih i ne treba ocekivati da ce to priznati .

SARAJ'VO SAMPION !!!!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

bolje mi je da ih ignorisem,jer ako mi bas pukne,dobicu BAN garant :lol:
SARAJ'VO SAMPION ! ! :oops: :oops: :oops: :oops:

uzivajte pitari...samo vi uzivajte...necete dugo...
Pretposljednji Mohikanac

Post by Pretposljednji Mohikanac »

Salko sto je u vodu skako wrote:Hajmo na sav glas ...

ZELJO, ZELJO, ZELJO
to je moj tim
ZELJO, ZELJO, ZELJO
kunem se njim
ZELJO, ZELJO, ZELJO
:D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Ajdine, psssssssss...
Nemoj tako, nije lijepo, nema smisla biti toliko glup.
Smiri se malo
hux

Post by hux »

OPA +7,a možda i +10 nakon sljedećeg kola;mislim sta drugo reci :D

OLE,OLE,IGRAJ BORDO BIJELI... 8)

EH EVO MALO ZADACE ZA MANIJAKE :oops:

16+16= :? 32/2= :? 2*16= :? 32-16= :? ........

kako ba tesko :? ,pa to i ptice na grani znaju 8)
potrudite se malo :lol: :lol: :lol:

ni EURO ne pomaze :lol:

E OVO VAM JE ZADAĆA
Last edited by hux on 20/11/2006 01:31, edited 2 times in total.
Post Reply