sad je pogotovo bitno izbjeći povredeinsaneinthebrain wrote: ↑07/06/2026 23:02 hrvati ako ovako budu igrali ko u prijateljskim, nece daleko dogurati na sp
2026 FIFA World Cup - Kvalifikacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- perfect_guy
#1201 Re: 2026 FIFA World Cup - Kvalifikacije
- istra_hr
#1202 Re: 2026 FIFA World Cup - Kvalifikacije
U pravu si;insaneinthebrain wrote: ↑07/06/2026 23:02 hrvati ako ovako budu igrali ko u prijateljskim, nece daleko dogurati na sp
Dalić hrani svoj ego i tvrdoglavost, gradi nedodirljivi kult ličnosti, ne prihvaća kritike da smo spori, predvidivi, svađa se sa novinarima
Bojim se blamaže, volio bi da nisam u pravu
- dječak sa šibicama
#1203 Re: 2026 FIFA World Cup - Kvalifikacije
Mozda ima logike da "ode u penziju" sa ljudima koji su ga i vinuli u visine. Zapravo ima puno pravo, i sve moguce kredite, Hrvatska je sa Dalicem napravila nedostizne uspjehe.
Naravno da shvata da je sporo sa senatorima, budala nije, pitanje je hoce li inzistirati na starcima ili ubaciti svjezu krv. Sa Baturinom Sucicem i drugim Sucicem ima puno brzu mobilniju ekipu, veliki kiks ce biti nepozivanje Stojkovica i Belje jer ovi napadaci koje ima su najlosiji dio ekipe. Dzaba Bubimiru La Liga i golovi tamo, kad je drvo. Musa i Matanovic su neka srednja klasa, nista posebno. Beljo je makar zbog brojeva i buduceg transfera u englesku, trebao biti u ekipi.
Stojkovic zbog brzine.
Jos nije zvao ni Nejasmica koji je najbolji zadnji vezni holandske lige, i beka Smolcica iz Coma. Ide Dalic bez bekova na SP.
Kovacic je grozan, i najbolji primjer da igrac nakon teske ozljede koliko god bio kvalitetan, nije dobar. Lik se jedva krece, a ni Gvardiol nije 100%.
Njemu je najveci problem, Dalicu, sto izgleda ni sam ne zna sta ce kako ce.
Ili zna i sve je samo maskirovka.
Naravno da shvata da je sporo sa senatorima, budala nije, pitanje je hoce li inzistirati na starcima ili ubaciti svjezu krv. Sa Baturinom Sucicem i drugim Sucicem ima puno brzu mobilniju ekipu, veliki kiks ce biti nepozivanje Stojkovica i Belje jer ovi napadaci koje ima su najlosiji dio ekipe. Dzaba Bubimiru La Liga i golovi tamo, kad je drvo. Musa i Matanovic su neka srednja klasa, nista posebno. Beljo je makar zbog brojeva i buduceg transfera u englesku, trebao biti u ekipi.
Stojkovic zbog brzine.
Jos nije zvao ni Nejasmica koji je najbolji zadnji vezni holandske lige, i beka Smolcica iz Coma. Ide Dalic bez bekova na SP.
Kovacic je grozan, i najbolji primjer da igrac nakon teske ozljede koliko god bio kvalitetan, nije dobar. Lik se jedva krece, a ni Gvardiol nije 100%.
Njemu je najveci problem, Dalicu, sto izgleda ni sam ne zna sta ce kako ce.
Ili zna i sve je samo maskirovka.
- istra_hr
#1204 Re: 2026 FIFA World Cup - Kvalifikacije
Kovačić i Modrić NE smiju zajedno igrat! Prespori su.
Modrić još može dio utakmice; početak ili pri kraju... njegova lucidnost i pametne lopte nadoknađuju ostalo
Ali, Kovačić i Kramarić (po meni) nemaju što tražit u ovom stanju
Modrić još može dio utakmice; početak ili pri kraju... njegova lucidnost i pametne lopte nadoknađuju ostalo
Ali, Kovačić i Kramarić (po meni) nemaju što tražit u ovom stanju
- SmokingMan
#1205 Re: 2026 FIFA World Cup - Kvalifikacije
Ja bi ga štavio u špic
- Edin H.
#1206 Re: 2026 FIFA World Cup - Kvalifikacije
I Hrvatska još više nego BiH ima problem đuturumizacije
Najbolji mi je fol kada kažu zaslužan
umjesto da mu poklone sliku ili sat ili održe govor stavi ga u ekipu. 
Najbolji mi je fol kada kažu zaslužan
- Edin H.
#1207 Re: 2026 FIFA World Cup - Kvalifikacije
Nije post za ove teme
- dječak sa šibicama
#1208 Re: 2026 FIFA World Cup - Kvalifikacije
Dalic voli svoje dzuturume, a igrace ko Modric i Dzeko drzis dok oni to zele.
Isto ko Ronaldo, ko ce njemu reci ej jarane visak si.
Isto ko Ronaldo, ko ce njemu reci ej jarane visak si.