Nijesam. Samo sam citirala sto je rekla u kameru, da zivi ko lord. Bila mi je upecatljiva jedna ta emisija snimano na podrucju Srebrenice i okoline, vratile se te zene na svoja imanja, i intervju ide sa jednom, a napolju joj stoji jedna sipka drvena i na njoj slozene stvari na ofingerima-odjeca. Nema kuci struje,jadan zivot,ali su mi ostale pred ocima sve te njene haljine objesene na tu sipku ispred kuce...zali se jadnica nemaju nista dok drugi imaju sve. Ni struje,ni vode,zaboravljeni od sviju. I hajde ne reci pored rata kao bijede,dobijes poslije rata jos vecu bijedu. Ovo sad je gore od 50 ratova. Katastrofa. Kazu bore se za interese. Kakve i cije? Kriminalaca,tajkuna i kurvi.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
- vjeshalica
#1201 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
-
mali_balon
#1202 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Haj sutra ce novi skandal nama je pamcenje ko u zlatne ribice a i prelazimo preko svega olako, nas kad su ubijali klali silovali mi slegli ramenima i rekli stas od Boga je takva nafaka....zaboravili asima raspiratore i mnoge stvari....a oktiMbar je daleeeeeeko
- vjeshalica
#1203 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Forsira se kod nas takvo pamcenje. Znaju mnogi dobro. To je propagandna masinerija koja se placa ciljano da djeluje na ljude.
- Haris.ba
#1204 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Isto krimi roman. Kako ce on podnijeti kada je bio u delegaciji Vucicu sa Zvizdicem?mirsek wrote: ↑07/05/2022 23:36 Nevenka tvrdi da su ambasadorica Mirsada, Safet Softic tadasnji sef parlamenta ili tako nekako, i Crnadak, tadasnji ministar vanjskih poslova mogli da predaju zahtjev za reviziju. Mirsada nije mogla jer je bila iznenada povucena od strane ministarstva i Crnadka, zasto to nije uradio Safet Softic, ko je njega mogao blokirati ?
https://www.avaz.ba/vijesti/bih/647017/ ... ca%3famp=1
Nakon što je Senad Hadžifejzović u Centralnom dnevniku sinoć objavio da su potpredsjednici SDA Safet Softić i Denis Zvizdić bili emisari koje je Bakir Izetbegović poslao u Beograd da prenesu poruku Aleksandru Vučiću da se previše ne uzbuđuje i ne reagira na skup koji će nekoliko dana kasnije u Vijećnici održati lider SDA s političarima i intelektualcima, u vezi s revizijom presude za genocid po tužbi Bosne i Hercegovine protiv Srbije, oglasili su se Softić i Zvizdić.
Oni su uputili demant Hadžifejzoviću koji prenosimo i cjelosti:
- vjeshalica
#1205 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bez minderpuzinog Amin sa mindera nista se ne smije uciniti. Msm realno koji interes ima neko da ne radi reviziju?mirsek wrote: ↑07/05/2022 23:36 Nevenka tvrdi da su ambasadorica Mirsada, Safet Softic tadasnji sef parlamenta ili tako nekako, i Crnadak, tadasnji ministar vanjskih poslova mogli da predaju zahtjev za reviziju. Mirsada nije mogla jer je bila iznenada povucena od strane ministarstva i Crnadka, zasto to nije uradio Safet Softic, ko je njega mogao blokirati ?
To je cisti dogovor, ako bi doslo do revizije pala bi,jer anam oni preko Drine imaju zasigurno jake dokaze da je i nasa strana ucestvovala u sjebavanju drzave. Logicno, minderpuzi to ne odgovara pa bolje naivno propustiti,zamisli da se i Alijina uloga stavi na sto i o njoj raspravi.
- cyprus
#1206 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ti to stvarno tako shvatio?nova_pruga wrote: ↑07/05/2022 20:15Bajić sinoć na Face nakon onog fosila. Njegovo gostovanje je još skandaloznije.
Kaže mrtav hladan da je Alija imao opcija da izbjegne rat, tako što bi sklopio sporazum sa Miloševićem.
Dakle, za agresiju i genocid kriv je Alija. Bravo.
Zatim kaže da je u decembru pisao da Zelenski treba prihvatiti ponudu Rusije, kako bi izbjegao rat, time ga direktno optužujući da je kriv za rusku agresiju.
Pravi onaj rusofilski prikriveni četnik, revizionista.
Ono što mi je posebno zaparalo oči je Senadovo klimanje glavom na ovo što je izrekao. Tri puta sam vraćao taj momenat, nisam mogao vjerovati šta gledam. Fuj.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1207 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pogledah i Šupka Komšića. Jao brate sta je ono?
Dobro ga Senad napade sa revizijom, ali izvuce se ovaj jalijaski, ugusi raspravu i svede je na nebitan kolosjek.
Šatro se razišao sa Konakovicem zbog drzave BiH, a potrcao u koaliciju sa Bakirom iako je znao da je on licno kriv za propast revizije.
I sta kaze, pitajte koliko su Nevenka i Nice trazili para
pravo jalijaski, nisko i prizemno....
Dobro ga Senad napade sa revizijom, ali izvuce se ovaj jalijaski, ugusi raspravu i svede je na nebitan kolosjek.
Šatro se razišao sa Konakovicem zbog drzave BiH, a potrcao u koaliciju sa Bakirom iako je znao da je on licno kriv za propast revizije.
I sta kaze, pitajte koliko su Nevenka i Nice trazili para
- _Reds_
#1208 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ovdje su mnogi bez ikakvih sankcija nazivali pokrivene zene istim rijecima kao Kljujic.
- Sara03
#1209 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Fadile, ti li si?saale wrote: ↑07/05/2022 21:57 Ali nidje veze, sud je donio presudu da Srbija nije izvrsila agresiju, znaci ima presuda! Nemojte bit glupi, presuda je donesena, ovdje se islo samo na to da se opet eventualno pokrene proces sudjenja, a i da je sve predano sud bi to vjerovatno odbio, jer sudska presuda je konacna i ne bi bilo nikakve revizije presude, nece sud sam sebi oponirati!!!!!!!!!!
- karanana
#1210 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sad je nevenka kriva sto je pala revizija jer nije htjela dzaba raditi. i sto je komsic navucen da dodje u vijecnicu. Ali zipa ono, nisam sjedio u prvim safovima, bio sam u sredini vijecnice. Slucajni prolaznik.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1211 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sta kaze imao je šuhu pa je sjeo kraj Mujkija a ne u prvi red
Sa Konakovicem se zakacio zbog zene, a "takve stvari se u ovom gradu ne prastaju", jebote ko da taksu Sa taxija slusas
Sa Konakovicem se zakacio zbog zene, a "takve stvari se u ovom gradu ne prastaju", jebote ko da taksu Sa taxija slusas
- Login77777
- karanana
#1213 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sta li je razlog da se s mileticem zakacio? Kaze nije sda. Zene, pjanska...
- Login77777
-
Tea lana
#1215 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nisu mi jasne ni zene koje predstavlja.vjeshalica wrote: ↑08/05/2022 00:07Nijesam. Samo sam citirala sto je rekla u kameru, da zivi ko lord. Bila mi je upecatljiva jedna ta emisija snimano na podrucju Srebrenice i okoline, vratile se te zene na svoja imanja, i intervju ide sa jednom, a napolju joj stoji jedna sipka drvena i na njoj slozene stvari na ofingerima-odjeca. Nema kuci struje,jadan zivot,ali su mi ostale pred ocima sve te njene haljine objesene na tu sipku ispred kuce...zali se jadnica nemaju nista dok drugi imaju sve. Ni struje,ni vode,zaboravljeni od sviju. I hajde ne reci pored rata kao bijede,dobijes poslije rata jos vecu bijedu. Ovo sad je gore od 50 ratova. Katastrofa. Kazu bore se za interese. Kakve i cije? Kriminalaca,tajkuna i kurvi.
Mogu li se pobuniti reci nesto
-
husoboss
#1216 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Komšića pogledah večeras usput malo, prava kafanska, mahalska, pjanska priča i stav, pa jbt godinama si u politici i ništa ama baš ništa reći nemaš ali sve bazirano na "jakim" stavovima i principima.
Stranka mu maltene i ne postoji a priča o uređenju i odbrani države.
- karanana
#1217 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Treba masovno za covica glasovat pa da vidimo hoce li se zaliti da je nelegitimno izabran sa 300-400 tisuca glasova.
-
redhat
#1218 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Samo Vi svi zahaterite Kljujiću sve a Bakiru ste izmedju dva vakta halalili što je prodao i bosnu i tužbu i 200.000 mrtvih i pola miliona sakatih i 50.000 silovanih žena i 10.000 pobijene djece i milion i pol raseljenih.
Važniji jedan nikab od 50k silovanih ispade, ako cemo se držati zena.
Ha ja, on je naš jelde?
Ha ja, on je naš jelde?
- problemnatravunu
#1219 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Kao da sam ja napisao, istog sam mišljenja, pa hebote, ovde se naklatili Stjepanu na leđa ,redhat wrote: ↑08/05/2022 01:19 Samo Vi svi zahaterite Kljujiću sve a Bakiru ste izmedju dva vakta halalili što je prodao i bosnu i tužbu i 200.000 mrtvih i pola miliona sakatih i 50.000 silovanih žena i 10.000 pobijene djece i milion i pol raseljenih.
Ha ja, on je naš jelde?
koji je kao prvo već odavno nebitan lik,
uz to već prilično star i izlapio, njegova priča već odavno nije među nejvisprenijim....stari isfrustrirani čiča ,
a ovamo Bake zlatni bošnjački dečko vam (nam) i dalje " kroji kapu" svojim opasnim nebulozama ,i idiotskim izjavama....ne zaboravimo ,dakle, Bakir i dalje učestvuje u političkom "radu" , a njegove posljedice su tek katastrofalne....
Kljujić, da ga s vremena na vrijeme Senad ne ugosti (dođe mu kao neki džoker igrač), ne bi niko već odavno čuo za njega, a lik je pod stare dane izfrustriran jer ima neku mizernu peMziju, a profesor ......
- Manual
#1220 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Njegov je limit načelnik opštine, a za ovo poslije nam ga je uvalio mislim Lagumdžija...husoboss wrote: ↑08/05/2022 01:04 Komšića pogledah večeras usput malo, prava kafanska, mahalska, pjanska priča i stav, pa jbt godinama si u politici i ništa ama baš ništa reći nemaš ali sve bazirano na "jakim" stavovima i principima.
- vjeshalica
- vjeshalica
#1222 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Jes vala jalijaš. Sta je rekao koliko su trazili? Intelektualni rad i rad za interes drzave se placa, nadju se pare i nisu pare problem. Nego je nesto drugo problem, problem je sto je on se uhefto sa Bakirom i logicno pljuvace po Nevenki i Nice nije Bakiru u interesu da se razgrnu papiri i mnogo stosta dozna sto nama nije poznato a sakrila je drzava._BataZiv_0809 wrote: ↑08/05/2022 00:27
I sta kaze, pitajte koliko su Nevenka i Nice trazili parapravo jalijaski, nisko i prizemno....
- Ommadawn
#1223 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Eh tu se javlja jedan od glavnih problema balkanskog društva - kolektivizam.Tea lana wrote: ↑08/05/2022 00:42Nisu mi jasne ni zene koje predstavlja.vjeshalica wrote: ↑08/05/2022 00:07
Nijesam. Samo sam citirala sto je rekla u kameru, da zivi ko lord. Bila mi je upecatljiva jedna ta emisija snimano na podrucju Srebrenice i okoline, vratile se te zene na svoja imanja, i intervju ide sa jednom, a napolju joj stoji jedna sipka drvena i na njoj slozene stvari na ofingerima-odjeca. Nema kuci struje,jadan zivot,ali su mi ostale pred ocima sve te njene haljine objesene na tu sipku ispred kuce...zali se jadnica nemaju nista dok drugi imaju sve. Ni struje,ni vode,zaboravljeni od sviju. I hajde ne reci pored rata kao bijede,dobijes poslije rata jos vecu bijedu. Ovo sad je gore od 50 ratova. Katastrofa. Kazu bore se za interese. Kakve i cije? Kriminalaca,tajkuna i kurvi.
Mogu li se pobuniti reci nesto
Ako se ko i pobuni, javlja se njih najmanje 3 sa optužbom da je izdajica naroda svog.
- jasib
#1224 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne mogu nikako da shvatim kako i zašto je kolektivizam balkanski problem
- Ommadawn