Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gojak zaslužuje dvojku (i to zbog gola) zbog večerašnje igra, a ovi ostali čiste nule.
Mislim da bi čak po prvi put neki igrač u historiji mogao dobiti i negativnu ocjenu, a radi se o Pjaniću. Napravio je 2-3 greške koje kad bi u Juvunetusu napravio pitanje je kad bi više zaigrao u tom timu.
mO k3 wrote:Jesu oni samo meni djelovali kao da su pili/lokali citavu noc ??? drugog objasnjenja nemam kadqa uporedim zadnje utakmicu i ovu danas -...
Koju zadnju utakmicu Moke dragi, nije isto igrati u Zenici protiv Finske koju mozes uzeti na sirovi pritisak domacinstva bez ikakve taktike, i odigrati utakmicu u gostima gdje treba taktika, mudrost, posjed lopte i strpljenje u gradjenju napada da uradis nesto?
Ovo nije nista novo isto smo dozivjeli u Armeniji, i u Finskoj.
plain vanilla wrote:
Pa nece ime igrat. Treba neko i potrcat, pa bome i gol dati i to po mogucnosti suparnickoj ekipi. Da ne bi Sehica, primili bi pet komada. Gdje je odbrana?
Treba sebi priznati da smo ispodprosjeca ekipa, a gledajuci mlade danas, kontam da ce agonija trajati i narednih 20 godina.
To sto ponekad nekog mlatnemo, samo daje lazni osjecaj neke kvalitete.
Neke su utakmice tragične, neke napete, neke te nasekiraju.....ova večeras je bila, mislim da je najbolji opis, smiješna. A kad je nešto smiješno onda se ne možeš ni nasekirati.
Prosinečkom se treba još večeras zahvaliti, jer očito on nije dio rješenja nego dio problema. Naravno, to se neće desiti.
plain vanilla wrote:
Pa nece ime igrat. Treba neko i potrcat, pa bome i gol dati i to po mogucnosti suparnickoj ekipi. Da ne bi Sehica, primili bi pet komada. Gdje je odbrana?
Treba sebi priznati da smo ispodprosjeca ekipa, a gledajuci mlade danas, kontam da ce agonija trajati i narednih 20 godina.
To sto ponekad nekog mlatnemo, samo daje lazni osjecaj neke kvalitete.
Ova Pjanićeva izjava više govori o mentalitetu nego o kvalitetu. Grčka kada je bila prvak Europe, bila je osrednja reprezentacija kvalitetom. Ali su bili maestralno vođeni. No ne vjerujem da znaš o čemu pričam.
Znaš kad bi ovo izjavio neki Hrvatski ili Srpski reprezentativac, ili recimo reprezentativac Kosova?
Last edited by Ricken on 15/10/2019 23:45, edited 1 time in total.
A veceras fakat skoro sve da je islo na nasu ruku, prazan stadion, njima ne trebaju bodovi, sudija, dvije stative, Sehic odlican, jedinoo nas Baho malo pehirao, eto samo je falilo da sami sebi dadnu gol, s tim da je bio neko ko ce uspjeti ubaciti pred njihov gol
Limitirani, ograniceni, nista bolja reprezentacija, od drugih prosjecnih ekipa... Talenta ima, ali znanja nema... Imamo dva pojedinca, koja nadilaze ovu ekipu, Dzeku i Pjanica, koji se utope u sivilo prosjeka, jer nemaju s kim igrati... Prije smo imali Ibisevica, Misimovica, Spahica, Lulica, Medunjanina uz spomenutu dvojicu, onda uz takve igrace i neki novi dolaze do izrazaja, igraju bolje, nego sto jesu sposobni... Sad toga nema, ispada jedan Dzeko i Pjanic prosjecni igraci, zato jer nemaju s kim... Ima krivice i Roberta, frajer je trebao poceti drugacije, sa nekim drugim igracima, pa ubaciti trojicu koja su protiv Finske bili prevaga...! Nista, ne sekirati se, zadovoljiti se sa ovim sto imamo i nadat se nekad nekom cudu, nekad... Onu repku sto smo imali nekad, mozda ponovimo za jedno 30-40 godina...
Nije mu trebala takva izjava, pogotovo jer se radi o jednom od naša dva najbolja igrača i vicekapitenu. Zaista ružno, neodmjereno i neprofesionalno izmišljanje alibija.
Ricken wrote:
Ova Pjanićeva izjava više govori o mentalitetu nego o kvalitetu. Grčka kada je bila prvak Europe, bila je osrednja reprezentacija kvalitetom. Ali su bili maestralno vođeni. No ne vjerujem da znaš o čemu pričam.
Znaš kad bi ovo izjavio neki Hrvatski ili Srpski reprezentativac, ili recimo reprezentativac Kosova?
Na istoj smo strani. Samo sto ja vise nisam optimista
Svakog selektora smo popljuvali i samo cekali sa ode i dodje novi. I sve ista patnja.
Oko ove Pjanićeve izjave......naravno da smo mi osrednja reprezentacija, ali osrednja reprezentacija ne biva ponižena od druge ekipe Grčke......
mislim, drugovi, možemo se mi ovdje oko igrača kombati.....ali bogami je ovo do selektora...i opet, kad smo kod ove Pjanićeve izjave.....ima i onaj dio u kojem kaže , loše smo stajali na terenu.....a kad ekipa loše stoji na terenu, onda se prvo pita trener......
i stvarno, nekako bi se trebalo urediti da Baho više ne prenosi......jednostavno, on je zloduh.....znam da to nije korektno prema čovjekju, ali jednotavno je tako....
Obavezno se kaže treba izvršiti analizu utakmice,šta ćeš analizirati kada neko ko živi od fudbala promaši dodavanje saigraču udaljenom pet metara za dva metra i tako deset puta u toku jedne utakmice.
Ovo je naša realnost i navikavati se na to,nema druge.
Igrali smo dobro, al' zajeb'o nas sudija. Sudija lopove. Još nas je i Džeko kočio.
Karina od igre. Na momente ok, ali momenata je slabo bilo. U drugom poluvremenu isto razbijena vojska, ne zna se ko šta igra, ko šta treba da radi hahah
Ibrahim Šehić! Svaka mu čast za odbrane. Kovačević... Jebi ga.
I kako sad da se išta promjeni poslije jedne takve debilne Pjanićeve izjave (bez obzira što je bolestan) i nakon što, gle čuda, jedan Hajrović netom poslije izjavi kako selektor nije kriv?!