Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post Reply
pustopoljina

#1201 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

Fudo387 wrote:
pustopoljina wrote:
jeza u ledja wrote:Da bi bio pro-BiH Srbin moras biti haman Slavisa Sucur. Pro-BiH Bosnjak, ee, to mozes biti i naprdjivanjem na forumu iz Amerike. :oops:
Pa da...ili neko od komsija mora potvrditi da je neko "bas fin".
Ocituj se, uvijek i svakome, kome si trenutno nesimpatican ili ga pucaju filmovi...
Trazio je definiciju, dobio je.
Slavisa nema nikakvih, ali, pa znas, pa ovo, pa ono, pa hajmo se taslacit al da mi ne udje...
I ne mora nuzno tenkom dokazivati ljubav prema domovini, cuj ljubav, eto neko osnovno postovanje.
Da mu rodni grad, zemlja u kojoj zivi ima prioritet u odnosu na tamo neke....druge. Nema potrebe da sad nabrajam koje, same ce se prepoznati.
I ko to tebi od forumasa ne odgovara opisu?
Nisi ba ti hijena, ti si nesto drugo.
Hijena je ovaj sto se vazda slepa...
Tako bi i u ratu...haj' te vi momci, sad cu i ja...
LBVIEW

#1202 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

Pateticna. :mrgreen:
A ne znam ko se slepa, ti si se meni nakacila kad sam onom "nece biti vere sto guzicu pere", odgovorio jezikom koji jedino razumije.
pustopoljina

#1203 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

LBVIEW wrote:Pateticna. :mrgreen:
A ne znam ko se slepa, ti si se meni nakacila kad sam onom "nece biti vere sto guzicu pere", odgovorio jezikom koji jedino razumije.
Jbt. Cak i sa "pateticna" kopiras.
De malo sam :-)
Al' kad si sam, pokazes svu svoju vulgarnost i raskos plitkoce.
Zato :thumbup: uz jace.
Moj fudo...obrati paznju ko te lajka...meni bi to odmah bio alarm za samokorekturu.
Fudo387

#1204 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

pustopoljina wrote:
Dramatizujes sa tim, onaj je bukvalno vristao da mu neko samar sveze. Jos nam sam’ nije rek’o, nema vjere dje se guzica pere, pocastio nas je hrpom uvreda i predrasuda koje je pokupio na opancima kad su ga sa durmitora dojebali. Nebitno.

Nema to veze sa mnom, neka rasciste sa sobom.
Kako cu biti proamericki raspolozen a navijam da mi kanada pomjeri granicu u michigan?
Jelde da nema smisla?
pustopoljina

#1205 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

Fudo387 wrote:
pustopoljina wrote:
Dramatizujes sa tim, onaj je bukvalno vristao da mu neko samar sveze. Jos nam sam’ nije rek’o, nema vjere dje se guzica pere, pocastio nas je hrpom uvreda i predrasuda koje je pokupio na opancima kad su ga sa durmitora dojebali. Nebitno.

Kako cu biti proamericki raspolozen a navijam da mi kanada pomjeri granicu u michigan?
Jelde da nema smisla?
De bolan.
Nije to rekao.
Rekao je je ruzno vidjeti ono.
Al' valjda nije isto kad to on kaze i kad to moja tetka kaze?
E to mene nervira...ti, jer si fudo...
Mozes i piti i jesti svasta i psovati drzavu, i pljuvati po reprezentaciji i sprdati neke pojave kod vjernika...
E al' on ne moze.
Dzaba sto on zivi u sa, a ti u usa.
Nije fer.
Nije on kriv sto tebe puca nostalgija, sto ne znas da li i kako da se vratis.
A vjeruj...da se vratis...prije bi sjedio sa njim, nego sa nekim kao ovaj lbwhatever.
Fudo387

#1206 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

pustopoljina wrote:
Fudo387 wrote:
pustopoljina wrote:

Jelde da nema smisla?
De bolan.
Nije to rekao.
Rekao je je ruzno vidjeti ono.
Al' valjda nije isto kad to on kaze i kad to moja tetka kaze?
E to mene nervira...ti, jer si fudo...
Mozes i piti i jesti svasta i psovati drzavu, i pljuvati po reprezentaciji i sprdati neke pojave kod vjernika...
E al' on ne moze.
Dzaba sto on zivi u sa, a ti u usa.
Nije fer.
Nije on kriv sto tebe puca nostalgija, sto ne znas da li i kako da se vratis.
A vjeruj...da se vratis...prije bi sjedio sa njim, nego sa nekim kao ovaj lbwhatever.
Pa ne mogu ja reci crncu da je nigger, al more crnac crncu da se ne naljuti. Kontas?
Ili da se ja sprdam sa necim sto mi je mozda blesavo, ali iz postovanja prema komsijama presutim, da me ne bi optuzili vaki si naki si.
A nije da nema materijala, ima koliko hoces.
pustopoljina

#1207 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

Pa ne mogu ja reci crncu da je nigger, al more crnac crncu da se ne naljuti. Kontas?
Ili da se ja sprdam sa necim sto mi je mozda blesavo, ali iz postovanja prema komsijama presutim, da me ne bi optuzili vaki si naki si.
E al on ne govori tebi nigger, ti njega zoves usranim. Covjek je rekao ruzno je. I za razliku od bivseg odnosa rob-robovlasnik...vi ste isti. Ravnopravni.
To sto on govori je u razini masnih brada popova...a i sam je rekao sta misli o cetnicima...
Ja ne bih dijelila kucu sa nekim ko oko mene mora hodati na prstima. Ti sam ne hodas ni oko koga na prstima.
Fudo387

#1208 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

pustopoljina wrote:
E al on ne govori tebi nigger, ti njega zoves usranim. Covjek je rekao ruzno je. I za razliku odnosa rob-robovlasnik...vi ste isti. Ravnopravni.
To sto on govori je u razini masnih brada popova...a i sam je rekao sta misli o cetnicima...
Ja ne bih dijelila kucu sa nekim ko oko mene mora hodati na prstima. Ti sam ne hodas ni oko koga na prstima.
Govori.
I haj nekako ono za flase po cenifama i kontam, jeste primitivno. Ali se frajer ne zaustavlja, pa veli kako zene po sarajvu gace nosaju na glavi.
Jasno je na sta aludira.
pustopoljina

#1209 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

Pa ja sam mu i na toj temi odgovarala i svaki put kad otvori temu...i dodjem do zakljucka da ima issue sa vjerom. I sam kaze da ima. Njemu je to pogresno i tacka.
Pa rekoh i da je ataturk svom narodu ZABRANIO ici u skole i javne institucije tako. Nije on dosao sa originalnom idejom. I rekoh i da sam i protiv zabrana. Al' to nije razlog poceti vrijedjati.
Vise razumijem njega kad pocne s gacama..nakon sto se nekog bezveze proziva cetnikom.
I havana, kad vise ne zna sta ce, satjera citav topic u q i dobije ban. Ne mozes od copora disati.
Fudo387

#1210 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

pustopoljina wrote:Pa ja sam mu i na toj temi odgovarala i svaki put kad otvori temu...i dodjem do zakljucka da ima issue sa vjerom. I sam kaze da ima. Njemu je to pogresno i tacka.
Pa rekoh i da je ataturk svom narodu ZABRANIO ici u skole i javne institucije tako. Nije on dosao sa originalnom idejom. I rekoh i da sam i protiv zabrana. Al' to nije razlog poceti vrijedjati.
Vise razumijem njega kad pocne s gacama..nakon sto se nekog bezveze proziva cetnikom.
I havana, kad vise ne zna sta ce, satjera citav topic u q i dobije ban. Ne mozes od copora disati.
Dobro, et’ necemo vise.
Bicemo parlamentarni.
pustopoljina

#1211 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

Fudo387 wrote:
pustopoljina wrote:Pa ja sam mu i na toj temi odgovarala i svaki put kad otvori temu...i dodjem do zakljucka da ima issue sa vjerom. I sam kaze da ima. Njemu je to pogresno i tacka.
Dobro, et’ necemo vise.
Bicemo parlamentarni.
:kiss:
Haj' da vidimo koliko ce te drzati :lol:
LBVIEW

#1212 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

Cuj, nije vrijedjao. :lol:
cyprus

#1213 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by cyprus »

Fudo387 wrote:I ne mora nuzno tenkom dokazivati ljubav prema domovini, cuj ljubav, eto neko osnovno postovanje.
Da mu rodni grad, zemlja u kojoj zivi ima prioritet u odnosu na tamo neke....druge. Nema potrebe da sad nabrajam koje, same ce se prepoznati
Moj Fudo, nekima, da ne kažem mnogima (možda se prepoznaju) to nije dovoljno... Zavisno od slučaja, ni tenkovi nekad nisu dovoljni... Na ovom internetu se zna nabasati i na ovakve komentare: 'kad je izdao svoje, možeš mislit kako će nas' :)
animals

#1214 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by animals »

Opet ja nikako skontati oko cega se vi svadjate..
Fudo387

#1215 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

cyprus wrote:
Fudo387 wrote:I ne mora nuzno tenkom dokazivati ljubav prema domovini, cuj ljubav, eto neko osnovno postovanje.
Da mu rodni grad, zemlja u kojoj zivi ima prioritet u odnosu na tamo neke....druge. Nema potrebe da sad nabrajam koje, same ce se prepoznati
Moj Fudo, nekima, da ne kažem mnogima (možda se prepoznaju) to nije dovoljno... Zavisno od slučaja, ni tenkovi nekad nisu dovoljni... Na ovom internetu se zna nabasati i na ovakve komentare: 'kad je izdao svoje, možeš mislit kako će nas' :)
Kojim nekima?
cyprus

#1216 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by cyprus »

Fudo387 wrote:
cyprus wrote:
Kojim nekima?
Ima vas malko previše za nabrajanje :)
Fudo387

#1217 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

cyprus wrote:
Aha, znaci ima vas, tj. i ja sam taj.
A gdje sam ja to napisao, izdao je svoje, i nas ce?
Edin H.

#1218 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Edin H. »

cyprus wrote: 'kad je izdao svoje, možeš mislit kako će nas' :)
E ova je dobra :D
cyprus

#1219 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by cyprus »

Fudo387 wrote:
cyprus wrote:
Taj dio se ne odnosi na tebe... Ne mislim da si radikal... Vjerujem da znaš cijeniti nečiji doprinos na tenku, pa taman taj neko bio i Srbin... Msilim da čak i drug Insomnija takve zna odvaditi...

Međutim, što se tiče ostalog - ovo da je krmojedima dovoljno da im Bosna bude na prvom mjestu, pa da im to bude uvaženo kao patriotizam ili bar dobronamjernost - hajd da se ne pravimo ludi, ne forumamo ovdje od jučer...
Fudo387

#1220 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

cyprus wrote:
Fudo387 wrote:
cyprus wrote:
Taj dio se ne odnosi na tebe... Ne mislim da si radikal... Vjerujem da znaš cijeniti nečiji doprinos na tenku, pa taman taj neko bio i Srbin... Msilim da čak i drug Insomnija takve zna odvaditi...

Međutim, što se tiče ostalog - ovo da je krmojedima dovoljno da im Bosna bude na prvom mjestu, pa da im to bude uvaženo kao patriotizam ili bar dobronamjernost - hajd da se ne pravimo ludi, ne forumamo ovdje od jučer...
Eno sad, i krmojedi. :lol:
Majke ti, odakle ti to vise vadis?
I sto ti Bosna ne bi bila na prvom mjestu u tom nekom fazonu osjecaja pripadnosti nekoj drzavi, a zivis i radis u Bosni?
radostan dan

#1221 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by radostan dan »

ko je uništio tri tenka može se javiti po sertifikat kod fuda u mjesnu kancelariju subnora, čikaški odjel.
Fudo387

#1222 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

radostan dan wrote:ko je uništio tri tenka može se javiti po sertifikat kod fuda u mjesnu kancelariju subnora, čikaški odjel.
Oooo, sidje, ja sve gledam kad ces i ti, nikad te.
:lol:

Bio sam zabrinut, kontam nesto ga bas zajebano sprijecilo da pocne sa podjebavanjima.

Hajde, bujrum.
General War

#1223 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by General War »

radostan dan wrote:ko je uništio tri tenka može se javiti po sertifikat kod fuda u mjesnu kancelariju subnora, čikaški odjel.
:lol:
Fudo387

#1224 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Fudo387 »

Evo i Borivoja,
Jos Bodkin, pa da krenemo u odsudnu bitku za jednu nam jedinu, multikulturnu.
Pizda ko izda. :D
dustaban

#1225 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by dustaban »

@pustopoljina...
hvala ti i u moje na trudu ulozenom u popravljanje tokmaka, ali sve je to uzalud. Tokmak od vrece pravi gace, od kritike lose (i pogresne) implementacije vjere pravi mrznju prema narodu, pa ako mu se bas tako i cini ne znam gdje to nalazi moju ljubav prema cetnicima (u takve glave ne moze uci da ima i vakih koji znaju razdvojiti vjeru, religiju, naciju... kulturu i nekulturu...pa i takve detalje kao stu su hidzab i nikab)
Ali velim sa takvim tokmacima dijaloga nema. Nema smisla ni ovo forumanje (ovdje je haman Incko moderator!) ali eto desi se ponekad i taj nekakav uspjesan dijalog razlicitih strana... a to nam je jako potrebno.
Hvala ti jos jedanput na ispravnom razumjevanju onoga sta pisem...
Post Reply