Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emigrazione wrote:Juninho iz Kalesije zamalo da izvali covjeku nogu iz kuka, ko najveci debil koji nikada nije loptu vidio u zivotu, al jok ba nije crveni
Zato Juninho iz Kalesije drma lovu nogometom a ti sjediš za kompom i pišeš postove na forumu.
I sad mi reci ko je od vas dvojice debil?
Ja i nije crveni..žuti ja,al nikad crveni.covjek opet ustade kao da ništa nije bilo i nastavi igrat.
Sir Charles wrote:“Imamo jos sansu”, “Tek je pocetak”, “Ima jos da se igra”...... Jebem vam majku amatersku!!!!! FUJ!!!!
Ti i takvi kao ti, sto nasim igracima psujete majku, treba dozivotno zabraniti da gledaju utakmice reprezentacije, a Bgm i pristup i stadionu, a Bgm i internetu...! Da sam ja moderator, ja bi ti sad dao ban jedno tri mjeseca, da malo ohladis glavu!
Ma zaboli me za banom. Luzeri najpbicniji na svijetu. A ne treba mi niko nista zabranjivati, sam ih prestajem gledati. Ne samo njih, nego sve reprezentacije. U kosarci je obavezno 3/4, u rukometu ne daju gola po 20 minuta. Ovi levati rwdovno psihicki padaju i skidaju gace. Ma jebes sve ovo. Nije vrijedno kidanja zivaca
Maraschino wrote:Samo glavu gore pa dokle doguramo.
Cijenim optimizam nenormalno, ali ovo nema veze sa pamecu ba...Ovo je kupljeno, ovo takmicenje nema smisla...Hajde da su Grci dali dva glupa gola, hajde neka daju dva glupa gola, naka i pobijede nezasluzeno....ali ovo je namjestaljka, a protiv namjestanja se nema smisla boriti.....Trebali su izaci sa terena pa neka Grci daju ako hoce stotinu golova. Jebo im I FIFA i UEFA mater. Ma daj ba...Ma daj
Cemu sve ovo...ovo je tako odvratno namjesteno, da je bolje reci: " Eto vas tam, igrajte se."
emigrazione wrote:Juninho iz Kalesije zamalo da izvali covjeku nogu iz kuka, ko najveci debil koji nikada nije loptu vidio u zivotu, al jok ba nije crveni
Gdje si to vidio, ja sam vidio da mu sudija signalizira da je dlanom udario Grka i da je on to vidio, cuj izvali nogu covjek ustade nakon minut i odigra do 94 minute a jbt
Otvoreni djon na nogu, imas li oci uopste
Jok ti ih imas, kad i gdje si oko sokolovo to vidio, znas li ti razlikovati loptu od noge
Zato Juninho iz Kalesije drma lovu nogometom a ti sjediš za kompom i pišeš postove na forumu.
I sad mi reci ko je od vas dvojice debil?
Ja i nije crveni..žuti ja,al nikad crveni.covjek opet ustade kao da ništa nije bilo i nastavi igrat.
Sir Charles wrote:“Imamo jos sansu”, “Tek je pocetak”, “Ima jos da se igra”...... Jebem vam majku amatersku!!!!! FUJ!!!!
Ti i takvi kao ti, sto nasim igracima psujete majku, treba dozivotno zabraniti da gledaju utakmice reprezentacije, a Bgm i pristup i stadionu, a Bgm i internetu...! Da sam ja moderator, ja bi ti sad dao ban jedno tri mjeseca, da malo ohladis glavu!
Jebemo im i oca i majku, pogotovo ovim izvikanim
Drugi put otidji na stadion, pa sacekaj nekog od "izvikanih" poslije utakmice, pa mu reci to u lice! Mangupe forumski!
DaysleepeR wrote:Mi ne znamo stati i drzati loptu u nogama, to nam je trebalo na pocetku drugog poluvremena lagano do 70-e minute i onda krenuti po treci. Ali ne mi samo znamo kidisati u napad i stati da nam se Grcka ko Barcelona dodaje po terenu. To nijedan selektor nece popravit.
Nemamo igru na zalost jer visoki presing koji nam je donio prednost ne mozes nazvati igrom.
Robi je sve napravio, atmosferu, borbu, defanzivu ali ovo na zalost nije. Sto se tice pas igre na sredini i drzanja lopte u tom smo tanki ko i u Bazdarevica, tu se nije nista promijenilo.
I zato se ko sto kazes od 20' nismo sastali sa loptom. Kad je prestao presing nestali smo i mi.
Desilo se večeras što se desilo,i valjda ćemo na kraju krajeva nešto dobro izvući iz ovoga,da nas ovakve greške ubuduće eventualno ne bi koštale i kvalifikacija.Tek smo na početku,vrijeme brzo prolazi,a utakmica sa Finskom kao da će se igrati već sutra....
Glavu ti dabogda izvalili.......evo ti pa gledaj......
Sinoć je Pepe napravio 3 puta gori start nad Tadićem (koji je utakmicu završio šepajući), pa nije dobio direktan crveni.
Ovo Pjanićevo je bila mala maca za tu situaciju, i svako ko kaže da je ovo za direktan crveni nema pojma. Ili jednostavno u agoniji ili razočarenju boluje od štokholmskog sindroma (ko ne zna šta je to, ima google).
Ima nešto fatalistički u našoj igri. Šta ćeš, takav nam mentalitet. Igramo prvih 30 minuta haman kao Brazilci, sljedećih 30 'nako, pasivno, pa onda zadnjih pola sata potpuno u stilu bosanske tragedije i to protiv nikada lošijih Grka. Nije bilo crvenog kartona, ali i do nas je što smo od sigurne pobjede jedva izvukli bod, e to je do nas. Nažalost. Dušu dali da sijedimo (bijele dlake po glavi) svaku prokletu utakmicu.
Last edited by derion on 26/03/2019 23:03, edited 1 time in total.
Jebo majku moraju li bas nama svaki put Grci dati neki ludi gol?
Proslu utakmicu onaj lijevi bek iz voleja u 95. minuti danas onaj glavom, ni jedan se ne brani.
Kakvi smo mi luzeri, to nije normalno.
agent_zero wrote:Sinoć je Pepe napravio 3 puta gori start nad Tadićem (koji je utakmicu završio šepajući), pa nije dobio direktan crveni.
Ovo Pjanićevo je bila mala maca za tu situaciju, i svako ko kaže da je ovo za direktan crveni nema pojma. Ili jednostavno u agoniji ili razočarenju boluje od štokholmskog sindroma (ko ne zna šta je to, ima google).
Ovo je bilo na granici, vrlo neoprezna igra, i stavio se u situaciju da sta god sudija odluci da je u pravu.
Glavu ti dabogda izvalili.......evo ti pa gledaj......
Nije namjerno, ali je crveni ovo hrasno, jebi ga.
radi cega??? Pa nije isao odbrambeni igrac koji je prije toga napravio 10 faulova nego neko ko nije ja mislim ni jedan. Nije ga dohvatio po nozi i sto je najbitnije na sredini terena kod auta....znaci nije presjecen kontranapad ili sta ja znam. Mislim fakat mi niste jasni sto pkudavate na sve nacine da tvrdite da je za crveni....jednostavno vas ne kontam! Tako vas je pola i pricalo na svjetskom da sudija nije kriv sto nam je ponistio cist gol i sto nije svirao faul nad Spahicem prije gola Nigerije. Vi kao da navijate za protivnike BiH ili jedva cekate da kazete "e jesam vam rekao". Ovo nije vjerovatno ni za zuti a ne za crveni.
Ozbiljno, možemo li pokrenuti peticiju, pritisak na savez, šta li već, da Baho ne komentariše?! Mislim, neka ga, neka radi, živi, prima platu ali nema smisla ono onako. Iritantno do bola! Toliko je plako, kukao na Marijana pa onda postali jarani a onda i sam Baho počeo raditi Marijanove gluposti.
Ne valja ono, evo hladno glave kažem. Baš bezveze.
Nadzorna_ploca wrote:Dugo gora ekipa nije odnijela bod iz Zenice.
Ovaj jad od Grcke bi iole prosjecna ekipa dotukla u prvom poluvremenu a mi smo kalkulisali. E pa sad i dalje kalkulisite jeli kriv sudija, Pjanic ili neko peti a mi bodova nemamo.
Tačno. Ovi su bili zreli za petaka iako je i naša igra bila za racku uglavnom. Jbg, šteta.
Po ovim snimcima tvrditi da kalesijski zuninjo nije zasluzio crveni je teze licemjerstvo, da je na nekom nasem igracu bio onakav start nisam bas siguran da bi bilo ko rekao da nije za crvenog. Ovdje niko izgleda od ovih novinarcica ne smije postaviti kriticko pitanje Prosineckom, po meni ovo je.njegov direktni poraz, sa igracem manje ti drzis isibanog konja Edina, koji realno je premoren ,umjesto da zatvaras igru i cuvas sta se da sacuvati. Ne, strateg pravi izmjene i osvjezava tim u sudijskoj nadoknadi ( sto kaze Baho- moze Krunic da trci,92.minuta ) kada visi i taj treci... P.s. Ovaj Nalić je nevidjeni debil koji se rijetko vidja, kakvi komentari, kakve konstrukcije recenica, "utakmica se ne dijeli na parcele"