BiH - Armenija, BiH - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
dnaxy

#1201 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by dnaxy »

emigrazione wrote:Juninho iz Kalesije zamalo da izvali covjeku nogu iz kuka, ko najveci debil koji nikada nije loptu vidio u zivotu, al jok ba nije crveni :lol:
Zato Juninho iz Kalesije drma lovu nogometom a ti sjediš za kompom i pišeš postove na forumu.
I sad mi reci ko je od vas dvojice debil?

Ja i nije crveni..žuti ja,al nikad crveni.covjek opet ustade kao da ništa nije bilo i nastavi igrat.
todd_smith

#1202 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by todd_smith »

cist crveni iz onog ugla
mirsek

#1203 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by mirsek »

Ma djonom na cjevanicu jbg.
Sir Charles

#1204 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Sir Charles »

Kaligrafija wrote:
Sir Charles wrote:“Imamo jos sansu”, “Tek je pocetak”, “Ima jos da se igra”...... Jebem vam majku amatersku!!!!! FUJ!!!!
Ti i takvi kao ti, sto nasim igracima psujete majku, treba dozivotno zabraniti da gledaju utakmice reprezentacije, a Bgm i pristup i stadionu, a Bgm i internetu...! Da sam ja moderator, ja bi ti sad dao ban jedno tri mjeseca, da malo ohladis glavu!
Ma zaboli me za banom. Luzeri najpbicniji na svijetu. A ne treba mi niko nista zabranjivati, sam ih prestajem gledati. Ne samo njih, nego sve reprezentacije. U kosarci je obavezno 3/4, u rukometu ne daju gola po 20 minuta. Ovi levati rwdovno psihicki padaju i skidaju gace. Ma jebes sve ovo. Nije vrijedno kidanja zivaca
Sinapsa

#1205 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Sinapsa »

Maraschino wrote:Samo glavu gore pa dokle doguramo.

:bih:
Cijenim optimizam nenormalno, ali ovo nema veze sa pamecu ba...Ovo je kupljeno, ovo takmicenje nema smisla...Hajde da su Grci dali dva glupa gola, hajde neka daju dva glupa gola, naka i pobijede nezasluzeno....ali ovo je namjestaljka, a protiv namjestanja se nema smisla boriti.....Trebali su izaci sa terena pa neka Grci daju ako hoce stotinu golova. Jebo im I FIFA i UEFA mater. Ma daj ba...Ma daj
Cemu sve ovo...ovo je tako odvratno namjesteno, da je bolje reci: " Eto vas tam, igrajte se."
Korisničkoime

#1206 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Korisničkoime »

emigrazione wrote:
Korisničkoime wrote:
emigrazione wrote:Juninho iz Kalesije zamalo da izvali covjeku nogu iz kuka, ko najveci debil koji nikada nije loptu vidio u zivotu, al jok ba nije crveni :lol:
Gdje si to vidio, ja sam vidio da mu sudija signalizira da je dlanom udario Grka i da je on to vidio, cuj izvali nogu covjek ustade nakon minut i odigra do 94 minute a jbt
Otvoreni djon na nogu, imas li oci uopste
Jok ti ih imas, kad i gdje si oko sokolovo to vidio, znas li ti razlikovati loptu od noge
emigrazione

#1207 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by emigrazione »

dnaxy wrote:
Zato Juninho iz Kalesije drma lovu nogometom a ti sjediš za kompom i pišeš postove na forumu.
I sad mi reci ko je od vas dvojice debil?

Ja i nije crveni..žuti ja,al nikad crveni.covjek opet ustade kao da ništa nije bilo i nastavi igrat.
On je debil
gidra

#1208 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by gidra »

emmir1 wrote:Bukvalno nije bilo kontakta Pjanica sa nogom Grka
Bez obzira na to, crveni karton ko suza po pravilima.
Kaligrafija

#1209 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Kaligrafija »

emigrazione wrote:
Kaligrafija wrote:
Sir Charles wrote:“Imamo jos sansu”, “Tek je pocetak”, “Ima jos da se igra”...... Jebem vam majku amatersku!!!!! FUJ!!!!
Ti i takvi kao ti, sto nasim igracima psujete majku, treba dozivotno zabraniti da gledaju utakmice reprezentacije, a Bgm i pristup i stadionu, a Bgm i internetu...! Da sam ja moderator, ja bi ti sad dao ban jedno tri mjeseca, da malo ohladis glavu!
Jebemo im i oca i majku, pogotovo ovim izvikanim
Drugi put otidji na stadion, pa sacekaj nekog od "izvikanih" poslije utakmice, pa mu reci to u lice! Mangupe forumski!
avetinja

#1210 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by avetinja »

avetinja wrote:BiH - Grčka 0:0
Bar sam tip pogodio, mada bih volio da nisam.
Last edited by avetinja on 26/03/2019 23:00, edited 1 time in total.
p206

#1211 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by p206 »

dezurni_ucenik wrote:
p206 wrote:
dezurni_ucenik wrote:

koji heroji? covjece imao si priliku pregaziti grke a jok mi noseve digli, vec se vidjeli da osvajamo euro.
ako si očekivao da će odigrati citavu utakmicu kao prvih 20 min, onda bolje gledaj neku ekipu iz lige prvaka

razlika između njih i ovih igrača je što mogu igrati svih 90 min onaj presing, oni ne mogu ali su dali sve od sebe

sudija je sjebo utakmicu sa crvenim kartonom, ali opet smo ih limitirali koliko smo mogli

:lol:

Koliko je tebi godina?
hajd produzi dalje...
sa pesimistima koji se crnjače ne zelim da pricam
Grean

#1212 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Grean »

DaysleepeR wrote:Mi ne znamo stati i drzati loptu u nogama, to nam je trebalo na pocetku drugog poluvremena lagano do 70-e minute i onda krenuti po treci. Ali ne mi samo znamo kidisati u napad i stati da nam se Grcka ko Barcelona dodaje po terenu. To nijedan selektor nece popravit.
Nemamo igru na zalost jer visoki presing koji nam je donio prednost ne mozes nazvati igrom.

Robi je sve napravio, atmosferu, borbu, defanzivu ali ovo na zalost nije. Sto se tice pas igre na sredini i drzanja lopte u tom smo tanki ko i u Bazdarevica, tu se nije nista promijenilo.

I zato se ko sto kazes od 20' nismo sastali sa loptom. Kad je prestao presing nestali smo i mi.
SmokingMan

#1213 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by SmokingMan »

Desilo se večeras što se desilo,i valjda ćemo na kraju krajeva nešto dobro izvući iz ovoga,da nas ovakve greške ubuduće eventualno ne bi koštale i kvalifikacija.Tek smo na početku,vrijeme brzo prolazi,a utakmica sa Finskom kao da će se igrati već sutra.... :bih:
Edin H.

#1214 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Edin H. »

hrasno38 wrote:
Glavu ti dabogda izvalili.......evo ti pa gledaj......

Nije namjerno, ali je crveni ovo hrasno, jebi ga.
agent_zero

#1215 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by agent_zero »

Sinoć je Pepe napravio 3 puta gori start nad Tadićem (koji je utakmicu završio šepajući), pa nije dobio direktan crveni.

Ovo Pjanićevo je bila mala maca za tu situaciju, i svako ko kaže da je ovo za direktan crveni nema pojma. Ili jednostavno u agoniji ili razočarenju boluje od štokholmskog sindroma (ko ne zna šta je to, ima google).
emigrazione

#1216 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by emigrazione »

Gerijatrija je to, slabo vidi covjek treba mu nacrtati
derion

#1217 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by derion »

Ima nešto fatalistički u našoj igri. Šta ćeš, takav nam mentalitet. Igramo prvih 30 minuta haman kao Brazilci, sljedećih 30 'nako, pasivno, pa onda zadnjih pola sata potpuno u stilu bosanske tragedije i to protiv nikada lošijih Grka. Nije bilo crvenog kartona, ali i do nas je što smo od sigurne pobjede jedva izvukli bod, e to je do nas. Nažalost. Dušu dali da sijedimo (bijele dlake po glavi) svaku prokletu utakmicu.
Last edited by derion on 26/03/2019 23:03, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#1218 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by dezurni_ucenik »

gidra wrote:
emmir1 wrote:Bukvalno nije bilo kontakta Pjanica sa nogom Grka
Bez obzira na to, crveni karton ko suza po pravilima.

gdje pise daj da vidimo ta pravila??
ljevoruki

#1219 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by ljevoruki »

Jebo majku moraju li bas nama svaki put Grci dati neki ludi gol?
Proslu utakmicu onaj lijevi bek iz voleja u 95. minuti danas onaj glavom, ni jedan se ne brani. :-)
Kakvi smo mi luzeri, to nije normalno. :(
AmiĐa_Idriz

#1220 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by AmiĐa_Idriz »

Jel nam to opet neko drugi kriv.
mirsek

#1221 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by mirsek »

agent_zero wrote:Sinoć je Pepe napravio 3 puta gori start nad Tadićem (koji je utakmicu završio šepajući), pa nije dobio direktan crveni.

Ovo Pjanićevo je bila mala maca za tu situaciju, i svako ko kaže da je ovo za direktan crveni nema pojma. Ili jednostavno u agoniji ili razočarenju boluje od štokholmskog sindroma (ko ne zna šta je to, ima google).
Ovo je bilo na granici, vrlo neoprezna igra, i stavio se u situaciju da sta god sudija odluci da je u pravu.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1222 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by hrasno38 »

Edin H. wrote:
hrasno38 wrote:
Glavu ti dabogda izvalili.......evo ti pa gledaj......

Nije namjerno, ali je crveni ovo hrasno, jebi ga.
:? :? :? :? radi cega??? Pa nije isao odbrambeni igrac koji je prije toga napravio 10 faulova nego neko ko nije ja mislim ni jedan. Nije ga dohvatio po nozi i sto je najbitnije na sredini terena kod auta....znaci nije presjecen kontranapad ili sta ja znam. Mislim fakat mi niste jasni sto pkudavate na sve nacine da tvrdite da je za crveni....jednostavno vas ne kontam! Tako vas je pola i pricalo na svjetskom da sudija nije kriv sto nam je ponistio cist gol i sto nije svirao faul nad Spahicem prije gola Nigerije. Vi kao da navijate za protivnike BiH ili jedva cekate da kazete "e jesam vam rekao". Ovo nije vjerovatno ni za zuti a ne za crveni.
nadžak

#1223 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by nadžak »

Ozbiljno, možemo li pokrenuti peticiju, pritisak na savez, šta li već, da Baho ne komentariše?! Mislim, neka ga, neka radi, živi, prima platu ali nema smisla ono onako. Iritantno do bola! Toliko je plako, kukao na Marijana pa onda postali jarani a onda i sam Baho počeo raditi Marijanove gluposti.

Ne valja ono, evo hladno glave kažem. Baš bezveze.
zrakomlat

#1224 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by zrakomlat »

Nadzorna_ploca wrote:Dugo gora ekipa nije odnijela bod iz Zenice.

Ovaj jad od Grcke bi iole prosjecna ekipa dotukla u prvom poluvremenu a mi smo kalkulisali. E pa sad i dalje kalkulisite jeli kriv sudija, Pjanic ili neko peti a mi bodova nemamo.
Tačno. Ovi su bili zreli za petaka iako je i naša igra bila za racku uglavnom. Jbg, šteta.
Labirint

#1225 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Labirint »

Po ovim snimcima tvrditi da kalesijski zuninjo nije zasluzio crveni je teze licemjerstvo, da je na nekom nasem igracu bio onakav start nisam bas siguran da bi bilo ko rekao da nije za crvenog. Ovdje niko izgleda od ovih novinarcica ne smije postaviti kriticko pitanje Prosineckom, po meni ovo je.njegov direktni poraz, sa igracem manje ti drzis isibanog konja Edina, koji realno je premoren ,umjesto da zatvaras igru i cuvas sta se da sacuvati. Ne, strateg pravi izmjene i osvjezava tim u sudijskoj nadoknadi ( sto kaze Baho- moze Krunic da trci,92.minuta :D ) kada visi i taj treci... P.s. Ovaj Nalić je nevidjeni debil koji se rijetko vidja, kakvi komentari, kakve konstrukcije recenica, "utakmica se ne dijeli na parcele" :shock:
Locked