Tomahawk11 wrote:Mislim na tu kolegicu ti.Boemica wrote:
Pa konkretno Jelenu mislim da ne sikira. Ona će opet za mjesec dana izigravat damu, gospoDŽu, moralnu vertikalu, visoko inteligentnu osobu itd.
A i dobro će joj doći za karijeru, saće novi album, spotovi, pregledi ..
Možda jedino bude ubitačno za brak, al' izgleda da čo'eka svakako drži za vola, a i kontam da je teža od njega finansijski.
Običnoj ženi, takvi stavovi širokih narodnih masa i posljedice koje oni izazivaju itekako nabijaju stres i donose probleme.
Dobro, nisam u jednačinu ubacio i njenu mladost.
Ja najviše volim kad vidim da neko nešto sere o meni. Prekrižim ga i rahat sam od njegove priče, stavova....ono, samo nek fizički ne dejstvuje i boli me patka.
Dobro, uzećemo u obzir i da sam ja muško, kolegica žensko.
Ali stvarno je donji ko gleda šta mahala priča.
Daj Tomo, naravno da će je biti briga šta mahala priča.
Zamisli ode ti amidža ujutru na trafiku da kupi novine a na prvoj stranici tvoja guzica u tangama.
Toliku su hajku napravili na djevojku, od fb stranica, nekih grupa, nikad joj to mahala nije oprostila, ni kolege, a Bogme ni profesori
Samo što nečiji "skandal" ne dođe do tako velike razine, ne znači da te ne pogađa
A i jeste do toga što si ti muško, za tebe nikad ne bi napravili toliku pompu jer si bio tamo s nekim.
Evo konkretno za nju, nikad niko nije spomenuo ime tog kretenčine koji je objavio njene slike