Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Maystor

#1201 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

sahara1428 wrote:
Maystor wrote:Snimak monstruma kako pljačka pacijente u rtg sali

https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... /190126083

Dotični je prijatelj poslanice Neire Dizdarević, kojeg dotična i Naša stranka pokušavaju zaštititi zloupotrebom poslaničkog pitanja.
Dotični kradljivac uopšte nije prijatelj zastupnice Neire Dizdarević što će vrijeme i sud pokazati

a ko je napravio proceduralne greske pri otkazu neka uvaženi brat Adem Zalihić pita u stranci ako nije saznao kao direktor :)

"pozdravio te" Mahir Dević, teško mu padaju česta i duga zasjedanja :lol: :lol: :lol:

Image
Sud? Koga ćeš tužit?

Dobar mu je kvad! Kad ga vidim pitaću ga da mi posudi, da vidim kako ide. Nadam se da nije štedio na kubikaži. Ne podnosim vozila sa slabim motorom.
Prpa.ba

#1202 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Prpa.ba »

Maystor wrote: Nije Bošnjo toliko glup, koliko vama treba. Možeš ga jednom zajebat (Zlatko Lagumdžija je uspio čak dvaput). Nemaš pojma šta vas čeka. Još 1000 godina vlasti SDA, pa kmečite dok ne crknete.
Svu forumsku i intelektualnu dominaciju na stranu, ali probaj ubuduce da ne sporis moje Bosnjastvo i ne odvajaj me od Bosnjackog korpusa jer cu izgubiti strpljenje i postati nekulturan. Hvala. :thumbup:
Digresija

#1203 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Kikibombona wrote:
Digresija wrote:Ne znam ko 20 godina cvili i po netu i na ulici. :mrgreen:

Pretplaćeni na poraze, vječni gubitnici, sad malo osjetili slast vlasti i odmah se osilii. Ovo isto kao kad 20 ljudi prebije jednog pa se hvale kako su mangupi.
Ja nisam vlast. U krugu rodbine i prijatelja nemam nikoga da je stranacki angazovan. I opet uzivam u kmecanju SDA zgadije.

Karaj Dino!
Nisi bio političar, ali si bio sklon kmečanju.
Maystor

#1204 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

Nero Histrion wrote:

Dotični je prijatelj poslanice Neire Dizdarević, kojeg dotična i Naša stranka pokušavaju zaštititi zloupotrebom poslaničkog pitanja.
kako znas da su prijatelji, kaze Faktor?
Ne mogu ti reć, vidiš da će me tužit. Saznaćeš na sudu :izet:
Prpa.ba

#1205 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Prpa.ba »

Digresija wrote:A NiP nije SDA ili sam nešto pogrešno pomiješao. NiP se otcijepila od CDU ili kako ono bješe?
Nisi nista pomijesao, NiP je gradsko-carsijska struja SDA koja se interesno odmetnula od glavne struje SDA. :thumbup:
Nero Histrion

#1206 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Nero Histrion »

Maystor wrote:
Nero Histrion wrote:

kako znas da su prijatelji, kaze Faktor?
Ne mogu ti reć, vidiš da će me tužit. Saznaćeš na sudu :izet:
Pregledaj snimak, Nejra Dizdarevic nije upotrijebila rijec "mobing", nije ni napisala, ali eto Faktor zna i ono sto ne pise i sto se ne kaze, tobejarabi, ko evlije da su. :D
sahara1428

#1207 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

Nero Histrion wrote:

Hvala za informaciju. Na videu se zastupnica Nejra Dizdarevic pojavljuje na 49:37 :), ne na 40: 37, samo da napomenem. Ovo sto Faktor pise: zastupnica Naše stranke, koja navodno sa njim ima bliske prijateljske odnose, interpretirala je kao "mobing", što joj je izgleda bilo bitnije od činjenice da je Hitna pomoć u 2017. godini pozitivno poslovala. dodje mu ga kao kao neka slobodna interpretacija, slobodno sastav na temu, jer se takvo nesto ne moze zakljuciti iz postavljenog pitanja. Dakle, rijec " mobing" nije upotrijebljena u dostavljenom pitanju, a nije ni izgovorena. Hmm. Faktor je to, ipak. Stav, Faktor, Saff, SB, vise puta provjeriti skrabotine. Ovako se sire lazne informacije i narod napucava iz dana u dan protiv NS i bloka. :twisted:
Hvala za ispravku :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Maystor

#1208 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

Prpa.ba wrote:
Maystor wrote: Nije Bošnjo toliko glup, koliko vama treba. Možeš ga jednom zajebat (Zlatko Lagumdžija je uspio čak dvaput). Nemaš pojma šta vas čeka. Još 1000 godina vlasti SDA, pa kmečite dok ne crknete.
Svu forumsku i intelektualnu dominaciju na stranu, ali probaj ubuduce da ne sporis moje Bosnjastvo i ne odvajaj me od Bosnjackog korpusa jer cu izgubiti strpljenje i postati nekulturan. Hvala. :thumbup:
Poštovani Bošnjače,

Dijelite li mišljenje Sabine Ćunić da nam NATO ne treba?

Hvala na odgovoru!
Lp
Digresija

#1209 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Prpa.ba wrote:
Digresija wrote:A NiP nije SDA ili sam nešto pogrešno pomiješao. NiP se otcijepila od CDU ili kako ono bješe?
Nisi nista pomijesao, NiP je gradsko-carsijska struja SDA koja se interesno odmetnula od glavne struje SDA. :thumbup:
Već smo jednom raspravljali na tu temu i nije po tebe dobro završilo, ali evo da ti ponovim sela oko Rogatice, Gacka i Foče nisu čaršija.
Kikibombona

#1210 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Kikibombona »

walk_M-A-N wrote:
Maystor wrote: Tu sam preko 10 godina i svi znaju da SDA nikad nisam gotivio. Niti sam ikad glasao za njih. Al od sad ću svaki put. Ako je ovo alternativa - podržaću SDA.
Pričekajte još tri dana, onda party počinje :izet:
Slično, nisam glasao za Sda ni na jednom nivou.
Ali kad vidim šta rade ovi, žalim što nisam i čekam sljedeće izbore.
Na cijelom forumu jedino Digresija smogao snage da prizna da je clan cobanske SDA. :D

Karaj Dino. Uzivanje je citati Stav, Saff, Faktor i Slobodnu Bosnu. Skoro svaki dan otvorim Stav. Nezapamcen plac.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1211 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

Image
sto je najsladje tek se počmelo :izet:
walk_M-A-N

#1212 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by walk_M-A-N »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dok-tra ... /190126013
"PAUŠAL MOŽEŠ BITI TI"
Sjednica Skupština je okončana kasno sinoć (petak). Fahrudin Pecikoza (NBL), jedan od zastupnika, koji prima plaću za rad u Skupštini sinoć, dok su njegove kolege glasale o izvještajima javnih preduzeća, bio je član žirija muzičkog takmičenja na jednoj od televizija.
Ko sve čini vlast. Ali nema veze, može pričati gluposti i gadosti ili i ne doći, neće ovi stranački botovi i slijepci ni primijetiti, samo je bitno da je protiv Sda.
Nema veze da li će vas Hitna ili Opća ili Klinički ispravno liječiti i da li rade svoj posao, samo udri pjesmu.
Sarajevo197
i ako nam ova nova vlast postavi za uprave ovih preduzeća kojima su oborili izvještaje o poslovanju ovakve "stručnjake" kao što je Pecikoza.....e tad smo tek otišli u 3 lijepe p.m
Mada ima i drugačijih mišljenja.
hermanrot
Pecikoza je davno vidio da je to sve jedan veliki cirkus. Dosao covjek u skupstinu da i on uzme dio tala, vidi da su tu mnogo budalastije face lijepe novce uzeli. Kad pogledas samo face u toj skupstini od Bibije do bule, iza paun Zvonko Maric, kupio imanje u Hercegovini, citavu familiju zaposlio, sina uvalio u KJKP PARK, mali nepismen. Pisite o Zvonku Maricu iz SBB. Pecikoza je gospodin za 90% drugih
Last edited by walk_M-A-N on 26/01/2019 23:51, edited 1 time in total.
Nero Histrion

#1213 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Nero Histrion »

pici wrote:Image
sto je najsladje tek se počmelo :izet:
Sada ce Faktor iznijeti "provjerene" informacije ko je kome na ovoj slici kad i kako i kad ce i tako to. :lol: Saff u grcu, cujem.
Last edited by Nero Histrion on 26/01/2019 23:26, edited 1 time in total.
Prpa.ba

#1214 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Prpa.ba »

Maystor wrote: Poštovani Bošnjače,

Hvala na odgovoru!
Lp
NATO je prvi i osnovni cilj koji Bosnjaci moraju ostvariti na drzavnom nivou, a svako odstupanje od tog prioriteta ili kompromis sa oponentima na tom pitanju od strane federalnih i Bosnjackih zastupnika u Zastupnickom domu Parlamenta BiH smatram izdajom nacionalnog interesa. :)
Maystor

#1215 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

Kikibombona wrote:
walk_M-A-N wrote:
Maystor wrote: Tu sam preko 10 godina i svi znaju da SDA nikad nisam gotivio. Niti sam ikad glasao za njih. Al od sad ću svaki put. Ako je ovo alternativa - podržaću SDA.
Pričekajte još tri dana, onda party počinje :izet:
Slično, nisam glasao za Sda ni na jednom nivou.
Ali kad vidim šta rade ovi, žalim što nisam i čekam sljedeće izbore.
Na cijelom forumu jedino Digresija smogao snage da prizna da je clan cobanske SDA. :D

Karaj Dino. Uzivanje je citati Stav, Saff, Faktor i Slobodnu Bosnu. Skoro svaki dan otvorim Stav. Nezapamcen plac.
Moj glas imaju sigurno. Ako promijene stav prema uvaženom predsjedniku Dr Asadu, možda im se i pridružim. Zbog takvih kao ti mi je neopisivo drago što su odradili ze-do kanton.

Plači, bejbe, plači :izet:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1216 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

Image

prvi saff na Haparatima :lol: :lol: :lol:
Maystor

#1217 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

Prpa.ba wrote:
Maystor wrote: Poštovani Bošnjače,

Hvala na odgovoru!
Lp
NATO je prvi i osnovni cilj koji Bosnjaci moraju ostvariti na drzavnom nivou, a svako odstupanje od tog prioriteta ili kompromis sa oponentima na tom pitanju od strane federalnih i Bosnjackih zastupnika u Zastupnickom domu Parlamenta BiH smatram izdajom nacionalnog interesa. :)
Imam još jedno, dobri moj Bošnjo. Znate li ko je otac Sabine Ćunić i za koga i šta je radio prije agresije?
Lp
Digresija

#1218 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Sreća pa nam Dino svojim primjerom oko TZ pokaza da javna preduzeća nisu ničije vlasništvo.
Prpa.ba

#1219 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Prpa.ba »

Maystor wrote: Imam još jedno, dobri moj Bošnjo. Znate li ko je otac Sabine Ćunić i za koga i šta je radio prije agresije?
Lp
Ne znam ni ko je Sabina Cunic ni ko je njen otac. Prosvijetli me.
Digresija

#1220 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Prpa.ba wrote:
Maystor wrote: Imam još jedno, dobri moj Bošnjo. Znate li ko je otac Sabine Ćunić i za koga i šta je radio prije agresije?
Lp
Očekivao sam više od tebe.
Maystor

#1221 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

Prpa.ba wrote:
Lp
Ne mogu. Tužiće me. Ali mogu ti dati hint: traži spise udbe, ozne, kosa, naći ćeš tamo.
madner

#1222 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by madner »

Intelektualni kepeci u borbi za opravdanje SDA mahinacija idu do kraja. Tako im je sasvim logicno da hitna ukine odjeljenje, umjesto da rjesi problem. Dokle je to doslo, argumenti su im u startu toliko suplji da nije vrijedno replicirati.
madner

#1223 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by madner »

Pa nije Alija. :D
Kikibombona

#1224 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Kikibombona »

Maystor wrote:Moj glas imaju sigurno. Ako promijene stav prema uvaženom predsjedniku Dr Asadu, možda im se i pridružim. Zbog takvih kao ti mi je neopisivo drago što su odradili ze-do kanton.

Plači, bejbe, plači :izet:
U Zenici je NS slaba i to je problem. Kasumovic je nesto kao Konakovic a tu je i SDP. Fali NS. Ocekujem da ce tu prazninu popuniti Hadzikadic.

Sarajevo je ipak glavni grad i veoma je vazno da Dino pokopa SDA. Tu dolazi jos Hadzikadic. Mislim da je sa SDA zavrseno u Sarajevu. A valjda ce doci vrijeme da ih vidimo iza resetaka a njihove uhljebe na skelama i u rudnicima. E to ce biti zadovoljstvo.

Dino kupi simpatije. I po ZE se odusevljeno prica kako kara SDA cobane.
Last edited by Kikibombona on 26/01/2019 23:42, edited 1 time in total.
Maystor

#1225 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

madner wrote:Intelektualni kepeci u borbi za opravdanje SDA mahinacija idu do kraja. Tako im je sasvim logicno da hitna ukine odjeljenje, umjesto da rjesi problem. Dokle je to doslo, argumenti su im u startu toliko suplji da nije vrijedno replicirati.
Pa dobro, nismo svi imali mogućnost da se školujemo na prestižnom Univerzitetu u Travniku.
Locked