Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- insomnia78
#1201 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
A onda odes na drugu temu i vidis kako prizivaju Lidl i Aldi.

- beni-bu-man
#1202 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
pa jebo ga, jesam li jedini koji kupuje u Robotu´........ Robot niko nista 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1203 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nisi, kupuju i ostali kojima je pred nosombeni-bu-man wrote:pa jebo ga, jesam li jedini koji kupuje u Robotu´........ Robot niko nista
Ja neki dan svratio u onaj u Rajlovcu, nisam tamo bio ima 6-7 godina
- MarlboroGold
#1204 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nisi. Znam i tu otici. I u njemu je veci prostorbeni-bu-man wrote:pa jebo ga, jesam li jedini koji kupuje u Robotu´........ Robot niko nista
- beni-bu-man
#1205 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
zavisi koji, ova dva kod mene, klaustrofobican da postanesMarlboroGold wrote:Nisi. Znam i tu otici. I u njemu je veci prostorbeni-bu-man wrote:pa jebo ga, jesam li jedini koji kupuje u Robotu´........ Robot niko nista
- animals
#1206 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ovo me podsjeca na ono..
Srpski kamen, Srpski Brod, Srpski lav..
Kupajte se u Srpskom moru tj. Moravi..itd..
jedite domace papke, meso ce predvodnici stada..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1207 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Jb se, sad mi se jedu one paprike punjene kajmakomanimals wrote:Ovo me podsjeca na ono..
- beni-bu-man
#1208 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bujrum, domace iz SandzakaTomahawk11 wrote:Jb se, sad mi se jedu one paprike punjene kajmakomanimals wrote:Ovo me podsjeca na ono..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1209 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ne smijem ja kod tebe, hvata me gripa hamanbeni-bu-man wrote: Bujrum, domace iz Sandzaka
- MarlboroGold
#1210 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Izmedju ostalog... bingo, 20 ljudi u redu i samo jedna kasa radi. Svaki drugi put je tako kad udjem da nesto uzmem. Neorganizovano.
- beni-bu-man
#1211 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
mene vec safatala, zato nisam danas sjedio s vama za stolomTomahawk11 wrote:Ne smijem ja kod tebe, hvata me gripa hamanbeni-bu-man wrote: Bujrum, domace iz Sandzaka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1212 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ma imam ja jednu kući 7 dana već prosipa bacile, doduše nisam bio tu do ponedeljkabeni-bu-man wrote:mene vec safatala, zato nisam danas sjedio s vama za stolomTomahawk11 wrote:Ne smijem ja kod tebe, hvata me gripa hamanbeni-bu-man wrote: Bujrum, domace iz Sandzaka
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#1213 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
I dokle se sztiglo sa bojkotom?...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1214 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ko i Jamajčani kad krenu protestvovati zbog nezaposlenosti, pa onda stanu u hladovinu palme da zapale po džoju...dr.gog wrote:I dokle se sztiglo sa bojkotom?...
- O'zone
- Globalni moderator
-
Hakiz
#1216 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Stani bolan, prvo mora početi.
- spreca
#1217 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ako moze Kolinda bojkotovati tudje(srpske)cokoladice ,zasto nebi mogla i sarafinaanimals wrote:
Prekomplikovano za meine..
Aha.. Ti ko pametna..
Pa se uvatila foruma da prodajes maglu..
Ovim si sve o sebi rekla..
Ajd ti nastavi sa bojkotom Hrvatske cokoladica pa navali da se prezderavas Milkom..
- animals
#1218 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Sara Fina ko I Kolinda..spreca wrote:Ako moze Kolinda bojkotovati tudje(srpske)cokoladice ,zasto nebi mogla i sarafinaanimals wrote:
Prekomplikovano za meine..
Aha.. Ti ko pametna..
Pa se uvatila foruma da prodajes maglu..
Ovim si sve o sebi rekla..
Ajd ti nastavi sa bojkotom Hrvatske cokoladica pa navali da se prezderavas Milkom..
Ista ideologija..
sto se ne ugleda na Vucica..
nogice Kinezima a narod nek se tuce u Lidl oko piletine..
bolje öko piletine nego ko Kinezi oko nogica.. .
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1219 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
fudo kad si zadnji put došao i ušao u Bingo na stup ili Bingo kod pijace OtokaFudo387 wrote:Ja ne vjerujem sta citam
bujrum
probaj
magnetno polje za idiote svake vrste
treba u bingo al u 7 ujutro
- beni-bu-man
#1220 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
mk ultra wrote:fudo kad si zadnji put došao i ušao u Bingo na stup ili Bingo kod pijace OtokaFudo387 wrote:Ja ne vjerujem sta citam
bujrum
probaj
magnetno polje za idiote svake vrste
-
Fudo387
#1221 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nisam bolan nikad bio ni u bingu ni u konzumu, a ni u tom robotu.mk ultra wrote:fudo kad si zadnji put došao i ušao u Bingo na stup ili Bingo kod pijace OtokaFudo387 wrote:Ja ne vjerujem sta citam
bujrum
probaj
I pravo da ti kazem, ne pamtim kad sam bio u prodavnici hrane i tih zajebancija za frizider, kupatilo, drz nedaj.
Ono, da uzmem kolica i nesta guram okolo i razgledam, bizi.
Zadnji puta kad sam bio u Bosni stara me poslala, ustvari nije poslala vec reko haj oticu ja, da nesto kupim,
Doso sutra, podne bilo. Nisam nista kupio.
- beni-bu-man
#1222 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
eh onda fudo vjeruj sta citasFudo387 wrote:Nisam bolan nikad bio ni u bingu ni u konzumu, a ni u tom robotu.mk ultra wrote:fudo kad si zadnji put došao i ušao u Bingo na stup ili Bingo kod pijace OtokaFudo387 wrote:Ja ne vjerujem sta citam
bujrum
probaj
I pravo da ti kazem, ne pamtim kad sam bio u prodavnici hrane i tih zajebancija za frizider, kupatilo, drz nedaj.
Ono, da uzmem kolica i nesta guram okolo i razgledam, bizi.
Zadnji puta kad sam bio u Bosni stara me poslala, ustvari nije poslala vec reko haj oticu ja, da nesto kupim,
Doso sutra, podne bilo. Nisam nista kupio.
- Hajvan
#1223 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
SaraFina wrote:[
Mujo je kamikaza... Sam se uhaka...Veliki brat nema ništa s tim... Mujo ne posjeduje trunku logičkog, gradjanskog i savjesnog razmišljanja a Mujo ne voli ni kritiku...Naprotiv! Od samokritike takodjer je operisan!
Nemoj biti kao Mujo!
Izdigni se iz lika o kojem se pričaju vicevi!
- BarbaDue
#1224 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Kad mi u kafani donese "Janu" najradije bi mu je vratio!
- SaraFina
#1225 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bingo štedi na skladišnom prostoru i radnicima da bi imao pristupačnije cijene. To je očigledno jer dosta robe stoji na paletama... i ne slaže se uopće na police..
Sad što to narušava ugodjaj pri kupnji (Malboru)
, te ograničava širinu manevra kolicima (Beniju) drugi je par opanaka. 
Šalu na stranu, većini ljudi je svaka marka bitna i kupuju po akcijskim rasprodajama... i apsolutno ih ne zanima ništa osim povoljnih cijena..
I Aldi, Hofer i Lidl posluju po istom principu.....
Manje radne snage, roba djelomično na paletama izložena, štedi se i vrijeme za slaganje na police radnika, skladišni prostor takodjer i eto dobre prodaje
po jeftinijim cijenama 
Sad što to narušava ugodjaj pri kupnji (Malboru)
Šalu na stranu, većini ljudi je svaka marka bitna i kupuju po akcijskim rasprodajama... i apsolutno ih ne zanima ništa osim povoljnih cijena..
I Aldi, Hofer i Lidl posluju po istom principu.....
Manje radne snage, roba djelomično na paletama izložena, štedi se i vrijeme za slaganje na police radnika, skladišni prostor takodjer i eto dobre prodaje