Frajer bukvalno u svakom jebenom postu izjednačava Bosance i Jugoslovene, onda ja pretjerujem?Fudo387 wrote:Ne izjednacava on bosanstvo i mrtvo jugoslovenstvo, vec oni koji se ovdje izdaju za Bosance, ili neki od njih, iza kojih se kriju dosadni ravnogorski trolovi. Ljudi se na sve upecaju i onda pocne bezvezna rasprava, koja obicno zavrsi kljucanjem teme i sa pe’sest banova. U ovom postu si, blago receno, pretjerao sa kvalifikacijama. Ne valja to tako.pemanapemani wrote:Drug @haznadar je četnički troll koji ne smije naglas reći ono što prof. Ferid Muhić, član BANU i zastupnik u makedonskom Parlamentu propagira javno, a to je da BiH treba razjebati po etničkom principu, uz opravdanje da bi to ko fol išlo u korist Bošnjacima.Fudo387 wrote:
Nije to tamo neki Fudo, vec Fudo povijesnicar, istoricar, svjedok vremena, naucni radnik i humanista. Vi ste bolan odljepljeni od stvarnosti, drug haznadar pokusava da vas izvede na selamet, i mene stvarno zadivljuje njegova volja i energija da vas redovno nogama izgaza, i argumentima, naravno.
Realno, ko danas nakon svega, 2018te, masta da bude jugosloven? Mislim, slucaj za dobrog hodze i skidanje sihira, al haj sad. Bude dobre zajebancije.
Pokušao je nekoliko puta, ali ga raja skontala, pa sad ide dužim hinjskim putem, kako to samo četnici znaju.
Namjerno izjednačava bosanstvo i mrtvo jugoslavenstvo da bi poistovjetio BiH i propalu Jugoslaviju.
Oni koji četnicima drže ljestve su isto čletnici.
Isto tako, imao je izleta gdje je okolokole pokušao nametnuti tezu kako bi za Bošnjake bilo najbolje razjebavanje BiH i stvaranje neke bošnjačke nacionalne države. Onda ga ljudi skontaju, pa se povuče. Klasična velikosrpska četnička metodologija.
Nisam pretjerao, nego sam bio blag. Jednostavno, bivši jugosloven i današnji četnik.