Strah me i za Dubrovnik kako je krenuloSaraFina wrote:Otvorićemo u srednjoj Bosni. Kod tebeLincoln-Burrows wrote:
Prvo morate otvoriti školu za pomorce (nautika i brodostrojarstvo).
Hoćete Ploče potpisati ili?
Pelješki most - ko koga zeza
- Lincoln-Burrows
#1201 Re: Pelješki most - ko koga zeza
-
DonieBrasco
#1202 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Bas me zanima da li se onaj broj ekstrmista povecao ?

- Point.
#1203 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Da volis svoju BiH, podrzao bi zvanicni stav drzave BiHa ne skidao gace susjedima.Lincoln-Burrows wrote:
Znaš ja volim svoju BiH ali kad isplivaju ovi i ovakvi
onda se pretvorim u pravog mumina i borca za Herceg Bosnu
čisto onako iz zajebancije.
Neum je mislim onako laički grad u kojem žive Hrvati i mumini.
- arzuhal
#1204 Re: Pelješki most - ko koga zeza
ahihihihi

- It_is_a_Leclerc
#1205 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ma koliko ja smatrao da je ovo, sa strane BiH, vrlo svjesno režirana politikanstska predstava, bez nekog snažnijeg oslonca u međunarodnom pravu, moram ipak reagirati na ovo...Lincoln-Burrows wrote:Bošnjaci osim sa Srbima u BiH, Hrvatima u BiH, sada otvorili i front s Hrvatskom.
Lijepo za vidjeti nema što.
Bošnjaci otvorili front? I don't think so. Čak i da ne idemo daleko u prošlost (koja je, što se otvaranja frontova sa Bošnjacima i prema njima, krajnje nepovoljna za naše srpske i hrvatske sudržavljane), pogledajmo samo pitanje Pelješkog mosta. Hrvatska je postojanje pregovora shvatila kao postojanje dogovoora, inicirala dobijanje sredstava EU, a sve to bez saglasnosti BIH, koju je, evo pokazalo se to i pismom iz EK-a, morala imati prije svega toga. Ne bismo li onda trebali takvu jednostranost trebali posmatrati kao otvaranje fronta, a ne benignu deklaraciju kojom Parlament BIH izražava svoje protivljenje tim i takvim potezima ?
S druge strane, Bošnjaci nisu Parlament BiH, niti je Parlament BiH bošnjački. Dovoljno je reći da je usvojena Deklaracija formalno prijedlog Srpske demokratske stranke, a usvojen je s prostom i entitetskom većinom, pa ako ćemo baš o frontovima, dolazimo do zaključka da su Hrvatska i BiH otvorile međusobni front.
Vjerujte da bih ja bio najsretniji da mi imamo dovoljno unutrašnjeg dogovora i svijesti, pa da ovaj, u krajnjoj liniji, za nas prilično nebitan most iskoristimo te naplatimo bar dio milijardi eura koje je Hrvatska ilegalno stekla prodavajući imovinu bh. kompanija, bez državne saglasnosti.
- SaraFina
#1206 Re: Pelješki most - ko koga zeza
To je srpski morski sanLincoln-Burrows wrote:Strah me i za Dubrovnik kako je krenuloSaraFina wrote:
Otvorićemo u srednjoj Bosni. Kod tebe
Hoćete Ploče potpisati ili?
Treba ih samo narajcati. Definitivno ste gotovi.
Sad ćemo razmjestiti onih 10k mundžosa, što ih Kolinda pominje duž granice i čekati sezonu
- Opetja033
#1207 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ko im jebe mater. Sada ih samo nastaviti lagano cipelariti. Idu tri bitna zakona: izborni (gdje vjerovatno prolazi prijedlog SDA), o JRTS i o igrama na srecu. Pa onda naceti i pitanje duga RH zbog HE na Buskom jezeru. Dug je sada narastao na par milijardi eura.
Slag na tortu ce biti izbor novog/starog clana predsjednistva BiH ispred Hrvata od oktobra 2018. godine
.
Slag na tortu ce biti izbor novog/starog clana predsjednistva BiH ispred Hrvata od oktobra 2018. godine
- 512MB
#1208 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Nevjerovatna kmeka na HZHB forumima 
- Krokodajl
#1209 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Jel ovo znači da šaljemo i sedmu deklaraciju u EU ? a onda će Hrvati izdvojeno mišljenje možda poslati 
- SaraFina
#1210 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Je li fakat mora proći ova odluka i u Domu naroda? Kako stojimo tamo?
-
DonieBrasco
#1211 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Posalji mi na pp. link ako nije problem.512MB wrote:Nevjerovatna kmeka na HZHB forumima
- Streptokok
#1212 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Vidis da ih niko ne ferma ni 1%.Krokodajl wrote:Jel ovo znači da šaljemo i sedmu deklaraciju u EU ? a onda će Hrvati izdvojeno mišljenje možda poslati
- SaraFina
#1213 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Pravni tim sa hb
tvrdi da će nam ovo oboriti u domu naroda 
- tandmand
#1214 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ako se misli Hrvatska tužiti za agresiju i potraživati ratna odšteta, Komšić je neophodan. Inače lik čaršijska raja, samo to.Opetja033 wrote:Ovo je samo prvi stos u glavu secesionistima iz kamenjara. Cipelarenje ce se nastaviti sa Izbornim zakonom, Zakonom o JRTS, Zakonom o igrama na srecu.DonieBrasco wrote:Veliki poraz HDZ-a.
A zavrsni udarac je u oktobru 2018. godine i povratkom Komsica u Predsjednistvo.
-
Fudo387
#1215 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Stanes na njegovu stranu kad mu je bilo najteze, vodis se pravdom, postenjem, ne zelis da mu rusis Vukovare, Zadar, Zagreb, najebes k'o zuti. On ti se na kraju zahvali tako sto te strpa u logor, spali ti gradove, uzme i dusu za prolazak par kamiona rize i ikara. Uzeo ti svu imovinu koju si kod njega imao, i jebeni voz Olimpik rastavio i opuho, i to mu trebalo. Sve mu halalis, hajde, bilo pa proslo, takav vakat, al' jebo svoju majku cim mu ispadne sansa eto ga opet da ti zagorcava zivot. Lobira po svijetu da te predstavi kao nekog po zivot opasnog divljaka, granicu dozivljava kao svoju prciju, radi sta hoce, svako malo ti posalje emisare da hajcaju lokalne buzdovane protiv tebe. Kad mu kazes, dobro je jarane, de malo matere ti popusti, on se naljuti i pita te sto otvaras front sa njim?
Jebo majku, jesu li oni bas toliko bezobrazni, ludi, kvarni, da ne nemaju grama mjere?
Jebo majku, jesu li oni bas toliko bezobrazni, ludi, kvarni, da ne nemaju grama mjere?
- Krokodajl
#1216 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Što reče neko gore iznad, sad progurat konstitutivnost Srba u kantonu 10 
-
DonieBrasco
#1217 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Vidis da je i ovo okarakterisano kao napad na hrvate, da i iz ovoga oni zrtva ispali. Jos dugo, dugo vremena ce nas yebati u zdrav mozak.Fudo387 wrote:Stanes na njegovu stranu kad mu je bilo najteze, vodis se pravdom, postenjem, ne zelis da mu rusis Vukovare, Zadar, Zagreb, najebes k'o zuti. On ti se na kraju zahvali tako sto te strpa u logor, spali ti gradove, uzme i dusu za prolazak par kamiona rize i ikara. Uzeo ti svu imovinu koju si kod njega imao, i jebeni voz Olimpik rastavio i opuho, i to mu trebalo. Sve mu halalis, hajde, bilo pa proslo, takav vakat, al' jebo svoju majku cim mu ispadne sansa eto ga opet da ti zagorcava zivot. Lobira po svijetu da te predstavi kao nekog po zivot opasnog divljaka, granicu dozivljava kao svoju prciju, radi sta hoce, svako malo ti posalje emisare da hajcaju lokalne buzdovane protiv tebe. Kad mu kazes, dobro je jarane, de malo matere ti popusti, on se naljuti i pita te sto otvaras front sa njim?
Bakir im je SVE dao sto su trazili, sada im daj kanal na krvatskom, daj im izborni zakon po mjeri hrvata, hoce i enititet, na kraju ce ti trazit da bude Hrvatska Federacija BiH.
Bog ih ne ubio njih 9% diktira nama 51% i imaju vecu moc od nas.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#1218 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ima l' kod nas onaj kakav impičment (impeachment)? 
- It_is_a_Leclerc
#1219 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Netačno. Dom naroda se ne izjašnjava o deklaracijama, poslaničkim inicijativima i zaključcima Predstavničkog doma.SaraFina wrote:Pravni tim sa hbtvrdi da će nam ovo oboriti u domu naroda
- Lincoln-Burrows
#1220 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Dobro zamandalite ako imate što vikendice po Pelješcu 
-
Fudo387
#1221 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Evo.Lincoln-Burrows wrote:Dobro zamandalite ako imate što vikendice po Pelješcu
Njemu je to isto dobar dan.
Sad je moje, to sto si ti radio citav zivot, sparao da nesto napravis, boli njega qrac.
Neshvatljivo.
- SaraFina
#1222 Re: Pelješki most - ko koga zeza
It_is_a_Leclerc wrote:Netačno. Dom naroda se ne izjašnjava o deklaracijama, poslaničkim inicijativima i zaključcima Predstavničkog doma.SaraFina wrote:Pravni tim sa hbtvrdi da će nam ovo oboriti u domu naroda
Zahvaljujem na informaciji. Znači pravni tim im je zakazao.
- Lincoln-Burrows
#1223 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Meni neshvatljivo, meni kome su kuću opljačkali do zadnje utičnice.Fudo387 wrote:Evo.Lincoln-Burrows wrote:Dobro zamandalite ako imate što vikendice po Pelješcu
Njemu je to isto dobar dan.
Sad je moje, to sto si ti radio citav zivot, sparao da nesto napravis, boli njega qrac.
Neshvatljivo.
Neće nitko ništa dirat eto ja ti obećavam, čuvat ću osobno stražu
- SaraFina
#1224 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Prodati sve arapimaLincoln-Burrows wrote:Dobro zamandalite ako imate što vikendice po Pelješcu
- Lincoln-Burrows
#1225 Re: Pelješki most - ko koga zeza
Ma gdje arapima, ovo uz more je za švabeSaraFina wrote:Prodati sve arapimaLincoln-Burrows wrote:Dobro zamandalite ako imate što vikendice po Pelješcu