Uvrsti slobodno i životinje na spisak, poslije ovoga, ni takve odnose ne možeš smatrat' devijantnim.broj dva wrote: --
Puno toga nije standard. Je li oralni seks devijacija ? Analni ? Seks sa kondomom/spiralom/p-pilulom ? Razni fetiši ? Seks sa nepolodnim osobama ?
Kao jedna inteligentna samosvjesna vrsta valjda nam nije reprodukcija ozmačnica devijantnosti ? Recimo meni su pohlepa, opakost, šovinizam i sebičnost više devijantni nego homoseksualizam.
P.s. napiši "devijacija" 10 puta rječ gubi smisao
LGBT parada
- S4mpion
#1201 Re: LGBT parada
- Pandakonda
#1202 Re: LGBT parada
Ne možeš porediti životinje i punoljetne osobe koje svojevoljno ulaze u seksualne aktivnostiS4mpion wrote:Uvrsti slobodno i životinje na spisak, poslije ovoga, ni takve odnose ne možeš smatrat' devijantnim.broj dva wrote: --
Puno toga nije standard. Je li oralni seks devijacija ? Analni ? Seks sa kondomom/spiralom/p-pilulom ? Razni fetiši ? Seks sa nepolodnim osobama ?
Kao jedna inteligentna samosvjesna vrsta valjda nam nije reprodukcija ozmačnica devijantnosti ? Recimo meni su pohlepa, opakost, šovinizam i sebičnost više devijantni nego homoseksualizam.
P.s. napiši "devijacija" 10 puta rječ gubi smisao
- S4mpion
#1203 Re: LGBT parada
Ulaze li životinje svojevoljno u tanjir?Pandakonda wrote:Ne možeš porediti životinje i punoljetne osobe koje svojevoljno ulaze u seksualne aktivnostiS4mpion wrote: Uvrsti slobodno i životinje na spisak, poslije ovoga, ni takve odnose ne možeš smatrat' devijantnim.
Stvari koje im radimo su već poprilično loše za njih.
-
Hakiz
#1204 Re: LGBT parada
Što znači svi oni hetero ljudi koji ne mogu imati djecu su?Velkoski wrote:Reprodukcija nije moguća = devijacija, vrlo jednostavno
-
Hakiz
#1205 Re: LGBT parada
Seks je moralistima, pogotovo religioznim, gori od smrti. Ne ubijaju ljudi svoje kćeri (a u skladu sa temom i sinove), kada se seksaju sa onima s kojima ne bi trebali, u ime odbrane časti ili u ime čišćenja od grijeha tek tako.S4mpion wrote:Ulaze li životinje svojevoljno u tanjir?Pandakonda wrote:Ne možeš porediti životinje i punoljetne osobe koje svojevoljno ulaze u seksualne aktivnostiS4mpion wrote: Uvrsti slobodno i životinje na spisak, poslije ovoga, ni takve odnose ne možeš smatrat' devijantnim.
Stvari koje im radimo su već poprilično loše za njih.
- Ramzess Veliki
#1206 Re: LGBT parada
Ovdje se svi pederisu, svaki drugi konobar je gej, a dnevno mi bar trojica namignu u prolazu, ako progovorim sa nekim odmah me zove u neki romanticni restoran na veceru (inace pravi muskarci te zovu na pivu i sheraju slike sisatih azijatkinja na Viber).Sara03 wrote:Ma nemoj.Ramzess Veliki wrote:Upravo suprotno, ljudska prava i seksualne slobode su vise garantovane na Istoku.
I da je samo na tome bilo bi dobro, nego ih ima kamara koji se oblace u zenskinje, ugradjuju sise i prilaze mi u pabovima, barkaju ... pa ne smijem ni da se dobro napijem, stajaznam u p'janstvu ko me moze iskoristiti gluhobilo ...
- Ramzess Veliki
#1207 Re: LGBT parada
Upravo. Nece oni jednaka prava kao svaki normalan covjek, nego hoce posebna prava, I namjerno grade situaciju kao Bozo Vreco, sve jadni peder, treba pedera gladiti po glavi, a lik se na konto te price probio do statusa regionalne zvijezde iako niti je posebno talentovan za pjevanje, a o debilskom i nakaznom stajlingu da ne govorim. Dobro iskoristio tu pricu o napacenim jadnim homoseksualcima koje treba stititi vise od rodjene djece. Himzo Polovina je za njega Pavarotti, bio je gej i to svi znaju i cijene ga, nije morao glumiti idiota i pacenika jer je imao glas kao slavuj.Idemedosumom wrote:Nego, treba se vratiti temi.
Mene iritira kako mnogi tvrde da LGBTXYZ+ pojedinci traže "jednaka prava," kada se u većini slučajeva radi o posebnim pravima koja su prilagođena njihovim preferencama.
Na stranu sada, da li im ta prava treba dati ili ne, samo treba u startu pravilno stvari definisati.
A sta ovi gej aktivisti pokusavaju, da definisu gej populaciju kao neku novu nacionalnu manjinu ??? Novi HDZ, gdje bi manjina da odlucuje o sudbini vecine? Ma gonite se.
I ako im to ne prodje opet ce plakati o ugrozenim pravima, izmedju kojih je zahtjev da po osnovnim skolama uce djecu da je pozeljno biti gej, a ako si normalne seksualne orijentacije da si kreten koji je homofoban i da ti nije mjesto u civilizovanom drustvu po mjeri heterofobista.
-
ultras1921
#1208 Re: LGBT parada
Niko njima ne brani da budu gay,lesbian sta vec...Ali oni hoce da to javno iskazuju i da se ponose time,praveci te parade.Hajte u stan i radite sta hocete,jednostavno mi kao narod to nikada necemo shvatiti "normalnim" za javnost.Ne razumijem kako uspijevaju praviti te parade,skoro u Zagrebu bilo gdje su Bad Blue Boysi,u Beogradu bili lomljeni pa su jednom uspjeli,ne znam je li ikada bila u Sarajevu ako bude Manijaci i Horde bi se trebale udruziti
.Iskreno nemam nista protiv bilo kog,ali previse "kenjaju" o tim pravima i pravilima,znaju da nas narod to ne moze razumijeti i opet provociraju ili to drzi privatno ili mars u Holandiju,gdje vec. Bez uvrede prema ikome. Peace out 
-
klosar pravi
#1209 Re: LGBT parada
ultras1921 wrote:Niko njima ne brani da budu gay,lesbian sta vec...Ali oni hoce da to javno iskazuju i da se ponose time,praveci te parade.Hajte u stan i radite sta hocete,jednostavno mi kao narod to nikada necemo shvatiti "normalnim" za javnost.Ne razumijem kako uspijevaju praviti te parade,skoro u Zagrebu bilo gdje su Bad Blue Boysi,u Beogradu bili lomljeni pa su jednom uspjeli,ne znam je li ikada bila u Sarajevu ako bude Manijaci i Horde bi se trebale udruziti.Iskreno nemam nista protiv bilo kog,ali previse "kenjaju" o tim pravima i pravilima,znaju da nas narod to ne moze razumijeti i opet provociraju ili to drzi privatno ili mars u Holandiju,gdje vec. Bez uvrede prema ikome. Peace out
Bez uvrede dok usput vrijeđaš?
Manijaci i Horde?
Kao neko ko je bio privođen više puta zbog navijackih gluposti znam da je dovoljan jedan pendrek da se razbježe svi kao drugo u Zagrebu ce ja mislim ubrzo 10 godinna od prvog bili su problemi jedino na prvom i nešto na drugom poslije toga sve regularno, Beograd isti što se toga tice i tamo godinama prajd punom parom.
Jedino smo mi ostali i Split tamo su bila prava sranja na stradunu.Da je policija dobila onda uputstvo rastjerali bi na obali one za 2 minute.
Poenta izvodljivije je nego u Zagrebu i Beogradu samo što smo politicki reklo bi se zatucaniji i više pridajemo paznje pojedinim politicarima koji to koce.
Peace out odrasces nekad kao i ja i vidjet' da nema od navijaca ništa.
-
belfy
#1210 Re: LGBT parada
ne treba njemu spocitavati pismenost, jer covjek vec dugo vremena zivi u zemlji gdje se parade odrzavaju i gdje je prostitucija legalizovana, ali bi da ovdje zabranjuje takve pojave, iako ga se to malo ili nikako ne dotice. da bude jos smjesnije, poziva svoju rodbinu da dodju u tako zaostalu sredinu iz ove nase napredne sredine. e to je ironija.It_is_a_Leclerc wrote:Da sam maliciozan, kao što nisam, ispostavio bih ti ovo "plaČeniĆe" kao argument za polu-pismenost za koju sam optužen, ali neću. Ja prihvatam da si ti rođen u dijelu BiH gdje se afrikati miješaju. To je nešto što si ti dobio rođenjem. Možda mi malo i smeta da to vidim javno, ali eto...Prihvatam te kao takvog - nepoznavatelja pravopisa bosanskog jezika. I ne bih ti npr. uskratio slobodu da budeš to što jesi na ovom forumu.sekerbay wrote:Što se tiče kamenovanja, o ti vrli presipaču iz šupljeg u prazno, isto je zabranjeno. Barem u mojoj vjeri
Samo ne znam zašto pristajem na tvoju trol igru koju poturas jer nemaš argumente za ono o čemu vaziš.
Plačeniće!
(Btw. Argumente ćeš dobiti kad ih ti prvo daš meni. Ili misliš da je hiperestrogenemija i široki kukovi ikakav argument čak i u kamenlandu)
- MarlboroGold
#1211 Re: LGBT parada
Idemedosumom wrote:Nego, treba se vratiti temi.
Mene iritira kako mnogi tvrde da LGBTXYZ+ pojedinci traže "jednaka prava," kada se u većini slučajeva radi o posebnim pravima koja su prilagođena njihovim preferencama.
Na stranu sada, da li im ta prava treba dati ili ne, samo treba u startu pravilno stvari definisati.
Smiješno je u šta se današnja ljevica pretvorila. Normalne ljude su sve više počeli tjerati od sebe, a to govorim kao nekadašnji ultra ljevičar.
- strong69
#1212 Re: LGBT parada
Bice i parade i istospolni brakovi cim nam daju datum za pocetak pregovora o pristupanju EU. To im dodje kao neki test za "vladavinu ljudskih prava". A o tome nas nece pitati niko. Hrvatska i Srbija su primjeri. Kad u BG setaju redovno setace i u Sarajevu.
-
sekerbay
#1213 Re: LGBT parada
Idemedosumom wrote:
Jok jaro. Jedno je kad neko solidno vlada pravopisom pa namjerno napiše to što napiše, a sasvim drugo kad se neko trudi da u očima forumskog puka izgleda ko pismen a pravi greške plus što za ove loma teže riječi traži pomoć dr. gugle
Razotkriven je!
Saznali smo zakaj podržava gej populaciju
- harač
#1214 Re: LGBT parada
sve apsolventi prava iz malina; jebote, cuj traze prava koja su prilagodjena njihovim interesimaIdemedosumom wrote:Nego, treba se vratiti temi.
ko zena sa zastitom prava materinstva, ili djeca sa pravom na osnovno obrazovanje, ili prava njemca da glasa na njemackim izborima. istina, s muslimanima tvog kova se ne zna uvijek priznaju ili vaka naka prava ili ne
- harač
#1215 Re: LGBT parada
Ramzess Veliki wrote:Ovdje se svi pederisu, svaki drugi konobar je gej, a dnevno mi bar trojica namignu u prolazu, ako progovorim sa nekim odmah me zove u neki romanticni restoran na veceru (inace pravi muskarci te zovu na pivu i sheraju slike sisatih azijatkinja na Viber).Sara03 wrote:Ma nemoj.Ramzess Veliki wrote:Upravo suprotno, ljudska prava i seksualne slobode su vise garantovane na Istoku.
I da je samo na tome bilo bi dobro, nego ih ima kamara koji se oblace u zenskinje, ugradjuju sise i prilaze mi u pabovima, barkaju ... pa ne smijem ni da se dobro napijem, stajaznam u p'janstvu ko me moze iskoristiti gluhobilo ...
- sheilak
#1216 Re: LGBT parada
Pa neka iskazuju javno sta te briga nemoj gledati u njihultras1921 wrote:Niko njima ne brani da budu gay,lesbian sta vec...Ali oni hoce da to javno iskazuju i da se ponose time,praveci te parade.Hajte u stan i radite sta hocete,jednostavno mi kao narod to nikada necemo shvatiti "normalnim" za javnost.Ne razumijem kako uspijevaju praviti te parade,skoro u Zagrebu bilo gdje su Bad Blue Boysi,u Beogradu bili lomljeni pa su jednom uspjeli,ne znam je li ikada bila u Sarajevu ako bude Manijaci i Horde bi se trebale udruziti.Iskreno nemam nista protiv bilo kog,ali previse "kenjaju" o tim pravima i pravilima,znaju da nas narod to ne moze razumijeti i opet provociraju ili to drzi privatno ili mars u Holandiju,gdje vec. Bez uvrede prema ikome. Peace out
Kad se mogu decko i djevojka ljubiti u parku zasto ne bi mogle i gay osobe?
Ti si tipican primjer balkancerosa
Ono kao nemam nista protiv al nemoj ovdje idi u holandiju
Daj neka je po mom a za ostale zaboli me
A te navijacke furke suvisno je pricati uopste (r)
- Idemedosumom
#1217 Re: LGBT parada
Il' pravo Afroamerikanca da jede u istom restoranu kao bijelci. Sve je to tu negdje, veli mi profesor iz Višnjevaharač wrote:sve apsolventi prava iz malina; jebote, cuj traze prava koja su prilagodjena njihovim interesimaIdemedosumom wrote:Nego, treba se vratiti temi.
Na stranu sada, da li im ta prava treba dati ili ne, samo treba u startu pravilno stvari definisati.![]()
ko zena sa zastitom prava materinstva, ili djeca sa pravom na osnovno obrazovanje, ili prava njemca da glasa na njemackim izborima. istina, s muslimanima tvog kova se ne zna uvijek priznaju ili vaka naka prava ili ne
-
KIseljak12
#1218 Re: LGBT parada
sheilak wrote:Pa neka iskazuju javno sta te briga nemoj gledati u njihultras1921 wrote:Niko njima ne brani da budu gay,lesbian sta vec...Ali oni hoce da to javno iskazuju i da se ponose time,praveci te parade.Hajte u stan i radite sta hocete,jednostavno mi kao narod to nikada necemo shvatiti "normalnim" za javnost.Ne razumijem kako uspijevaju praviti te parade,skoro u Zagrebu bilo gdje su Bad Blue Boysi,u Beogradu bili lomljeni pa su jednom uspjeli,ne znam je li ikada bila u Sarajevu ako bude Manijaci i Horde bi se trebale udruziti.Iskreno nemam nista protiv bilo kog,ali previse "kenjaju" o tim pravima i pravilima,znaju da nas narod to ne moze razumijeti i opet provociraju ili to drzi privatno ili mars u Holandiju,gdje vec. Bez uvrede prema ikome. Peace out
IJAOOOO HOCE POSEBNA PRAVA
NEK UKLJUCE I ZIVOTINJE
SVE IH TREBA UBIT
PA LIJECIT (ili je obratno)
LLLLLUTOV NAROD, UAAA, SPREMA NAM SE PROPAST
- Streptokok
#1219 Re: LGBT parada
a sta cemo sa onima sto se vole ljubiti sa zivotinjama? mislim, gdje je granica?sheilak wrote:Pa neka iskazuju javno sta te briga nemoj gledati u njihultras1921 wrote:Niko njima ne brani da budu gay,lesbian sta vec...Ali oni hoce da to javno iskazuju i da se ponose time,praveci te parade.Hajte u stan i radite sta hocete,jednostavno mi kao narod to nikada necemo shvatiti "normalnim" za javnost.Ne razumijem kako uspijevaju praviti te parade,skoro u Zagrebu bilo gdje su Bad Blue Boysi,u Beogradu bili lomljeni pa su jednom uspjeli,ne znam je li ikada bila u Sarajevu ako bude Manijaci i Horde bi se trebale udruziti.Iskreno nemam nista protiv bilo kog,ali previse "kenjaju" o tim pravima i pravilima,znaju da nas narod to ne moze razumijeti i opet provociraju ili to drzi privatno ili mars u Holandiju,gdje vec. Bez uvrede prema ikome. Peace out
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1220 Re: LGBT parada
potrošači velike količine novcaHakiz wrote:Što znači svi oni hetero ljudi koji ne mogu imati djecu su?Velkoski wrote:Reprodukcija nije moguća = devijacija, vrlo jednostavno
- Gojeni H
#1221 Re: LGBT parada
Konkretni slucaj, za koji si vjerovatno cuo, ako je istinit, je primjer ogavnog primitivizma.Leclerc pis'o nije Hajvan wrote:
Svi su po pitanju ljudskih i manjinskih prava bolji od BiH. Mi smo slijepo crijevo Evrope gdje vozač kaže Romkinji da ne može u autobus, iako ima kaartu, a na njeno - "Pa gdje za mene ima mjesta?", kaže -- "U Aushwitzu" i pola autobusa se odvali smijati. O čemu mi više pričamo.
Ako si ovo slucajno dozivio, zasto se nisi suprotstavio, ili barem isaretom pokazao da su takve sale dno dna?
Da bi napao bosansko drustvo na nacin na koji si napao, trebao bi imati neke relevantne podatke, nesto ... ? Ovako se samo provaljujes balilukom gdje se vrhunac multi-kulti pokazuje mrznjom prema svojem.
Bosnjaci nisu ubijali 12-godinje romsko dijete kako su to uradili srpski huligani prije nekoliko godina na ulicama srpskog grada.
Bosnjaci ne grade zidove oko romskih naselja kako to rade Evropljani iz drugih intestinalnih organa van slijepog crijeva kao sto su dicne Hrvatska i Slovenija (ali i Ceska i mnoge druge).
Bosnjaci ne pale romska sela kao sto su to radili Orbanovi "obicni" gradjani.
I na ovo smo ponosni, barem neki. Romska populacija su nasi ljudi i gradjani ove zemlje.
I nemoj vise srat' sa na guzove cinizmom, ne prilici ti nimalo.
Last edited by Gojeni H on 27/06/2018 13:56, edited 3 times in total.
- sheilak
#1222 Re: LGBT parada
Pa vec se cuke ljube a da im niko ne kaze nista
Sad malo ozbiljno upravo tu je granica gdje dvije strane mogu odluciti
Zivotinje nemaju mogucnost izraziti zele li to ili ne niti moc prosudjivanja kao odrasla osoba
Pominjem odraslu osobu upravo iz razloga sto dijete ne moze prosuditi i stavit cemo ga u ravan sa moci prosudjivanja zivotinje
Ako nije zrelo i ne moze da spozna sta je u redu sta nije onda je zabranjeno kao sto je i ljudima sa daunovim sindromom recimo ogranicena moc zakljucivanja
Dok u suprotnom 2 muskarca ako oni to zele obojica vrlo lako mogu odluciti i raditi to sve dok ne ugrozavaju druge
E sada sto je kod nas pojam ugrozavanje sasvim druga prica i sta god ti smeta ugrozen si je za psihijatrije prije nego za to jel stvarno to to (r)
Sad malo ozbiljno upravo tu je granica gdje dvije strane mogu odluciti
Zivotinje nemaju mogucnost izraziti zele li to ili ne niti moc prosudjivanja kao odrasla osoba
Pominjem odraslu osobu upravo iz razloga sto dijete ne moze prosuditi i stavit cemo ga u ravan sa moci prosudjivanja zivotinje
Ako nije zrelo i ne moze da spozna sta je u redu sta nije onda je zabranjeno kao sto je i ljudima sa daunovim sindromom recimo ogranicena moc zakljucivanja
Dok u suprotnom 2 muskarca ako oni to zele obojica vrlo lako mogu odluciti i raditi to sve dok ne ugrozavaju druge
E sada sto je kod nas pojam ugrozavanje sasvim druga prica i sta god ti smeta ugrozen si je za psihijatrije prije nego za to jel stvarno to to (r)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1223 Re: LGBT parada
od parada priznajem samo tjelovsku procesiju
- Streptokok
#1224 Re: LGBT parada
ne valja poređenje. ovi što ne mogu imati djece su bolesni i oni se liječe. valjda razumijete da je sterilitet bolest.Velkoski wrote:potrošači velike količine novcaHakiz wrote:Što znači svi oni hetero ljudi koji ne mogu imati djecu su?Velkoski wrote:Reprodukcija nije moguća = devijacija, vrlo jednostavno
lgbti više nisu na listi bolesti. dakle ne mogu se porediti bolesna i normalna stanja.
-
KIseljak12
#1225 Re: LGBT parada
I ovaj jezuitski stripogerilac je takodje legenda.
Ja od vjerskih zajednica priznajem samo sotoniste.
Ja od vjerskih zajednica priznajem samo sotoniste.