Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:...
Eno I BMW napokon skontao da mora malo uloziti i u unutrasnjost pa poceo kopirati Giuliju.
...
Jeste. Ovakva je bila unutrašnjost prije nego su ugledali Giuliju (BMW X3 / F25 MoPf, iz 2014-e):
Ali to je nakon sto je koncern platio Giugiarov studio da poprave dizajn. Bez talijana bi i dalje imali onaj standardni svabski stil, nidje veze sa ljepotom, daj prakticnost. Valjda ce jednom i od onog radijatora na prednjoj masci nesto napraviti.
Lijepo je ispao. Prije mi je BMW bio toliko odbojan radi unutrasnjosti, sad je to vec solidan interijer, iako jos uvijek ima one hladne bezosjecajne svapske crte.
Ramzess Veliki wrote:...
Eno I BMW napokon skontao da mora malo uloziti i u unutrasnjost pa poceo kopirati Giuliju.
...
Jeste. Ovakva je bila unutrašnjost prije nego su ugledali Giuliju (BMW X3 / F25 MoPf, iz 2014-e):
Ali to je nakon sto je koncern platio Giugiarov studio da poprave dizajn. Bez talijana bi i dalje imali onaj standardni svabski stil, nidje veze sa ljepotom, daj prakticnost. Valjda ce jednom i od onog radijatora na prednjoj masci nesto napraviti.
Lijepo je ispao. Prije mi je BMW bio toliko odbojan radi unutrasnjosti, sad je to vec solidan interijer, iako jos uvijek ima one hladne bezosjecajne svapske crte.
Po cemu je unutrasnjost novog X3 nesto razlicita od prijasnjih BMW? Sve je na svom mjestu, i ko god je vozio prije BMW odmah zna gdje se sta nalazi bez prekopavanja auta. Cak sta vise, novi X3 vise me podsjeca na E70 po rasporedu dugmadi.
F25 je imao blijedu unutrasnjost, iako je to nekako i njamanja zamjerka s obzirom na vozne osobine koje su vise prilicile Hyundai/KIA nego BMW. Medjutim, kako SUV klasa poprima srazmjere epidemije, tako i BMW ulaze u to.
Iz tvoje tvrdnje kako novi X3 nema veze sa starim BMW-im se vidi koliko si upoznat u stvarnosti kako BMW izgleda unutra i kako funkcionise. ALi hej, na slikama se moze svasta zakljuciti.
Ma pustite ba lik trola, evo glave ako je sjeo u bilo koji od dva navedena. Kakav Giugaro i qrac-palac, sve je isto kao i prije samo modernizovano, sve je na istom mjestu. BMW ubi brasno, svake godine posluju bolje nego ikad prije, i sad kao zbog neke Alfe koja za godinu ne moze prodati auta sto oni prodaju za sedmicu oni dosli tobe i doradili dizajn. Ako i jesu malo jace modernizovali nego prije to je zbog Audija i Mercedesa, kakva Alfa, Alfa je BMWu relevantna ko lanjski snijeg.
ado-šampion wrote:Ma pustite ba lik trola, evo glave ako je sjeo u bilo koji od dva navedena. Kakav Giugaro i qrac-palac, sve je isto kao i prije samo modernizovano, sve je na istom mjestu. BMW ubi brasno, svake godine posluju bolje nego ikad prije, i sad kao zbog neke Alfe koja za godinu ne moze prodati auta sto oni prodaju za sedmicu oni dosli tobe i doradili dizajn. Ako i jesu malo jace modernizovali nego prije to je zbog Audija i Mercedesa, kakva Alfa, Alfa je BMWu relevantna ko lanjski snijeg.
Nemas ti pojma sta je auto ovo je auto a to sto vi hvalite to je za zene kad se zriktaju za spa ...
Bullet Tooth Tony wrote:Imam osjecaj da ce nova trica biti bombona
Sto opet znaci da ce pasti cijena trenutnoj u ovlastenim salonima
Ono sto je ohrabrujuce prema prvim utiscima nekih novinara je da je volan drasticno poboljsan te je arhitektura ovjesa vracena na kombinacije koje su bile u E36, 46 i 90. Izgleda da bi i BMW najradije na ih niko vise ne podsjeca na F30 i njegove "dinamcke" karakteristike.
Znam da su ukusi razliciti, ali kome se ovo moze svidjeti?????
Hebote, kad kazu novi model, covjek ocekuje nesto drasticno promjenjeno, a ono par kozmetickih izmjena napravi.
Zadnje stope, k'o sonata mk V.
konektovan wrote:Znam da su ukusi razliciti, ali kome se ovo moze svidjeti?????
Hebote, kad kazu novi model, covjek ocekuje nesto drasticno promjenjeno, a ono par kozmetickih izmjena napravi.
konektovan wrote:Znam da su ukusi razliciti, ali kome se ovo moze svidjeti?????
Vala gora stop svjetla od pre-LCI verzije E90 ne mogu biti.
E90 je bio kao Daewoo Lanos
Sve u svemu, meni se svidja. Klasični kokpit je odličan, digitalne ne podnosim. Fino su uklopili displej.
Mehanika i vozna svojstva ce svakako biti na vrhunskom nivou.
Betonjara, unutra je bombona. Nisam siguran za zadnji kraj, treba pricekati da se vidi kako ce to izgledati uzivo.
Ovo sto sad rade u unutrasnjosti s ser. 8, Z4. X5 i ovom tricom, kao da su ubacili iz pete u osmu. G30 se vec cini zastario pored njih. Ja sam mislio da ce elementi predstavljeni u ser. 8 i Z4 ostati samo tu, medjutim isti stil ide i na ostale modele izgleda. BMW je po meni bio zaostao unutrasnjoscu za Audijem i Mercom, ali ovo sto rade sad s X5 i novom tricom, malo je reci da sam odusevljen. Jedino sto mi se ne svidja su digitalni instrumenti, ne slikama/klipovima izgleda malo djecije, ali treba i to vidjeti uzivo.