PM72 wrote:Vaša je sreća pa je imao više aktovki punih milionaBISCANIN2 wrote:Jedno je sigurno, a to sam procitao iz pera uticajnih i znacajnih, da nije bilo ALIJE nebi bilo Bosne. Cist obraz i dusa Bosna cjelovita, ostalo su nijanse. Hvala dide Alija laka ti zemlja Bosanska, rahmet dusi.
Ooooooooo, a tu mi dođi, štovalac lika i djela Manojla Milovanovića, koferi, aktovke jarane pa mts i municija pravo iz BG PREKO SAO krajine u Bišće, Srbijanci vole biznis, znam da ti je žao i teško, al brate merak tući Vas Vašom muncijom he he, jeste da ste mislili ko i đeneral da je labavo, pa jadan izgubi i zamjenika i pratnju od minobacača kako sam reče "koji tuku noć i dan".
Did Aljo kofere pa; voze helikopteri, voze avioni, ali i braća ti prodadoše zvizdu, he he.
]Iz tvog pisanja smijem zakljuciti da nakon citanke nisi bas mnogo procitao. Smijem li pitati konje to napisao sto tvrdis?
I dalje, ne bulazni, i vama je Aljo spremio depesu da se probijate prema Karlovcu, poslije Srebrenice bi vi bili sljedeci jer vas je on otpisao. A ako si toliko slijep, pitaj se zasto i 22 godine nakon rata putujete prema Sarajevu kao prije 200 godina, nekim seoskim putevima i klancima....[/quote
EEEEEEE, dobro zaključuješ, i to bez naočala, a vidi tek ovo: pitaj se zasto i 22 godine nakon rata putujete prema Sarajevu kao prije 200 godina, nekim seoskim putevima i klancima, e sad da nije bilo Alije ja bi išao modernim auto putem prema Sarajevu, kroz ravničarske predjele srednje Bosne