mene kupiti nećeVelkoski wrote:šteta što onda nije uspjela migracija na Radio Sarajevo, njima samo fali forum da bi bili jači od KlixaMessier wrote:zato je neelix doceko na radio sarajevu prvu izbjegliku kolonu ,ono s pitanjem,sta cete jesti?
Leksikon foruma sax i klix
- Muhamed Đakmić
#1201 Re: Leksikon foruma sax i klix
- supercali
#1202 Re: Leksikon foruma sax i klix
bila je i zajebancija kako je mene dedo na semaforu izmlatio kisobranom al nije bila dugotrajna mada neki znaju i sada to pomenuti kad hoce da me iznerviraju ili sl
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1203 Re: Leksikon foruma sax i klix
kud mali velkoski, tu i mali đakmaMuhamed Đakmić wrote:mene kupiti nećeVelkoski wrote:šteta što onda nije uspjela migracija na Radio Sarajevo, njima samo fali forum da bi bili jači od KlixaMessier wrote:zato je neelix doceko na radio sarajevu prvu izbjegliku kolonu ,ono s pitanjem,sta cete jesti?
-
Messier
#1204 Re: Leksikon foruma sax i klix
dva najbolja lika su bili sero mali i onaj sto su ga uhapsili,ona budaletina hattab72,tako nesto..onaj lik sto je prijetio nekim odmazdama civilnog stanovnistva po forumu.
to su bile epizode.
ukljucila se nasa murija na forum.oni fol investigejtori ko sa si es aja,al na dajal apu..i odveli hataba
to su bile epizode.
ukljucila se nasa murija na forum.oni fol investigejtori ko sa si es aja,al na dajal apu..i odveli hataba
- dale cooper
#1205 Re: Leksikon foruma sax i klix
A ja sam uvijek mislio da su ženske sa te teme materijal za ženiti.Niemand wrote:Pa sta su se posvadjale
- muz66
#1206 Re: Leksikon foruma sax i klix
Gdje je Consuela baksuz? Kad glavu ne izgubismo prije cetiri godine, na prvom beer festu 
- Capajebo
#1207 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ajfer je otislo cak i van granica forumatodd_smith wrote:to je bilo nesto najjace na ovom forumu ikada, jedina bolja noc na forumu je bila kada je ajfel pulsiraoCapajebo wrote:Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEma te teme vise, ili bar tih stranica, zakopano davnih danajao_situacije wrote:de linkCapajebo wrote: sta ti je ba, do dan danas zle krvi ostalo![]()
![]()
-
Niemand
#1208 Re: Leksikon foruma sax i klix
Svi ste vi poguzije.dale cooper wrote:A ja sam uvijek mislio da su ženske sa te teme materijal za ženiti.Niemand wrote:Pa sta su se posvadjaleDoduše, ja sam poguzija, pa vjerovatno zato.
-
todd_smith
#1209 Re: Leksikon foruma sax i klix
poselamite kim jong unaVelkoski wrote:kud mali velkoski, tu i mali đakmaMuhamed Đakmić wrote: mene kupiti neće![]()
- supercali
#1210 Re: Leksikon foruma sax i klix
ne mogu se sjetiti koji je forumas se raspitivao za root i sl stvari na mobitelu kad za 4 dana on daje savjete kako da se instalira custom rom i sl i jos dijeli lekcije ovima sto su mu pomagali
dilajla je sadasnja prica za sebe
modrica ulje kitofoni bridgestone gume i tabele i testovi
taj da prica o pitama izvadio bi testove koja je bolja
- Muhamed Đakmić
#1211 Re: Leksikon foruma sax i klix
uvijek sam znao da bi bez cenzure bio triput bolji forum da šatro postoje neki limiti koji postoje na ovom podforumu 
Ova tema je klasična bc, a vrh je realno
Ova tema je klasična bc, a vrh je realno
- dale cooper
#1212 Re: Leksikon foruma sax i klix
I na nju su sumnjali da je Eurosin klon.Niemand wrote:Svi ste vi poguzije.dale cooper wrote:A ja sam uvijek mislio da su ženske sa te teme materijal za ženiti.Niemand wrote:Pa sta su se posvadjaleDoduše, ja sam poguzija, pa vjerovatno zato.
![]()
sephora je bila vrh kuharica sudeci po slikama
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1213 Re: Leksikon foruma sax i klix
ne znam, jbg, nismo ostali u dobrim odnosimamuz66 wrote:Gdje je Consuela baksuz? Kad glavu ne izgubismo prije cetiri godine, na prvom beer festu
as abitodd_smith wrote:poselamite kim jong unaVelkoski wrote:kud mali velkoski, tu i mali đakmaMuhamed Đakmić wrote: mene kupiti neće![]()
je l' to onaj s divljim kineskim mobitelima?supercali wrote:ne mogu se sjetiti koji je forumas se raspitivao za root i sl stvari na mobitelu kad za 4 dana on daje savjete kako da se instalira custom rom i sl i jos dijeli lekcije ovima sto su mu pomagali![]()
- jao_situacije
#1214 Re: Leksikon foruma sax i klix
jestNiemand wrote:Jao situacije, nemoj se molim te naljutiti il sta tako, al naumpade mi sad kad je neko na crnoj hronici postavio "link na fb profil" onog nekog kriminalcati i sociolog mescini "nasjeli"
![]()
![]()
Umirala sam od smijeha
bilo nas je 4 ili 5 tako nešto
poslije sam se s čmonjom zezo oko toga
ja sam se svađao tad i to je bilo ubistvo memića, sad mi baš i nije smiješno..
još ja govorim ja vozim crno auto i nije uopće malo a na ilidži nisam bio ne pamtim
-
Messier
#1215 Re: Leksikon foruma sax i klix
a lazessupercali wrote:a punta i slikanje nepravilno parkiranih dok nije uslikao neke iz agencije za koordinaciju pa otisao zbog toga na sud a kasnije se ispostavilo da on zauzima 2 mjesta na parkingu da ga ne bi neko zagrebao
-
Niemand
#1216 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ma dobro, tad je generalno nasto haos da joj se otkriju klonovi. Klasicni lov na vjestice.dale cooper wrote:
I na nju su sumnjali da je Eurosin klon.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1217 Re: Leksikon foruma sax i klix
uu taj sociolog, nekome se javlj'o na ppove od ove rajice, mislim BHF-u.

- Capajebo
#1218 Re: Leksikon foruma sax i klix
http://forum.klix.ba/misevi-u-sarajevu-t104030.html
ko ovo nije cit'o, obavezno!
ne mogu da nadjem vjeverice

joj i tome sam se ismij'o k'o hajvan

ko ovo nije cit'o, obavezno!
ne mogu da nadjem vjeverice
jao_situacije wrote: ja sam se svađao tad i to je bilo ubistvo memića, sad mi baš i nije smiješno..
još ja govorim ja vozim crno auto i nije uopće malo a na ilidži nisam bio ne pamtim
joj i tome sam se ismij'o k'o hajvan
- Muhamed Đakmić
#1220 Re: Leksikon foruma sax i klix
Barem mi je jasno nakon ove teme gdje sam potrošio zadnjih 5-6 godina života i hvala vam na tome
Sjećam se haman svakog događaja ovdje nabrojanog i ne znam da li je to dobro ili loše
Sjećam se haman svakog događaja ovdje nabrojanog i ne znam da li je to dobro ili loše
- Capajebo
#1221 Re: Leksikon foruma sax i klix
kaze "on svoj spajz ne moze napuniti fanovima a ne Zetru" aaaaaaasupercali wrote:rizo ruza
-
Niemand
#1222 Re: Leksikon foruma sax i klix
A sociolog-to je fin momak, pripravnik u opcini..jao_situacije wrote: jest![]()
bilo nas je 4 ili 5 tako nešto
poslije sam se s čmonjom zezo oko toga
ja sam se svađao tad i to je bilo ubistvo memića, sad mi baš i nije smiješno..
Dobra zezancija bila.
- dale cooper
#1223 Re: Leksikon foruma sax i klix
Čini mi se da je neko u eter pustio i teoriju zavjere da je Eurosa ustvari moderatorski proizvod i zajebancija.Niemand wrote:Ma dobro, tad je generalno nasto haos da joj se otkriju klonovi. Klasicni lov na vjestice.dale cooper wrote:
I na nju su sumnjali da je Eurosin klon.
- supercali
#1224 Re: Leksikon foruma sax i klix
neko je isao na rafting pa je neko bio ko ne zna plivati i upao valjda to bilo haman gorska sluzba i oni baywatch dolazili da ga vade jedva ga izvukli cini mi se
- jao_situacije
#1225 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja mahinalno kliknem, reko u jebote odakle mene nađe znam da mi je zaključan profil nemoš me ni naći tek takoCapajebo wrote:http://forum.klix.ba/misevi-u-sarajevu-t104030.html
ko ovo nije cit'o, obavezno!![]()
![]()
ne mogu da nadjem vjeverice![]()
jao_situacije wrote: ja sam se svađao tad i to je bilo ubistvo memića, sad mi baš i nije smiješno..
još ja govorim ja vozim crno auto i nije uopće malo a na ilidži nisam bio ne pamtim![]()
![]()
![]()
![]()
joj i tome sam se ismij'o k'o hajvan![]()
![]()