madner wrote:Dao bi ti sifru, ali sam zaboravio. Kao i mail sa kojim sam se registrovao.
isti sam
madner wrote:Dao bi ti sifru, ali sam zaboravio. Kao i mail sa kojim sam se registrovao.
sherbett wrote:Ja mislim da ste vi omatorili, al hajd sto se ne sjecate.. ima i gorih simptoma
sherbett wrote:JoseMujica wrote:sherbett wrote:Ja mislim da ste vi omatorili, al hajd sto se ne sjecate.. ima i gorih simptoma
mlada ne prizivaj artiljeriju![]()
Aj vrit udavila sam se skoro
Razmatrali smo neki dan uzivo da li se baciti u politiku ili nastaviti mlatiti pare privatno.JoseMujica wrote:madner wrote:Dao bi ti sifru, ali sam zaboravio. Kao i mail sa kojim sam se registrovao.
isti sam![]()
![]()
đe nam je treći....na njemu je svijet osto
![]()
![]()
madner wrote:Razmatrali smo neki dan uzivo da li se baciti u politiku ili nastaviti mlatiti pare privatno.JoseMujica wrote:madner wrote:Dao bi ti sifru, ali sam zaboravio. Kao i mail sa kojim sam se registrovao.
isti sam![]()
![]()
đe nam je treći....na njemu je svijet osto
![]()
![]()
Ne može HEAT ni na bok jer ima previše spaced armora, a i HEAT se ne puca u gusjenice.Alfons Kauders wrote:HE u gusjenice, nemoj gadjat guzicu jer je prazna (moze prevesti 5-6 ljudi). Nemoj koristit HEAT ni slucajno, osim s boka (a ni tad u kupolu)drugi profil wrote:A bogtemolovo ja odmah gledam gdje mogu da ga penam, puno nekakvih kosina....Acid25 wrote:Može i tenk. Ovaj:
Sto ti je rec WoT ovisnik...
Ammo rack je na kraju kupole, ali ima blowout zastitu, pa nemoj bezze, narocito ako mu posada ima puno perkova. Gadjaj naprijed, transmisija i vozac su tvoji.
Ovo ti govori dobitnik Kolobanove medalje.
Acid25 wrote: @Alfons
Imam i ja Kolobanovu pa se ne hvalim...
Javi se kad dobijes Nikolsovu.
Zavisi od valute.madner wrote:Ako padnu primanja ispod 10 000 mjesecno nastupamo.

Alfons Kauders wrote:Acid25 wrote: @Alfons
Imam i ja Kolobanovu pa se ne hvalim...
Javi se kad dobijes Nikolsovu.
Imam tri. Jednu osvojio, dvije sredio preko stranke u Visokom.![]()
spreca wrote:Ovo su vidjeniji NVZ-eovci![]()
Tako je druze Mujica......predlazem da im se dodjele hamali za nosenje ovih oklopaJoseMujica wrote:spreca wrote:Ovo su vidjeniji NVZ-eovci![]()
molio bih da se naznači da je ovo specijalno, pancirno ordenje, a da pred nama stoji jedinica za posebne namjene NVZ-a "Kornjače", penetriraju sporo, al udaraju bolno
Ima olova...sherbett wrote:Imal sta da se jede ovdje samo pricate
Napadali. Prvo drzao jedan bok, unda uletio po drugom kad sam vidio da pada... Prosao, usao u cap i skonto da sam ostao sam protiv 5, a low HP, na shutu...drugi profil wrote:Kolobanovu mozes dobiti i ako igras protiv glupog protivnika defesive misiju i sakrivas se dovoljno dugo da jedini prezivis. Oni ako ne urade cap ti si winer.
Samo HE, da se zarobi MTS, a onda posadu dokrajciti u borbi prsa-u-prsa...madner wrote:NVZ Leopard 3 ima 130mm, ovo Poljsko smece busi pod bilo kojim uglom. Jedino ga moze spasiti da probije oba zida i izadje van
Zato mi samo nosimo zahrdjale ili drvene kasike, da s kilometar svakom bude jasno da nisu zlatne!JoseMujica wrote:jedan ćuveni islamski mislilac je nekog hafifnog prijepodneva rekao da je šuplja kašika zlatna za moral trupa na terenu