Bruka na Vlašiću

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
howdy

#1201 Re: Bruka na Vlašiću

Post by howdy »

It_is_a_Leclerc wrote:
howdy wrote:Tema nije podrska reprezentaciji :mrgreen: BiH na Euroviziji nego zajebancija na racun iste. Bicu slobodan da ti predlozim otvaranje iste na kojoj mozes do mile volje obrazlagati svoju neupitnu podrsku istoj.
Moralisanje apsolutno nije potrebno na ovoj temi.
Dosta laprdanja kao i model ponasanja na ovoj temi si pokupio od velepostovanog forumskog a mozda ti i stranackog kolege HM 2011.
Tema nije nikakva za**ncija, niti to igdje piše. Tema je šta se desilo na Vlašiću i reakcije javnosti n8a isto.
I naravno, apsolutno me ne zanima čega je tebi dosta i šta je tebi potrebno, ili nije potrebno.
Želje i pozdravi su na Radio Glas Drine od 4 i 15.
Pa ti gdine pises o svemu samo ne o tome sta se desilo. Isto tako mene ne interesuju tvoja naklapanja ko je kome sta fakturisao kao i tvoja moralisanja o grupi idiota koji kad popiju 2 sampanjca zapale vlasic. Nastavi slusat glas drine. Nekako idu uz tebe.
bumerangss

#1202 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

It_is_a_Leclerc wrote:
Naravno da podrzavam i podrzavat cu sve koji se trude i rade nesto da ovu zemlju odvedu tamo gdje su sve ostale evropske zemlje.
Oni se trude, Deen se trudi?! :-) pazi da ne dobije trudove! Iako me ne bi zacudilo da ih nekad i dobije ako iz budjeta uradi i promjenu spola :D
bumerangss

#1203 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

hizo ramidovic wrote:svaki normalan covijek patrijota koise imalko razumie umuziku dace podrzku diinu i dalali uovom proektu idaje srece svibi uplatili barem popedeset kaemova naracun ovije umietnika dase mogu ljepo obuc pro veselit osijecat u sveckoi
Hizo, ne znam je li namjerno ovako pises ili ne ali ja cu u buduce tvoje postove preskakati jer kad ih citam ja se napnem kao na WC šolji poslije 5 dana opstipacije a u želji da skontam sta si napisao :-)
Cherry-Cherry

#1204 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Cherry-Cherry »

Al najjače mi je ono :" Morali biste početi da živite s tom činjenicom. " :lol: :mrgreen:
vade_mecum

#1205 Re: Bruka na Vlašiću

Post by vade_mecum »

bumerangss wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
BHT-u je fakturisano 40.000 maraka od strane Ajanovićeve produkcije za usluge "cirkusa" u Vijećnici (2 000 000 pregleda snimaka Vijećnice diljem Evrope)

I opet, naravno, ne znate ništa i opet, naravno, hoćete da raspravljate, a ne znate i ne razumijete.
odakle ti ta informacija? Mislim da je Almir rekao na facetv da ih je nastup u Vijecnici kostao, tako 40 ili 50 hiljada KM
ja leclercu iznio podatak da je Danis snimio dugometrazni film s kojim je osvojio bruku nagrada ukljucujuci i zlatnog medvjeda u Berlinu za 60 hiljada, a on iznosi podatak da je cirkus iz vijecnice kostao 40 hiljada.

neko se ovdje fakat pravi lud kada su finansije u pitanju. :-)
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1206 Re: Bruka na Vlašiću

Post by mali_milojica »

Inace pjevaci koji su pjevali kao gosti u Vijecnici,pjevaju za klikere :-)
vade_mecum

#1207 Re: Bruka na Vlašiću

Post by vade_mecum »

aha..seven up je inace poznat kao sastav koji ne nastupa za manje od 10 milja :lol: :lol:
mario001

#1208 Re: Bruka na Vlašiću

Post by mario001 »

bumerangss wrote:
japin_mutapi wrote:ja samo dalal podržavam, i vazda ću je podržati
i meni je ona ok cura. I molim vas da je ne zezate za visak kila, jer ima zdravstvenih problema i ne jede gluten, glukozu i jos nesta je rekla a gledao sam nju i Deena prije 15-ak dana na Hayatu u emisiji Super recept i cura je prirodna, kulturna... ne nametljiva za razliku od Deena koji mi vadi zivce cim ga vidim a tek kad progovori i pocne se uvijati ja odmah prebacim na drugi kanal.

Dalal :thumbup:
Jedna neodogojena kucka, covjek to nikada ne bi rekao, ali sam cuo svojim usima sta ona prica
It_is_a_Leclerc

#1209 Re: Bruka na Vlašiću

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa pitajte, gospodo draga, u gradskoj upravi koliko se placa trodnevno iznajmljivanje objekta nacionalnog spomenika kulture nulte kategorije. :zjev:

Ja nikog ne tjeram da cita sta ja mislim o nasim predstavnicima na Eurosongu i ovom desavanju na Vlasicu. A vise puta sam rekao da mislim da je na sceni jedna haranga, medijski linc na ljude zbog dogadjaja kojeg nije izazvao niko od nasih predstavnika, a kojeg ste jedva docekali da pokazete koliko ih mrzite.

I da, pobogu ljudi, Danis nije dobio Zlatnog medvjeda za "Epizodu u zivotu beraca zeljeza". Barem ste to mogli procitati u novinama. I da, film je sniman upravo s namjerom da bude sto jeftiniji. Valjda ste ga gledali.
NeKi_LiK

#1210 Re: Bruka na Vlašiću

Post by NeKi_LiK »

vade_mecum wrote:
bumerangss wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
BHT-u je fakturisano 40.000 maraka od strane Ajanovićeve produkcije za usluge "cirkusa" u Vijećnici (2 000 000 pregleda snimaka Vijećnice diljem Evrope)

I opet, naravno, ne znate ništa i opet, naravno, hoćete da raspravljate, a ne znate i ne razumijete.
odakle ti ta informacija? Mislim da je Almir rekao na facetv da ih je nastup u Vijecnici kostao, tako 40 ili 50 hiljada KM
ja leclercu iznio podatak da je Danis snimio dugometrazni film s kojim je osvojio bruku nagrada ukljucujuci i zlatnog medvjeda u Berlinu za 60 hiljada, a on iznosi podatak da je cirkus iz vijecnice kostao 40 hiljada.

Ekipa koja je radila Danisov film za 30 sekundne reklame koje se vrte na našim televizijama, ne naplati ispod 30-40 hiljada za jedan dan snimanja... sada što je radila sa i za Danisa na fazon "hajmo ga uradit'" za 60 milja ne znači da je realna cijena filma...

Što se tiče Almira i cirkusa u Viječnici, ako je radio po komercialnim cijenama (ne znam koliki su mu Vijećnica i ostali ustupak pravili) vjerujem da je pretjerano, ali ispod 20 ih nije izašlo...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1211 Re: Bruka na Vlašiću

Post by mali_milojica »

vade_mecum wrote:aha..seven up je inace poznat kao sastav koji ne nastupa za manje od 10 milja :lol: :lol:
Marija Serifovic,Nina Badric i ostali sigurno imaju svoju tarifu ;-)
vade_mecum

#1212 Re: Bruka na Vlašiću

Post by vade_mecum »

NeKi_LiK wrote:
vade_mecum wrote:
bumerangss wrote: odakle ti ta informacija? Mislim da je Almir rekao na facetv da ih je nastup u Vijecnici kostao, tako 40 ili 50 hiljada KM

Ekipa koja je radila Danisov film za 30 sekundne reklame koje se vrte na našim televizijama, ne naplati ispod 30-40 hiljada za jedan dan snimanja... sada što je radila sa i za Danisa na fazon "hajmo ga uradit'" za 60 milja ne znači da je realna cijena filma...

Što se tiče Almira i cirkusa u Viječnici, ako je radio po komercialnim cijenama (ne znam koliki su mu Vijećnica i ostali ustupak pravili) vjerujem da je pretjerano, ali ispod 20 ih nije izašlo...
pa nije ni reziju nastupa iz vijecnice radio david fincher :roll:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1213 Re: Bruka na Vlašiću

Post by japin_mutapi »

Image

Image
Bodkin

#1214 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Bodkin »

It_is_a_Leclerc wrote:
Bodkin wrote:
Ti bas ne kontas. Boli nas kurko za fudinom karijerom i njegovim slagerima. Dalal isto. Don almir ne znam ko je ali garant italijan neki. Jala brat je neki seik sa alipasina? Dakle dogadjaj koji treba ismijavati kao i one sto su u njemu ucestvovali. Ti sto toliko podrzavas i branis fudu mi dodjes kao onaj sto se na youtube rasplakao da svijet ostavi brotney spears na miru kad se osisala na nularicu.
Mislim tvoje pravo ali ostalih 99% se ovim debilima sa vlasica samo smije
To je vaš stav, i ništa više. Stav kojeg ja lično smatram pogrešnim i malograđanskim, tim više jer se bazira na apsolutnom neznanju, netačnostima i generalno predrasudama o ljudima koje ne pratite, ne slušate i ne znate ko su (ili bar tako tvrdite) i koji idu na takmičenje koje ne pratite, o kojem ništa ne znate, i kojeg ne volite (ili barem samo tako tvrdite).

To je malo previše emotivne i svake druge investicije za ljude koje apsolutno ništa na ovoj temi ne zanima, al' dobro... Klasična bosanska posla.

No, to je vaše pravo. Kao što je moje pravo da podržavam predstavnike Bosne i Hercegovine, u svakoj prilici. :bih:
Naravno da je stav. Pa da nije mozda ultimativna istina?
Dakle vrhunski debili koji su se uspjeli flasama izmedju sebe flasama izrezati par dana pred takmicenje. Nista se dalje nema reci
¤ jelena ¤

#1215 Re: Bruka na Vlašiću

Post by ¤ jelena ¤ »

Jel bilo nekih negativnih reakcija van BiH i okruženja na ovu frku?
muha_sa

#1216 Re: Bruka na Vlašiću

Post by muha_sa »

jel neko cuo za ovu evroviziju :?

smrdim/izniman-uspjeh-bh-inov ... inovacija/
howdy

#1217 Re: Bruka na Vlašiću

Post by howdy »

muha_sa wrote:jel neko cuo za ovu evroviziju :?

smrdim/izniman-uspjeh-bh-inov ... inovacija/
To su bolan muha najobicniji sabani. Docim su cenifa brat fuad torbica dalal i onaj drogonja don primjeri na koje se danasnja omudina treba ugledat....
It_is_a_Leclerc

#1218 Re: Bruka na Vlašiću

:lol: :lol:

Čuj ih sad - ljudi koji su pokrenuli temu na kojoj se strastveno, intenzivno, cjelodnevno bave sinom Zaima Backovića kritikuju manjak medijske (ili forumske, ko će ga znati, kad su inkoherentni) pažnje za inovatore.

LOL.
Niemand

#1219 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Niemand »

:-?
Laertes

#1220 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Laertes »

E jebiga, udjem na temu poslije 2 dana, rwkoh da koju duhovitu procitam, koja slika Rucnerice, kad ono tema 'leclerc vs. ostali'. Pa gdje nam je Ana Chelo? Sram vas bilo :lol:
House

#1221 Re: Bruka na Vlašiću

Post by House »

podrška leclercu :lol:
Edin H.

#1222 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Edin H. »

House wrote:podrška leclercu :lol:
leclerc izdrzi :oops:
It_is_a_Leclerc

#1223 Re: Bruka na Vlašiću

Ako smijem predložiti zvanični slogan - idemo biti doslijedni - #JeSuisLeclerc. :D

Tema je, opet kažem, za pisanje. Nigdje ne piše da je samo za šale i pošalice.
dale cooper

#1224 Re: Bruka na Vlašiću

Post by dale cooper »

It_is_a_Leclerc wrote:
Bodkin wrote:Usro covjek temu totalno. Tema je bila da se ismijavaju ovi polupismeni debili i njihova ufuranost da su zvijezde jer su se uspjeli flasama udarati par dana prije takmicenja. Boli nas kurko ko je sta koliko platio
Tema je bila - Incident na Vlašiću. I ja sam napisao svoj stav o njemu. Al' pojedinci se ne mogu pomiriti s tim da neko i podržava naše predstavnike, a ne da im želi sve najgore u životu, pa su u zadnjih 20 stranica samo pisali o meni i pokušavali da isprovociraju neku moju reakciju zbog koje bih bio kažnjen.

U svakom slučaju, puna podrška našim predstavnicima :bih: Pa ako i ispadnu, nema veze. Bitno je da učestvujemo, da smo tamo gdje su sve evropske zemlje :thumbup:
:?: :zoka: Ovo zvuči kao da je Evrovizija događaj od presudnog značaja za neku zemlju.
nosara

#1225 Re: Bruka na Vlašiću

Post by nosara »

dale cooper wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Bodkin wrote:Usro covjek temu totalno. Tema je bila da se ismijavaju ovi polupismeni debili i njihova ufuranost da su zvijezde jer su se uspjeli flasama udarati par dana prije takmicenja. Boli nas kurko ko je sta koliko platio
Tema je bila - Incident na Vlašiću. I ja sam napisao svoj stav o njemu. Al' pojedinci se ne mogu pomiriti s tim da neko i podržava naše predstavnike, a ne da im želi sve najgore u životu, pa su u zadnjih 20 stranica samo pisali o meni i pokušavali da isprovociraju neku moju reakciju zbog koje bih bio kažnjen.

U svakom slučaju, puna podrška našim predstavnicima :bih: Pa ako i ispadnu, nema veze. Bitno je da učestvujemo, da smo tamo gdje su sve evropske zemlje :thumbup:
:?: :zoka: Ovo zvuči kao da je Evrovizija događaj od presudnog značaja za neku zemlju.
Mozda jeste za necije selo... Prenos, lagani... :D
Post Reply