Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
klixoris

#1201 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by klixoris »

Euridika wrote:Što se osipate na baletanke? :lol:

:mrgreen:
ovo_mi_je_nick

#1202 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by ovo_mi_je_nick »

Samo na baletanke koje pokriju nokte prstiju.
Euridika
Globalna šefica

#1203 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Euridika »

klixoris wrote:
Euridika wrote:Što se osipate na baletanke? :lol:

:mrgreen:
I ti, mišu, i ti! :lol:
Jack Be Nimble

#1204 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Jack Be Nimble »

kiki-miki wrote:Volite li praviti Prijatna iznenadjenja djevojkama/ zenama?
I koje vam je posebno ostalo u sjecanju?
Ne ocekivana cokolada i cvijece. Ili tako neki bezveze pokloncic.
Izvesti je na neki piknik za vrijeme njenog ruca, ako je moguce nesto sam napraviti.

Prije 10 godina nije bilo toliko romatnicno, ali prije dva dana otisao sam po nju na aerodrom. Danas sa telefonima i pracenjem aviona, ne moras vise ulaziti na aerodrom pa cekati ljude a ja sam to uradio i sa cvijecem. Dok se ona nije pojavila sest djevojaka su mi prisle i rekle kako je to preslatko a jedna dobaci 'you are getting some tonight' :izet:

Jednom sam morao raditi u drugom gradu (400km) dva mjeseca ali bi se vidjeli preko vikenda. U tih dva mjeseca pao je njen rodjendan u cetvrtak i ok slavicemo u subotu kada ja dodjem. A iza njenih ledja sam dogovorio sa njenim poslom da joj dadnu petak slobodno i ja sam zapucao u srijedu navecer kuci (tog zadnjeg vikenda nisam isao njoj, nego radio da bi mogao uzeti dva dana slobodno). Ona je otisla na posao, a njena cimerica me pustila u stan (i otisla kod svoje sestre tu noc) pa se dao na kuhanje. Spremio citavu veceru, kolac, svijece itd. Bas je bila pogubljena kada je usla u stan, a tek je bila sretna kada sam joj rekao slijedeceg jutra da ne mora ustajati da bi isla na posao.
diablobih

#1205 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by diablobih »

Htio sam napisati nes jebat', ali izgleda da ipak hoces jack :D
tr_ba

#1206 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by tr_ba »

esmasaric wrote:Koje su karakteristike vaše idealne žene? :D
da trpi dok neumre.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1207 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

tr_ba wrote:
da trpi dok neumre.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :mrgreen:
Toffee karamela

#1208 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Toffee karamela »

Evo ja ću na ovoj temi pitati za razjašnjenje jedne pošasti oko koje se već dugo ibretim, mada bih mogla pitati sve pa ko se nađe pametniji :D

Naime, već dugi niz godina primjećujem jako veliki broj jedne podvrste oženjenih muškaraca, sa sve regularnom burmom na prstu i slikama familije u šlajpeku kako se otvoreno udvara ženskim individuama, raznih statusa i formata ali s jednom zanimljivom zakačkom - naime kraljevi se ozbiljno naljute kad Him hintaš da ti smeta njihov bračni status :shock: kao oni to nonšalantno sve, ko Antonio Banderas tek prispio u Olivud, ni trenutka pomisli da bi ženama moglo zasmetat što su oženjeni....Nakon odbijenice ide frktanje i komentari u stilu š'a je ba š'a glumiš ili malo urbanija varijanta moje je da probam tvoje da odbiješ :izet:

Znam šta će većina sad napisat - žene (neke!) su same krive, sad sve gledaju kroz isti vizir, promijenio se vakat...

Ali zar ljudima nije u tikvi preostao ni najmanji trag svijesti da još živimo u zapadnjačkom tipu društva gdje je žena jedna...mislim može ih on imati i 3 ali ako se prethodno dogovore sve sučeljene strane...ali ne možeš lijetati ko leptirić naokolo i ljutiti se ejjjj što neko prođe pored tebe ko kraj turskog groblja zbog gore iznesenih razloga :run:

Ima ih svih starosnih dobi, iz svih socijalnih slojeva, svakakvih backgrounda...
Last edited by Toffee karamela on 21/05/2017 16:10, edited 1 time in total.
missko

#1209 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by missko »

Velkoski wrote:
tr_ba wrote:
da trpi dok neumre.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :mrgreen:
Surova cinjenica :D :thumbup: :thumbup:
jao_situacije

#1210 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by jao_situacije »

Toffee karamela wrote:Evo ja ću na ovoj temi pitati za razjašnjenje jedne pošasti oko koje se već dugo ibretim, mada bih mogla pitati sve pa ko se nađe pametniji :D

Naime, već dugi niz godina primjećujem jako veliki broj jedne podvrste oženjenih muškaraca, sa sve regularnom burmom na prstu i slikama familije u šlajpeku kako se otvoreno udvara ženskim individuama, raznih statusa i formata ali s jednom zanimljivom zakačkom - naime kraljevi se ozbiljno naljute kad Him hintaš da ti smeta njihov bračni status :shock: kao oni to nonšalantno sve, ko Antonio Banderas tek prispio u Olivud, ni trenutka pomisli da bi ženama moglo zasmetat što su oženjeni....Nakon odbijenice ide frktanje i komentari u stilu š'a je ba š'a glumiš ili malo urbanija varijanta moje je da probam tvoje da odbiješ :izet:

Znam šta će većina sad napisat - žene (neke!) su same krive, sad sve gledaju kroz isti vizir, promijenio se vakat...

Ali zar ljudima nije u tikvi preostao ni najmanji trag svijesti da još živimo u zapadnjačkom tipu društva gdje je žena jedna...mislim može ih on imati i 3 ali ako se prethodno dogovore sve sučeljene strane...ali ne možeš lijetati ko leptirić naokolo i ljutiti se ejjjj što neko prođe pored tebe ko kraj turskog groblja zbog gore iznesenih razloga :run:

Ima ih svih starosnih dobi, iz svih socijalnih slojeva, svakakvih backgrounda...
šta je ovdje pitanje :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1211 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Zaboravila dok je dosla do kraja teksta :mrgreen:
Vjerovatno sto se kurvaju?! :?
Toffee karamela

#1212 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

jao_situacije wrote:
Toffee karamela wrote:Evo ja ću na ovoj temi pitati za razjašnjenje jedne pošasti oko koje se već dugo ibretim, mada bih mogla pitati sve pa ko se nađe pametniji :D

Evo siže podebljan :lol: Što se ljute? :lol:
jao_situacije

#1213 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by jao_situacije »

Toffee karamela wrote:
jao_situacije wrote:

Evo siže podebljan :lol: Što se ljute? :lol:
jer im je poljuljan ego
Toffee karamela

#1214 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

jao_situacije wrote:
jer im je poljuljan ego
Zar neko ko je XY godina u braku treba još da ima nakav Ego? :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1215 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Ma jok, kakav ego, ljute se sto nisu dobili....ono sto su trazili.
jao_situacije

#1216 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by jao_situacije »

Tomahawk11 wrote:Ma jok, kakav ego, ljute se sto nisu dobili....ono sto su trazili.
dobro ja sam to malo suptilnije rekao :mrgreen:
jao_situacije

#1217 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by jao_situacije »

Toffee karamela wrote:
jao_situacije wrote:
jer im je poljuljan ego
Zar neko ko je XY godina u braku treba još da ima nakav Ego? :mrgreen:
eh, ja sam mislio da ste vi žene pametnije
Tomahawk11
Globalni moderator

#1218 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Ne potcjenjuj, znaju one sve, nego te ispituje, navlaci na tanak led.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1219 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

šta 'š se ljutiti, nije dala jedna, dat će druga :mrgreen: a kući čeka kvota 1.05 ako sve propadne :mrgreen:
Toffee karamela

#1220 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Tomahawk11 wrote:Ma jok, kakav ego, ljute se sto nisu dobili....ono sto su trazili.
Treba li po toj logici ja da divljam na vratima kakve zlatare jer mi gazda nije htio dat narukvicu koja mi se sviđa?
Tomahawk11
Globalni moderator

#1221 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Toffee karamela wrote:
Treba li po toj logici ja da divljam na vratima kakve zlatare jer mi gazda nije htio dat narukvicu koja mi se sviđa?
Ne treba.
Jedno je da se ljuti, drugo da i silu primjenjuje.
annoy

#1222 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by annoy »

ljute se jer žele pičke a ne lekciju iz morala
a nije baš da je nepodnošenje odjeba rezervirano samo za oženjene
to ovisi o tome kakav je tko kao osoba, koliko je pijan ili kolika je suša
Tomahawk11
Globalni moderator

#1223 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:šta 'š se ljutiti, nije dala jedna, dat će druga :mrgreen: a kući čeka kvota 1.05 ako sve propadne :mrgreen:
1/100 :oops: :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1224 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:
Velkoski wrote:šta 'š se ljutiti, nije dala jedna, dat će druga :mrgreen: a kući čeka kvota 1.05 ako sve propadne :mrgreen:
1/100 :oops: :mrgreen:
samo decimal :lol:
Toffee karamela

#1225 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Tomahawk11 wrote:
Ne treba.
Jedno je da se ljuti, drugo da i silu primjenjuje.
Zar i agresivno durenje nije neka vrsta sile, pritiska?

I gdje je zapravo nestala unutrašnja kočnica koja bi trebala da ga spriječi bar da pokazuje tu ljutnju naprema van? To mene zanima.
Post Reply