Problem pasa lutalica vol 2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vješalica

#1201 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

Nanananana wrote:Image
Nije joj mama dala da ide. :lol:
Image
uglavnomja

#1202 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by uglavnomja »

Ljakan wrote:
Samprotivsviju wrote:
Ljakan wrote:Kako laju preko fb covjek bi rekao bice ih par hiljada,dvajest ih nije bilo :lol:
Koji debil skonta da ovo organizuje na radni dan :roll:
Pa kad ce,subotom i nedeljom kad ovi ne rade?
u sred godisnjih odmora :D

a posebno sto je vecina potencijalnih demonstrantica na skolskom raspustu, kiseli se nedje sa roditeljima u moru :lol:
vješalica

#1203 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

kisele se na ljetnoj školi valja na popravni ubrzo
BIONA

#1204 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by BIONA »

Danasnji datum treba ostati zabiljezen zbog nevjerovatne kolicine gradjana koji su izasli na proteste i stali u zastitu neduznih okica! :D
Nanananana

#1205 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nanananana »

Image
:pisnuo:
sizifinho

#1206 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by sizifinho »

Niemand wrote:Bgm sizife, sudeci po tvom rjecniku, nisi ni ti daleko odmako od nas pecinskih ljudi. Al hajd. :-)
ma pogledaj samo salvu komentara iznad ovog pa mi repliciraj
cime se bave? Ljudima koji su dosli ili nisu dosli, dok rijetki zapravo raspravljaju o rjesenju problema.

E sad zasto si se ti svrstala u isti kos s ljudima o kojima ja pricam, ne znam. To je nesto do tebe.

A ovaj Ljakan ili kako vec, ne nisam bio na protestima. Po obicaju pretpostavke vode pogresnim zakljuccima.
KB9

#1207 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

Image

na faci mu vidis kolko mu je neugodno, neka izgubljena opklada il se nabacuje kakvoj sto voli copore lutalica :-)
nelle_tz

#1208 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by nelle_tz »

Turalić: Nećemo dopustiti masovno hvatanje pasa

http://ba.n1info.com/a106530/Vijesti/Vi ... -pasa.html
kakavdanakneiskustvu

#1209 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kakavdanakneiskustvu »

nelle_tz wrote:Turalić: Nećemo dopustiti masovno hvatanje pasa

je li ovo poziv na nasilje?
KB9

#1210 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

simpaticno je i cak nekako ironicno da zenska nosi svoje ime na lancicu oko vrata :lol:
uglavnomja

#1211 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by uglavnomja »

pa hebote zivot, kokos je bila direktorica azila praca godinama ... napravila koncentracioni logor za svoje drage tuzne okice

i kad je napokon dobila nogu, evo je reaktivirala vec umrlo ug avmaju :lol: :lol:

i ono se naslo da laprda ... dobijala je milion i po godisnje od kantona da spasava kerove, a ona ih je tamo ubijala gladju, pokvarenim keksom, pretpanim boksovima, medjusobnim klanjem ...

ah, cukama ne trebaju kifle pored ovakvih prijatelja :run:

ima li broj ziro racuna ispod teksta? gadi mi se otvoriti link
naseroric

#1212 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by naseroric »

sav ti je dokaz da je jedna od "zastitarki" spavala s jednim od sintora kako bi joj pse ostavio na miru kako bi mogla zaradjivati na njima.... na sve je spremno zbog para
pakica_

#1213 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pakica_ »

Analize krvi jesu radjene psima u Praci gdje su ih sad sprcali cca 500-600 komada u 138 boksova..
Ko jos uvijek vjeruje u pricu da se 157 maraka trosi po glavi kera mjesecno, glup je
Psi u Praci jedu budjav lebac i sirove kosti kokosjih bataka.. Vode tanko imaju na plus beskonacno, kolju jedni druge jer ih je puno i starosjedioci napadaju nove koji dodju, i opet mi keroljupci idemo da drljamo njihova govna 40ak kilometara u jednom pravcu, niko nas ne pita, mi to hocemo.. Radimo nesto za ono sto volimo, sta vi radite!? Koliko vas je spakovalo cokoladu i odnijelo djeci bez igdje ikoga? Najlakse je palamudit kako neko tamo nesto ne radi...
20 ljudi je juce bilo tamo da pomogne da se ocisti, da se nahrane psi normalnom psecom hranom (idemo svaki vikend, ali spominjem jucerasnju posjetu jer je bila najbrojnija)
Jeste, sramota je! Jeste, strasno je! Jeste, ne trebaju biti na ulici! Jeste, neke treba uspavati! Ali opet, ljudi dragi, ponavljam milioniti put- sta i da se pobiju sad svi? Ko ce sprijeciti evo npr mene da sutra svoje kerove kehnem na ulicu? Za takve nema posljedica.. Drug koji radi za dogs trust moli vlasnike pasa da ih kastriraju.. Nece.. Sve dzaba, dodje se po cuku, uradi se i vrati se.. Nece ba! A ne paze hoce li njihov pujdo oplodit neku kuju.. Moj je sprc'o zenku kroz kapiju dok jos nije bio kastriran.. Ja zenku hranila, otpitala malce i udomila. Moja su obaveza, moj ker ih napravio. Kad se uradi registar koji ne kosta nista i kad pocnu kazne za napustanje, onda cemo pricat. U zadnje vrijeme sve sto mi je palo saka je rasno. Evo sad kuci imam 8 komada kerova, od toga dva moja, tri bebe bez majke, piticu koja je izbacena sa sisama bez beba (koja sad doji ovo troje), jos jednu piticu ostavljenu od strane vlasnika i staficu ostavljenu od strane vlasnika.. Dosta sto dodz seta ulicom, zamislite da ti isprepadani ugledaju pitbulla bokte.. Evo moja rodica se ukoci kad vidi takvog psa. Ja uzmem, evo mi ih u kuci, i ja ne valjam opet pojedinima. Kroz moje ruke, kucu i avliju je proslo bar 50 pasa koje sam licno vodila na kastracije i sterilizacije. Pa ih natrpam po 6-7-8-9 u kuci, pa opet ne smrde ni oni ni ja, ali u ocima ljudi sam pogancer.. Svima bujrum u moju kucu da upoznate i mene i njih.. Previse osude ima za nesto o cemu mnogi pojma nemaju... Nismo svi isti... Ja prva sam se uvijek zalagala za eutanaziju agesivnih i bolesnih i uvijek govorila da ne trebaju bit na ulici ni slatki i umiljati, ni karandjolozi koji ujedaju.. Ali mi smo svi stavljeni u isti kos. Svi mi "zaradjujemo" i zelimo ih na ulici.. E pa prc! Ja od srca svima zelim da imaju isto para koliko ja imam.. Ali iskreno, ono bas od srca.. Ko misli da valjam kes, nek zavalja isto onoliko koliko ja imam
Ruzno je samo procitati, a kamoli dozivjeti da ti neko jebe majku.. Meni je moja mati zabremedet. I ne volim kad je neko spominje u negativnom kontekstu.. A "mi" uvijek tako budemo docekani bez da nas se saslusa.
Ima sifri i "tamo" i "ovamo" i naucite razgraniciti...
Do tad meni nek vise ne kaze niko "vodi ih kuci" jer ih ja vise nemam gdje :lol:
pakica_

#1214 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pakica_ »

uglavnomja wrote:

pa hebote zivot, kokos je bila direktorica azila praca godinama ... napravila koncentracioni logor za svoje drage tuzne okice

i kad je napokon dobila nogu, evo je reaktivirala vec umrlo ug avmaju :lol: :lol:

i ono se naslo da laprda ... dobijala je milion i po godisnje od kantona da spasava kerove, a ona ih je tamo ubijala gladju, pokvarenim keksom, pretpanim boksovima, medjusobnim klanjem ...

ah, cukama ne trebaju kifle pored ovakvih prijatelja :run:

ima li broj ziro racuna ispod teksta? gadi mi se otvoriti link
Bravo! Kakva je to mustra... Uh...!!!
kakavdanakneiskustvu

#1215 Re: Problem pasa lutalica vol 2

registar pasa da ne kosta nista,jedva u drzavi napravili popis ljudi,kakve kazne,pa dosta ljudi i ovako ne plaća kazne od kojih im ovisi produzenje registracije vozila,produzenje v. dozvole
vješalica

#1216 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

naseroric wrote:sav ti je dokaz da je jedna od "zastitarki" spavala s jednim od sintora kako bi joj pse ostavio na miru kako bi mogla zaradjivati na njima.... na sve je spremno zbog para
haj što se "podala"
nego što pse zlostavlja...to je pravo zlostavljanje..njihov biznis
pakica_

#1217 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pakica_ »

kakavdanakneiskustvu wrote:registar pasa da ne kosta nista,jedva u drzavi napravili popis ljudi,kakve kazne,pa dosta ljudi i ovako ne plaća kazne od kojih im ovisi produzenje registracije vozila,produzenje v. dozvole
Registar pasa ce napraviti keroljupci. Drzavu nece kostati dinara. Volontirati, kucati na vrata svima koji imaju kera, sve cemo mi.. I opet smo govna..
A to da para nema jer ne placaju sve sto si nabrojao ukljucujuci i napustanje pasa nije do pasa ni do psetoljubaca, paypal aktivista, dogmoneyovaca, nazovi kako hoces, nego do samog mentaliteta gradjana kojima je sasma normalno kehnuti smece s balkona.. Nikad od nas normalnog naroda.
Ja bih tako jako voljela da zivim u drzavi gdje su psi najveci problem.. Jao sto bi u toj drzavi bilo divno zivjeti, da imamo samo pse kao problem.. Pa jao!!
KB9

#1218 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

pakica_ wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:registar pasa da ne kosta nista,jedva u drzavi napravili popis ljudi,kakve kazne,pa dosta ljudi i ovako ne plaća kazne od kojih im ovisi produzenje registracije vozila,produzenje v. dozvole
Registar pasa ce napraviti keroljupci. Drzavu nece kostati dinara. Volontirati, kucati na vrata svima koji imaju kera, sve cemo mi.. I opet smo govna..
A to da para nema jer ne placaju sve sto si nabrojao ukljucujuci i napustanje pasa nije do pasa ni do psetoljubaca, paypal aktivista, dogmoneyovaca, nazovi kako hoces, nego do samog mentaliteta gradjana kojima je sasma normalno kehnuti smece s balkona.. Nikad od nas normalnog naroda.
Ja bih tako jako voljela da zivim u drzavi gdje su psi najveci problem.. Jao sto bi u toj drzavi bilo divno zivjeti, da imamo samo pse kao problem.. Pa jao!!
znaci ako psi nisu jedini problem onda ne treba obracat paznju na to jer postoje drugi problemi?

:lol:

boli me zub i slomim nogu, necu ic doktoru da mi stavi nogu u gips jer me vec prije toga bolio zub

svaka cast, dobro si ti to skontala
uglavnomja

#1219 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by uglavnomja »

bjezi ba pakice, ti izrod :oops: od onih tamo
kakavdanakneiskustvu

#1220 Re: Problem pasa lutalica vol 2

pakica_ wrote:

to si ti napisala,ne ja
pakica_

#1221 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pakica_ »

KB9 wrote:
znaci ako psi nisu jedini problem onda ne treba obracat paznju na to jer postoje drugi problemi?

:lol:

boli me zub i slomim nogu, necu ic doktoru da mi stavi nogu u gips jer me vec prije toga bolio zub

svaka cast, dobro si ti to skontala
Gdje si vidio da kazem da problem pasa treba ignorisati?
kakavdanakneiskustvu wrote:
to si ti napisala,ne ja
Mnogi su to izjavili, al' hajde, mozemo mi jos, pa kom opanci, tom i jerry.. Jbg negdje i nekad ce izdobrit.. Da l' "nama" da l' onima koji nisu "mi" vidjet cemo..
irac300

#1222 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by irac300 »

Da su svi kao @pakica, davno bi problem sa psima bio riješen. Problem su poguzije, koje mlate lovu od međunarodnih organizacija. Njima je u cilju ovaj status quo, nešto slično kao sa nacionalnim strankama, bitno je uzeti kredit MMF-a, jebo državu i narod.
pakica_

#1223 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pakica_ »

uglavnomja wrote:bjezi ba pakice, ti izrod :oops: od onih tamo
Ja samo slusam glas naroda i "vodim ih kuci" :lol:
Ili da raspustim ove pitove i staforde po ulici, kad mogu vlasnici mogu i ja
A onda bjez'te noge, usra vas guzica, pitovi na slobodi :lol:
pakica_

#1224 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pakica_ »

irac300 wrote:Da su svi kao @pakica, davno bi problem sa psima bio riješen. Problem su poguzije, koje mlate lovu od međunarodnih organizacija. Njima je u cilju ovaj status quo, nešto slično kao sa nacionalnim strankama, bitno je uzeti kredit MMF-a, jebo državu i narod.
Ama realno, ljudi guraju i mene i mnoge normalne ljude koje znam. Ne moze se platit transport npr pet cuka iz prace do evrope osmijehom. Do npr danske jedan pas kosta 230 eura.. Jedan! Odakle mi? Sta ce jest 8 cuka.. Ok tri ce jest sisu, moji ce jest sta im ja kupim. Ovo troje ne moze zivjeti od have, pomoc mi treba, ne mogu sama, osudio neko, ne osudio.. Evo jutros sam isla u tuzlu po 300 kila hrane koja mi je donirana, ali moram u tz.. Ma nije problem, ici cu.. Radije cu to nego uzet pare za 300 kila hrane.. Daj ti meni u naturi.. Al' eto ja sam dogmoneyovac..
kakavdanakneiskustvu

#1225 Re: Problem pasa lutalica vol 2

irac300 wrote:Da su svi kao @pakica, davno bi problem sa psima bio riješen. Problem su poguzije, koje mlate lovu od međunarodnih organizacija. Njima je u cilju ovaj status quo, nešto slično kao sa nacionalnim strankama, bitno je uzeti kredit MMF-a, jebo državu i narod.
:thumbup:
Post Reply