Klotzina wrote:jasko_ba wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/poslodav ... /160728088
Tip vijesti koje ovi ublehasi tipa Vuka, Bazdulja ili Gatala jedva cekaju, ocekujem tri nove kolumne o teheranskim balijama koji odbijaju srpske pare. Na stranu ove izmisljotine u tekstu, pa znam samo za svoj gradic gdje na svaku pekaru bar 15 radnika ceka da uleti, pa makar to bilo i mizernih 300 maraka.

i jebem mater Klixu za ove naslove, postali su najgori FB portal. Gnjide jedne
Klix.ba
1 hr ·
"Poslije mjesec dana pokušaja zapošljavanja šest radnika za objekat u Vogošći obezbjedili dva. Razlog - neće da rade za firmu iz Banje Luke. Bosno mrtva si"
U komentarima je neko napisao naziv njegovog twiter-a, Sasa Trivic,vrlo je interesantno pogledati njegove objave oko 11. jula i on nasao pricati o Sarajevu i bosnjacima ! FUUJ !
--------
Pogledao, evo par odabranih.
Nije mi jasno zasto neko kome ocigledno smeta Sarajevo i Sarajlije zeli otvoriti neki biznis u Sarajevu.
Sasa Trivic @TrivicSasa · 12. jul.
Propisati svim srpskim političarima obavezu svakodnevnog jednosatnog gledanja sarajevskih televizija.Poslije tretmana shvatiće veličinu prob
0 retweets 1 liker
Sasa Trivic @TrivicSasa · 11. jul.
Mi pod hitno moramo napraviti neku "četničku" televiziju. Skroz smo zastranili a da toga nismo ni svjesni. #alfatv
0 retweets 2 liker
Koja.sam ja budala. Kad god prebacim kanal na program neke sarajevske televizije iznerviram se da mi treba 2 sata da se smirim.
0 retweets 6 liker
Jel'de kad je Jasenovac u pitanju nema reklamnog i propagandnog materijala.E moji glupi srbi!
http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... 78272.html …
0 retweets 1 liker
Sasa Trivic @TrivicSasa · 10. jul.
Da nam nema sarajlija možda bi mi i prihvatili kolektivnu odgovornost za pojedinačne zločine a ovako ništa od toga. Hvala im.
0 retweets 2 liker
Sasa Trivic @TrivicSasa · 9. jul.
Zbog ovih "sarajevskih Srebrenica" ima da pređem iz komunista u četnike.
Sasa Trivic retweetet
Бан Милосављевић @svetislavtisa · 9. jul.
само економски јака и развијена Српска има шансе за независност! дакле, будите најбољи што можете у свом послу и већ смо корак ближе!