telefon kao hot spot
ali konekcija puca dosta cesto
Moderator: Benq

Sarajevo, super25 tarifaAlkos wrote:Koja lokacija, tarifa?
meni isto nece upload stalnoSONY_91 wrote:Kod mene neće da izmjeri pa neće. Kada god dođe do uploada zablokira. Ali, sada sam bar uspio dobiti konačnu cifru kod downloada, 1.3 Mbps. Mada, ide i do 2 Mbps i više ali pred kraj testa download spane na 1.3 i tako ostane.Alkos wrote:Meni je i dalje oko 1 Mbps. Hajde testirajte pa javite, mozda su povecali ipak
Sa novom ponudom boldirano traje 25 dana.kloniran wrote: Happy![]()
Vrijednost dopune Vrijeme trajanja Happy dopune
1 – 1,9 KM 4 dana
2 - 4,9 KM 7 dana
5 - 9,9 KM 15 dana
10 - 14,9 KM 30 dana
15 – 19,9 KM 40 dana
20 – 49,9 KM 60 dana
opet malo za te pare, a na ultri su usrali sa svojom pohlepom, prvo povecali obracunsku jedinicu pa onda smanjili trajanje kreditamirza_15 wrote:Sa novom ponudom boldirano traje 25 dana.kloniran wrote: Happy![]()
Vrijednost dopune Vrijeme trajanja Happy dopune
1 – 1,9 KM 4 dana
2 - 4,9 KM 7 dana
5 - 9,9 KM 15 dana
10 - 14,9 KM 30 dana
15 – 19,9 KM 40 dana
20 – 49,9 KM 60 dana
Zbog ovoga BHT ima milion vjernih korisnika kojima možeš prodati m... pod bubrege i da se ništa ne promijeni. Zašto bi neko u BHT razmišljao o nekim novitetima, boljoj ponudi od drugih dok imaju ovakve korisnike.kloniran wrote:ne trebaju mi dvije gige mjesecno, ne trebaju mi bonusi ne treba mi nista on onog sto nude, a gledajuci ponudu izy ima bolje uslove.
Zasto niko ne ponudi pakete od 100, 200,300 ... MB koji ce trajati 30 dana, nego samo 500MB giga i vise. Ni ultra vise nije bog zna sta, ali je drzim zato sto sam navikao na nju
dileja se hvalio da je prešo na izi ali ga nema vec duže vremenaMaharadza wrote:Ima li ko da koristi izi da podijeli iskustva, stabilnost, pokrivenost, brzina 3G?
SONY_91 wrote:Kod mene neće da izmjeri pa neće. Kada god dođe do uploada zablokira. Ali, sada sam bar uspio dobiti konačnu cifru kod downloada, 1.3 Mbps. Mada, ide i do 2 Mbps i više ali pred kraj testa download spane na 1.3 i tako ostane.Alkos wrote:Meni je i dalje oko 1 Mbps. Hajde testirajte pa javite, mozda su povecali ipak
Kakva vam je danas situacija? Kod mene apsolutno isto, neznatno povecanje brzine. Trebalo bi ovo biti puno brze i bolje.kloniran wrote:evo halo
telefon kao hot spot
ali konekcija puca dosta cesto
Pa nije bas tako, jedini imaju konstantno kvalitetnu govornu uslugu i dok su takvi uvijek ce primarni broj biti njihov, sekundarne saltam po potrebi.getriba wrote:Zbog ovoga BHT ima milion vjernih korisnika kojima možeš prodati m... pod bubrege i da se ništa ne promijeni. Zašto bi neko u BHT razmišljao o nekim novitetima, boljoj ponudi od drugih dok imaju ovakve korisnike.kloniran wrote:ne trebaju mi dvije gige mjesecno, ne trebaju mi bonusi ne treba mi nista on onog sto nude, a gledajuci ponudu izy ima bolje uslove.
Zasto niko ne ponudi pakete od 100, 200,300 ... MB koji ce trajati 30 dana, nego samo 500MB giga i vise. Ni ultra vise nije bog zna sta, ali je drzim zato sto sam navikao na nju
Mislim da je brzina između 1-2 Mbps u downloadu. Na speedtest ne mogu nikako dobiti rezultat. Krene test i stane internet posve. Moram da bi mi proradio internet isključiti pa uključiti mobilne podatkeAlkos wrote:Kakva vam je danas situacija? Kod mene apsolutno isto, neznatno povecanje brzine. Trebalo bi ovo biti puno brze i bolje.![]()
ne moze ni kod mene da mjeri, na pola testa pukne konekcijaSONY_91 wrote:Mislim da je brzina između 1-2 Mbps u downloadu. Na speedtest ne mogu nikako dobiti rezultat. Krene test i stane internet posve. Moram da bi mi proradio internet isključiti pa uključiti mobilne podatkeAlkos wrote:Kakva vam je danas situacija? Kod mene apsolutno isto, neznatno povecanje brzine. Trebalo bi ovo biti puno brze i bolje.![]()
. Ostalo sve radi normalno, ali, čim pokrenem speedtest problemi
.
Koliko možeš razgovarati za 10KM na toj Ultri?!kloniran wrote: Svako nek uzme ono sto mu odgovara, Ja koristim ultru preko 15 godina i sto se tice usluge govornog podrucja, da ne ulazim u data usluge, su bez premca, cijena moze i dolje, ali ko bi nas onda gulio![]()
Realno su odron, ali kvaka je u tome sto mene zovu, ja slabo zovem, i jedina prednost u odnosu na ostale je kvalitet poziva, ostalo nista. Odavno su ih svi presisali ponudama, a oni bi mozda i dali bolju ponudu, al to bi znacilo mozda i blagi pad prihoda, a valja nahraniti sve uhljebe tamoavaks wrote:Koliko možeš razgovarati za 10KM na toj Ultri?!kloniran wrote: Svako nek uzme ono sto mu odgovara, Ja koristim ultru preko 15 godina i sto se tice usluge govornog podrucja, da ne ulazim u data usluge, su bez premca, cijena moze i dolje, ali ko bi nas onda gulio![]()
Ja na Savršenoj za 10KM (toliko je mjesečno, nije 25 dana ili slično) dobijem 80 minuta prema SVIM mobilnim mrežama u BiH, obračunska je 60+10 sekundi...
Iskoristim minimalno 60 minuta jer mi razgovori više nisu par sekundi, za to imam i 150 poruka ako je stani pani.
Ako je bez premca vala da odmah uzimam (nisam ni pod kakvim ugovorom) ali realno su
sad ce popraviti brojac i mi ostali popusismopapebih wrote:Halo net jutros d 1.27mb/s, a u 3.04mb/s, jucer d 1.36 a u 1.71mb/s. Iskreno otvara sve extra. Imao sa bht msurf, znalo je pokazat i po 7mb/s, ali u svakodnevnoj upotrebi ne vidim razliku izmedju bht i haloo osim sto u haloo skoro svaki dan bar jednom zastopa net i potrebno iskljuciti pa ukljuciti podatkovni prijenos da bi proradilo. Jos nesto bonus od 350mb sto sam dobio se trosi ]nevjerovatno sporo, pokazuje da sam potrosio 25mb a interni mjerac na fonu pokazuje vise od 350mb a zaista sam puno trosio, i ovo 25mb nije ni blizu tacnog
Ma znaju oni to vrlodobro, vjeruj mikloniran wrote:sad ce popraviti brojac i mi ostali popusismopapebih wrote:Halo net jutros d 1.27mb/s, a u 3.04mb/s, jucer d 1.36 a u 1.71mb/s. Iskreno otvara sve extra. Imao sa bht msurf, znalo je pokazat i po 7mb/s, ali u svakodnevnoj upotrebi ne vidim razliku izmedju bht i haloo osim sto u haloo skoro svaki dan bar jednom zastopa net i potrebno iskljuciti pa ukljuciti podatkovni prijenos da bi proradilo. Jos nesto bonus od 350mb sto sam dobio se trosi ]nevjerovatno sporo, pokazuje da sam potrosio 25mb a interni mjerac na fonu pokazuje vise od 350mb a zaista sam puno trosio, i ovo 25mb nije ni blizu tacnog
Koristim ja vec 4-5 mjeseci, prenio broj iz bht. Koristim 2G i internet uvijek radi, najcesce ga koristim u tramvaju od ilidze do bascarsije, a 3G bas rijetko palim. Nisu vala nesto posebno ni jeftiniji od ostalih, jeste ta obracunska jedinica 15 sekundi, ali je i uspostava poziva 7 fen. jedino je dobro sto za 5 KM dobijes 400 poruka i 400 mb. Zbog toga sam najvise i presao.Maharadza wrote:Ima li ko da koristi izi da podijeli iskustva, stabilnost, pokrivenost, brzina 3G?