Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
klixoris

#1201 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

MedenoSrce wrote:ima li sta na koso ovdje danas :D
Zar ti ne radis na smanjenju procenta tjelesne masnoce ? :razz:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1202 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

sheilak wrote:
pa zasto mislis da freamon lester ne govori otvoreno svoje misljenje i da ima potrebu za uvlacenjem (no pun intended :D ) i povladjivanjem? jer se pozitivno izrazio o zenama preko 25? :D sta je on to rekao da je kontroverzno za prosjecnog bosanskog muskarca?
Ne mislim, nego smatram da je puno veća hrabrost reći sugovoriku mišljenje sa kojim se ne slaže. Za takvu vrstu hrabrosti je potrebna zrelost, o tome govorim ;-)
sheilak

#1203 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

_BataZiv_0809 wrote:
sheilak wrote:
pa zasto mislis da freamon lester ne govori otvoreno svoje misljenje i da ima potrebu za uvlacenjem (no pun intended :D ) i povladjivanjem? jer se pozitivno izrazio o zenama preko 25? :D sta je on to rekao da je kontroverzno za prosjecnog bosanskog muskarca?
Ne mislim, nego smatram da je puno veća hrabrost reći sugovoriku mišljenje sa kojim se ne slaže. Za takvu vrstu hrabrosti je potrebna zrelost, o tome govorim ;-)
pa nece se silit nit forsirat da kaze suprotno misljenje, ako se vec slaze s nekim. :D hoces da prisilimo freamona da se ukljuci u vas mali krug? :D

a btw i meni je otac hirurg, pa ne isticem to stalno. pozvana il nepozvana. :D
nightvision

#1204 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

Ima
Image

:lol:
dobar osjecaj

#1205 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

sheilak wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
sheilak wrote:
pa nece se silit nit forsirat da kaze suprotno misljenje, ako se vec slaze s nekim. :D hoces da prisilimo freamona da se ukljuci u vas mali krug? :D

Mozda bi Lesterovi komentari bili hrabriji, otvoreniji i uopste prihvaceniji da nam i on napise cime se bave njegovi roditelji :lol:
MedenoSrce

#1206 Re: Zene nakon 25

Post by MedenoSrce »

klixoris wrote:
a radila bih nego stalno neke plate pored mene pronose
pa to mirise :D

@nightvision one su mi simpa za dekoracije u stanu, da drze onaj abazur od lampe :D al ako imas kakvih mulatkinja rado
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1207 Re: Zene nakon 25

Post by Velkoski »

nightvision wrote: Ima
Image

:lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#1208 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Mis mekinjas wrote:Sreca je da zene uvijek, na kraju ovih bajki, biraju. :D
Sreća je kada si dovoljno mudar da poslušaš stare poslovice, a jedna od njih kaže - Ko je probirač, nađe otirač. ;-)
Dozer

#1209 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

Znaci...nista... Ostajemo i dalje nevin... :(
sheilak

#1210 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:
Sreća je kada si dovoljno mudar da poslušaš stare poslovice, a jedna od njih kaže - Ko je probirač, nađe otirač. ;-)
al ovdje onda dolazi do kolizije sa onim izrazom kojeg ovdje cesto volite reci - svaka krpa nadje zakrpu & svaka roba nadje kupca. oder? :D

zbunjena sam, ipak sam samo zensko.

al nema brige, pa izabrat ce neko i vas. :D
Last edited by sheilak on 11/06/2015 12:24, edited 1 time in total.
sheilak

#1211 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

Dozer wrote:Znaci...nista... Ostajemo i dalje nevin... :(
ko vi? :D
Ramzess Veliki

#1212 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
Ramzess Veliki wrote:
al ovdje onda dolazi do kolizije sa onim izrazom kojeg ovdje cesto volite reci - svaka krpa nadje zakrpu & svaka roba nadje kupca. oder? :D

zbunjena sam, ipak sam samo zensko.
Kako objašnjavaš, u tom slučaju, da je neka krpa prepuna zakrpi?
A za robu - nije svaka roba iste kvalitete, ali ako je prodavač dobar naći će se naivac i to da kupi. ;-)
Dozer

#1213 Re: Zene nakon 25

Post by Dozer »

Bez "o". Greska. OstajeM :)
sheilak

#1214 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote: Kako objašnjavaš, u tom slučaju, da je neka krpa prepuna zakrpi?
A za robu - nije svaka roba iste kvalitete, ali ako je prodavač dobar naći će se naivac i to da kupi. ;-)
pa ja mislim da je krpi svakako fino. :D

a za ovo drugo, pa to ti upravo i govorim, naci ce se neko da i vas kupi. :D kontas, ramize? :D
Freamon Lester

#1215 Re: Zene nakon 25

Post by Freamon Lester »

sheilak wrote: pa nece se silit nit forsirat da kaze suprotno misljenje, ako se vec slaze s nekim. :D hoces da prisilimo freamona da se ukljuci u vas mali krug? :D

Ma ubilo ih coporsko ponasanje sa pdf politika. :D Mozemo se mi zavaravati koliko hocemo ali uspjesna zena je oslonac modernog braka. A upravo zbog toga sto su muskarci ostali u proslom vijeku ona mora zonglirati izmedju braka, karijere, djece. U modernom braku gdje su uloge jednake i postoji zdrav i otvoren odnos svi su sretni.
_BataZiv_0809 wrote: Ljekar, za vrijeme rata vojno lice, poslije rata ponovo stalne dežure. Bukvalno od 2 razreda osnovne non stop kući sam, mater samo prespava kod kuće.

Da me naučila važnosti obrazovanja i usavršavanja, to jeste. Ali iz tog razloga ja cijenim djecu iz radničkih porodica koje niko nije mogao usmjeriti kao mene moji. Ja sam krenuo inercijom, za roditeljima. Činjenica da mi se ta inercija sviđa i da sam se pronašao, ne mijenja princip.

I kako bi ti sad to sve ukolopio u svoju teoriju?
I kao sto rece doslo je do razvoda ako sam ranije razumio? Valjda ti je jasno da se ona ne bi odlucila ici sama kroz zivot da nije bila uvjerena da je to bolje i za tebe i za nju? Da nije bila uspjesna to ne bi mogla napraviti. Samo nemoj da ovo pretvorimo u pricu u razvodu jer je to posebna tema.
sheilak

#1216 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

Dozer wrote:Bez "o". Greska. OstajeM :)
izdrzi ;-) :D
Ramzess Veliki

#1217 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Bloody wrote:Na kraju je jedina istina da su muskarci oni koji su izabrani a ne oni koji biraju.
To su vas naučile feministice pa vas sve više samih i razvedenih.
Uvijek kažem, najbolji savjet djevojci uvezi muškaraca - za savjet, NE PITAJ MATER, PITAJ BABU SVOGA !!!
nightvision

#1218 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

MedenoSrce wrote:
klixoris wrote:
a radila bih nego stalno neke plate pored mene pronose
pa to mirise :D

@nightvision one su mi simpa za dekoracije u stanu, da drze onaj abazur od lampe :D al ako imas kakvih mulatkinja rado
I meni isto. Super je to. Upalis- ugasis. :lol: A rasa nije bitna, sve dok dobro gori. :lol:
Ramzess Veliki

#1219 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
Ramzess Veliki wrote: Kako objašnjavaš, u tom slučaju, da je neka krpa prepuna zakrpi?
pa ja mislim da je krpi svakako fino. :D

a za ovo drugo, pa to ti upravo i govorim, naci ce se neko da i vas kupi. :D kontas, ramize? :D
Draga, znaš da sam ja prošao bunu i bunicu, pakao i raj. ;-)
Mislim da će mi sutra abd dodatno skočiti cijena kod gradskih sponzoruša ... :oops:
MedenoSrce

#1220 Re: Zene nakon 25

Post by MedenoSrce »

Ramzess Veliki wrote:PITAJ BABU SVOGA !!!

meni babo rek'o je*i im svima mater :D

ma lester je zeMsko svakom recenicom sam sve uvjerenija
sheilak

#1221 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote: Draga, znaš da sam ja prošao bunu i bunicu, pakao i raj. ;-)
Mislim da će mi sutra abd dodatno skočiti cijena kod gradskih sponzoruša ... :oops:
zasto ce ti skocit cijena? :D sad si me zaintrigirao.
McMoy

#1222 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Image
Arii

#1223 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

Ramzess Veliki wrote:
Bloody wrote:Na kraju je jedina istina da su muskarci oni koji su izabrani a ne oni koji biraju.
To su vas naučile feministice pa vas sve više samih i razvedenih.
Uvijek kažem, najbolji savjet djevojci uvezi muškaraca - za savjet, NE PITAJ MATER, PITAJ BABU SVOGA !!!

treba slijediti vlastiti osjećaj (ispravnog) a ne tuđi. To je tvoj život i ne želiš da živiš na način kako bi neko drugi htio...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1224 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Freamon Lester wrote:
I kao sto rece doslo je do razvoda ako sam ranije razumio? Valjda ti je jasno da se ona ne bi odlucila ici sama kroz zivot da nije bila uvjerena da je to bolje i za tebe i za nju? Da nije bila uspjesna to ne bi mogla napraviti. Samo nemoj da ovo pretvorimo u pricu u razvodu jer je to posebna tema.
Da, ali tvoja teorija je da dijete, odnosno odrastao covjek kasnije, kopira ponasanje svojih roditelja. Ako je otac majku tretirao kao konobaricu i sluskinju, ti dajes ogromne sanse da ce i sin nastaviti tvoje ponasanje. Eh kad sam ti ja dao svoj primjer, i zamolio te da ga rastumacis, ode prica nasiroko.

Narvoucenje: necu dozvoliti da moje dijete raste bez oca, jer sam ja rastao. Dakle uradicu suprotno od onoga sto je moj stari uradio :wink:
Ramzess Veliki

#1225 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

MedenoSrce wrote:
Ramzess Veliki wrote:PITAJ BABU SVOGA !!!

meni babo rek'o je*i im svima mater :D
Tebi babo ne da da se udaš ... ima i toga ...
Post Reply